Post an ad!

Yrityspörssi

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Ravintola
29 000 €

Hyvien kasvumahdollisuuksien ravintolakokonaisuus Vetelistä

Tässä  erinomainen mahdollisuus yrittäjälle tai yrittäjäperheelle jatkaa monipuolista ravintolatoimintaa Vetelin keskustassa. Myynnissä on ravintolakiinteistö täysin kalustettuna, eli toiminnan voi aloittaa vaikka heti kaupanteon jälkeen. Kiinteistössä toimii pubi-lounasravintola, legendaarinen Ismon grilli. Alakerrassa sijaitsee siistii sauna viihtyisine oleskelutiloineen. Tilat mahdollistavat yritystoiminnan laajentamisen ravintolatoiminnan lisäksi myös uudenlaiseen elinkeinotoimintaan. Asiakaskunta koostuu lähinnä paikallisista ja naapurikuntien asukkaista, jotka käyvät ravintolassa viettämässä laatuaikaa mm. biljardin ja muiden baariharrastusten parissa. Aurinkoinen terassi on hyvin suosittu kesäaikaan. Tässä helppo ja edullinen ratkaisu yrittäjyyden aloittamiseen. Lisätietoja antaa kiinteistön nykyinen omistaja.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Konepaja

Raskaaseen koneistukseen erikoistunut konepaja Pohjanmaalla

Haetaan jatkajaa liki 40 vuotta toimineelle Vetelin Konemetallin liiketoiminnalle ja valmiille asiakaskunnalle. Konepaja on erikoistunut raskaaseen koneistukseen ja isojen rautarakenteiden valmistukseen, se valmistaa esim. konerunkoja maalivalmiiksi.  Yritys toimii alihankintakonepajana ja sen asiakkaina on suomalaisia vientiyrityksiä. Yrityksen toiminnan vahvuutena on monipuolisuus ja isojen kappaleiden koneistus. Toiminnan raamina ovat yrityksen tilat sekä kone- ja laitekanta: - Tuotantotila yli 2000 m2, josta 1100 m2 on 10 metriä korkeaa, ovet max 7x6 m - Nosturikapasiteetti 40.000 kg - Koneistuspituus 13 metriin asti - Sosiaali- ja konttoritilat 360 m2 - Oma tontti 1,8 ha Yritys toimii omissa tiloissa teollisuusalueella 13-tien varressa. Huomioi alueen kaivostoiminta ja tuulipuistot. Yrittäjät ovat eläköitymässä ja toiminnalle ei löydy jatkajaa omasta takaa eikä yrityksen sisältä.  Ensisijaisesti myydään kokonaisuus, voidaan neuvotella erikseen myös koneista/ liiketoiminnasta/tiloista. Ota yhteyttä yrittäjään ja keskustellaan lisää, Matti Pihlajaharju puh. 0407261878 tai Erkki Pihlajaharju puh. 0400702625.  
Kohteet 1 - 2 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image