Post an ad!

Yritykset, rautakauppa

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Rautakauppa

Rauta ja Maatalous Kinnunen Tohmajärvellä

Myydään Tohmajärvellä vuodesta 1960 toimineen rautakauppa A ja M Kinnunen Ky:n liiketoiminta. Yritys toimii omissa hyväkuntoisissa ja tarkoituksenmukaisissa tiloissa helposti lähestyttävällä liikepaikalla. Piha-alue on iso ja siistikuntoinen. Yritys kuuluu Keskon rautakauppaketjuun, joka on mahdollistanut monipuolisen tuotevalikoiman mm. rakentamiseen, sisustamiseen, pihaan ja puutarhaan, sähköön ja valaistukseen, työvälineisiin sekä talotekniikkaan liittyen. Liiketoimintakauppaan kuuluu liikekiinteistö n. 450 neliötä ja yläkerrassa asuinkiinteistö (n. 200 neliötä), 1 ha tontti halleineen, kuorma-auto, trukki ja liiketilassa olevat kalusteet. Ostaja pääsee jatkamaan liiketoimintaa ilman välttämättömiä investointitarpeita. Myyjä on valmis perehdyttämään uuden yrittäjän varmistaakseen toiminnan jouhevan siirron ja asiakastyytyväisyyden. Yrityksellä on vakiintunut asiakaskunta, tunnettu ja vankka asema paikkakunnalla. Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä ja tule tutustumaan. Käytä erinomainen mahdollisuus ostaa toimivan ja kannattavan yrityksen liiketoiminta, jolla on tyytyväiset asiakkaat. Lisätietoja saat täältä!  
Tohmajärvi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Rautakauppa

Rautakauppa ja lahjatavaraliike sekä kahvio

Myydään vilkkaan 6-tien varrella oleva rautakauppa ja lahjatavaraliike sekä kahvio. Yritys on kehittänyt jatkuvasti toimintaansa jotta asiakkaat pystytään palvelemaan hyvin ja kilpailukyky säilyy. Viimeisimpiä suuria investointeja on ollut syksyllä 2022 asennetut aurinkopaneelit, valaistuksen optimointi ja nyt talvella 2023 kahvilan ja lahjatavaraliikkeen pintaremontti lattioineen ja kassatiskiremontteineen. Kauppa toimii pienellä paikkakunnalla ja onkin vilkas kohtaamispaikka kyläläisille, loma-asukkaille sekä lähialueen asukkaille. Ammattitaitoinen henkilökunta ja halu palvella asiakkaat mahdollisimman hyvin on saanut yritykselle ison joukon vakioasiakkaita. Ole yhteydessä reippaasti ja tule keskustelemaan kanssamme yrityksestä! Olemme valmiita keskustelemaan kaikista vaihtoehdoista!   
Rautjärvi
Kohteet 1 - 2 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image