JÄTÄ ILMOITUS

Kauppa

Kärki-ilmoitukset
Myydään
Kärki-ilmoitukset
Muut kaupan alan yritykset

Osakkuus verkostomarkkinointiyrityksestä

Kansainvälisen verkostomarkkinointiketjun toiminnassa mukana olevaan yritykseen haetaan osakasta tai ostajaa. Verkostossa ei myydä tuotteita, vaan liiketoiminta perustuu kanta-asiakkuuksiin. Tämän toiminnan Suomen suurimmassa verkostohaarassa on mukana yli 37 000 jäsentä. Nykyinen yrittäjä etsii ikääntymisensä vuoksi uutta osakasta laajentamaan toimintaa entuudestaan.  Uusi osakas voisi tulla mukaan alkuun omalla työpanoksellaan. Verkostomarkkinoinnin tuntemus on etu. Kielitaidosta, etenkin venäjän kielen taidosta, ja mahdollisista olemassa olevista verkostoista Venäjälle olisi myös hyötyä. Toiminnassa voi päästä huomattaviin tuloihin suhteellisen pienelläkin työpanoksella. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää.
Ei hinnoiteltu
Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Verkkokauppa

Koti- ja puutarhatuotteiden valmis verkkokauppa

Työllistä itsesi koti- ja puutarhatuotteiden verkkokaupalla. Mahdollista itsellesi etätyö, yrittäjyys ja työ kotona. Jos olet innostunut kotiin ja puutarhaan liittyvistä tuotteista ja haluat perustaa verkkokaupan, me rakennamme sinulle nyt sellaisen. Valitsemme yhdessä verkkokaupalle sopivan nimen ja sitten avaamme sinne valmiiksi satojen laadukkaiden tuotteiden valikoiman, joissa toimitukset asiakkaille tapahtuvat suoraan pohjoismaisesta varastosta. Sinulla ei ole tarvetta pitää varastoa ja sitoa siihen varoja. Tuotevalikoima sisältää tuotteita kasvimaalle, puutarharakenteita, kasvihuoneita, ulkoleikkivälineitä jne jne. Saat toimivan verkkokaupan avaimet käteen toimitettuna. Ota yhteyttä ja kysy lisää. Maksuaikataulusta voidaan sopia ja lopulta uusi verkkokauppasi maksaa tämän kehitysprojektin omana kulunaan. Lisätiedot: Kajastus Oy kajastusoy@outlook.com 0405005566  
4 900 €
Myydään
Tukkukauppa

Kannattava hedelmätukkukauppa

Yrityksellä on laadukkaat tuotteet, pitkä historia sekä vahvaa osaamista alalta. Yrityksen toiminta on auditoitu. Liikevaihtoluokka: < 1 M€. Hintapyyntöluokka: < 1 M€. Saadaksesi lisätietoja, ota yhteyttä Advance Teamiin. Advance Team Oy palvelee asiakkaitaan yrityskaupoissa, yritysjärjestelyissä, sukupolvenvaihdoksissa sekä toimitilavälityksissä paikallisesti koko Suomessa, www.advanceteam.fi .Yritysovi.fi on Advance Teamin ylläpitämä sivusto, josta löydät mm. myytäviä yrityksiä.
Ei hinnoiteltu
Myydään
Verkkokauppa

Myydään sisustusalan liiketoiminta

Myydään edullisesti kotimainen sisustus- ja huonekalualan liiketoiminta. (Kiireellinen myynti ja tämä huomioitu hinnoittelussa!)   Aidosti kotimainen ja ekologinen, modernin sisustajan verkkokauppa. Verkkokauppa avautui 06/2018. Liiketoiminnalla on sekä oma skandinaavinen tuotemerkki, että muiden valmistajien tuotteita myynnissä verkkokaupassa. Verkkokauppa toimii kielillä suomi ja englanti. Jokainen verkkokaupan tuote on valmistettu Suomessa ekologisesti!   Myytävään liiketoimintaan kuuluu: Brändi:brändi ollut esillä mm. Habitare- messuilla, 2019 Ruotsin huonekalumessuilla, 2019 Asuntomessuilla, tuotteet tällä hetkellä Showroomissa Ruotsissa. Verkkokauppa alustana Finqu. Käyttöoikeus Avainlipputuote- ja Design from Finland merkkeihin. Omalla brändin tuotemerkin tuotteilla on jälleenmyyjiä 19 kpl, mm. Hobby Hall, Netrauta,taloon.com, Kärkkäinen jne. Mallioikeudet: oman tuotemerkin alla olevat valaisinmallien sekä huonekalu-ja pientuotteiden mallioikeudet. Verkkokauppa noin 800 tuote artikkelia Varasto  varaston arvo nyt n. 15.000€, josta huonekalut/valaisimet/kellot kattaa n. 40% Muuta google analytics, SEARCH, ads, FB pikseli  Hyvä pohjatyö tehty, markkinointiin ei ole satsattu suuria summia. Osaavissa käsissä, tässä on potentiaalia paljon! Rohkealle tekijälle upea mahdollisuus! Vastaavanlaisia verkkokauppoja Suomessa vain pari. Kysy rohkeasti lisää!
25 000 €
Myydään
Tekninen kauppa

Toimistoteknisen alan yritys hakee jatkajaa

Etelä-Savossa Savonlinnan kaupungin ydinkeskustassa pitkään toiminut teknisen kaupan yritys hakee uutta yrittäjää. Yrityksen laaja, useamman kunnan alueelle sijoittuva, asiakaspohja koostuu yrityksistä, julkishallinnosta sekä kuluttajista. Yhtiöllä on tunnetut päämiehet. Toimintaan kuuluvat laite- ja tarvikemyynti sekä huolto. Yritys työllistää 3-5 henkilöä. Liikevaihto n. 450.000 - 500.000 €. Yrityksen toiminta on ollut voitollista. Yritys myydään liiketoimintakauppana (mahdollisuus myös yhtiökauppaan). Yritykseen kuuluu oma liikehuoneisto kaupungin ydinkeskustassa. Liikehuoneiston vuokraus on myös neuvoteltavissa. Tässä mahdollisuus perheyrittäjälle tai markkinointi- ja myyntihenkiselle henkilölle, joka viihtyy ja tuntee omaksensa kaupanteon asiakkaiden kanssa. Lisätietoja:  Itä-Savon Uusyrityskeskus, Juhani Rouvinen 0400-704624/juhani.rouvinen@savonlinna.fi  
Ei hinnoiteltu
Myydään
Verkkokauppa

Lastentarvikkeiden verkkokaupan liiketoiminta

Myydään lastentarvikkeiden verkkokauppa liiketoimintakauppana. Hintapyyntöön sisältyy varasto, jonka arvo noin 14 000€. Verkkokauppa toimii tunnetulla ja arvostetulla alustalla, ja se on perustettu vuonna 2014. Verkkokauppaa on helppo lähteä laajentamaan tai integroida osaksi olemassa olevaa liiketoimintaa. Verkkokaupalla on erittäin hyvä nimi, noin 6500 uutiskirjeen tilaajaa sekä noin 2500 Facebook-seuraajaa. Tästä on hyvä lähteä kasvattamaan liiketoimintaa. Myynnin syynä on keskittyminen päivätyöhön sekä toiseen liiketoimintaan (toisin sanoen ajan riittämättömyys).
22 000 €
Myydään
Verkkokauppa

Kauniiden ja ekologisten kodin tuotteiden verkkokauppa

Myydään toimiva verkkokauppa, joka keskittyy kauniisiin ja ekologisiin kodin tuotteisiin, lasten asusteisiin sekä luonnonkosmetiikkaan.  Toiminta on helposti siirrettävissä mihin päin Suomea vain. Toimiva verkkokauppa-alusta, jossa harkiten valittu tuotevalikoima laadukkaita ja ekologisia tuotemerkkejä. Kohderyhmänä perheet, jotka arvostavat ekologisia ja kestävän kehityksen mukaisia valintoja.  Kaupan toteutus liiketoimintakauppana, joka sisältää valmiin verkkokaupan, domainin, sosiaalisen median tilit sekä tuotevaraston. Hintapyyntö muodostuu maltillisesta liikearvosta sekä muutamien tuhansien arvoisesta varastosta.  Tässä erinomainen mahdollisuus markkinointihenkiselle lähteä yrittäjäksi tai jo toimivalle yritykselle laajentaa omaa toimintaa verkkokauppaan. Ota yhteyttä!
Ei hinnoiteltu
Myydään
Kukkakauppa ja puutarha-ala

Kasvihuonerakennus varusteineen Kittilässä

Nyt on oiva mahdollisuus alkaa kasvihuoneyrittäjäksi hyvin toimivissa valmiissa tiloissa. Myydään omistajien eläkkeelle siirtymisen vuoksi. Puutarha on 28 vuotta  toiminut kauppapuutarha Kittilän Kaukosessa. Toiminta on viimeiset kolmetoista vuotta keskittynyt kesäkukkatuotantoon. Puutarha on vuosien kuluessa saanut laajan vakiintuneen asiakaskunnan Tunturi-Lapin alueella.   Myynnissä v. 2001 valmistunut hyväkuntoinen 1320 m2 teräskasvihuone sosiaalitiloineen, viljelypöydät ja -kourut. Huoneessa automaattinen lämmitys- ja tuuletusjärjestelmä, kasteluautomatiikka ja keruuvesijärjestelmä sekä hälytyslaitteet.  Mitat: seinäkorkeus 3,4 m, harjakorkeus 8,5 m, pituus 66 m ja leveys 20 m. Kennokatteiset 3 x 3 m alumiinipariovet rakennuksen molemmissa päissä ja yksi sivuseinällä.  Lisäksi yksi käyntiovi. Kennokatteiset alumiiniluukut harjalla, 1,5 x 66 m (2kpl).  Tontti (n.8000 m2) voidaan vuokrata tai myydä. HUOM! Mahdollisuus neuvotella myös pelkän teräsrunkoisen rakennuksen tai esim. viljelypöytien ja kourujen ostamisesta. 
Ei hinnoiteltu
Myydään
Verkkokauppa

Kauneusalan yritys Beautyclub OÜ sisältäen verkkokaupat ja brändit

Myymme yrityksemme Beautyclub OÜ:n sisältäen kaikki brändimme: ripsille XL-Lashes, kynsille Enigma nails, piilolinssit XL-Lenses sekä varaston arvoltaan 32 500 €. Kauppaan sisältyy verkkokauppa www.xl-lashes.com, sosiaalisen median tilit ja konkatit tehtaisiin.   Beautyclub OÜ (tunnuksella 11361882)  on rekisteröity 16.03.2007 https://www.inforegister.ee/en/11361882-BEAUTYCLUB-OU Domainimme:  www.xl-lashes.com www.xl-lashes.ee www.xl-lashes.fi  Hinta 9 000.-€. (tuotteiden kokonaishinta on 32 500.-€ ja jälleenmyyntihinta 129 000.-€).  Tuotteet: XL-Lashes- ripsipidennykset, liimat, teipit, geelityynyt, pinsetit, värilliset ripset, Enigma Nails-rakennegeelit, värigeelit, kynsilakat, harjat, XL-Lenses- värilliset piilolinssit, silmän väriä mukailevat power linssit. Tuotteiden valmistusmaat ovat USA, Puola, Saksa, Pakistan, Korea, Kiina.  Kysy lisätietoja: info@xl-lashes.com  ************************************************************* We are selling our company Beautyclub OÜ with all our brands: eyelash XL-Lashes, nails Enigma nails, lenses XL-Lenses, with stock (32 500€), webstore: www.xl-lashes.com, social media accounts and factory contacts.  Company Beautyclub OÜ (reg.code 11361882)  is first registrated 16.03.2007 https://www.inforegister.ee/en/11361882-BEAUTYCLUB-OU Our domains: www.xl-lashes.com www.xl-lashes.ee www.xl-lashes.fi  Price 9 000.-€. (Total amount of products in factory price is 32 500.-€ and retail price is 129 000.-€).  Product range: XL-Lashes- Lash extensions, glues, tapes, gel pads, tweezers, color lashes, Enigma Nails-builder gels for nails, color gels, nail polishes, brushes, XL-Lenses- eye color lenses, eye color power lenses. Products are from factorys that are based in USA, Poland, Germany, Pakistan, Korea, China.  More information info@xl-lashes.com 
9 000 €
Myydään
Rautakauppa

Tuottoisa rautakauppa Pohjois-Suomessa

Myytävänä tuottoisa rautakauppa eläköitymisen vuoksi. Liikevaihto 3-6 milj.euroa. Nykyaikaiset tilat, vakiintunut asiakaskunta ja ammattitaitoinen henkilökunta. Hyvät mahdollisuudet kasvattaa sekä liikevaihtoa että tuottoa!!!
Ei hinnoiteltu
Myydään
Optikkoliike

Optikkoliike pääkaupunkiseudulla

Eläkeiän lähestyessä myydään toimiva ja vireä Optikkoliike. Liike sijaitsee vilkkaassa kauppakeskuksessa Helsingissä, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Toimintavuosia on takana 30, samassa liiketilassa. Liikkeessä on myös silmälääkärien ajanvaraus sekä vastaanotto. Liike toimii vuokratiloissa ja tilan omistaja on luvannut jatkaa sopimusta. Liikehuoneiston koko on kompakti, 68 m2. Hinta koostuu liiketoiminnan arvosta, varastosta sekä laitteista.
135 000 €
Myydään
Verkkokauppa

Myydään lastentarvikkeiden verkkokauppa

Verkkokauppa on perustettu vuonna 2018 ja myy laadukkaita, kestäviä ja tyylikkäitä lastentarvikkeita.  Elämäntilanteen suuren muutoksen vuoksi rakas verkkokauppamme ei kuitenkaan ole saanut tarvitsemaansa huomiota ja siispä etsii nyt hyvää jatkajaa. Nykyisellään verkkokauppa toimii edelleen ja myyntiä tulee, mutta kasvun hakemiseen ei valitettavasti ole ollut aikaa. Verkkokauppa on rakennettu helppokäyttöiselle Shopify-pohjalle. Myyntiä on osin tullut myös tavaroiden pop up -myynnistä Helsingissä sijaitsevan kivijalkakaupan kautta (yrittäjän oma ja päätoiminen työ) ja sen jatkamisesta voidaan myös sopia. Ns. raaka pohjatyö on tehty, joten myynnin jatkokehitys käy helposti.  Kauppaan kuuluu verkkokauppa-alusta, domain, varasto kaupantekohetkellä, tavarantoimittajasopimukset, Facebook-sivut, perehdytys ja mahdollisuus jatkaa pop up -myyntiä. Varasto on sijainnut kotona, nykyisellään tavaramäärä ei ole ollut niin suuri että olisi tarvinnut erillistä vuokratilaa varastolle. Lv. vuonna 2019 noin 15 000€. Yrityksestä ei olla nostettu palkkaa. Voidaan myydä koko osakekanta tai liiketoiminta. 
8 500 €
Myydään
Verkkokauppa

Peltituotteiden verkkokauppa, jolla erinomainen Google-näkyvyys

Myydään kattopelti- ja muiden peltituotteiden toimiva verkkokauppa, jolla ei ole omaa varastoa. Verkkokauppa soveltuu myyntikanavaksi esimerkiksi olemassaolevalle peltiyritykselle. Verkkokaupalla on erinomainen näkyvyys Google-hauissa. Jos hakee peltiin ja kattoihin liittyviä asioita, verkkokauppa näkyy hyvin. Orgaanisen näkyvyyden (eli luonnollisen, ei mainosnäkyvyyden) saavuttaminen on pitkäaikaisen työn tulos. Tätä ei pienellä panoksellä saa aikaiseksi. Sivustolla pitkä historia ja hyvä Google-maine. Ostettavissa on osakeyhtiö tai voidaan keskustella liiketoimintakaupasta.    Verkkokaupan tuoteryhmiä ovat: - kattopelti- peltilistat- kattoturva- sadevesijärjestelmät- kattohuoltotuotteet- pihan peltituotteet- roska- ja tuhka-astiat- postilaatikot Tarjouspyyntöjä kattopelleistä tulee harva se päivä.   Yritys omistaa seuraavat domainit: - peltikauppa.com- platbutiken.com- kattopaketti.fi- peltikauppa.net- roofcode.fi Yrityksellä on verkkokauppaohjelmiston ikilisenssi.
Ei hinnoiteltu
Kohteet 1 - 12 hakutuloksista

Yrityspörssi

TIETOA PALVELUSTA Yrityspörssi on kohtaamispaikka verkossa yritysten myyjille ja ostajille. Palvelussa voit jättää yrityksen myynti- ja ostoilmoituksia sekä kertoa palveluistasi yrityskauppoihin liittyen.  Myyjät saavat enemmän näkyvyyttä ilmoituksilleen, ostajat saavat kattavamman kuvan yritystarjonnasta ja palveluntarjoajat saavat omille palveluilleen näkyvyyttä.

loder image