JÄTÄ ILMOITUS

Kauneus, hyvinvointi ja liikunta

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Kuntosali

Kuntosali- ja hierontakeskus hyvällä paikalla Ilomantsissa

Myydään kuntosali ja hieronta -liiketoimintaa harjoittavan yrityksen liiketoiminta hyvällä paikalla Ilomantsissa, jolla on vakiintunut ja tyytyväinen asiakaskunta. Palveluihin kuuluvat mm. hieronta kuntotestaukset, kuntosaliryhmät ja Tyky-ryhmät.  Toiminta on pitkäikäistä sekä yritys on tunnettu paikkakunnalla. Ilomantsi on potentiaalinen toimintaympäristö yrittämiselle. Yrityksellä ei ole tarvetta suuremmille investoinneille. Kuntosalilla käytössä ovat HUR-paineilmalaitteet. Paineilmalaitteiden ansiosta harjoittelu on helppoa ja turvallista. Laitteet ovat äänettömiä ja vastuksen saa säädettyä helposti nappia painamalla. Lisäksi salilla on kaksi juoksumattoa, soutulaite, crosstrainer, sekä kuntopyörät. Myös irtopainot ja erilaiset jumppavälineet kuuluvat valikoimiin.  Laitteisto on hyväkuntoista ja ajanmukaista. Halutessa teemme yksilöllisen harjoitusohjelman sekä opastamme laitteiden käytössä. Kuntosalimme on käytössä  kaikkina päivinä klo 5.30-23.00, sisään pääse avainkortilla. Toimitila on ostettavissa tai vuokrattavissa ja se sijaitsee Ilomantsin ydinkeskustassa. Rakennuksessa on kuntosalin lisäksi asunto, jossa hierontapiste ja toimisto sijaitsevat. Katso lisätiedot täältä.
Ei hinnoiteltu
Myydään
Kauneushoitola

KAUNEUSHOITOLA/PARTURI-KAMPAAMO MYYNNISSÄ HELSINGISSÄ

MYYNNISSÄ HELSINGIN KANTAKAUPUNGISSA liiketoiminta, jossa vakiintunut asiakaskunta. Tunnelmallinen ja kaunis hoitola/kampaamo on perustettu joulukuussa 2014. Tiloissa on kaksi kampaamon asiakaspaikkaa, hierontaan omat tilat, sekä kosmetologille oma huone vesipisteellä. Tiloissa takahuoneessa pieni keittiö, saniteettitilat, sekä työntekijöiden taukotilat. Liike on työllistänyt 2-4 henkilöä kerralla. Yritys toimii vuokratiloissa, jossa alueeseen nähden matalahko vuokra, Jugend-talon kivijalassa. Hyvät liikenneyhteydet, ydinkeskustasta 10min ratikalla. Kotisivut nettiajanvarauksella, aktiivinen Instagram, sekä Facebook.Laadukkaat tuotteet, työvälineet, sekä työpisteet. Yrityksellä hyvä maine. Kaikki valmiina välittömään työn aloitukseen niin halutessasi!Myyn elämäntilanteen muutoksen vuoksi. Jäisin mielelläni itse 6-12 kk ajaksi sopimusyrittäjänä liikkeeseen töihin, jotta ei tulisi yht'äkkistä lopetusta ja saisin vielä palvella vakituisia asiakkaita. Samalla voisin uuden yrittäjän niin halutessa opastaa häntä työhön. Kaikki on kuitenkin neuvoteltavissa puolestani, eli halutessasi voin jättäytyä myös heti pois.Ota rohkeasti yhteyttä, tule katsomaan ihastuttava ja toimiva liiketila!Otan myös tarjouksia vastaan.
25 000 €
Myydään
Kauneushoitola

Kauneushoitolan tarvikkeita

Myydään kauneushoitolan tarvikkeita: - asiakkaan hoitotuoli, valkoinen, sähkökäyttöinen 4 v: (moottori uusittu 1,5v sitten) 350 €- vastaanottotiski, 2-osainen: 300 €- puinen hyllykkö pienillä pyörillä: 100 €- Cavitaatio laite (suomalainen), vartalon kiinteytys ja selluliittiin, 3v vanha, tehokas: 4000 €  (maksanut uutena 9500 €)- sekä paljon ihokarvojen poistoon tarkoitettuja tavaroita: uudet lämmittimet, liuskat, ennen jälkeen tuotteet ym.- paljon eri tuoksuisia parafiineja: a´10 € 450 g pkt. Isompi määrä edullisesti.- klassiset ripset ja siihen tarvikkeet (iso määrä), edullisesti!(mukaan saa maksutta myös volyymit jos haluaa)  
Ei hinnoiteltu
Myydään
Kauneushoitola

Kauneushoitola

Myydään tuottava ja tyylikäs kauneushoitola, jossa vakiintunut asiakaskunta. Hoitola on toiminut 11 vuotta alueella ja saavuttanut hyvän maineen. Uudet nettisivut hyvällä optimoinnilla ja näkyvyydellä sekä aktiivinen Facebook. Valoisat, remontoidut hienot tilat katutasossa. Välinehuoltotilat erikseen kasvo- ja jalkahoidoille. Kauneushoitolan edessä maksutonta parkkitilaa, joka tuo asiakkaita kauempaakin. Erittäin kattava hoitovalikoima laitteineen takaa asiakasvirran. Kaksi hoitohuonetta, joissa molemmissa moottoroidut hoitopedit. Vuokratilat edullisella vuokralla. Tiloissa toimii myös hieroja. Nopeat kaupat mahdollista. Hinta sovitaan ostajan kanssa. Nykyinen omistaja opastaa ja sitoutuu auttamaan alkuun. 
29 000 €
Myydään
Kampaamo tai parturi

Keskustassa toimiva Parturi-Kampaamo, Lahti

Parturi-Kampaamo, toiminut jo 40 vuotta Lahden ydinkeskustassa.  Uusittu tila ja kalusteet lokakuu 2018. Liiketila osuusvuokralla kaksi paikkaa ja paikkoja on neljä ja pesupaikkoja kaksi. Hyvät parkkipaikoitustilat liikehuoneiston edessä. Aloita helposti toiminta: vuokraa 1100,00/kk tai mahdollisuus ostaa liikehuoneiston kanssa ( liikehuoneiston kanssa kokonaishinta 85 000 euroa huom. sisältää vähennyskelpoista yhtiölainaa, taloyhtiössä isot remontit tehty). Tee itsellesi mukava bisnes tai työpaikka. Hintapyyntö sisältää uuden tilan päivityksen, kalusteet ja toimivan asiakaskunnan, kysy ja tee tarjous.
15 000 €
Myydään
Kampaamo tai parturi

Myydään parturi-kampaamon toimitilat / liiketoiminta Kuopiosta

Myydään Kuopiossa keskustassa sijaitseva parturi-kampaamo eläkkeelle siirtymisen vuoksi. Huoneistossa on toiminut kampaamoliike yli 40 vuotta. Huoneisto on muunneltavissa ja sopii monenlaiseen käyttöön. Tilat sijaitsevat kahdessa tasossa, jossa alemman tason huonekorkeus ja isot ikkunat luovat avaruutta. Taloyhtiössä on tehty isot remontit ja liikehuoneistossa on edullinen vastike.
Ei hinnoiteltu
Myydään
Kuntosali

Myytävänä perinteinen kuntosali Turussa

Tästä yrittäjähenkiselle personal trainerille tai muuten vaan kuntosalitoiminnasta kiinnostuneelle yrittäjälle pienellä sijoituksella oma kuntosali. Sali on ollut pitkään toiminnassa ja sillä on vakiintunut asiakaskunta. Sali on ollut toiminnassa jo 9 vuotta, ja joka vuosi on tasaisesti kasvatettu liikevaihtoa. Sali on ollut kakkkostyönä yrittäjälle. Salilla on todella monipuolinen laitekanta vipuvarsilaitteita ja painopakkalaitteita sekä vapaat painot.  Tästä nyt periaatteesta laitteiden arvolla kuntosali ja kaupan päälle tulee vakaa asiakaskunta.  Salilla on pitkä vuokrasopimus ja myös mahdollisuus laajentaa toimintaa ja tiloja. Myydään paikkakunnalta muuton takia, tarjoa rohkeasti.   
Ei hinnoiteltu
Myydään
Kuntosali

Hyvinvointikeskus pääkaupunkiseudulla: Spa/allasosasto ja kuntosali

Loistava tilaisuus pääkaupunkiseudulla: Hyvin toimiva pienehkö Spa/kuntosaliyritys. Toimitila sijaitsee erinomaisella paikalla asutuksen ja palvelujen keskellä, jossa on hyvät kulkuyhteydet julkisilla, sekä omalla autolla tultaessa. Toimitiloissa on viihtyisä kylpyläosasto, jossa mm. ohjattua vesiliikuntaa, sekä mahdollisuus Spa-tilojen vuokraamiseen erilaisiin pieniin tilaisuuksin. Kuntosali on hyvin varusteltu ja treenaamisen tueksi on asiakkaille erilaisia monipuolisia palveluita. Tämä on monien mahdollisuuksien yritys, sillä kohteessa on paljon erilaisia mahdollisuuksia esimerkiksi hyvät tilat fysioterapiapalvelujen tuottamiseen tai tarjota vieressä oleville yrityksille työntekijöiden hyvinvointipalveluja.
115 000 €
Myydään
Kampaamo tai parturi

Myydään pitkään toiminut Parturiliike Lahdessa

Myydään todella pitkään toiminunut tuottava Parturiliike Lahdessa. Liikkeessä useampi työntekijä ja valmis sitoutunut asiakaskunta, josta riittäisi uudellekin omistaja työntekijälle heti alkuun asiakkaita. Erinomainen tilaisuus työllistää sekä itsensä että kehittää perinteikkään liikkeen toimintaa. Tiedustelut joko yrityspörssin välityksellä tai tuure.toivola@habita.com Tarkempia tietoja kohteesta salassapitosopimusta vastaan.
34 000 €
Myydään
Kampaamo tai parturi

Parturikampaamo Helsingissä

Myydään vain muutaman kuukauden toiminut parturikampaamo erittäin hyvällä paikalla Helsingissä elämäntilanteen muutoksen takia. Tilat remontoitu kauniisti ja kaikki luvat vesipisteiden yms. kanssa hoidettu. Tiloissa hienot kampaamokalusteet. Hinta sisältää noin 4000e arvosta myyntitavaraa sekä hiusvärejä yms. Kaupan mukana ei siirry henkilökuntaa, joten tästä valmis kokonaisuus yhdelle tai useammalle kampaajalle, joka on valmis lähtemään yrittäjäksi.  
13 000 €
Myydään
Hyvinvointipalvelu

Hypoxi Oulu

Hypoxi Oulu hakee uutta omistajaa. Toimipiste sijaitsee Oulun keskustassa Torikadulla. HYPOXI on markkinoiden tehokkain luonnollinen tapa polttaa rasvaa kohdennetusti. Hypoxi perustuu kevyen liikunnan ja alipaineen yhdistelmään. Hypoxin kehitti urheilufysiologian erikoislääkäri Norbert Egger ja Hypoxin pääkonttori sijaitsee Itävallassa. Hypoxi yrittäjänä toimit itsenäisenä yrittäjänä ja saa hyvän elinkeinon joko pelkästään Hypoxilla tai yhdistämällä jonkun muun liiketoiminnan Hypoxin oheen, kuten Personal Trainer tms. HYPOXI on todistetusti toimiva, maailmalla menestystä saavuttanut kehonmuokkausmenetelmä, joka on viime vuosina kasvanut vauhdilla ja laajentunut useille eri mantereille. Hypoxi yrittäjänä sinulla ei tarvitse olla liikunta-alan koulutusta, mutta kiinnostus hyvinvointiin ja liikuntaan on tärkeää. Liiketoimintaan ja itse menetelmään annetaan maahantuojan osalta koulutusta. Liiketilan koko on n.90m2 ja studion alakerrassa on tilaa laajentaa toimintaa tai vuokrata eteenpäin.  Lue lisää: https://www.hypoxi.fi/studiot/oulu/
Ei hinnoiteltu
Myydään
Kampaamo tai parturi

Monien mahdollisuuksien parturi-kampaamo Tampereella

Jatkajaa etsitään Tampereella Etu-Kalevassa sijaitsevaan laadukkaaseen parturi-kampaamoon, joka on yksi alueen alkuperäisistä yhä toimivista liikkeistä. Asiakassuhteet ovat täten varsin pitkäaikaisia. Jo 1950-luvulta lähtien toimineen liikkeen nykyinen yrittäjä on kampaamon kolmas omistaja ja sitä ennen pitkäaikainen työntekijä. Liike sijaitsee koko ajan kasvavalla alueella ja tulevaisuudessa ratikkareitin varrella. Liikkeen sijainti on erinomainen ja maksuttomat pysäköintipaikat ovat aivan liikkeen edessä. Uusasiakashankintaa on tehty sosiaalisen median kautta, ks. https://www.facebook.com/tukkasampo. Tällä hetkellä liike työllistää hyvin yhden tekijän. Työtä voisi olla 2-3 tekijälle ja neljännenkin paikan tilaan saa tarvittaessa. Liiketila on kahdessa tasossa, joten se mahdollistaa esimerkiksi jalkahoitajan, ripsien- tai kynsientekijän tai hierojan työskentelyn liiketilan takaosassa. Voit siis muokata  liikkeestä tarvittaessa myös 'oman näköisesi' , jos haluat. Työskentelemään pääsisi heti, kaikki on valmiina uutta yrittäjää varten. Yritys myydään alanvaihdon vuoksi. Ota yhteyttä! Sovitaan tapaaminen, niin pääset katsomaan liikettä.Myös osamaksumahdollisuus!
7 000 €
Kohteet 13 - 24 hakutuloksista

Yrityspörssi

TIETOA PALVELUSTA Yrityspörssi on kohtaamispaikka verkossa yritysten myyjille ja ostajille. Palvelussa voit jättää yrityksen myynti- ja ostoilmoituksia sekä kertoa palveluistasi yrityskauppoihin liittyen.  Myyjät saavat enemmän näkyvyyttä ilmoituksilleen, ostajat saavat kattavamman kuvan yritystarjonnasta ja palveluntarjoajat saavat omille palveluilleen näkyvyyttä.

loder image