Post an ad!

Yritykset

Viimeisimmät ilmoitukset
Vuokrataan
PÖRSSINOSTO
Kahvila

Kahvila Mäyrä etsii yrittäjää

Raudanmaan kylätalon kahvila Mäyrä etsii yrittäjää. Lounaskahvila on ollut Kyläosuuskunnan ylläpitämänä toiminnassa vuoden. Liikevaihto on osoittanut, että lounaskahvila toiminta on kannattavaa. Alueen potentiaalia ja lisämyynnin mahdollisuutta ei vielä ole täysin pystytty käyttämään. Raudanmaan kyläosuuskunta auttaa yrittäjää toiminnan markkinoinnissa ja antaa tämän käyttöön jo olemassa olevat verkostonsa sosiaalisessa mediassa ja verkkosivuilla. Paikan sesonkia on touko-heinäkuu, jolloin kävijät ovat pääsääntöisesti lastenmaatila Pikkupihalla vierailevia lapsiperheitä. Muuna aikana viikonloppujen erikoislounaat tai brunssit, ovat vetäneet kävijöitä 80-150 hlö / päivä. Kahvilalta on toivottu pitopalvelutoimintaa, sekä ruuantoimitusta, esimerkiksi läheiseen Vahderpään vapaa-aikakeskukseen. Lounaskävijöitä houkuttaa lähiruoka ja lähiraaka-aineet. Kokoustila tarjoilut tuovat lisäansiota. Taloa, sen ympäristöä ja piha-aluetta hoitaa ja kehittää Kyläosuuskunta, jonka kanssa yhdessä yrittäjän toivotaan suunnittelevan tulevia tapahtumia, jotka nyt ovat vakiintuneet, pääsiäinen, joulu, Halloween ja kesällä kulttuuriviikko. Kävijöitä tapahtumissa on yleensä 200 - 2000 henkilöä. Keittiötila ja laajennettavissa oleva ruokailutila vuokrataan yrittäjälle, tilana, jossa alkuun pääsee olemassa olevilla laitteilla. Ota yhteyttä tarkempia lisätietoja varten.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kirjakauppa

ANTIKVAARINEN KIRJAKAUPPA

Myydään yli 30 vuotta Lohjalla toimineen antikvariaatin liiketoiminta eli käytännössä vaihto-omaisuusvarasto. Samalla on myytävänä myös liiketilat, jotka toimivat yhdessä Lohjan vanhimmista liiketaloista. Kiinteistöä on pidetty hyvässä kunnossa ja sen sijainti on näkyvä Lohjan keskustassa.  Keskustellaan lisätiedoista kiinnostuksen mukaan. 
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kioski tai elintarvikemyymälä
79 000 €

Grillikioski vilkkaalla paikalla

Lohjalla Voudinpuistossa vilkkaalla paikalla sijaitseva grilli-kahvila kioski. Ympärillä paljon asutusta. Hyvät pysäköintipaikat kioskin edessä. Iso terassi. Sisällä valmis kalusto. Grilli asennettu ja valmiina myös rasvahuuvat ym. eli heti valmis käyttöön. Kysy lisää ja käydään katsomassa!
Myydään
PÖRSSINOSTO
Saha-, puutuote- ja huonekaluteollisuus

Puusepänliikkeen koneet ja kiinteistö

Myydään valmis paketti:  toimivan pienen puusepänliikkeen koneet, kalusto, laitteet eläköitymisen vuoksi.  Manuaalikoneet. Kiinteistössä kaikki valmiiksi asennettuna, pieni maalaamo. Hallin lämmitys hakkeella. Puruimurit ym.  Kysy lisää ja tule katsomaan!  https://toimitilat.oikotie.fi/myytavat-toimitilat/lohja/16543853
Myydään
PÖRSSINOSTO
Hotelli

IDYLLINEN HOTELLI-RAVINTOLA LOHJALLA

Myydään vuodesta 1970 alkaen toiminut idyllinen ja lämminhenkinen hotelli-ravintola kiinteistöineen Lohjan keskustan tuntumassa. Hotellissa on tunnelmallinen kellariravintola, kabinetti, baari ja sekä sisä- ja ulkoterassit. Hotellissa on 18 huonetta 2 kerroksessa. Huoneista on käynti yhteisparvekkeelle, joka kiertää taloa. Hotellin sauna on arkisin asiakkaiden käytössä, mutta viikonloppuisin vuokrataan myös muille. Ravintola toimii a´la carte ravintolana ja lisäksi tilausravintolana sekä kokouspaikkana. Asiakaspaikkoja n. 46 ja terasseilla lisäksi n. 60. Hotellin siipirakennuksessa on 100 neliön omakotitalo, joka voi toimia omistajan asuntona, mutta voidaan muuttaa myös hotellikäyttöön.  Hotellin käyttöaste on pysynyt hyvänä myös korona-aikana. Onhan se ainoa täyden palvelun hotelli Lohjan keskustan tuntumassa. Myynnin syynä on yrittäjän eläköityminen.        
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut toimialat

KEHITYSKOHDE SAMMATISSA

Myydään Sammatissa Lohilammen rannalla sijaitseva koulukiinteistö. Rakennus on aikanaan 50-luvulla rakennettu vanhainkodiksi ja sittemmin muutettu koulukäyttöön. Iso rauhallinen piha ja kauniit maalaismaisemat antavat hienot puitteet erilaisille toiminnoille.Rakennus on peruskuntoinen ja vaatii remontteja, joita voi kuitenkin tehdä pikkuhiljaa. Rakennuksessa on iso laitoskeittiö, josta kalusteet on viety, mutta aihio tallella. Valoisa ruokasali, paljon huoneita kolmessa kerroksessa, lukuisia wc-tiloja ja vesipisteitä. Ilmanvaihtoa on uusittu. Kiinteistöllä on maalämpö.Tontti rajoittuu Lohilampeen, mutta rantaa ei ole käytetty ja se vaatii raivaamista.Monien mahdollisuuksien kohde vain tunnin matkan päässä Helsingistä.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Pizzeria

Menestyvä ja tunnettu ravintola keskeisellä sijainnilla

Myydään ravintolatoiminta ja kalusteet. Ravintola on menestyvä ja tunnettu perheyritys, joka on toiminut samassa paikassa keskustan arvotalossa jo vuodesta 1992 asti. Kauppaan kuuluu sekä irtaimisto että viisi vuotta sitten uusittu keittiö kalusteineen. Asiakastiloissa on ilmaistointi, valvontakamerat ja äänentoistolaitteet. Ravintolassa on ylhäällä 22 ja alhaalla 35-40 asiakaspaikkaa sekä kesällä 15 paikkainen terassi. Ravintolalla on myös a-oikeudet. Yläkerta on 70 neliötä ja alakerta 105, josta 40 neliötä varastotilana. Tilan vuokrasopimus voidaan sopia 5-20 vuoden pituiseksi.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Pitopalvelu ja catering

Juhla- ja pitopalveluliiketoiminta Joensuun seudulla

Myydään yrittäjän eläköitymisen vuoksi pitkään toimineen juhla- ja pitopalveluyrityksen liiketoiminta. Vakiintunut asiakaskunta ja hyvä tilauskanta. Liiketoimintakauppa on ajankohtainen v. 2023 loppupuolella. Yrityksen toimintaan on mahdollista päästä perehtymään jo aiemmin. Mahdollista ostaa erillisellä kaupalla myös juhlatilana toimiva kiinteistö, jossa on täysin varusteltu keittiö pitopalvelutoimintaa varten sekä majoitustiloja. Tilojen vuokrauksesta on myös mahdollista neuvotella. Lisätiedot pääset lataamaan Business Joensuun Osuva-yrityspörssistä. Tästä linkistä pääset allekirjoittamaan salassapitosopimuksen ja lataamaan tiedot pyydä lisätietoja kohdasta.
Pohjois-Karjala
Myydään
PÖRSSINOSTO
Sosiaaliala

Myydään menestynyt kotihoitopalvelu yritys

Myynnissä Pääkaupunkiseudulla toimiva vakaa, kannattava sekä menestynyt kotihoito alan palveluyritys. Yrityksen asiakkaina on pääasiassa pääkaupunkiseudun hyvinvointialueet. Yritys on toiminut alalla 2000-luvun puolivälistä alkaen, nyt sen elinkaaressa on hetki, jolloin menestyksekkäälle tarinalle etsitään jatkajaa. Kuten mainittu yrityksen pääsääntöinen liikevaihto syntyy julkisen sektorin kautta n. 85% ja loput yksityisasiakkailta. Julkisen sektorin kanssa on laajat puitesopimukset voimassa. Yritys on kannattava, tehden vuosittain 10-15% liikevoittoa. Sen ennustettavuus on erinomainen sopimusten sekä luotettavien ja pitkien työsuhteiden vuoksi. Yrityksen Tase on selkä ja sillä ei ole velkaa. Yrityksen toimisto sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingissä ja on vuokralla. Asiakas työ tapahtuu asiakkailla.   Yritys myydään omistajan lähestyessä eläköitymistä pitkän yrittäjäuran jälkeen. Tahtotilana on turvata sekä työntekijöiden töiden että samalla pitkien asiakassuhteiden jatkuminen ja laadukkaiden palveluiden saanti. Myyntihinta muodostuu 4x tuotto-odotusarvosta, yhtiön substanssi- ja brändiarvosta.   Ota yhteyttä, teemme NDA:n ja saat yrityksestä tarkemmat tiedot.   Antti Kauppinen antti.kauppinen@herlevi-holding.fi 0504680534
Myydään
PÖRSSINOSTO
Fysioterapia

Yrittäjäksi valmiiseen fysioterapiayritykseen Perhoon

Yritys on toiminut vuodesta 1983 eli lähes 40 vuotta. Eläköitymisen vuoksi yritys on myynnissä. Omistajan lisäksi yrityksessä työskentelee yksi fysioterapeutti. Hoitolaitoksella on 92m2 vuokratila Kiinteistö Oy Perhon Säästötalossa. Tilat ovat katutasossa ja tiloihin on esteetön pääsy myös pyörätuolilla. Liiketilassa voi jatkaa vuokralaisena tai ostaa sen itselle. Tiloissa on toimisto sekä odotustila, joka on erotettu paljeovella isosta terapeuttisen harjoittelun tilasta. Kaksi hoitohuonetta, joissa on uudehkot sähkösäätöiset hoitopöydät sekä lisäksi pieni tila lasten terapiaan. Huone, jossa on amme, toimii välineiden pesutilana sekä säilytystilana isommille terapiavälineille. Isossa terapiatilassa on kuntolaitteita, puolapuut, tasokeinu sekä mahdollisuus mm. 10 m kävelytestin tekemiseen. Fysikaaliset hoidot Ionoson monitoimilaitteella mm. ultraääni, TNS, DIDY, yhdistelmähoito. Inva-WC, henkilökunnan sosiaalitilat sekä keittiö. Paikkakunnalla on kunnan omistama kuntosali, jossa on mahdollisuus käydä ohjaamassa, urheilukenttä vieressä, pururata, frisbeegolfrata ja kuntoportaat noin kilometrin päässä. Yrityksellä on neljän vuoden sopimus Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen asiakkaiden fysioterapiasta. Soiten palvelusetelillä lapsi- ja aikuisasiakkaita, vakuutusyhtiöiden maksusitoumusasiakkaita, lääkärin lähetteellä ja ilman lähetettä fysioterapiaan tulevia itse maksavia asiakkaita sekä TYKY-kuntoutusta, epassi-asiakkaita. Yritys tekee käyntejä paikalliseen vanhusten hoivakotiin, päiväkotiin, kehitysvammaisten toimintakeskukseen ja asuntolaan. Lisäksi kotikäyntejä vanhusten ja lasten luokse. Yrityksen liikevaihto oli v. 2021, 151 000 € ja tulostaso noin 36 000 €/vuosi omistajan palkkojen jälkeen. Tilat mahdollistavat laajentamisen mm. toimintaterapiaan, jonka tarve paikkakunnalla olisi suuri. Luopuva yrittäjä on valmis olemaan mukana yrityksen toiminnassa alkuvaiheessa. Pyydän yhteydenottoa mahdollisimman pian.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Hotelli

Uitonniemen Rantahotelli

Uitonniemi, matkailukohde keskellä järvimaisemaa, 300m Kemijärven kaupungin keskustasta. Uitonniemen matkailualueella on viisi perinnerakennusta liittyen  alueen rikkaaseen uittohistoriaan. Sijainti on ihanteellinen - lähellä kaupungin palveluita, luonnon ympäröimänä, voi nauttia parhaista puolista molemmista maailmoista. Tilausravintola  Uitonpirtti, henkii uiton historiaa, asiakaspaikkoja 60 hengelle. Rakennus on huolellisesti kunnostettu ja laajennettu säilyttäen alkuperäisen arkkitehtuurin ja historian. Ravintolassa on keittiö, joka mahdollistaa monipuolisen ruoanvalmistuksen aina aamiaispalveluista suuriin juhliin. Pirtistä ja terassilta avautuu upea näköala järvelle, mikä luo ainutlaatuisen tunnelman asiakkaille. Pihapiirissä on hirrestä v. 2007 rakennettu Uitonniemen Rantahotelli, jossa on kuusi kodikasta 2-3 hengen huonetta. Huoneet ovat viihtyisiä ja varustettu omilla kylpyhuoneilla, minikeittiöillä, omalla sisäänkäynnillä terassilta.Viereinen, v. 1860 peräisin oleva Wanha aitta on 142 m2 hirsirakennus kahdessa kerroksessa ja toimii täydellisenä tapahtumatilana mm. kokouksille, konserteille, perhejuhlille, myös näyttelytilana. Aitan ylisillä on majoitustilaa n. 6 henkilölle, keittiö ja parveke josta upea näköala järvelle. Sauna ja saunakammari, uimalaituri tarjoaa rentouttavan saunaelämyksen ja vilvoittelun. Saunakammari toimii myös kokoustilana. Aurinkoterassi ympäröi rakennuksia ja tarjoaa upeat näkymät järvelle ja mahdollisuuden nauttia ulkoilmasta. Hiekkaranta ja kanootinvuokrausta Viereinen rakentamaton Salmenniemi kuuluu myös tähän kokonaisuuteen. Uitonniemi on loistava tilaisuus sekä sijoittajalle että matkailu- ja ohjelmapalvelutyrittäjälle. Nykyinen ravintola- ja matkailutoiminta on kannattavaa, ja alueella on potentiaalia laajentaa ja kehittää toimintaa entisestään. Alue tarjoaa monia mahdollisuuksia, kuten hotellitoiminnan laajentamisen, lisätilojen rakentamisen tai uusien matkailupalveluiden tarjoamisen.  Rakennusoikeutta on. Tule ja koe Uitonniemen ainutlaatuinen tunnelma ja potentiaali. Tämä kiinteistö tarjoaa unohtumattomia mahdollisuuksia ja on valmis uuteen lukuun elämässään. Lataa esite →  Ota yhteyttä ja varaa aika tutustumiselle!
Kemijärvi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kahvila

Kahvila Ruukin Sydän Kauttualla, hp 135.000€/tarjous

Kauttuan historiallinen Ruukkialue on tunnettu matkailukohde Satakunnan sydämessä Eurassa. Kauttuan Ruukinpuistosta löytyy Alvar Aallon ja useiden muiden tunnettujen arkkitehtien suunnittelemia rakennuksia. Upea ruukkimiljöö vanhoine rakennuksineen tarjoaa matkailijoille myös taidenäyttelyitä, tapahtumia sekä luontomatkailua Pyhäjärven rannalla. Alueeseen pääset tutustumaan netissä www.ruukinpuisto.fi Myytävänä on Kahvilan liiketoimi, rekisteröity liikenimi sekä kiinteistö.  Ruukin Sydämessä toimii kahvila, joka on tunnettu kakuistaan ja monipuolisesta valikoimastaan. Toimii myös kokous- ja juhlatilana. Kahvilassa on lisäksi alueen info, taidemyyntinäyttelytila ja myymälä (vuokrattu tällä hetkellä). Kahvila myydään kalusteineen ja logoastioineen, kylmä vitriini, keittiössä 2 uunia, 3 jääkaappia, 2 pakastinta, metos astianpesukone.   Kahvilassa on 50 asiakaspaikkaa, ja mahdollisuus pitää ulkoterassia. Kiinteistön pinta-ala on 160 m2. Kiinteistö on rakennettu 1900, viimeisin peruskorjaus tehty 2020. Kiinteistö kuuluu kaukolämpöverkkoon. Kiinteistön yläkerta/vintti on mahdollisuus saneerata asunnoksi.  Oma tontti 1190 m2.
Kohteet 1 - 12 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image