JÄTÄ ILMOITUS

Yritykset, siivousala

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Siivous ja puhtaanapito
45 000 €

Myydään koti- ja toimistosiivouksiin erikoistunut yritys

Oletko kiinnostunut siivousalan yrittäjyydestä tai haluatko kasvattaa jo olemassa olevan yrityksesi liiketoimintaa? Nyt tarjolla on vuodesta 2008 asti toiminut siivousyrityksen valmis liiketoiminta. Toiminta on vakiintunutta ja kysyntää palveluille on enemmän kuin mihin pystymme vastaamaan. Yrityksessä toimii tällä hetkellä viisi työntekijää, joista kaksi on vakituista- ja kolme määräaikaistatyöntekijää. Asiakaskohteissa käytämme yrityksen työvälineitä ja siivousaineita sekä liikumme kohteisiin yrityksen autoilla. Liiketoimintakauppaan sisältyy tämänhetkiset työvälineet sekä tarvikkeet ja siihen on myös mahdollista erikseen neuvotella työautot (6kpl.). Tällä hetkellä asiakaskunnan muodostavat useat kodit sekä yritykset. Siivouksemme ovat pääasiassa jatkuvilla sopimuksilla eli 1-4x / kk mutta teemme myös paljon kertasiivouksia ( juhlasiivoukset, ikkunanpesut, mökkisiivoukset, muutto- ja loppusiivoukset).  Yritys toimii myös liikunta-alalla (liikuntakeskus) ja siivoustoiminta myydään nykyisen yrittäjän keskittyessä liikuntakeskuksen kehittämiseen.
Ostetaan
Siivous ja puhtaanapito

Ostamme kotisiivousalan yrityksiä

Kotirinki on kotisiivoukseen erikoistunut kotimainen ketju. Toimintamme kasvaessa haluamme ostaa alan yrityksiä eri puolilta Suomea.  Olemme toimineet vuodesta 2002 ja paikalliset Kotirinki-yrittäjämme palvelevat asiakkaitamme jo 40:llä paikkakunnalla.   Asiakkaidemme tyytyväisyys on 4,7/5 ja yrittäjiemme tyytyväisyys 4,6/5.  Kotisiivousasiakkaasi saavat hyvän kodin luotamme. Palvelumme kulmakiviä ovat helppous, luotettavuus ja ammattitaidolla tehty työ.  Olipa yrityksesi pieni tai suuri, olemme kiinnostuneita kuulemaan sinusta.  Luottamukselliset yhteydenotot toimitusjohtaja Veli-Pekka Pihlainen, puh. 0500 450 154 Lisätietoja Kotiringistä ja Kotirinki-yrittäjyydestä www.kotirinki.fi
Koko Suomi
Ostetaan
Siivous ja puhtaanapito

Asiakkaamme etsii ostettavaa siivousalan yritystä

SIIVOUSLIIKE Yritysasiakkaame etsii ostettavaa yritystä siivoustoimialalta. Yhteydenottonne käsitellään luottamuksellisesti. 
Koko Suomi
Kohteet 1 - 3 hakutuloksista
loder image