Post an ad!

Yritykset, muu rakennusala

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Muu rakennusalan yritys

KOVAN KASVUN TEHNYT RAKENNUSALAN YRITYS, JOLLA ERIKOISOSAAMISTA ALALTA

Ydinbisneksenä erikoisrakentaminen, jossa se on yksi merkittävimmistä toimijoista Varsinais-Suomessa.  Yrityksellä on erinomainen markkina-asema ja sillä on sen vuoksi jatkuvasti pohjana hyvä tilauskanta. Yrityksellä on erinomainen maine, sekä luottamus tilaajien keskuudessa. Toiminta vaatii osaamista, jota yrityksen henkilöstöllä on. Tämä antaa yritykselle merkittävän kilpailuedun ja toisaalta suojaa uusilta kilpailijoilta, koska kynnys tulla markkinoille on vaikeaa. Yritys toimii pääsääntöisesti suurien rakennusliikkeiden kanssa.  
Myydään
Muu rakennusalan yritys
50 000 €

TERÄSRAKENTEITA VALMISTAVA YRITYS

Vuonna 2003 perustettu Harkomet Oy suunnittelee ja toteuttaa erikoisalanaan teräsportaita, sekä monipuolisia teräsrakenteita. Kauttamme saat kaikki rakennusalan rautarakennetyöt ja erikoisalaamme olevat teräsportaat kaiteineen. Palveluumme kuuluu myös portaiden lasituksia, sekä puusta toteutettuja porrasaskelmia ja mikä parasta kaikki avaimet käteen periaatteella! Toimimme pääosin Varsinais-Suomen alueella. Asiakkainamme ovat rakennusliikkeet, kaupungit, yhteisöt ja yksityiset. Työllistämme kaksi henkilöä päätoimisesti. Yritys toimii omissa tiloissa, mutta hallit eivät kuulu kauppaan. Myymme yrityksen liiketoiminnan. Yritys myydään eläköitymisen takia.  
Myydään
Muu rakennusalan yritys

Julkisten tilojen sisustusratkaisut

Yrityksen toimitilat sijaitsevat Turun talousalueella, mutta sen liiketoiminta kattaa koko Suomen. Yhtiön liikevaihto on n. 4 m€ ja se työllistää yli 10 henkeä. Liiketoiminta on kannattavaa ja yhtiö on hyvässä taloudellisessa kunnossa. Toimintaa jatkavalla tulevalla yrittäjällä olisi hyvä olla rakentamisen ja julkisten tilojen sisustamiseen osaamista. Myös metallirakenteiden tuntemus olisi eduksi. 
Myydään
Muu rakennusalan yritys
980 000 €

MENESTYVÄ TELAKKATEOLLISUUDEN / RAKENNUSALAN YRITYS

  Oman alansa ehdottoman laadukas kumppani/toimija, jolla on sekä hyvä tulos että tilauskanta. Henkilökunta on osaavaa ja sitoutunutta. Yritys on tunnettu ja se on saanut hyvän maineen alansa toimintaympäristössä. Työt Varsinais-Suomessa. 
Varsinais-Suomi
Myydään
Muu rakennusalan yritys

Lisätuloja valmiilla konseptilla - talopakki.fi-sivusto - tarjoa

Rakennus- tai rakennesuunnittelija: Etsitkö helppoa tapaa joko aloittaa yrittäminen tai sivutulojen hankkiminen? Suunnittelutoimisto tai rakentaja : Etsitkö tapaa kasvattaa liikevaihtoa sivutulovirralla tarjoamalla asiakkaille myös suoraa nettipalvelua? Myytävänä olevalta Talopakki.fi-sivustolta asiakas voi tilata valmiit rakennuslupapiirustuksen erilaisiin piharakennuksiin: Autotallit/-katokset 33 kpl, mökit ja muut piharakennukset 13 kpl. Myös valmiita omakotitalomalleja 16 kpl mitkä on myös mahdollista lisätä palveluun - eivät ole nyt sivustolla. Konsepti on toiminut jo vuodesta 2007. Konsepti toimii maanlaajuisesti, käyttökustannukset ovat alhaiset eikä aloittaminen vaadi suurta pääomaa. Mukana kaupassa on tarvittaessa päivitetty Archicad-ohjelmiston lisenssi.  Jos kiinnostuit - tutki sivusto, testaa tilausta (laita tilaajanimeksi TESTI ja täytä kaavake - ilman täyttöä en pysty vstaamaan)  ja ota yhteyttä niin keskustellaan ja lähetän lisätietoa pyydettäessä.   
Koko Suomi
Osakkuudet
Muu rakennusalan yritys
5 000 €

Osakas kansainväliseen rakennusalan patentoituun innovaatioon

Olemme patentoineet mullistavan rakennusalan innovaation kansainvälisille markkinoille. Innovaatiomme avulla voimme viilentää huoneilmaa jopa 20 % itsestään, ilman mitään apuvälineitä. Samalla rakennusten investointitarve pienenee merkittävästi ja energian kulutus vähenee. Tuotekehitys on loppusuoralla, kaupallistaminen on aloitettu mm. neuvottelulla miljardiluokan kansainvälisen yhtiön kanssa. Tavoitteenamme on lisenssisopimus vähintään yhden ison kansainvälisen toimijan kanssa. Markkinapotentiaalimme on valtavan suuri. Meillä on edellytykset tehdä erittäin kannattavaa liiketoimintaa ja samalla suuri kansainvälinen ympäristöteko. Tiimissämme on hyvin vahvaa suomalaista osaamista, tunnemme markkinat, alan brändit ja jakelijat. Tavoitteenamme on kasvaa erittäin suurilla markkinoilla hyvinkin nopeasti. Vaikka innovaatiomme on suojattu usealla patenttihakemuksella, esittelemme sitä rajoitetusti ja vain henkilöille, jotka allekirjoittavat salassapitosopimuksen. Osakeantimme on max 100.000€. Minimisijoitus on 5000€. Tämän osakeannin avulla saamme mahdollisuuden hankkia lisärahoitusta mm. Business Finlandilta. Tähän mennessä rahoituksemme on järjestetty sijoittajilta, pankilta ja Ely-keskukselta. Pyydämme luottamukselliset ensiyhteydenotot oheisella viestilomakkeella.
Koko Suomi
Myydään
Muu rakennusalan yritys
440 000 €

Infrarakentamisen erikoisyritys

Infrarakentamisen eritys segmentillä toimiva kasvava ja kannattava yritys, joka toimii yleensä projektiensa pääurakoitsijana. Yritys tuottaa palveluja sekä muille urakoitsijoille että viranomaisille ja sen toimialue on koko Suomi. Osaava ja koulutettu henkilöstö mahdollistaa hyvän kannattavuuden ja erinomaiset kasvunäkymät. Vuoden 2021 liikevaihto oli n. 800 t€ ja viime vuosien keskimääräinen EBITDA on ollut n. 24%.
Koko Suomi
Kohteet 1 - 7 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image