JÄTÄ ILMOITUS

Yritykset, liikenne ja ajoneuvot

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Autokorjaamo ja -huolto

Yrityspörssin testi-ilmoitus

Tämä on Yrityspörssin testi-ilmoitus. Testaamme tämän avulla verkkopalvelumme uusia ominaisuuksia. Voit olla meihin yhteydessä lähettämällä yhteydenoton tämän ilmoituksen verkkolomakkeen kautta.     
Koko Suomi
Myydään
Kuljetusliike

Myydään kuljetusliike

Turun seudulla toimiva kuljetusliike etsii ostajaa! Toiminnalle haetaan jatkajaa nykyisen omistajan harkitessa eläkkeelle jäämistä. Yhtiöllä on 12 kuorma-autoa, joista kuusi on elintarvikeautoja. Liiketoiminta koostuu pääosin elintarvikekuljetuksista, maansiirrosta sekä asfalttikuljetuksista. Lisäksi toimintaan kuuluu mm. maa-aineskuljetuksia sekä vaihtolavojen vuokrausta. Yhtiö on vakavarainen ja kannattava ja sillä on useita yhteistyökumppaneita sekä vakioasiakkaita. Yrityskauppa toteutetaan sopimuksen mukaan joko liiketoimintakauppana tai osakekauppana. Otathan rohkeasti yhteyttä ja kysyt lisätietoja!
Varsinais-Suomi
Myydään
Autokorjaamo ja -huolto
650 000 €

Täyskymppi! 10-nosturipaikkainen moderni autokorjaamo

Myydään tuottoisa autokorjaamo, jolla on 9 nosturipaikkaa, pesula, maalaamo ja uudehkot asiakastilat. Autokorjaamossa on lisäksi kahvitila, rengashotelli ja hinauspalvelu. Korjaamo on erikoistunut vahinkokorjauksiin ja tekee yhteistyötä useiden vakuutusyhtiöiden kanssa. Yrityskauppa tullaan toteuttamaan liiketoimintakauppana, johon kuuluu myös koneet ja laitteet sekä työkalut. Liiketoiminta on kannattavaa. Kuvituskuva. Yrityskaupassa luottamus on oleellinen asia. Tarkempien tietojen saaminen edellyttää aina salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Me autamme myönteisen rahoituspäätöksen saamisessa, jos emme saa myönteistä rahoituspäätöstä niin rahoituskonsultointi on maksutonta. Asiakkaamme suosittelevat meitä: "Jos voin suositella omasta kokemuksestani hyvää yritysvälittäjää on se Novie Oy. Novie myi yritykseni nopeasti ja mutkattomasti. Kaikki meni kuin strömsössä. Novielaiset olivat koko yrityskauppaprosessin ajan tukenani ja toimivat minun sekä ostajan välillä luottamuksellisesti. Parasta oli hyvä palvelu ja sitä sain!" - Kalle Riitahaara, yrittäjä "Novie on ketterä ja erittäin hyvät verkostot omaava yritysvälittäjä. Novielaiset löysivät eräälle myytävänä olleelle palveluyrityksellemme nopeasti ostajan ja koko prosessi sujui erinomaisesti. Teimme myynnissä olevasta yrityksestä hyvän tietopaketin ostajalle, joka nopeutti neuvotteluja. Novielaisilla on energinen draivi ja tehokas tiimi. Jatkamme yhteistyötä Novien kanssa ja suosittelen heitä mielelläni myös muille"- Talouskolmio Oy, toimitusjohtaja Jukka Laukkanen "Olin päättänyt myydä yritykseni ja etsin siihen mielekästä yritysvälittäjää. Valitsin Novien, ja olen ollut erittäin tyytyväinen valintaani ja saamaani palveluun. Novien lämminhenkinen tiimi auttoi minua koko myyntiprosessin ajan. Voin suositella Novieta kaikille yrittäjille, jotka eivät tiedä miten oma yritys myydään ja mitä kaikkea pitäisi tehdä!" - Belmax Oy, toimitusjohtaja Tarja Korvenoja-Mäkelä  
Myydään
Kuljetusliike
980 000 €

Maineikas kuljetusalan yritys

Myydään pitkään toiminut kuljetusalan yritys eläköitymisen vuoksi. Hyvämaineisen yrityksen koko osakekanta myydään; yhtiö ja sen liiketoiminta, kalusto, yrityksen nimi ja asiakkuudet. Kalustossa on mm. kasettiyhdistelmäautoja. Yrityskaupassa luottamus on oleellinen asia. Tarkempien tietojen saaminen edellyttää aina salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Me autamme myönteisen rahoituspäätöksen saamisessa, jos emme saa myönteistä rahoituspäätöstä niin rahoituskonsultointi on maksutonta.
Etelä-Suomi
Myydään
Autovuokraamo

Myydään autovuokraamo

Myydään autovuokrausliiketoiminta, joka toimii Scandia Rent franchising sopimuksella Koillismaan alueella.  Scandia Rent on Suomen vanhin autovuokraamoketju ,joka on palvellut paikallisia ja maailman matkaajia ,sekä vakuutusyhtiöiden asiakkaita pitkään. Paikalliset korjaamot, lentomatkustajat ja Koillismaan luonnon vetovoimasta nauttivat asiakkaat luottavat paikalliseen toimijaan jo vuosien kokemuksella. Toimintaa pyöritetään tällä hetkellä n.15 autolla. Toiminta lentokentällä sekä Kuusamon kestustassa.
Myydään
Autokorjaamo ja -huolto

Forssan Autopuhdistus / Forssan Vankkuri etsii jatkajaa

Forssan Autopuhdistus / Forssan Vankkuri tunnetaan luotettavasta, asiantuntevasta ja monipuolisesta palvelusta. Molemmat nimet ovat tulleet tutuiksi seutukunnan asukkaille ja matkailijoille noin 40 toimintavuoden aikana.Forssan Autopuhdistus Ay (aputoiminimi Forssan Vankkuri) etsii nyt uutta yrittäjää jatkamaan vakiintunutta ja kannattavaa liiketoimintaa toisen yrittäjistä eläköityessä.Hyvin hoidettu liiketoiminta on valmiina jatkettavaksi heti kauppakirjojen allekirjoittamisen jälkeen. Toinen nykyisisistä yrittäjistä on halukas neuvottelemaan uuden yrittäjän kanssa työsopimuksen solmimisesta. Näin uudella yrittäjällä on saatavilla jatkossakin kaikki tietotaito liiketoiminnasta, yhteistyöverkostoista, asiakaskunnasta ja kehittämismahdollisuuksista.Liiketoimintakauppaan kuuluu Forssan Autopuhdistus Ay:n kaikki liiketoiminnot ja toiminnassa tarvittavaa tarvikevarastoa, koneita ja kalustoa. Yrityksen liiketoiminnot keskittyvät henkilö- , paketti- ja asuntoautojen sekä asuntovaunujen huolto-, ylläpito- ja korjauspalveluihin. Yrityksen ammattitaitoisten palveluiden kysyntä on jatkuvaa.Tarjolla on mm.- Ammattimaiset pintakäsittelyt ja pinta- & sisäpesut.- Lasinvaihdot ja korjaukset. Forssan Autopuhdistus on kaikkien vakuutushtiöiden hyväksymä lasinvaihtopiste, jolla on virallinen yhteistyösopimus Pilkingtonin kanssa. Tuulilasikamerat kalibroidaan vaihdon yhteydessä uusimman tekniikan avulla. - Varaosien-, tarvikkeiden- ja puhdistusaineiden myynti- Forssan Vankkuri on täyden palvelun kantapaikka karavaanareille. Palveluihin kuuluvat kaasulaitteiden ja lämmitysjärjestelmien huollot ja korjaukset TUKES:in myöntämällä kaasulaiteasennusluvalla.Tämä on hieno tilaisuus aktiiviselle, autoista ja karavaanaritoiminnasta kiinnostuneelle yrittäjälle, yrittäjäpariskunnalle tai pienelle yrittäjätiimille. Liiketoimintaa on mahdollista edelleen kehittää esim. myymälätoiminnan ja verkkokaupan avulla. Karavaanarit kohderyhmänä tarjoaa myös kasvupotentiaalia. Kiinnostuitko tästä mahdollisuudesta? Pyydämme yhteydenotot neuvottelujen käynnistämiseksi nykyisille yrittäjille oheisen yhteydenottolomakkeen kautta.
Myydään
Taksi- ja henkilöliikenne

Taksiliiketoiminta hyvillä sopimuksilla.

Myydään taksiliiketoiminta hyvillä sopimuksilla. Hyvä tilaisuus laajentaa olemassa olevaa toimintaa ja tilauskantaa varmoilla sopimuksilla. - Taxidatan palvelusopimus - Koulukyytisopimus Maskussa lukuvuodeksi 2021-2022 + optiomahdollisuudet - Perusturvakuntayhtymä Akselin henkilökuljetukset 30.11.2022 asti + optiomahdollisuudet, sisältäen 1. Perusturvakuntayhtymä Akselin ikäihmisten kerho- ja päivätoiminnan kuljetukset saunakuljetukset ja kuntosalikuljetukset (omaa kuljetuspalvelua täydentävää) 2. Perusturvakuntayhtymä Akselin sosiaalipalveluiden ja lastensuojelun henkilökuljetukset 3. Perusturvakuntayhtymä Akselin suun terveydenhuollon henkilökuljetukset - Oma tilausvälityssovellus, jonka kautta noin 160 kyytiä kuukaudessa. Sisältäen iOS ja Android sovellukset sekä tilauspuhelinnumeron. - Puitesopimus Uudenkaupungin VPL kuljetuksista. Karkea arvio sopimusten arvosta tulevalle ajalle n.200 000€ + mahdolliset optiovuodet. Mukana siirtyy myös henkilöstö. Kaluston osalta vain Taxidatan välityksessä oleva vm. 2021 hybridifarmari auto (ei sisälly pyyntihintaan) mahdollista siirtää kaupan yhteydessä. Sopimusten mukaisten kuljetusten hoitaminen edellyttää myös vähintään kahta tilataksia, joista ainakin toisen oltava esteetön ajoneuvo.  
Myydään
Autopesula
29 000 €

Hyvämaineinen autofixaamo pk-seudulta

Jos autonhoitoala yhtään kiinnostaa, tämä saattaa olla tilaisuutesi.  Mistään parkkihallipesulasta ei ole kyse. Firma on opittu tuntemaan omassa ja lähikunnissa ensisijaisesti laadukkaista keraamisista pinnoituksista, auton kiillotuksista (myllytysten kesto yleensä 1-3 vuorokautta), sisäpuhdistuksista ja pinnoitusasiakkaiden erittäin laadukkaista käsinpesuista. Talo on tunnettu ylipäätään superlaadukkaista detailing-palveluista ja tyypillisesti parempi autonhoitopaketti käytettyyn autoon maksaa 1000 euron molemmin puolin. Koneita ja kalustoa on hankittu ajan mittaan runsaasti. Käytössä on useita erilaisia kiillotuskoneita, 3500 kg ja metrin korkeuteen nostava nosturi (mahdollistaa renkaanvaihtopalvelun tarjoamisen lattialla konttaamatta sekä huippuluokan autonkiillotukset), paineilmakompressori, runsaasti yleisvalaisimia, erikoisvaloja, verhoilu- ja painepesuri ym. ym. Uuden yrittäjän ei tarvitse hakea mitään kalustoa kaupasta vaan toimintaa voi jatkaa heti.  Vaikka yritys sijaitseekin rauhallisella paikalla eikä markkinointiin ole juuri käytetty euroja (näiden muuttaminen kasvattaisi varmasti reilusti liikevaihtoa), on asiakkaita riittänyt hyvin. Pääasiassa asiakkaat tulevatkin fb;n kautta (noin 3000 seuraajaa, sekä youtube-kanavan sisällöntuotannon kautta). Vanhoja, palaavia asiakkaita on myös paljon.  Yrityksestä luovutaan, koska kotiin on syntynyt perheenlisäystä (3. lapsi) ja toinen työ vie yhä enenevissä määrin aikaa.  Mikäli uusi yrittäjä ei vielä ymmärrä autonhoidosta mitään, ei se haittaa. Tärkeintä on halu auttaa ihmisiä ongelmansa parissa sekä jonkinlainen käsitys myyntitaidosta. Kaiken muun mitä tulee itse autonhoitoon, on vanha yrittäjä valmis opettamaan uudelle yrittäjälle.  Tämä on aivan loistava tilaisuus etenkin jos osaat jo esimerkiksi tummentaa ikkunoita, vaihtaa tuulilaseja, tehdä moottorinoptimointia tai oikaista lommoja. Joihinkin näihin kuten tummennuksiin tulee kaupan mukana runsaasti harjoitusmateriaalia ja lommonoikaisurautojakin löytyy ihan hyvä pino vaikka sitä ei varsinaisesti ole tehtykään. Tässä on siis paljon mahdollisuuksia.   Facebook-sivu: https://www.facebook.com/cleanwheel Youtube-kanava: https://www.youtube.com/channel/UC7IuiC6ekDhU8w-w-RZ_coQ kotisivu: cleanwheels.fi      
Järvenpää
Myydään
Autokorjaamo ja -huolto

Autokorjaamo ja rengashotelli Autohuolto W Oy

Autohuolto W on Naantalissa toimiva täyden palvelun monimerkkikorjaamo ja rengashotelli.Yrityksen palveluihin kuuluvat niin perushuoltotyöt kuin vaativammatkin korjaukset, renkaanvaihdot ja varaosa- ja rengasmyyntipalvelut. Rengashotellissa on paikkoja yli 200 auton renkaille.  Yritys on toiminut vuodesta 2016 ja vakiinnuttanut asemansa Naantalin markkina-alueella luotettavana ja asiantuntevana palvelutarjoajana. Autohuolto W toimii kahdessa toimipisteessä; Naantalin keskustassa ja Luolalan kasvavalla teollisuusalueella. Molempien toimipisteiden sijainti on loistava yrityksen liiketoimintaa ajatellen. Keskustan toimipiste sijaitsee St1-huolto-aseman yhteydessä ja Luolalan toimipiste sijaitsee samassa rakennuksessa katsastuskonttorin ja lounasravintolan kanssa. Asiakkaat löytävätkin yrityksen palvelut arjen asioinnin lomassa tai suosittelun kautta. Markkinointikanavina toimivat lisäksi mm. Googlen hakusanamainonta, yrityksen verkkosivut ja sosiaalisen median kanavat. Yrityksen molemmat toimitilat ovat vuokratiloja ja soveltuvat nykyiseen toimintaan erinomaisesti. Keskustan tila on kooltaan vajaat 100 m2 ja toimipisteessä työskentelee yleensä yksi henkilö. Luolalan toimitila on kooltaan noin 200 m2. Toimiva ja moderni rakennus on rakennettu viisi vuotta sitten ja tilat on alunperinkin suunniteltu nykyiseen toimintaan. Luolalan pisteessä työskentelee viisi henkilöä. Syksyn ja kevään rengassesongeissa apuna käytetään kausityöntekijöitä. Autohuolto W Oy myydään ensisijaisesti yrityskauppana, mutta myös liiketoimintakaupasta on mahdollista neuvotella. Yrityksen toiminta on valmiina jatkettavaksi heti kauppakirjojen allekirjoituksen jälkeen. Yrityskauppaan sisältyy kattavasti toiminnassa tarvittavia autonostureita, koneita, laitteita ja työkaluja sekä vuokrattava pakettiauto ja sijaisauto huollon asiakkaille. Kaikki koneet ja laitteet ovat yrityksen omia. Tämä tilaisuus sopii erinomaisesti asiakaspalvelu- ja myyntihenkiselle yrittäjälle. Kiinnostus ja osaaminen auto-/rengas- ja korjaamotoimialalta edesauttaa yritystoiminnan nopeaa haltuunottoa ja mahdollistaa liiketoiminnan edelleen kehittämisen. Toimintaa on mahdollista kasvattaa mm. rengasmyyntiä laajentamalla. Nykyinen yrittäjä on valmis perehdyttämään uuden yrittäjän toimintaan erikseen sovittavalla tavalla Tartu nyt tähän hienoon tilaisuuteen ja ota yhteyttä nykyiseen yrittäjään lisätietojen saamiseksi ja neuvottelujen käynnistämiseksi.  Hintaneuvotteluissa huomioidaan myös tarjoukset.  Yrittäjä Ville-Veikko SaariSähköposti: ville-veikko.saari@autohuoltow.fiPuhelin: 044 559 6692 (puhelut arkisin klo 17 - 20)
Myydään
Kuljetusliike
495 000 €

Pitkän historian omaavan kuljetusliikeyritys

Kuljetusliike on vakavarainen perinteikäs yritys, joka on toiminut tasokkaasti sekä menestyksekkäästi jo useita kymmeniä vuosia. Nyt yhtiö on tilanteessa, jossa perinteikkään yhtiön liiketoiminnalle etsitään uutta jatkajaa.Kuljetusliikkeen yhteistyökumppanit ovat suuria toimijoita ja liiketoiminta perustuu vakioajoihin.Yhtiöllä on käytössään hyväkuntoinen, sopiva ja liiketoiminnan harjoittamisessa riittävä kalusto. Yhtiön kalusto on erityisesti nykyisenkaltaisten asiakkaiden tarpeisiin sopivaa ja juuri tätä silmällä pitäen hankittua sekä varusteltua muodostaen osaltaan kilpailuedun.Kaluston lisäksi kaupassa siirretään uudelle omistajalle lähtökohtaisesti asiakkuudet, toiminimi, yhteystiedot ja muu liiketoiminnan käytössä oleva omaisuus eli koko liiketoiminta sekä liikeomaisuus.Työntekijät siirtyvät liiketoimintakaupassa uuden työnantajan palvelukseen työlainsäädännön mukaisesti nk. vanhoina työntekijöinä.Yhtiön toimipiste sijaitsee Uudenmaan alueella.Hintapyynnön perustelutYhtiöllä on käytössään hyväkuntoinen, sopiva ja liiketoiminnan harjoittamisessa riittävä kalusto. Liiketoimintakaupassa siirtyvän kaluston käyviksi arvoiksi yhteensä on arvioitu 519 000 € (alv 0 %). Ammattitaitoinen, sitoutunut ja kokenut henkilökunta. Hyvä maine, palvelun laatu ja luotettavuus markkinoilla. Pitkä historia menestyksekkäänä yrityksenä. Kasvussa oleva liikevaihto sekä kannattavuus. Vakiintunut liiketoiminta. Hyvät yhteistyökumppanisuhteet. Tunnettu ja arvostettu yritysbrändi markkina-alueella. Yrityskaupassa luottamus on yhteinen asia. Tarkempien lisätietojen saanti edellyttää salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Jos haluat tarkempia tietoja tästä kohteesta, ota yhteyttä kohteen välittäjään.Suomen Yrityskaupat on Suomen suurin ja tunnetuin yritysvälittäjä. Yrityksen omistajanvaihdos, arvonmääritys, yritysjärjestelyt ja sukupolvenvaihdos ovat parasta osaamisaluettamme. Kun etsit luotettavaa kumppania yrityskaupoillesi, olet ostamassa tai myymässä yritystäsi, olemme etsimäsi kumppani.
Myydään
Taksi- ja henkilöliikenne
30 000 €

Tunnettu ja hyvämaineinen JH-Matkat -liiketoiminta

JH-Matkat tunnetaan hyvämaineisena ja luotettavana täyden palvelun toimijana sekä vastuullisena ryhmämatkojen toteuttajana. Vakiintuneelle liiketoiminnalle tarvitaan nyt jatkajaa nykyisen yrittäjän eläköityessä. Liiketoimintakauppaan sisältyy mm. tunnettu JH-Matkat –markkinointinimi, 50 paikkainen turistilinja-auto ja valmista tilauskantaa syksyyn asti. Linja-auto on automaattivaihteinen ja ilmastoitu Volvo 9700. Auto on erinomaisessa kunnossa ja säännöllisesti huollettu. Nykyinen yrittäjä voi hoitaa jo tulevalle syksylle myytyjä tilausajoja uuden yrittäjän lukuun erikseen sovittavalla tavalla ja perehdyttää uuden yrittäjän toimintaan. JH-Matkat tekee lisäksi yhteistyötä alueen muiden kuljetustoimijoiden ja yrittäjien kanssa. JH-Matkojen asiakaskunnan muodostavat mm. erilaiset yhdistykset, järjestöt ja liitot. Asiakkaiden kanssa on vuosien varrella tehty matkoja kaikkialle Suomeen sekä lisäksi Viroon ja muihin Baltian maihin. Tällä hetkellä tilausmatkojen kysyntä kasvaa jatkuvasti. Suomalaisten suosimia kohteita ovat mm. kaupunkinähtävyydet ja erilaiset markkinatapahtumat. Poikkeusvuosi on kasvattanut kiinnostusta entisestään matkailua kohtaan ja jo olemassa oleva kysyntä tarjoaakin uudelle yrittäjälle mahdollisuuden kasvattaa toimintaa edelleen. Palvelujen myyntiä ja markkinointia on myös mahdollista kehittää esim. verkkosivujen kautta. Tämä tilaisuus sopii sekä alkavalle että jo pidempään toimineelle yrittäjälle. Mikäli viihdyt asiakkaiden parissa ja nautit liikkuvasta työstä, tarjoaa tämä liiketoiminta sinulle erinomaiset mahdollisuudet työllistää itsesi ja kasvattaa toimintaa edelleen. Tartu nyt tilaisuuteen ja ota rohkeasti yhteyttä lisätietojen saamiseksi: Jouko Hellanmaa, puh. 040 5600 490 tai jh.matkat@gmail.com
Myydään
Kuljetusliike
150 000 €

Liiketoiminta

Myydään kolme yhdistelmää ajoineen eli liiketoiminta. Leasing kalusto ja siirto onnistuu. Yhteydenotot oheisella viestilomakkeella. 
Koko Suomi
Myydään
Venealan yritys

MYYDÄÄN MAINEIKAS VENEVEISTÄMÖ, DEGERÖ BOAT OY

Myytävänä Degerö Boat Oy, Inkoossa sijaitseva, vuonna 1980 perustettu maineikas veneveistämö. Veistämö harjoittaa nykymuodossaan veneiden huolto-, korjaus- ja säilytystoimintaa. Molemmat omistajayrittäjät ovat edelleen päivittäin toiminnassa mukana, heidän lisäkseen yritys työllistää yhden pitkäaikaisen ja kokeneen työntekijän. Yrittäjät ovat nyt päättäneet vetäytyä eläkkeelle ja toiminnalle etsitään dynaamista jatkajaa. Lähes koko liikevaihto, (n. 180.000 € v. 2019) koostuu tätä nykyä pääosin omaa tuotantoa olevien asiakasveneiden talvisäilytys-, korjaus ja huoltotoiminnasta. Nykyinen asiakaskunta on tämän ansiosta pääasiassa hyvin vakituista. Toiminta koostuu kahdesta yrityksestä, toimintaa pyörittävästä osakeyhtiöstä ja veistämöstä jonka liikemuoto on avoin yhtiö. Molemmat ovat  käytännössä velattomia.   Omistajat ovat sitoutuneet avustamaan uutta yrittäjää/yrittäjiä tai ostavan yrityksen johtoa noin vuoden ajan yrityskaupan teosta. Veistämön pitkäaikainen työntekijä on sitoutunut jatkamaan työssä ja on kiinnostunut jatkamaan myös mahdollisena osakkaana. Kaupassa myydään aiemmin esitettyjen kahden yrityksen kokonaisuus. Kauppaan sisältyy oma 6.100 m² suuruinen maapohja, kaksi lämmintä hallirakennusta betonilattialla, joissa molemmissa 4.5 m korkeat ovet ja 3 tonnin siltanosturit, kaikki koneet ja laitteet sekä usean Degerö-purjeveneen ja yhden Degerö-moottoripurjehtijan runko- ja kansimuotit. Lisäksi kaupassa siirtyy Degerö liikemerkki. Lämmintä hallitilaa on 728 m² ja konttoritilaa 55 m². Rakennusvuosi 1980, laajennukset 1991 ja 1999.  Piha-alue on asfaltoitu. Alueella on yleiskaava. Tilat soveltuvat yrityksen nykyisen toiminnan lisäksi hyvin valmistus-, kokoonpano- tai varastointiliiketoimintaan. Yritystä ei ole julkisesti hinnoiteltu. Omistajien tahtotila on kokonaisuuden myynti osakekaupalla. Yksityiskohtaisempia lisätietoja on mahdollista saada, edellytämme salassapitosopimuksen (NDA) allekirjoittamista.
Myydään
Kuljetusliike
1 350 000 €

Toimiva kuljetusliike, Uusimaa

Myytävänä kuljetusyrityksen koko osakekanta. Yrityksellä on vakiintuneet asiakassuhteet, ammattitaitoinen ja luotettava henkilökunta sekä nykyaikainen kalusto. Toimintaa on aktiivisesti kasvatettu ja painopiste on ollut työn laadukkaassa hoitamisessa. Toimeksiantajamme ovat ollut tyytyväisiä, joten kasvu on ollut mahdollista. Yrityksellä on 25 kuorma-autoa ja muutama perävaunu. Yht. yli 30 yksikköä.Yritys toimii vuokratiloissa hyvällä paikalla. On oma korjaamohalli ja kuljettajille taukotilat. Reilusti toimistotilaa.  Yritys on kannattava (AA-luottoluokitus) ja se on turvannut omistajalleen hyvän toimeentulon. Myyjä on valmis tukemaan siirtymäajalla uutta yrittäjää. Koulutus tarpeen mukaan.  
Nurmijärvi
Myydään
Taksi- ja henkilöliikenne

Myydään hyvämaineinen henkilöliikenneyritys Varsinais-Suomessa

Myydään perinteikäs ja hyvän maineen omaava henkilöliikenneyritys.Yritys on toiminut lähes 60 vuotta Varsinais-Suomen rannikkoseudulla. Tunnettu toimija, jolla on vahva asiakaskanta ja hyvät asiakassuhteet.  Yrityksellä on autokantaa monipuolisesti eri kokoluokissa. Kalusto on siistissä kunnossa ja hyvin huollettua. Toiminta omissa tiloissa, jotka koostuvat 500 m2 hallista sekä asunto- ja sosiaalitiloista 100 m2.Tiloissa on pesu- ja huoltotilat sekä konttoritilaa. Myytävä kokonaisuus voidaan sopia riippuen ostajan tarpeista seuraavien vaihtoehtojen mukaisesti:   - Koko yritys toimitiloineen - Hallikiinteistö ja toimitilakokonaisuus - Liiketoiminta ja autokanta/kalusto Hintapyyntö riippuu myytävästä kokonaisuudesta. Myynnin syynä on yrittäjän eläköityminen.  Pyydämme luottamukselliset yhteydenotot oheisella viestilomakkeella neuvottelujen käynnistämiseksi. 
Varsinais-Suomi
Myydään
Huoltoasema

MYYDÄÄN NESTE HUOLTOASEMA JA KOTIPIZZA (Posio)

Positiivisessa nosteessa oleva asema uusilla palveluilla. Myynnissä nykypäivän kohde jossa tuloksenteko on nousujohteista. Myyjäyhtiö on Huoltokorjaamo T. ja R. Säkkinen Oy. Myydään liiketoimintakauppana tai osakekannan kauppana. Myytävänä on Neste Posion huoltoasema ja Kotipizza järven rannalla Lapin taikamaassa Posiolla. Upea näköalapaikka jossa on myös oma laituri. Suosittu kelkkailijoidenkin ruoka/tankkauspaikka. Kiinteistössä on neliöitä yhteensä n. 590, sisältäen n. 200 neliön korjaamohallin. Yläkerrassa on n. 70 neliön asunto ja loput rakennuksesta on kahvilan käytössä. Asiakaspaikkoja on 55. Rakennus sekä tontti ovat osakeyhtiön omia. Mittarikenttä ja säiliöt ovat nykysäädösten mukaisia ja tarkistettuja ja myös omia. Rakennuksen tekniikkaa on paranneltu huomattavasti ja myös suurempi osa rakennuksesta on saanut kuorekseen hienon peltikaton. Aseman korjaamohallista on puolet vuokrattu kuljetusyritykselle ja toinen puolikas on omassa käytössä. Lisäksi on vuokrattu Neste Truck alue Nesteelle. Toimiva ja erittäin tuottava kokonaisuus. Katso Neste Posion esittelyvideo linkistä: https://youtu.be/7xMZN8_ZiKQ Soita välittäjälle: 0400 538862 Vesa Leppänen, Suomen Liiketoimintakaupat Taloustietoja tarkemmin salassapitosopimuksella, mutta soita heti kun vain kiinnostaa niin neuvotellaan. Katso kaikki myytävät kohteemme: www.liiketoimintakaupat.fi
Myydään
Autokorjaamo ja -huolto
600 000 €

Kasvavan automaalaamon ja -korjaamon liiketoiminta

Myydään yli 25 vuotta toimineen kehittyvän ja kasvavan yrityksen liiketoiminta. Toimialoina automaalaamo ja -korjaamo, autopeltikorjaamo, rengastyöt sekä autofiksaus, sisältäen raskaan kaluston toiminnot. Kiinteistöllä myös em. toimintoja tukevaa, lisäarvoa ja synergia-etua tuottavaa tukitoimintoa vuokralaisen harjoittamana. Alueella ei vastaavaa palvelukokonaisuutta. Erinomainen sijainti ja maine. Ajanmukainen kalusto sekä ohjelmistot. Vakiintunut ja kasvava asiakaskunta. Hintapyyntö perustuu tuottoarvoon vuokratiloissa. Mahdollisuus myös kiinteistön kauppaan eri kauppahinnasta. Luottamuksellisuuden takaamiseksi yrityskaupassa ja lisätietojen saaminen edellyttää salassapitosopimukseen sitoutumista.
Pohjois-Pohjanmaa
Myydään
Kuljetusliike

Kasvava ja kannattava kuljetusalan yritys

Yrityksellä on nykyaikainen kalusto, sitoutunut henkilöstö sekä kattava palvelutarjonta. Liikevaihtoluokka: > 5M€. Hintaluokka: > 5M€. Saadaksesi lisätietoja kohteesta, käy yritysovi.fi -sivulla allekirjoittamassa salassapitosopimus. Yritysovi.fi on Advance Teamin ylläpitämä sivusto, josta löydät mm. myytäviä yrityksiä.  Advance Team Oy palvelee asiakkaitaan yrityskaupoissa, rahoitusratkaisuissa, yritysjärjestelyissä sekä sukupolvenvaihdoksissa, www.advanceteam.fi .
Koko Suomi
Kohteet 1 - 18 hakutuloksista
loder image