Post an ad!

Yritykset, siivousala

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Siivous ja puhtaanapito

Myydään hyvämaineinen siivousyritys

Myydään hyvän maineen omaava siivousalan yritys Varsinais-Suomessa, jonka liiketoiminta keskittyy koti- ja kiinteistösiivouksiin. Yritys on toiminut alueella yli 20 vuotta ja se tunnetaan vahvasta ammattitaidosta sekä monipuolisista palveluista. Yrityksen asiakaskunta koostuu monipuolisesti kotitalouksista, taloyhtiöistä ja yrityksistä. Palvelutarjontaan kuuluvat kotisiivoukset, kiinteistösiivoukset sekä yritys- ja toimistosiivoukset. Tässä erinomainen mahdollisuus laajentaa alan liiketoimintaa tai ryhtyä yrittäjäksi! Ensiyhteydenotot pyydetään verkkolomakkeen kautta!
Varsinais-Suomi
Myydään
Siivous ja puhtaanapito

Menestynyt siivousalan perheyritys

Hyvämaineinen ja luotettava siivousalan perheyritys etsii uutta yrittäjää jatkamaan menestyksekästä liiketoimintaa.Yritys on toiminut Varsinais Suomen ja Satakunnan alueella yli 20 vuoden ajan. Yrityksen kasvussa oleva liikevaihto on viime vuosina ollut noin 400 000 euroa. Liiketoiminta myydään terveydellistä syistä.Yrityksen asiakaskunta muodostuu pääosin maksukykyisistä majoitusalan toimijoista, mutta yrityksellä on myös muutamia kotisiivouskohteita. Kotisiivouspalveluiden tarjoaman kasvattaminen tarjoaa uudelle yrittäjälle merkittävää potentiaalia, sillä palveluiden kysyntä on yrityksen toiminta-alueella jatkuvaa.Yrityksellä on vahvat, vakiintuneet ja luottamukselliset suhteet asiakaskuntaan. Uuden yrittäjän on mahdollista kasvattaa ja laajentaa liiketoimintaa myös nykyisten asiakkaiden keskuudessa.Yrityksessä työskentelee vuodenajasta riippuen noin 10 - 15 siivousalan ammattilaista. Erityisesti matkailusesongeissa yrityksen palveluiden tarve kasvaa nykyisen asiakaskunnan keskuudessa. Työntekijät toimivat itseohjautuvasti ja yrityksen laatukriteereitä noudattaen. Yrityksen palvelut ovat saaneet jatkuvasti erinomaiset arvostelut asiakkaiden asiakastyytyväisyyskyselyissä.Uuden yrittäjän on mahdollista keskittyä johtamaan yrityksen toimintaa myös liikkeenjohdollisesta näkökulmasta. Tämä tilaisuus sopii erinomaisesti hyvää liiketoimintaosaamista omaavalle, siivousalasta kiinnostuneelle tai sillä jo toimivalle yrittäjälle tai yritykselle.Nykyinen yrittäjä on valmis perehdyttämään uuden yrittäjän asiakaskuntaan ja toimimaan tukena liiketoiminnan haltuunotossa erikseen sovittavalla tavalla.Luottamukselliset yhteydenotot oheisella viestilomakkeella.
Varsinais-Suomi
Ostetaan
Siivous ja puhtaanapito

Ostamme kotisiivousalan yrityksiä: Turku,Tampere, Jyväskylä ja Uusimaa

Kotirinki on kotisiivoukseen erikoistunut kotimainen ketju.Toimintamme kasvaessa haluamme ostaa alan yrityksiä eri puolilta Suomea. Olemme toimineet vuodesta 2002 ja paikalliset Kotirinki-yrittäjämme palvelevat asiakkaitamme jo 40:llä paikkakunnalla. Asiakkaidemme tyytyväisyys on 4,7/5 ja yrittäjiemme tyytyväisyys 4,7/5.Kotisiivous- ja kotiapuasiakkaasi saavat hyvän kodin luotamme.Palvelumme kulmakiviä ovat helppous, luotettavuus ja ammattitaidolla tehty työ. Olipa yrityksesi pieni tai suuri, olemme kiinnostuneita kuulemaan sinusta. Luottamukselliset yhteydenotot: Toimitusjohtaja Joni Lappalainen Puhelin 040 551 5834Voit lähettää yhteydenottosi myös oheisella viestilomakkeella. Lisätietoja Kotiringistä ja Kotirinki-yrittäjyydestä www.kotirinki.fi
Koko Suomi
Ostetaan
Siivous ja puhtaanapito

Ostamme siivousalan yrityksiä kaikkialta Suomesta

Etsimme kohteita kaikilta siivoussektoreilta ympäri Suomen. Tavoitekokoluokka on 200.000 - 2.000.000 euroa mutta voimme toimia sen ulkopuolellakin. Yrityksemme toimii tällä hetkellä Helsingistä Riihimäelle, Kirkkonummelta Porvooseen sekä Kuopion ja Lieksan talousalueilla. Yhtiömme on perustettu 10 vuotta sitten. Tavoittelemme ostettavia kohteita sekä nykyiseltä alueelta, että sen ulkopuolelta. Toimintamme tukijalat ovat tällä hetkellä: Toimitilasiivous, myymäläsiivous, kotisiivous. Tavoitekohteemme voivat olla millä siiivoussektorilla tahansa. Olemme hyvin kannattavia ja vakavaraisia. Omistajat ovat serkuksia keskenään ja toimivat yrityksessä. Meillä ei ole pääomasijoittajaa omistajana. Mikäli mietit yrityksesi tai siivousliiketoiminnan myyntiä niin kannattaa olla meihin yhteydessä. Saat meiltä ehdotuksen nopeasti ja koko prosessimme on todella tehokas. Huolehdimme uusista asiakkaista ja henkilöstöstä pilkuntarkasti. Yhtään asiakasta tai työntekijää emme järjestelyiden yhteydessä menettäneet. Olemme toteuttaneet neljä yritysostoa viimeisen kahden vuoden aikana ja olemme hankintoihimme olleet erinomaisen tyytyväisiä. Osassa järjestelyistä vanhat omistajat ovat jääneet töihin ja osassa olemme nostaneet tiimiesihenkilön vastaamaan ko. kohteesta. Kaikki on aina tehty yhteistyössä ja yhteisymmärryksessä myyjien ja avainhenkilöiden kanssa. Mikäli haluat yrityksesi tai liiketoiminnan jatkajaksi sitä arvostavan ja kunnioittavan niin ole reippaasti yhteydessä.
Koko Suomi
Ostetaan
Siivous ja puhtaanapito

Asiakkaamme etsii ostettavaa siivousalan yritystä

SIIVOUSLIIKE Yritysasiakkaame etsii ostettavaa yritystä siivoustoimialalta. Yhteydenottonne käsitellään luottamuksellisesti. 
Koko Suomi
Kohteet 1 - 5 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image