Post an ad!

Yritykset, muu kaupan ala

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Muut kaupan alan yritykset

Urheiluvälinekauppa Etelä-Suomessa

Yrityksellä on laaja asiakaskunta, kattava toimittajaverkosto sekä vahva asema urheiluyhteistyössä. Liikevaihtoluokka: 1-5 M€. Hintapyyntöluokka: < 1M€. Saadaksesi lisätietoja kohteesta, käy yritysovi.fi -sivulla allekirjoittamassa salassapitosopimus. Yritysovi.fi on Advance Teamin ylläpitämä sivusto, josta löydät mm. myytäviä yrityksiä.  Advance Team Oy palvelee asiakkaitaan yrityskaupoissa, rahoitusratkaisuissa, yritysjärjestelyissä sekä sukupolvenvaihdoksissa, www.advanceteam.fi .
Etelä-Suomi
Myydään
Muut kaupan alan yritykset
115 000 €

Uusi! Myydään lastenvaatealan yritys ja verkkokauppa

Yritys on toiminut lähes 10 vuotta lastenvaatealalla. Yritys myy omaa lastenvaatemallistoa oman verkkokaupan kautta, sekä jälleenmyyjille. Myytävän yrityksen tuotteet suunnitellaan itse ja ne valmistetaan tutuilla yhteistyökumppaneilla. Liiketoimintakaupassa myydään mm. lastenvaatebusiness, verkkokauppa-alusta, brändi, asiakaslistaus ja varasto sekä myyntikonttorin kalusto. Tässä on valmis paketti yrittäjälle tai yrittäjäksi haaveilevalle. Käytämme kuvituskuvaa.  
Koko Suomi
Myydään
Muut kaupan alan yritykset
59 000 €

Kahvila ja matkamuistomyymälä

Rokotusten myötä koronan selkä alkaa taittumaan. Myös ulkomaisten matkailijoiden määrä on huomattavassa kasvussa. Tässä erinomainen tilaisuus alkaa yrittäjäksi tai kehittää jo olemassaolevaa toimintaansa Ivalon parhaalla liikepaikalla.  Myydään yrittäjän sairastumisen vuoksi Ivalossa pääkadun varrella sijaitseva pieni kahvila/myymälä kalustoineen ja varastoineen. A-oikeudet. Keväällä ja kesäisin ulkoterassi. Oma liiketila myymälä, keittokomero ja WC 46m2. Lisäksi erillinen varastotila 9 m2. Kiinteistön hinta 48000 (sisältää sekä liikehuoneiston että varastotilan), varaston arvo arvonlisäverottomana n. 9000 sekä laitteet ja kalusteet 2000. Kiinteistö voidaan myydä myös erikseen.  Tässä kohtuullisella alkupääomalla valmis yritys.  
Myydään
Muut kaupan alan yritykset

Järviseudun huonekalu Oy:n liiketoiminta

Oletko synnynnäinen myyjä? Kiinnostaako huonekalujen parissa työskentely? Nyt olisi mahdollisuus ostaa alueen ainoa huonekaluja ja sänkyjä myyvän yhtiön liiketoiminta, nykyisten omistajien siirtyessä muiden liiketoimintojen pariin. Yhtiä toimii asianmukaisissa vuokratiloissa ja toiminta on ollut kannattavaa vuodesta toiseen. Myymälän tuotteet ja varasto ovat ajanmukaiset. Tästä on helppo muokata omannäköinen kokonaisuus ja lähteä toteuttamaan unelmiaan huonekalujen alueellisena toimittajana. Kysy lisää ja tule tutustumaan.
Myydään
Muut kaupan alan yritykset

Venealan kansainvälinen monitoimiyritys

Ab Naviator Oy on vuonna 2008 perustettu venealan yritys. Luottotiedot ovat kunnossa, myös laaja kansainvälinen toiminta, luotettava ja laaja verkosto, erikoistunut 15m+ moottoriveneiden maahan tuontiin ja jälleenmyyntiin. Oma kotimainen ja kansainvälinen asiakasdata. Hyvät yhteydet ulkomaille aina USAhan asti. Yritys on toiminut italialaisten Sessa ja Cranchin, Princess sekä Sunseeker merkkien jälleen myyjänä useita vuosia. Viimeeksi on edustanut Monte Carlo Yachts, Beneteau sekä Horizon brändit Suomessa ja Pohjoismaissa. Liikevaihto on vaihdellut parhaimmillaan 2M ja huonoimmillaan 24K. Myydään joko 100% tai piempi osakekanta. Omistaja on sitoutunut jatkamaan tarvittaessa liiketoimintaa.
Myydään
Muut kaupan alan yritykset

SISUSTUSLIIKE SPAZIO, OULU

Oulun keskustassa yli 30v. toiminut huonekalujen, valaisimien ja sisustussuunnittelun erikoisliike. Yrityksellä on vakiintunutasiakaskunta ja tavarantoimittajat sekä toimiva verkkokauppa. Yritystyöllistää yhden kokopäiväisen työntekijän/yrittäjän ja vapaapäivienlomittajan.Yritys toimii omissa 150m2:n tiloissa katutasossa. Liiketila vuokrataan jatkajalle.Erinomainen tilaisuus markkinoinnin ja sisustamisen osaajalle.
Myydään
Muut kaupan alan yritykset

Suosittu itsepalvelukirpputori

Kaupungin keskustassa sijaitseva suosittu itsepalvelukirppis, jonka päätulonlähde on kirpputoripöytien vuokraus yksityishenkilöille. Kirpputori keskittyy kodin käyttötavaraan kuten vaatteisiin ja asusteisiin, sisustusesineisiin, keittiötarvikkeisiin, harrastusvälineisiin jne. Yritys on vakiinnuttanut jalansijansa kaupunkilaisten vilkkaana shoppailupaikkana kaikenikäisten keskuudessa. Nykyinen yrittäjä on siirtymässä seuraaviin haasteisiin, jonka takia kirpputorille etsitään innokasta ja kehitysmielistä jatkajaa. Kirpputori on saanut paljon kiitosta asiakaspalvelustaan, ja työntekijät ovatkin mahtavia persoonia - yhteishenki on vahva ja ilmapiiri turvallinen. Saatat olla juuri se etsimämme reilu ja välittävä esihenkilö! Kirpputorillamme on käytössä moderni nettivaraus- ja kassajärjestelmä, hyvin hoidettu some aktiivisilla seuraajilla, monipuolisesti markkinointikanavia käytössä sekä hyvät arvostelut Googlessa ja Facebookissa. 
Jyväskylä
Myydään
Muut kaupan alan yritykset

Erikoistavaran vähittäismyyntiyritys

Myydään lähes 50 vuotta vanha erikoistavaraan keskittynyt vähittäismyyntiyritys Jyväskylässä. Yrityksellämme on pitkät perinteet ja tunnettu nimi Jyväskylässä. Olemme toimialan isoin yritys alueella ja myös maanlaajuisesti yksi isoimmista alan toimijoista. Vahvuuksiamme ovat lähes 50 vuotta vanha historia, hyvä tunnettavuus sekä erinomainen sijainti. Toimimme omassa liiketilassa loistavalla sijainnilla keskellä Jyväskylää. Tila on uudehko (14 vuotta vanha) ja hyväkuntoinen. Meillä on myös omaa maahantuontia. Liiketoiminta soveltuu hyvin perheyrittäjälle. Myynnin syynä yrittäjän eläkeikä. Jos olet kiinnostunut ota rohkeasti yhteyttä, kerron mielelläni lisää toiminnasta. Yrityskaupassa luottamus on yhteinen asia. Tarkempien tietojen saanti edellyttää salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Jos haluattarkempia tietoja tästä kohteesta, ota yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta.
Jyväskylä
Myydään
Muut kaupan alan yritykset
110 000 €

Maineikas polkupyörä / varaosa- ja huoltoliike Espoon Leppävaarassa

Leppävaaran Urheilu Oy on toiminut samalla paikalla 37 vuotta ja on viime vuodet keskittynyt polkupyörien myyntiin, huoltoon ja tarvikkeisiin. Liiketila on 81m2 ja liiketilan vuokraan kuuluu autohallipaikka. Liikkeellä on vuokralla edullinen 37m2 varastotila myymälän läheisyydessä. Liiketila sijaitsee katutasossa ja autopaikkoja löytyy myös suoraan liikkeen edestä. Yhteyksiltään loistavalla Suur-Leppävaaran alueella asuu n. 75 000 asukasta ja kaupunginosa on voimakkaasti kehittyvä ja kasvava alue. Pitkän historian aikana myymälä on saavuttanut vankan vakioasiakaskunnan ja pyöräilytrendin kasvaessa liiketoiminnan kehittämiseen on erinomaiset edellytykset. Asiakkaamme ovat arvostaneet laadukkaita tuotteita ja asiantuntevaa palvelua. Viime vuosien liikevaihto on vaihdellut 200 000 - 250 000 euron välillä. Varaston arvo n. 60 000 (ALV 0%). Kauppahintaan sisältyy varasto ja muu irtaimisto (kalusteet ja pakettiauto). Myydään eläköitymisen johdosta. Mikäli mielenkiintosi heräsi, ota yhteyttä ja annan mielelläni lisätietoja.
Osakkuudet
Muut kaupan alan yritykset
5 000 €

Osakas sijoitusyhtiöön

Olemme suomalainen sijoitusyhtiö, jonka päätavoitteena on auttaa sijoituskohteitamme kasvamaan ja menestymään. Olemme tarkkaan valikoineet laadukkaita suomalaisia yrityksiä, joihin olemme tehneet sijoituksia ja tuoneet mukaan osaamisemme ja kokemuksemme. Haluatko kuulla lisää? Järjestämme mielellämme palaverin tiimiimme sopivien henkilöiden tai yritysten kanssa. Kerrothan ystävällisesti taustastasi niin otamme yhteyttä. Sijoitusyhtiömme taustalta löytyy useita asianajajia, yritysjohtajia, talousammattilaisia, markkinoinnin osaajia jne. Osaamisemme avulla sijoituskohteillamme on paremmat edellytykset kasvaa. Useat sijoituskohteemme ovat menestyneet hyvin alan kilpailuissa ja saavuttaneet palkintosijoja sekä kansainvälistä näkyvyyttä. Useissa kohteissamme sijoituksemme arvo on kasvanut erittäin paljon. Etsimme yhtiöömme muutamaa uutta osakasta, joka mielellään voisi tuoda myös osaamisellaan ja kontakteillaan lisäarvoa ja tarvittaessa auttaa sijoituskohteitamme kasvamaan ja kehittymään.  Analyytikon mukaan "yritys tarjoaa mahdollisuuden päästä sijoittamaan varhaisen vaiheen startup-yrityksiin hajautetulla riskillä. Konsepti on houkutteleva ja yhtiön keräämät sijoituskohteet ovat varsin vakuuttavia. Sijoituskohteiden listalla on useita megatrendien tukemia yhtiöitä, joiden innovaatioilla on merkittävää markkinapotentiaalia".  
Koko Suomi
Osakkuudet
Muut kaupan alan yritykset
200 000 €

Osuus elintarvikealan yhtiössä

Olemme suomalainen, pienikokoinen, mutta kasvuhaluinen elintarvikealan konserni. Tähtäämme rohkeasti kansainvälisille markkinoille. Meillä on osittain omaa, perinteistä tuotantoa, mutta myös vahva kumppaniverkosto ja omia patentoituja uutuustuotteita. Tuotteemme ovat tutkitusti alansa kansainvälistä huippua. Markkinoiden koko on valtava, mutta se on pääasiassa Suomen ulkopuolella. Haluamme erottua massamarkkinoilla täysin erilaisella konseptilla, jossa vain paras laatu ja ympäristöystävällisyys ovat tärkeimmät tekijät. Jakelumme tapahtuu eri maissa olevien, aktiivisten verkostojen kautta. Osalle tuotteistamme on jo iso kansainvälinen asiakaskunta, mutta uudet tuoteperheemme ovat vasta lähdössä maailmalle. Uudelta osakkaaltamme odotamme kaltaistamme rohkeutta haastaa kanssamme perinteistä markkinaa hyvin erilaisella konseptilla, kansainvälistä osaamista, ennakkoluulottomuutta ja osallistumista esimerkiksi hallituksen jäsenenä yrityksemme kunnianhimoisten tavoitteiden saavuttamiseen. 
Koko Suomi
Myydään
Muut kaupan alan yritykset
70 000 €

Pitkään toiminut ja kannattava Ratsastusvarusteliike sekä verkkokauppa

Nyt olisi mahtava mahdollisuus tehdä omista unelmista totta, ja ryhtyä yrittäjäksi laadukkaaseen ja hyvin hoidettuun hevosharrastuksen myymälään ja verkkokauppaan. Ratsastusvaruste Nurmi Ky on harjoittanut toimintaansa jo vuodesta 1976, joten on harrastepiireissä erittäin tunnettu ja arvostettu toimija. Toimintaa harjoitetaan Porissa sijaitsevassa kivijalkamyymälässä, mutta myös hyvässä ja modernissa verkkokaupassa. Asiakkaita yrityksellä on ympäri Suomea. Toiminta ei ole sidottu Poriin, vaan sitä voi jatkaa missä päin Suomea tahansa. Myyntivarasto on mahdollista siirtää uudella omistajalle kaupintasopimuksella, joka helpottaa rahoitussuunnittelua yrityskaupan suhteen merkittävästi. Kauppa suoritetaan liiketoimintakauppana, ja nykyinen omistaja perehdyttää uuden omistajan toimintaan kattavasti. Myyntihinta : 70 000 euroa + varasto mahdollisesti kaupintasopimuksella. Kolmen edeltävän vuoden käyttökatteen keskiarvo : n. 34 000e.
Koko Suomi
Myydään
Muut kaupan alan yritykset

HYVIN MENESTYVÄ VARAOSAMYYMÄLÄ

Myydään Kuusamossa toimiva varaosa- ja tarvike myymälä . Kuusamon autosähkö-ja raskasosa Ky on erittäin kannattava erikoisliike, joka keskitttyy kevyen ja raskaankaluston varaosa- ja tarvike myyntiin. Nyt on mahdollisuus ostaa hyvin menestyvä erikoisliike, joka palvelee laajaa asiakaskuntaa.  Liike sijaitsee erinomaisella paikalla. Iso parkkialue mahdollistaa sen, että meille voi tulla isommallakin kulkuneuvolla. Kauppaan kuuluu liiketoiminta, kalusto ja varasto. Ota rohkeasti yhteyttä.              
Myydään
Muut kaupan alan yritykset

Menestyvä Tukkuliike

Myydään ainutlaatuisen tarinan omaava, pitkään toiminut, jalankulkijaheijastinten edelläkävijäyritys. Yrityksen toiminta on todella kannattavaa, tuotepaletti on laadukas ja ekologinen. Tulevaisuudennäkymät ovat tuotteisiin ja jakeluverkostoon tehtyjen panostusten ansiosta erittäin valoisat. Valmistus on Suomessa, myyntiä globaalisti; EU, USA, Norja, Sveitsi, E-Korea. Nykyinen henkilöstö voi jatkaa yrityksen palveluksessa yrityskaupan jälkeen ja nykyiset yrittäjät ovat valmiita sitoutumaan uuden yrittäjän perehdyttämiseen tarpeen mukaan niin sovittaessa. Tällä hetkellä yritys työllistää kahden yrittäjän lisäksi yhden työntekijän. Alihankintaverkosto on osaava ja kattava. Yhtiö myydään ensisijaisesti kokonaisuudessaan mutta myös osakkuudesta voidaan neuvotella. Ota yhteyttä tarkempia lisätietoja varten.  
Koko Suomi
Myydään
Muut kaupan alan yritykset

Riihimäellä hyväkuntoinen kaihdin- ja kehysliike

Myydään Riihimäellä hyvässä kunnossa oleva Kaihdin ja kehyksen liiketoiminta. Yrityksellä on ikää 44 vuotta, nykyisillä omistajilla 26 vuotta, nyt on aika uudelle jatkajalle.  Monipuoliselle toiminnalle on kysyntää Riihimäellä ja sen ympäristössä, käytännössä Hämeenlinna - Helsinki välillä.  Toimintaa voi kehittää moneen suuntaan omien mieltymyksien mukaan ja lisätä liikevaihtoa. Liiketoiminta sopii hyvin esim pariskunnalle jolla on tekemisen meininki. Sähköhommat taitavalle eduksi.  Myydään mieluiten kokonaan, mutta kaihdin- ja kehyspuoli erikseenkin. Kokonaisuuden hinta 120 te + varasto, mahdollista ostaa myös pakettiauto jossa hyvät mainosteippaukset.  Nettisivuilta näkee meidän toiminnan aika kattavasti. www.kaihdinjakehys.com, myös fb sivut. Katso myös Youtube-videot: https://youtu.be/s0AlVbTdM-E https://youtu.be/hZ_qWaiQihw   Ottakaa rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan lisää ☀️. Yhteystiedot: Veijo Koivisto, puh. 0400-735902 Marja Koivisto puh.  040- 8240011
Riihimäki
Myydään
Muut kaupan alan yritykset
1 000 000 €

Menestyvä palvelualan erikoisliike

Pitkään pääkaupunkiseudulla toiminut menestyvä palvelualan erikoisliike. Yhtiön liiketoimintapaikat ovat sijainniltaan erinomaisia ja henkilökunta osaavaa. Yhtiö on tuottanut omistajalleen tasaista tulovirtaa ja sen perusliiketoiminta on luonteeltaan vakaata. 
Myydään
Muut kaupan alan yritykset

Centron puoti -elintarvike ja luontaistuotemyymälä

Myydään vilkas vakaan asiakaskunnan omaava puoti. Nopea myynti toiveena ja hinta mielekäs ostajalle. Saat pitää hyvän ja tehokkaan henkilökunnan joten aloitus on helppo osaavalla kalustolla. Kaikki valmiina,vain uutta johtoa vailla. + varasto. Fuengirola Espanja
Myydään
Muut kaupan alan yritykset

Tuottoisa kone- ja varaosamyymälä

Myydään Alavuden vanhin yhtäjaksoisesti toiminut varaosa- ja konemyymälä. Alavuden Auto Oy on erittäin kannattava erikoisliike, joka keskittyy metsä- ja puutarhatuotteiden myyntiin, huoltoon ja varaosiin. Nyt on mahdollisuus ostaa alueen ainoa, hyvin toimiva erikoisliike, joka palvelee  mm. teollisuutta, tukkuliikkeitä, maatalousyrittäjiä sekä yksityisiä yrittäjiä ja kuluttaja-asiakkaita.  Vuonna 1954 perustetun Alavuden Auto Oy:n mottona on aina ollut, että asiakas on tärkein ja häntä ei jätetä pulaan. Mitä meiltä ei löydy, me tilaamme sen asiakkaalle nopealla toimitusajalla. Nykyinen yrittäjä on toiminut liikkeessä 21 vuotta.  Edustuksessamme on maan johtavat tuotemerkit, kuten Husqvarna, Honda, Jonsered, Mccullogh, Briggs & Stratton. Huollamme kaikki myyntiedustuksessamme olevat merkit. Lisäksi meillä on alueen paras pultti- ja laakerivalikoima sekä laaja tarjonta laadukkaita työkaluja ja auton varaosia.  Liike sijaitsee erinomaisella paikalla Kantatien varrella. Toimimme 500 m2 tilassa, jossa on myyntinäyttely ja huolto saman katon alla. Iso parkkialue mahdollistaa sen, että meille voi tulla isommallakin kulkuneuvolla. Kauppaan kuuluu liiketoiminta tai ostajan halutessa  koko osakekanta ja kiinteistöyhtiö. Liiketila on myös mahdollista vuokrata pitkällä vuokrasopimuksella. Ostajalla on erinomainen mahdollisuus kehittää liiketoimintaa mm. laajentamalla tuotevaliokoimaa ja ottamalla nykyaikaiset digimarkkinoinnin  keinot käyttöön.  Ota rohkeasti yhteyttä ja tule tutustumaan. Tällaista yritystä ei ole joka päivä tarjolla!  
Kohteet 1 - 18 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image