JÄTÄ ILMOITUS

Omistajanvaihdos

15 ilmoitusta
Viimeisimmät ilmoitukset
Palvelutarjous
Omistajanvaihdos

Suomen Liiketoimintakaupat

Suomen Liiketoimintakaupat on yritysvälitystoimisto. Tarjoamme palveluja kaikille suomalaisille yrityksille liikkeenluovutustilanteissa. Yrityksemme on toiminut halutuimpien yritysten välittäjänä jo 10 vuoden ajan. Myyntialueena on koko suomi.
Koko Suomi
Palvelutarjous
Omistajanvaihdos

Yritys- ja tilavälitys Tilana LKV

TILANA LKV on Läntisellä Uudellamaalla toimiva yritysten toimitilojen välitykseen ja yritysvälitykseen keskittynyt toimisto. Teemme myös toimitilojen sekä yritysten arvonmäärityksiä ja laadimme asiakirjoja. 
Palvelutarjous
Omistajanvaihdos

Yrittäjä – nosta yrityksesi arvo uudelle tasolle

BVM Best Value Management Oy on yritysten kasvuun erikoistunut palveluyritys. Tarjoamme yrityksellesi arvokkaan kasvun paikan kehittämällä sen toimintaa, toteuttamalla kasvua tukevia yritysjärjestelyitä ja luomalla edellytykset kansainvälistymiseen. Näin saat parhaan mahdollisen hyödyn yrityksen toiminnasta ja samalla kasvatettua sen arvoa.  Tarjoamme käyttöösi itsensä likoon laittavat liikkeenjohdon konsultit, joilla on palvelu- ja logistiikka-alan yritysten kasvu- ja kansainvälistymisosaamista sekä yritysjärjestelykokemusta. Pääasiallista asiakaskuntaamme ovat palvelu- ja logistiikka-alan pk-yritykset. Kasvuhaluisilla toimijoilla on usein oma aika ja resurssit tiukoilla, jolloin tarvitaan aikaansaavia ja osaavia kumppaneita.  Toimistomme sijaitsee pääkaupunkiseudulla, mutta palvelumme ulottuvat koko Suomen alueelle sekä sen lähialueille.
Koko Suomi
Kohteet 13 - 15 hakutuloksista

Ajankohtaista tietoa

loder image