JÄTÄ ILMOITUS

Yrityksen henkilöstö

4 ilmoitusta
Viimeisimmät ilmoitukset
Palvelutarjous
Yritysanalyysi
TARJOUS

Hanki reaaliaikainen näkymä liiketoiminnastasi ja tulevaisuudesta

Suunnitteletko yrityksen myyntiä? Haluatko näyttää ostajaehdokkaille mikä liiketoimintasi tilanne on tällä hetkellä ja tulevaisuudessa? Tarjoamme keinon nostaa yrityksesi arvoa ottamalla käyttöön tieto, joka on kertynyt yritykseesi kenties jo vuosikymmenten aikana. Ei riitä, että tämä tieto on sinulla - jotta se voi vaikuttaa yrityksesi arvoon, tulee se tehdä näkyväksi myös ostajaehdokkaalle. Vaikka et olisikaan myymässä yritystäsi, oman yrityksen dataa kannattaa silti hyödyntää. Näin varmistat sen, että teet oikeita päätöksiä ja tiedät, miten ne vaikuttavat liiketoimintaasi nyt ja tulevaisuudessa.  Tarjoamme yrityksellesi Business Intelligence (BI) -ohjelmiston käyttöönoton avaimet käteen - palveluna. Saat sen lopputuloksena älykkään raportointijärjestelmän ja tietomallin, joka sisältää liiketoimintasi tärkeimmät päivittäiset avainluvut. Etuina sinulle on turvallisesti jaettavissa oleva lähes reaaliaikainen tieto valmiiksi visualisoituna. Sen avulla liiketoimintaasi voidaan helposti tarkastella 360 asteen näkökulmasta. Pysyt jatkuvasti ja sijainnistasi riippumatta ajan tasalla liiketoimintasi tilasta nyt ja lähitulevaisuudessa. Viestit vaikuttavasti ja vakuuttavasti vuorovaikuttavien visualisointien ansiosta siitä myös muille. Jotta asiat pysyvät helppoina sinulle:   - Kartoitamme tilanteesi ja tarpeesi - Valitsemme sinulle parhaiten sopivan BI-sovelluksen - Keräämme ja louhimme datan - Teemme esimerkin siitä, miten sinun tietoasi voi visualisoida - Valitsemme kanssasi sopivat mittarit ja luomme raporttipohjan - Teemme helposti päivitettävän näkymän tärkeimpiin avainlukuihin - Tarjoamme käyttökoulutuksen Tutustu aloituspakettiimme tarkemmin täältä.  Valitsemme parhaan BI-sovelluksen juuri sinun tarpeisiisi ja saat BI-raportin käyttöösi jopa viikossa. Tarjoamme 100 % tyytyväisyystakuun työhömme.    Ensikonsultaatio on aina ilmainen. Ota yhteyttä!
Koko Suomi
Palvelutarjous
Taloushallinto

Suomen kokenein talous-, palkka- ja HR-kumppani

Accountor tarjoaa talous-, palkka-, ja henkilöstöhallinnon palveluja ja -ohjelmistoja. Saat meiltä avun myös laki-, vero- ja talouskysymyksiisi.  Toimimme kehityksen kärjessä ja hyödynnämme työssämme uusinta teknologiaa asiakkaittemme arjen rutiinien helpottamisessa. Tutustu meihin lisää osoitteessa: www.accountor.com/fi Hallitsemme numerot, tunnemme ihmiset Meiltä löydät yrityksesi tilanteeseen sopivan ratkaisun - olitpa sitten käynnistämässä yritystoimintaa, kasvattamassa bisnestäsi, ylläpitämässä vakiintunutta liiketoimintaasi tai myymässä yritystäsi.  Tutustu tästä suoraan palveluihimme: + Talouspalvelumme + Palkkapalvelumme + HR-palvelumme + Laki-, vero- ja muut konsultointipalvelumme  
Koko Suomi
Palvelutarjous
Rekrytointi

Tarvitsetko lisää osaajia?

Rekrytointi.com tarjoaa laadukkaita palveluita osaajien löytämiseen. Julkaisemalla työpaikkailmoituksen Rekrytointi.com – palvelussa ja hankkimalla ilmoituksellesi lisänäkyvyyttä varmistat, että avoin työpaikkasi saa ansaitsemansa yleisön ja hakijoita. Rekrytointi.com Osaajapankki mahdollistaa myös osaajien etsimisen oman hakijakannan ulkopuolelta – voit selata valitsemillasi kriteereillä osaajia Suomen suurimmasta osaajapankista yli 120 000 osaajaprofiilin joukosta! Ota käyttöösi digitaalinen headhunting! Julkaise rekrytointi-ilmoituksesi tästä. Voit lukea lisää ilmoitusvaihtoehdoistamme.  Katso, miten monella tavalla voimme auttaa sinua onnistumaan rekrytoinnissasi.  
Koko Suomi
Palvelutarjous
Rekrytointi

Kuluuko sinulla liikaa aikaa rekrytointiin? Ota LAURA™ avuksesi!

Rekrytointi-ilmoitusten julkaisu eri kanaviin syö aikaa, kun eri palveluihin täytyy hankkia tunnukset ja luokitella ilmoitukset erikseen. Ilmoituksen muokkaaminen julkaisun jälkeen on yhtä työlästä. Entäpä hakemusten käsittely? Pysytkö selvillä, kenelle olet jo ilmoittanut ”ei kiitos” ja kenet kutsunut haastatteluun? Rekrytointiprosessi venyy helposti liian pitkäksi ja parhaat hakijat saavat jo toisia tarjouksia. Entä hakijoiden henkilötietojen käsittely? Noudatatko hakemusten käsittelyssä tietosuojalakia (GDPR)?  Lupaamme, että säästät vähintään puolet ajastasi, kun palkkaat LAURA™-rekrytointijärjestelmän avuksesi. Samalla työnhakijakokemus on kunnossa ja myös hylätyt hakijat saavat yrityksestäsi asiansa osaavan kuvan. Ota nopeasti helppokäyttöinen LAURA™ käyttöösi. LAURA™ kasvaa yrityksesi mukana. LAURA™ on monen kasvuyrityksen takana. Tutustu siihen, mitä kaikkea LAURA™ voi sinulle tarjota. Pyydä demo täältä!   
Koko Suomi
Kohteet 1 - 4 hakutuloksista

Ajankohtaista tietoa

loder image