JÄTÄ ILMOITUS

Yritykset, ravintola-ala

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Ravintola
200 000 €

RAVINTOLA TURUN KESKUSTASSA

Kasvispainotteinen tunnettu ja vakaan asiakaskunnan omaava ravintola hyvällä liikepailla Turun keskustassa.
Varsinais-Suomi
Myydään
Ravintola
14 800 €

Idyllinen ravintola Bistro F odottaa jatkajaa

Myydään erittäin idyllisen ravintolan toiminta Turun Kupittaan puiston kupeesta! Ravintola sopii niin lounas- kuin illallisravintolaksi, mutta on myös erittäin hyvä kokonaisuus tilausravintolalle. Vuokra todella edullinen sisältäen sähkön ja veden.  Asiakaspaikkoja 32 + 16 (sali ja kabinetti). Iso kylmiöhuone Kauppaan kuuluu 2020 ja 2021 hankitut: - Pöydät sekä tuolit (sali / kabinetti) - Baaritiski - Iso kylmä lasivitriini - Lämpöhaude - Jääpalakone - Viinikaappi - Sopimuksen mukaan keittiökoneita - Paljon astiastoa niin tarjoiluun kuin valmistukseen (lautasia niin rustic kuin tavallisia, viinilaseja, shampanjalaseja, kuumajuomalaseja, ruokailuvälineitä, catering astiastoa, gn pakkeja, kattiloita laidasta laitaan....) - 2021 teetetyt kotisivut sopimuksen mukaan - Kaupantekohetkellä oleva raaka-ainevarasto  
Myydään
Baari

Ravintola Uljas

Myydään ravintola Uljaan kalusteet, laitteet ja irtaimisto. Uljas on loistokas ja viihtyisä anniskeluravintola Logomon välittömässä läheisyydessä Turussa, kehittyvällä alueella.   Ravintolassa on sisällä 100 asiakaspaikkaa ja terassilla 150 asiakaspaikkaa. Yläkerrassa on sauna- ja kokoustila, johon mahtuu n. 30 henkilöä.   Tässä olisi valmis paketti hienoon tulevaisuuteen.   Hintapyyntö 200 000 €/tarjous.
Myydään
Ravintola
190 000 €

Kahvila-Ravintola vilkkaan tien-ja työpaikkojen vieressä, näkyvä paik.

Myydään Kahvila-ravintola kiinteistö Riihikoskella, laitteineen, kalustoineen ja astioineen, 60 asiakaspaikkaa ja 18 paikkaa katetun terassin alla. Tilava piha raskaalle kalustolle sekä henkilöautoille. Vakioasiakaskuntaa on kertynyt. Ravintola tilat 170 m2, asuintilat 100 m2.  Tämä kokonaisuus mahdollistaa välittömän liiketoiminnan aloittamisen. Tiedustelut yhteydenottolomakkeen kautta. 
Myydään
Kahvila

Myydään

Liikkuva, markkinoita ja tapahtumia kiertävä lettukahvio. Toiminut yksitoista vuotta, valmis kokonaisuus, kevytkuorma-auto + teltat, kaikki tarvittava kalusto, myytävänä muurinpohjaletut, kahvi/tee, kahvileivät,juomat, grillimakkaraa, jossain paikoilla hotdogit Tee kesä töitä ja lomaile talvella, tienaat kesällä pääoman ja ahkerana enemmänkin. Tarvitset itsesi lisäksi 1 – 2 apulaista, pariskunnalle sopiva yritys. Jos tarvitset neuvoa olen valmis auttamaan, olen kiertänyt hyviä markkinoita ja tapahtumia ja saat tiedot minulta. Lopetan kun ikä painaa ja haluan nauttia ja purjehtia kesällä.
Koko Suomi
Kohteet 1 - 5 hakutuloksista
loder image