JÄTÄ ILMOITUS

Kauneus, hyvinvointi ja liikunta

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Kampaamo tai parturi

Monien mahdollisuuksien parturi-kampaamo Tampereella

Jatkajaa etsitään Tampereella Etu-Kalevassa sijaitsevaan laadukkaaseen parturi-kampaamoon, joka on yksi alueen alkuperäisistä yhä toimivista liikkeistä. Asiakassuhteet ovat täten varsin pitkäaikaisia. Jo 1950-luvulta lähtien toimineen liikkeen nykyinen yrittäjä on kampaamon kolmas omistaja ja sitä ennen pitkäaikainen työntekijä. Liike sijaitsee koko ajan kasvavalla alueella ja tulevaisuudessa ratikkareitin varrella. Liikkeen sijainti on erinomainen ja maksuttomat pysäköintipaikat ovat aivan liikkeen edessä. Uusasiakashankintaa on tehty sosiaalisen median kautta, ks. https://www.facebook.com/tukkasampo. Tällä hetkellä liike työllistää hyvin yhden tekijän. Työtä voisi olla 2-3 tekijälle ja neljännenkin paikan tilaan saa tarvittaessa. Liiketila on kahdessa tasossa, joten se mahdollistaa esimerkiksi jalkahoitajan, ripsien- tai kynsientekijän tai hierojan työskentelyn liiketilan takaosassa. Voit siis muokata  liikkeestä tarvittaessa myös 'oman näköisesi' , jos haluat. Työskentelemään pääsisi heti, kaikki on valmiina uutta yrittäjää varten. Yritys myydään alanvaihdon vuoksi. Ota yhteyttä! Sovitaan tapaaminen, niin pääset katsomaan liikettä.Myös osamaksumahdollisuus!
7 000 €
Myydään
Hyvinvointipalvelu

Hyvinvointipalveluyrityksen tuotteet ja/tai koulutukset

Myydään hyvinvointipalveluyrityksen liiketoiminta tai liiketoiminnan osa-alue ostajan osaamisen ja mielenkiinnon mukaan. Yritys tuottaa hyvinvointipalveluja niin yksityishenkilöille kuin yrityksille. Kylpylät ja hoitolat ovat tärkeitä yhteistyökumppaneita. Yrityksellä on verkkokaupat sekä ammattilaisille että kuluttaja-asiakkaille. Yrityksen toimintaan sisältyy sekä hyvinvointituotteita että koulutuksia. Kaupan kohteena voi olla joko tuotteiden myynti ja valmistus, koulutukset hoitoloille tai toiminnan molemmat osa-alueet. Tuotteet ovat siirrettävissä uuden yrittäjän jo olemassa olevan brändin tai tuotemerkin alle tai uusi yrittäjä voi laatia toimiville tuotteille kokonaan uuden nimen. Kauppaan sisältyvät sopimuksen mukaan ja kaupan kohteesta riippuen myös asiakasrekisteri ja varasto. Tällä hetkellä yritys työllistää yrittäjän. Uusi yrittäjä voi harjoittaa toimintaa mistä päin Suomea tahansa. Tässä on mahdollisuutesi hyvinvointipalveluyrittäjyyteen jo luodulla pohjalla. Ota yhteyttä!
Ei hinnoiteltu
Myydään
Kampaamo tai parturi

Heinävaaran parturi-kampaamo Bella’s

Myydään lähes seitsemän vuotta toiminut Heinävaaran Parturi-kampaamo Bella’s 25 kilometrin päässä Joensuun keskustasta. Parturi-kampaamolla on valmis asiakaskunta Pohjois-Karjalassa laajalta alueelta sekä Heinävaarasta, Kiihtelysvaarasta ja Joensuusta että Enosta ja Ilomantsista asti. Sijainti on mainio, koska liiketila sijaitsee lähellä vilkasta Ilomantsintietä. Asiakkaat voivat pysäköidä maksutta lähes oven eteen.  Kampaamo on ollut avoinna arkisin viitenä päivänä viikossa. Viikonloppuisin on tehty hää- ja juhlakampauksia varausten mukaan. Varauksia on otettu vastaan puhelimitse ja paikan päällä. Omassa liiketilassa on kaksi hyväkuntoista kampaamotuolia ja yksi pesupaikka. Tilaa on myös kosmetologille tai hierojalle. Tila on remontoitu vuonna 2013 ja ilmastointi on uusittu sen jälkeen.  Liiketoimintakauppaan sisältyvät tilan lisäksi kampaamokalusteet, tuotehyllyt ja varasto. Myynnin syynä on perheenlisäys. Tässä on hyvä mahdollisuus uudelle yrittäjälle jatkaa liiketoimintaa vakiintuneen asiakaskunnan kanssa toimivissa puitteissa! Ota yhteyttä!
47 000 €
Myydään
Kauneushoitola

Menestyvä kauneushoitola hienolla sijainnilla Helsingissä

Kauneushoitola on toiminut 13 vuotta menestyksekkäästi nykyisellä liikepaikalla.   Hyvien kulkuyhteyksien ääressä, mutta silti rauhallisessa ympäristössä toimiva hoitola on saavuttanut vuosien varrella sitoutuneen kanta-asiakaskunnan. Sisustus on korkeatasoinen ja harmoninen ja tilassa on tällä hetkellä kaksi äänieristettyä hoitohuonetta. Vastaanottotilassa on mahdollisuus lisäksi esimerkiksi kynsiteknikolle tai kampaajan työpisteelle.   Hyvä asiakaskunta ja erinomaiset asiakaspalautteet. Kauppaan kuuluu kauneushoitolan liiketoiminta, kalusteet, laitteet, sisustus, asiakasrekisteri ja ostajan niin toivoessa nimi, logo, nettisivut ja ajanvarausjärjestelmä.   Harvinaisen hyvä liikevaihto ja tuottava liiketoiminta. Yrityksessä työskentelee tällä hetkellä yrittäjän lisäksi kaksi vakituista ja työhönsä sitoutunutta hoitajaa.   Tilaisuus yrittäjlle aloittaa suoraan kannattava liiketoiminta avaimet käteen periaatteella. Yrittäjä neuvoo tarvittaessa alkuun ja  on tukena liikkeenluovutuksessa.   Hintapyyntö 248 000 euroa   Luottamukselliset yhteydenotot, mari.karkkainen@remax.fi  
248 000 €
Myydään
Kauneushoitola

Keravan Kauneussalonki / Parturi-kampaamo

Kauneusalan ammattilainen, tämä on sinulle! Oletko jo kokenut konkari kauneusalalla ja haluaisit uusia haasteita elämääsi pysyen kuitenkin intohimosi parissa? Tämä on sinulle! Keravan ytimessä, Kauppakeskus Karusellissa, uusi, moderni ja raikas kauneushoitola etsii uutta yrittäjähenkistä omistajaa. Juuri valmistuneessa kauppakeskuksessa on kasvava asiakasvirta sekä vahva markkinointi, joka tukee asiakashankintaa merkittävällä tavalla. Kauppakeskuksen yläkerrassa on 7-kerroksinen 140 huoneiston asuinkerrostalo, varmistaen asiakasvirran entisestään. Kauneushoitolalla on hyvä ja ammattitaitoinen maine asiakkaiden keskuudessa, jonka todistaa jatkuvat positiiviset asiakaspalautteet sekä jatkuvasti palaavat asiakkaat. Liikehuoneisto on valoisa ja tila on käytetty hyvin hyödyksi; hiustenleikkuupisteitä on neljä, hiustenpesupaikkoja kaksi, manikyyripöytiä yksi sekä pedikyyrituoleja kaksi. Tilassa on lisäksi keittokomero sekä wc, mihin mahtuu hyvin pesutorni. Isot koko seinän levyiset ikkunat takaavaat erinomaisen näkyvyyden toiminnalle. Tiedustele lisää numerosta +358453460990, Susanna Tran   
Ei hinnoiteltu
Myydään
Kampaamo tai parturi

Parturikampaamo Tampereen keskustassa

Myydään 30 vuotta Tampereen keskustassa toiminut parturikampaamo. Liikkeellä hyvä, keskeinen sijainti osoitteessa Rongankatu 4. Kauppaan sisältyy 42 m2 liiketila, kalusteet, irtaimisto ja ostaja voi halutessaan jatkaa toimintaa nykyisellä Men Only nimellä. Parturikampaamon irtaimistoon kuluu 2 parturituolia (sähkötuolit), kaksi kampaamotuolia (pieni pumpputuoli), kaksoispesupaikka, myyntitiski sekä kaikki muu irtaimisto. Nykyinen yrittäjä on toiminut tiloissa 30 vuotta. Ota yhteyttä!
150 000 €
Myydään
Hyvinvointipalvelu

PITKÄÄN TOIMINUT HOMEOPATIAYRITYS TAMPEREELLA

Yrittäjä on jäämässä eläkkeelle. Yritys toimii taloyhtiön omistamassa toimitilassa, jossa on edullinen vuokra. Tulos on ollut hyvä useiden vuosien ajan. Tilikaudelta 1.4.2017-31.12.2017 liikevaihto oli 108.000. Toiminimen voitoksi ennen veroja tuli e.m. tilikaudelta yli 50.000 euroa. 
Ei hinnoiteltu
Myydään
Kauneushoitola

Kauneuhoitola ja kosmetiikkamyymälä keskeinen sijainti Helsinki

MYYTÄVÄNÄ KAUNEUSHOITOLAN LIIKETOIMINTA, kalusteineen ja laitteineen TöölössäOletko etsinyt yhdessä tai kollegojesi kanssa kauneushoitolaa jolla jo valmis asiakaskunta ?Tilaan sopii kosmetologipalvelujen lisäksi esimerkiksi hierojan, jalkahoitajan, luontaisterapeutin, kynsiteknikon tai monen muun kauneuden ja hyvinvoinnin ammattilaisen vastaanotto.Pitkään toiminut kaunis kauneushoitola-kosmetiikkamyymälä Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien äärellä.Myytävänä liiketoiminta, kalusteet, laitteet ja varasto.Uskollinen valmis asiakaskunta, omistaja opastaa alkuun ja voit aloittaa avaimet käteen - periaatteella.Hintapyyntö 148 000 euroa, vuokra 132 m2 tilasta kahdessa eri tasossa 2500 euroa. Lisätiedot: mari.karkkainen@remax.fi
98 000 €
Kohteet 25 - 32 hakutuloksista

Yrityspörssi

TIETOA PALVELUSTA Yrityspörssi on kohtaamispaikka verkossa yritysten myyjille ja ostajille. Palvelussa voit jättää yrityksen myynti- ja ostoilmoituksia sekä kertoa palveluistasi yrityskauppoihin liittyen.  Myyjät saavat enemmän näkyvyyttä ilmoituksilleen, ostajat saavat kattavamman kuvan yritystarjonnasta ja palveluntarjoajat saavat omille palveluilleen näkyvyyttä.

loder image