Post an ad!

Yritykset, kodinkoneliike tai kalustemyymälä

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Kodinkone- ja kalustemyymälä
225 000 €

Sisustus ja huonekaluliikkeen liiketoiminta

Huonekalu- sisustus, valaisin- ja mattokauppaa harjoittava yritys. Tuotevalikoima on laaja. Yrityksellä on yhteistyötä kaikkien suomessa valmistavien toimijoiden kanssa, sijainnista johtuen eivät kilpaile muiden myymälöiden kanssa ja tämä mahdollistaa laajan malliston.Edustus mm. Tempur, Hilding Anders, Jensen, Rowico, Niemen tehtaat, Unico, Pohjanmaan Kaluste, Soft Kaluste, Noronen Finnsoffat yms. Yritys tunnetaan laajalla alueella pitkän iän ja eri liikepaikkojen ansioista. Hyvät ja pitkäaikaiset asiakassuhteet luovat hyvän pohjan ja oma verkkokauppa sekä some markkinointi lisäävät asiakaspohjaa entisestään. Myydään ensisijaisesti liiketoimintakauppana. Hintapyynnön perustelutKäyttökatteeseen perustuva liiketoimintahinta.Yrityskaupassa luottamus on yhteinen asia. Tarkempien lisätietojen saanti edellyttää salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Jos haluat tarkempia tietoja tästä kohteesta, ota yhteyttä kohteen välittäjään.Suomen Yrityskaupat on Suomen suurin ja tunnetuin yritysvälittäjä. Yrityksen omistajanvaihdos, arvonmääritys, yritysjärjestelyt ja sukupolvenvaihdos ovat parasta osaamisaluettamme. Kun etsit luotettavaa kumppania yrityskaupoillesi, olet ostamassa tai myymässä yritystäsi, olemme etsimäsi kumppani.
Etelä-Suomi
Myydään
Kodinkone- ja kalustemyymälä

Myynnissä Vaasan Kodinkonehuolto Oy

Vuodesta 1975 asiakkaitaan palvelut ja hyvän maineen saanut Vaasan kodinkonehuolto etsii toiminalleen jatkajaa. Korjaustoiminnan lisäksi palveluihimme kuuluu uusien koneiden myynti sekä ilmalämpöpumppujen myynti-, asennus-, ja huoltopalvelut. Asiakaskuntamme koostuu niin yritys- kuin yksityisasiakkaista. Kauppa toteutetaan osake-yhtiönä ja kauppahintaan kuuluu myös yrityksen liiketila. Kauppa on myös mahdollista toteuttaa ilman liiketilaa jolloin kauppahinnasta neuvotellaan erikseen. Ota rohkeasti yhteyttä lisätietojen saamiseksi. Käsittelemme kaikki yhteydenotot luottamuksellisesti. 
Myydään
Kodinkone- ja kalustemyymälä

Tule kodinkonekaupan yrittäjäksi Kemijärvelle!

Oletko Sinä yli 60 vuotta toimineen perheyritys Luokkasen Kotikoneliike Oy:n uusi yrittäjä? Osakas/toimitusjohtaja on eläköitynyt eivätkä muut osakkaat ole jatkamassa toimintaa. Yritys toimii vuokratiloissa (92 m2 + 113 m2 kahdessa kerroksessa) Kemijärven keskustassa olevassa Liikekulmassa. Yritys on työllistänyt kaksi henkilöä osa-aikaisesti. Asiakkaina ovat Itä-Lapin kuntien vakituiset asukkaat, mökkiläiset ja myös matkailijat. Yrityksen tuotepaletti on laaja. Siihen kuuluvat kodin peruskodinkoneet kuten kylmä- ja pesulinja sekä kodin pienkoneet, polkupyörät, viihde-elektroniikka ja valaisimet. Yritys on aiemmin tuottanut myös huoltopalveluita. Tällä hetkellä alueella on kysyntää esimerkiksi kodinkoneiden ja polkupyörien huoltopalveluille. Pitkään samalla konseptilla toimineen yrityksen liiketoimintasuunnitelma kaipaa uudistamista.  Uutensa yrittäjänä pääset hyödyntämään omat vahvuutesi optimaalisesti. Kemijärvi valittiin juuri Puoli seitsemän –ohjelman Vuoden talvikaupungiksi 2022. Kemijoen vesistö ja muu lähiseudun upea luonto mahdollistaa monenlaiset vapaa-ajan harrastukset. Kemijärvellä on hyvät palvelut Sinulle ja perheellesi. Yrityskauppa voidaan toteuttaa koko osakekannan myyntinä, liiketoimintakauppana tai varaston myyntinä. Jos olet kiinnostunut vain jonkin tuoteryhmän varastosta, niin ota silloinkin yhteyttä. Mikä sinun tilanteessa olisikaan parasta vaihtoehto?
Kemijärvi
Myydään
Kodinkone- ja kalustemyymälä
150 000 €

MYYDÄÄN HUONEKALULIIKE

Käy liiketoimintakaupat.fi-sivulla, ja pyydä salassapitosopimus. Liiketoimintakaupat.fi on sivusto, josta löydät Suomen halutuimmat myytävät yritykset.   Nyt myytävänä: Pieksämäki, liiketoiminta + varasto, 150 000€ Oletko kauppiasainesta. Älä tuhlaa kykyjäsi muuhun vaan ryhdy tekemään kauppaa. Vaikka tämä liiketoiminta myydään liiketoimintakauppana saat ostaa toiminnan vain varaston hinnalla jonka inventaarion mukaan hyväksyt myyntikelpoisena kuranttina tavarana. Kaikki mistä maksat voit myydä eteenpäin. Myynnissä on Stemma huonekaluliike Pieksämäellä n. 1600 m2. Mukava kaupanala jossa ei ole ainaista uusasiakashankintaa puhelimella vaan asiakkaat tulevat myös automaattisesti koska ostohalu tulee asiakkaan tarpeista. Ala johon koronakaan ei ole vaikuttanut. Pääsee jatkamaan vuokralaisena joten kiinteistön ostotarvetta ei ole.Liiketoiminnan hintapyynti perustuu kokonaan varaston käypäänarvoon. Toiminta olisi esimerkiksi yrittäjäpariskunnalle hyvin tuottavaa.Tarkemmat tiedot talousluvuista saa kun salassapitosopimus on tehty.Sen saat välittäjältä.Kauppa se on mikä kannattaa !! Välittäjä: Suomen Liiketoimintakaupat, www.liiketoimintakaupat.fi vesa.leppanen@wbl.fiVesa Leppänen / 0400538862 Katso kaikki myytävät kohteemme: www.liiketoimintakaupat.fi
Keski-Suomi
Kohteet 1 - 4 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image