Jätä ilmoitus
Apua yrityksen myyntiin? Varaa ilmainen soittoaika
Valittu kieli:
Haluan tiedon, kun minua kiinnostavia yrityksiä tulee myyntiin
Tallenna hakuvahticlose

Yritykset, autokorjaamo tai autohuolto

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Autokorjaamo ja -huolto
650 000 €

Autokorjaamo hyvällä sijainnilla

Myydään pk-seudulla sijaitseva erittäin tuottoisa ja kovassa kasvussa oleva hyvämaineinen tunnettu autokorjaamo, jolla on 12 nosturipaikkaa, pesula, maalaamo ja uudehkot asiakastilat. Autokorjaamossa on lisäksi kahvitila, rengashotelli ja hinauspalvelu. Korjaamo on erikoistunut vahinkokorjauksiin ja tekee yhteistyötä useiden vakuutusyhtiöiden kanssa. Yrityskauppa tullaan toteuttamaan liiketoimintakauppana, johon kuuluu myös koneet ja laitteet sekä työkalut. Liiketoiminta on hyvin kannattavaa. Yrityksellä on hyvä maine. Kuvituskuva. Yrityskaupassa luottamus on oleellinen asia. Tarkempien tietojen saaminen edellyttää aina salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Me autamme myönteisen rahoituspäätöksen saamisessa, jos emme saa myönteistä rahoituspäätöstä niin rahoituskonsultointi on maksutonta. Asiakkaamme suosittelevat meitä:   "Valitsin tarkkaan kenelle annan vuokravälitysyritykseni myyntiin ja pitkän harkinnan jälkeen päädyin Novieen, joka hoiti kaupan mallikkaasti. Valintaan vaikuttavat tekijät olivat Novien henkilökohtainen palvelu ja täysi sitoutuneisuus yrityksen myyntiin. Novie on aktiivinen ja sopivan kokoinen välittäjä. Isojen toimijoiden heikkouksena on mielestäni se, että tavaraa on liikaa myynnissä ja myynnissä olevat kohteet ovat vain listoilla, eikä mihinkään ei sitouduta. Novie haki ostajia aktiivisesti. En ollut koskaan aikaisemmin myynyt yritystä, joten kysymyksiä oli alusta asti paljon. Novielaiset osasivat tukea ja sparrata minua matkan varrella ja kertaakaan en jäänyt yksin. Haluan aidosti suositella Novien Eva Brchiskya ja Juha-Pekka Määttästä. Jos sinulla on yritys myytävänä, ota yhteys Novieen, jolla on nopeaa ja osumatarkkaa työtä!" - Näin kertoo asiakkaamme yrittäjä Sofia Lehtonen Leviltä "Jos voin suositella omasta kokemuksestani hyvää yritysvälittäjää on se Novie Oy. Novie myi yritykseni nopeasti ja mutkattomasti. Kaikki meni kuin strömsössä. Novielaiset olivat koko yrityskauppaprosessin ajan tukenani ja toimivat minun sekä ostajan välillä luottamuksellisesti. Parasta oli hyvä palvelu ja sitä sain!" - Kalle Riitahaara, yrittäjä "Novie on ketterä ja erittäin hyvät verkostot omaava yritysvälittäjä. Novielaiset löysivät eräälle myytävänä olleelle palveluyrityksellemme nopeasti ostajan ja koko prosessi sujui erinomaisesti. Teimme myynnissä olevasta yrityksestä hyvän tietopaketin ostajalle, joka nopeutti neuvotteluja. Novielaisilla on energinen draivi ja tehokas tiimi. Jatkamme yhteistyötä Novien kanssa ja suosittelen heitä mielelläni myös muille"- Talouskolmio Oy, toimitusjohtaja Jukka Laukkanen "Olin päättänyt myydä yritykseni ja etsin siihen mielekästä yritysvälittäjää. Valitsin Novien, ja olen ollut erittäin tyytyväinen valintaani ja saamaani palveluun. Novien lämminhenkinen tiimi auttoi minua koko myyntiprosessin ajan. Voin suositella Novieta kaikille yrittäjille, jotka eivät tiedä miten oma yritys myydään ja mitä kaikkea pitäisi tehdä!" - Belmax Oy, toimitusjohtaja Tarja Korvenoja-Mäkelä  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Autokorjaamo ja -huolto
75 000 €

Autokorjaamo Lappeenrannassa

Myydään autokorjaamon liiketoiminta kokonaisuudessaan. 31 vuotta toiminut osakeyhtiö Asennuspaikka 28 Oy myydään eläkkeelle siirtymisen vuoksi. Kuulumme kansainväliseen AD ketjuun. Laaja asiakaskunta!! Toimimme vuokra tiloissa simolantiellä lappeenrannassa. Kolme nosturi paikkaa, pieni asiakas tila,tauko tupa,pukuhuone,rengasvarasto.Vanha kiinteistö mutta homma toimii. Vuokra n.2500e /kk sis.alv.  Lämpö+vesi+paineilma+pihatyöt kuuluvat vuokraan. Korjaamon laitteet ,nosturit ,käsityökalut ,rengaskoneet,ilmastointi huoltokoneet (2) sijais auto. kaikki kuuluu kauppaan. Ei voi olla helpompaa aloittaa korjaamo yrittämistä !! Ostat perjantaina yrityksen ,Käyt ruuvaamaan maanantaina. Autamme alkuun uuden yrittäjän !!
Lappeenranta
Myydään
PÖRSSINOSTO
Autokorjaamo ja -huolto

Hyvämaineinen autohuoltoliike Uudellamaalla

Myydään hyvämaineinen ja pitkään toiminut, monipuolista palvelua tarjoava autohuoltoliike Uudellamaalla. Yritys on toiminut samoista tiloista käsin jo yli 25 vuotta, liiketoiminta on vakiintunutta ja kannattavaa. Yritykselle on muodostunut varsin laaja kanta-asiakaskunta, joka koostuu pääosin Uudenmaan alueen kuluttaja-asiakkaista. Yritys tarjoaa huolto- ja korjauspalveluita, myy varaosia, renkaita ja vanteita sekä toimii rengashotellina. Yritys on tunnettu erinomaisesta asiakaspalvelusta ja ammattitaidostaan. Asiakastyytyväisyys on korkealla tasolla ja asiakassuhteet pitkäaikaisia. Yritystoiminnalle etsitään nyt energistä jatkajaa, jolla on autoalan osaamista. Uuden yrittäjän on helppo lähteä kehittämään toimintaa haluamaansa suuntaan. Markkinointiin/some-näkyvyyteen panostamalla liikevaihtoa on mahdollista kasvattaa nopeastikin, nykyinen yrittäjä ei ole käyttänyt markkinointiin juurikaan aikaa. Yrityskauppa tehdään joko osakekauppana tai sitten neuvotellaan liiketoimintakaupasta tarkemmin sopimuksen mukaan. Yrityksellä on uudehko, liiketoiminnan tarpeisiin sopiva kone- ja laitekanta. Nykyinen yrittäjä on valmis antamaan kattavan perehdytyksen yrityksen toimintaan. Yrityksen palveluksessa on kaksi vakituista, ammattitaitoista työntekijää, joiden toivotaan voivan jatkaa yrityksen palveluksessa myös yrityskauppojen jälkeen. Yritys myydään koska nykyinen yrittäjä haluaa jatkossa keskittyä toiseen liiketoimintaansa kokonaan. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Autokorjaamo ja -huolto
43 000 €

Myydään matkailukalustokorjaamo kalustoineen

Myytävänä konekorjaamona/matkailukalustokorjaamona toimiva yritys, joka on alunperin perustettu jo vuonna 1976. Hyvä asiakaskanta, velaton yritys, myydään osakeyhtiönä osakekannan lunastuksen muodossa. Firmalla pankkitili. Toimipaikka on Oulun alueella, eteläpuolella, alueella jossa on n. 20 autokauppaa ja kaksi Cravankauppaa. Silläkin alueella tarvitaan huolto-, sekä fiksauspalveluja. Kauppaan kuuluu Caravan- sekä hieman M1-luokan autojen osia. Täydellinen työkalusto, joka ei vaadi lisäinvestointeja. Kalustoon kuuluu mm. kompura, sekä matalanostin, on myös lisäpurettavaa matkailuvaunun kalustoa, alustoineen. Yritys on alan ainoa toimija Pohjois-Suomessa. Piha hyvin väljä, kaksi varastokonttia käytössä, täynnä tavaraa. Ne sisältyy kauppaan. Halli ei kuulu kauppaan, mutta vuokrausmahdollisuus, n 800m3, jossa halli 80m2 ja toimisto sekä kät. varasto 8m2. Soveltuu myös kahdelle asentajalle, mutta vaatii perustiedot sähkössä sekä kaasussa. Mahdollisuus myös konsultaatioon. Ei aivan valmis, mutta tulee kevääseen mennessä ja aloittaa voi ”sopimusvuokralla” parin kuukauden päästä. Myynti eläkkeelle jäännin vuoksi. Ota yhteyttä lisätietoja varten! Yhteydenotot numeroon: 0400 585313 tai viestilomakkeen kautta.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Autokorjaamo ja -huolto

Forssan Auto Race Oy etsii yritystoiminnan jatkajaa

Forssan Auto Race Oy etsii yrittäjän eläköitymisen johdosta vakiintuneelle ja menestyksekkäälle yritystoiminnalle jatkajaa.Luotettava, täydenpalvelun yritys on toiminut Forssan markkina-alueella yli 15 vuoden ajan ja yrittäjä on luonut asiakassuhteita 80-luvulta lähtien.Yritys on valtakunnallisen Autoasi-ketjun kumppani. Autoasi-ketju tarjoaa yritykselle mm. markkinointinäkyvyyttä ja verkkokanavan huoltopalveluiden ajanvaraukseen.Auto Race Oy:n palveluihin kuuluvat kaikkien merkkien huolto- ja korjauspalveluiden lisäksi myös rengaspalvelut. Yrityksellä on konttitilat noin 200 auton renkaiden säilytykseen. Muita palveluita ovat esim. huollon sijaisautopalvelut, katsastustarkastukset, ilmastointihuollot/-korjaukset ja tuulilasien vaihdot.Yritys toimii tilavassa korjaamotoimintaan suunnitellussa v. 2007 valmistuneessa 600 m2 vuokrahallissa. Nosto-ovia on 3 kpl, hallin kummassakin päässä sekä sivuseinällä. Hallissa on 10 nosturipaikkaa ja kattava valikoima toiminnassa tarvittavia koneita ja työkaluja. Kuusi metriä korkeassa hallitilassa on mahdollista huoltaa myös esim. karavaanareiden kalustoa.Hallissa on lisäksi töiden vastaanottopiste, varastotilaa, toimistotilat sekä pesu- ja rengaspalvelun tilat. Iso asfaltoitu piha-alue hyvien liikenneyhteyksien varrella. Yrityksellä on erinomaiset suhteet varaosa- ja tavarantoimittajiin.Toimitukset ovat nopeita ja tilaukset saapuvat kahdesti päivässä. Yrityksen asiakaskunnan muodostavat pääosin kuluttaja-asiakkaat. Lähialueilla on lisäksi runsaasti mökkiasukkaita, jotka hyödyntävät yrityksen palveluita. Yrityksessä työskentelee tällä hetkellä yksi kokoaikainen työntekijä. Sesonkiaikoina toiminnassa on mahdollista hyödyntää kiireapulaisia. Auto Race Oy:n kauppa toteutetaan ensisijaisesti yrityskauppana, mutta myös liiketoimintakaupasta on mahdollista neuvotella. Yrityksen toiminta on valmiina jatkettavaksi heti kauppakirjojen allekirjoituksen jälkeen. Nykyinen yrittäjä on valmis perehdyttämään uuden yrittäjän toimintaan erikseen sovittavalla tavalla ja sovittavan ajanjakson ajan. Hallin omistajan/vuokranantajan kanssa on mahdollista erikseen neuvotella hallin vuokraukseen tai mahdolliseen ostoon liittyvistä yksityiskohdista. Tämä tilaisuus sopii erinomaisesti jo alalla toimivalle yrittäjälle/yritykselle tai yrittäjäksi haluavalle auto-alan osaajalle. Kokemus huolto- ja korjauspalveluiden parissa työskentelystä ja alan koulutus on uudelle yrittäjälle merkittävä etu. Yrityksen liikevaihto on tällä hetkellä yli 300 000€, mutta toiminnassa on uudelle yrittäjälle merkittäviä kasvumahdollisuuksia. Uuden yrittäjän osaamisen avulla ja lisähenkilökuntaa hyödyntämällä liikevaihdon tuplaaminen on mahdollista helpostikin. Toimitilat, monipuoliset ja runsaat varusteet mahdollistavat toiminnan laajentamisen ja kasvattamisen yrittäjän tavoitteiden mukaan.Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi ja neuvottelujen käynnistämiseksi: Yrittäjä Seppo Seppä, puhelin 0500486676. Forssan Auto Race Oy Facebookissa  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Autokorjaamo ja -huolto

Pitkään toiminut autokorjaamo Satakunnassa etsii jatkajaa

Useita vuosikymmeniä Satakunnan alueella Kokemäellä toiminut autokorjaamo etsii yritystoiminnan jatkajaa yrittäjän eläköityessä. Korjaamon palveluihin kuuluvat henkilö- ja pakettiautojen huolto-, korjaus-ja varaosapalvelut, rengasmyynti sekä tuulilasien vaihdot ja korjaukset. Korjaamo toimii noin 650 m2 omassa hallissa, omalla 4000 m2 tontilla. Korjaamohallissa on neljä autonostinta, koneet, kalusto ja huomattava valikoima erikoistyökaluja valmiina yritystoimintaa jatkavalle. Kauppaan sisältyy myös liiketoiminnassa tarvittavaa varastoa. Korjaamossa työskentelee yrittäjän lisäksi kolme työntekijää, joiden toivotaan siirtyvän neuvotteluiden myötä uuden yrittäjän palvelukseen. Työntekijät ovat ammattilaisia, joilla on mittava kokemus nykyisesta liiketoiminnasta ja asiakaskunnasta. Korjaamolla on paljon vakiintuneita asiakassuhteita. Mikäli olet kiinnostunut jatkamaan tätä menestystarinaa, otathan rohkeasti yhteyttä.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Autokorjaamo ja -huolto
400 000 €

Tuulilasikorjaamo - Loistavaa tulosta tekevä yritys

Myydään järkevää tulosta tekevä tuulilasikorjaamo Turun alueelta. Annamme tyytyväisyystakuun oikealle ostajalle! -Liikevaihto ajalta 1.8.2022 - 31.7.2023 = 400 000€-Tulos ennen tilinpäätöstietoja ja veroja = +152 000€Yrityksestä:-Hyvämaineinen ja alueella tunnettu-Vaihdamme vain tuulilaseja (Helppo ja yksinkertainen työ jonka oppii nopeasti)-Valmis asiakaskunta - Asiakkaina Suomen suurimmat autoliikkeet, yksityiset henkilöt, vakuutusyhtiöt, yritykset-Toimitilat keskeisellä sijainnilla asiakkaisiin nähden-Maailman heikko taloustilanne ei kosketa tätä toimialaa negatiivisesti läheskään yhtä voimakkaasti kuin muita toimialoja(Laki vaatii että tuulilasi tulee olla ehjä / Usein asiakkailla on lasivakuutus joka maksaa korjauksen asiakkaan puolesta) Jos kiinostuit - Ota yhteyttä
Myydään
PÖRSSINOSTO
Autokorjaamo ja -huolto
41 000 €

Toimivan Autokorjaamon liiketoiminta kalustoineen ja laitteineen

Myydään toimivan Autokorjaamon liiketoiminta kalustoineen ja laitteineen – ostaja voi heti jatkaa. Myydään eläkeiän lähestyessä Etelä-Kanta-Hämeessä noin 28.000 asukkaan kunnassa kaupunkialueella toimivan AD Autokorjaamon liiketoiminta. Yritys sijaitsee Etelä-Suomessa ns. kasvukäytävällä Helsinki-Tampere ja on täyden palvelun autokorjaamo, joka suorittaa autoihin mm. määräaikaishuollot, ilmastointihuollot, asennukset ja korjaukset, sähkötyöt, säädöt, mittaukset ja hitsaukset. Edelleen yritys tekee ajoneuvon katsastustarkastukset, sekä käyttää ajoneuvon tarvittaessa myös katsastusasemalla. Yhden miehen yritykselle on 12 toimintavuoden aikana muodostunut vakituinen asiakaskunta. Toiminta on tähän asti haluttu pitää yhden henkilön työpanokseen perustuvana nykyisessä kokoluokassa. Autokorjaamon budjetoitu liikevaihto ensi vuodelle 2024 on noin 150.000 €, mikä voidaan katsoa olevan saavutettavissa vielä yhden henkilön työpanokselle. Ostajan halutessa yrityksen liiketoiminnan kasvulle on olemassa edellytykset. Yritys soveltuu hyvin myös esim. nuorille alan yrittäjille esimerkiksi osakeyhtiömuotoisena. Kauppa sisältää ◼ Autokorjaamon toiminnassa tarvittavat koneet, kalusto ja laitteet ◼ Aine- ja tarvikevaraston ◼ Opastuksen korjaamon toimintaan ja sen jatkamiseen ◼ Läpikäynnin AD-ketjun tarjoamiin etuihin ja mahdollisuuksiin ◼ Tarvittaessa luopujan mukana olon erikseen sovitun ajan Hintapyyntö: 41.000 € perustuu yrityksestä tehtyyn kolmen (3) toteutumavuoden tuottoarvon ja substanssin (=kaupan mukana siirtyvän omaisuuden käypä arvo) yhteisarvoon.
Kanta-Häme
Myydään
PÖRSSINOSTO
Autokorjaamo ja -huolto

Myydään Automaalaamo Kari Pentikäinen Oy:n liiketoiminta ja toimitilat

Myydään Kuopion Kelloniemen Likolahdessa sijaitsevan täyden palvelun kolarikorjaamon liiketoiminta ja toimitilat. Yrityksellä yli 30 vuoden historia Kuopiossa ja yrityksen toiminta on keskittynyt autokorikorjaamiseen, automaalaamiseen, vahinkotarkastuksiin sekä tuulilasin vaihtoon ja korjaukseen. Yrityksellä on hyvä maine alueella ammattitaitoisen sekä nopean palvelun tuottajana. Yritys kuuluu myös kotimaiseen Awux-ketjuun. Yrityksellä tällä hetkellä 6 työntekijää asiantuntevassa alan työtiimissään. Yrityksen toimitilat soveltuvat erinomaisesti autonkorjaustoimintaan korkean katon sekä tilavien tilojen vuoksi. Kiinteistön kunto on hyvä ja se on remontoitu osittain vastikään. Yrityksen käytössä on yhteensä yli 1000 m2 vuokratila: Auton korikorjaus ja maalaus- puolella n. 850m2 Tuulilasien vaihto ja -tarkastus puolella sekä toimistossa tilaa yhteensä n. 240m2 Liiketoimintakauppa sisältää kaikki liiketoimintaan liittyvät kalusteet ja laitteet, kuten oikaisurobotin oikaisupenkkejä, maalauskammiota yms. Yrityksen liiketoiminnan tulos kattaa yrittäjän palkat ja pienet investoinnit. Yrityksen käyttämät toimitilat on mahdollista ostaa liiketoiminnan lisäksi. Omistajat ovat samat sekä korjaamotoimintayhtiössä sekä kiinteistöyhtiössä. Yrityksen nettisivut: www.automaalaamopentikainen.com Yrityksen liikevaihto: n. 850 000 € Kaupan muoto: Ensisijaisesti haetaan osakekauppaa. Myös myynti liiketoimintakauppana neuvoteltavissa. Kauppahinta: Osakekaupan hinta-arvio on noin 350 000 €, joka täsmennetään kaupantekohetkellä. Lisäksi mahdollisuus ostaa yrityksen käyttämä liiketila erillisenä kauppana. Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi! Niko Knuutinenpalveluvastaava Savon Yrittäjät, Jatkis-palvelupuh. 050 560 0604niko.knuutinen@yrittajat.fi Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 12-16 välillä ja sähköpostitse kaikkina aikoina.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Autokorjaamo ja -huolto
68 000 €

Myydään AD auto/huoltokorjaamon liiketoiminta ja kalustus

Laadukkain autokorjaamo hinta-laatusuhteeltaan. Valmis yritystoiminta yhdelle tai kahdelle autonasentajalle. Omarahoituksen tarve voi olla minimaalinen. Soita välittäjälle ja neuvotellaan. Kaksi nosturipaikkaa (nelipilari ja saksinosturi). Kolmas nosturi mahdollista hankkia kuvassa mustan auton kohdalle. Jopa ulkotilan hyödyntäminen kesällä mahdollista. Vielä saat itse päättää mikä musiikki hallissa soi. Nykyisin siis omistajan pelkästään pyörittämä mutta jatkossa helposti 2 autoasentajan toiminta. Yhden omistajan tekemänä liikevaihto yli 160 000€. Kuuluu  tällä hetkellä AD korjaamoketjuun.  Hyvät työkalut kaikenlaiseen huolto/korjaustoimintaan ja kuten kuvista näkyy, erittäin siistit ja nykyaikaiset toimitilat. Markkinointi ollut erittäin vähäistä ja 1 asentaja on ollut erittäin työllistetty. Markkinoimalla saisi lisää buustia. Ei siirtyvää henkilökuntaa. Edullinen vuokrasopimus ja todella vahva asiakaskanta. Sopivaan hintaan ja välittäjä neuvoo rahoituksen haussa. Ota yhteyttä yritysvälittäjään: liiketoimintakaupat.fi / vesa.leppanen@wbl.fi  / 0400538862    
Myydään
PÖRSSINOSTO
Autokorjaamo ja -huolto
149 000 €

Hyvä maineinen autokorjaamo ja -huolto liiketoiminta.

Myynnissä hyvän maineen ja vahvan vakioasiakaskunnan omaavan, vuosia toimineen autokorjaamon/ huollon kannattava liiketoiminta.  Myydään liiketoiminta kauppana, jossa myös yrityksen vakiintunut nimi mukaan. Mahdollisuus ostaa myös toimitilat omaksi. Vuosien pohjatyö tehty valmiiksi, eikä olemassaolo vaadi markkinointia. Tällä hetkellä työllistää yrittäjän + palkattuja työntekijöitä.  Nykyinen yrittäjä voi sopimuksen mukaan toimia hetken tukena omistajan vaihdoksen jälkeen. Hintapyyntö sisältää liiketoiminta + koneet ja laitteet. Vaihto-omaisuus erikseen sopimuksen/ inventaarion mukaan.  Tarkemmat tiedot vaativat salassapitosopimuksen allekirjoituksen.
Varsinais-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Autokorjaamo ja -huolto

Monimerkkikorjaamo Espoossa hyvällä sijainnilla

Myydään erinomaisella sijainnilla oleva autokorjaamo Espoossa. Tämä monimerkkikorjaamo on toiminut samalla sijainnilla pitkään ja on alueen asukkaiden suosiossa. Pitkäaikaiset vakioasiakkaat pääsevät asioimaan korjaamossa helposti sen hyvän sijainnin ansiosta. Erinomaiset liikenneyhteydet ja jatkuva asiakasvirta. Korjaamoon on helppo tulla autolla ja sinne on myös erinomaiset julkiset kulkuyhteydet.  Korjaamo kuuluu suureen autokorjaamoketjuun ja se on ollut toiminnassa kahdella eri omistajalla jo yli 20 vuotta.  Kolmen nosturin korjaamo työllistää yrittäjän lisäksi kaksi täysiaikaista ja yhden osa-aikaisen työntekijän. Toimintaa on mahdollisuus laajentaa lisäämällä henkilöstöä. Vuokratilat n. 300 m2.  Autokorjaamon lisäksi toimintaan kuuluu rengasvarasto palveluineen n. 200 autolle. Palveluihin kuuluvat renkaiden säilytys, huolto, rengastyöt sekä lisäksi omaa rengasmyyntiä.  Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi! 
Myydään
PÖRSSINOSTO
Autokorjaamo ja -huolto

Raskaan kaluston korjaamo erinomaisella tuotolla

Myydään erinomaista tuottoa tekevät raskaan kaluston korjaamo Jaresko Oy. Olemme Sisu-huoltoihin erikoistunut korjaamo Pohjois-Pohjanmaalla, jolla on laaja asiakaskunta ympäri Suomen. Palveluvalikoimamme kattaa huolto- ja korjauspalvelut kuorma-autoille, maansiirtokoneille, traktoreille ja muille raskaan kaluston laitteille. Asiakaskuntaamme kuuluu suuria yrityksiä pitkäaikaisin asiakassuhtein, vakuutusyhtiöitä ja pieniä kanta-asiakkaita ympäri Suomea.   Meillä on pitkä kokemus ja vahva osaaminen korjausasioissa, olipa kyseessä sitten moottorin, voimansiirron, alustan tai sähkölaitteiden korjaus. Hoidamme nopeasti ja ammattitaidolla vakuutusyhtiöiden kolarikorjaukset. Meiltä löytyy liikkuva huolto- ja korjauspalvelu, joka tulee tarvittaessa paikan päälle. Meillä on omaa varaosatuontia Euroopasta ja jonkin verran Euroopan ulkopuolelta. Tarjoamme myös käytettyjen varaosien myyntiä ja kunnostettujen osien myyntiä, jotta voimme tarjota asiakkaillemme laajan valikoiman vaihtoehtoja.   Yrityksen liikevaihto on n. 2,4 miljoonaa euroa vuodessa. Liikevaihto on kasvanut usean vuoden ajan ja liiketoiminta on erittäin kannattavaa. Toimimme vuokratiloissa Siikajoen Karinkannassa, mutta palvelemme asiakkaitamme koko Suomen alueella. Työllistämme n. 10 alan ammattilaista. Yrittäjän tehtäviin kuuluu tällä hetkellä työnjohdon tukeminen, suurasiakkuuksien hoito ja yhtiön talous.  Myynnin syynä on yrittäjän lähestyvä eläkeikä.    Tässä loistava mahdollisuus tuottoisaan liiketoimintaan korjaamoalalla. Ota yhteyttä ja pyydä lisätietoja!
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Autokorjaamo ja -huolto

Myydään autosähkö- ja huoltoliike Nurmeksesta

Myydään Autosähkö ja – huolto Sinivuoren liiketoiminta kalustoineen yrittäjän eläköityessä. Yritys on toiminut vuodesta 1988. Yritykselle on muodostunut vuosien varrella vakiintunut asiakaskanta.  Yritys on yleishuoltoliike joka palvelee kaikkia automerkkejä. Liike tekee myös katsastustarkastukset ja -korjaukset sekä lisävarusteasennukset. Varaosamyyntiä myös kaikille merkeille. Yritys toimii vuokrakiinteistössä, jonka pinta ala on 440m2, josta noin puolet on vuokrattu traktorihuollolle. Omassa käytössä olevassa korjaamossa 114 m2 on kaksi autonosturia ja joiden välissä on yksi autopaikka. Tilaan on kaksi sähköistä nosto-ovea (korkeus 4m, leveys 3,5m). Toimitila soveltuu myös matkailuajoneuvojen huolto- ja korjaus toimintaan. Käytössä on myös myymälä ja varastotila. Yrityksellä on varsin kattava työkaluvalikoima. Yrityksessä työskentelee yrittäjän lisäksi kolme työntekijää. Ota yhteyttä tarkempia lisätietoja varten.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Autokorjaamo ja -huolto
80 000 €

Myydään Kuopiossa sijaitsevan kolarikorjaamon liiketoiminta

Myydään Kuopion Kelloniemessä sijaitsevan kolarikorjaamon liiketoiminta, toimitilat ja auton korin osien hyötyosavarasto. Korjaamolla yli 20 vuoden historia Kuopiossa ja yrityksen toiminta on keskittynyt autokorikorjaamiseen, ruostevauriokorjaamiseen sekä korin hyötyosien myyntiin. Yrityksellä on hyvä maine alueella laadukkaan työnjäljen sekä lämminhenkisen asiakaspalvelun tuottajana. Yrityksen toimitilat soveltuu erinomaisesti erilaisille yrityksille korkean katon sekä tilavien varastotilojen vuoksi. Yrityksen käytössä 168 m2 (+ 100 m2 lämmintä varastotilaa), joka kuuluu myyntihintaan. Lisäksi yrittäjällä 309 m2 liiketila vieressä myytävänä erikseen. Molemmat liiketilat ovat Kaupungin omistamalla vuokratontilla. Tiloissa myös hyvät vuokrausmahdollisuudet liiketoiminnan ostamisesta kiinnostuneille, jotka eivät halua sitoutua kiinteistön omistajuuteen. Liiketoimintakauppa sisältää kaikki liiketoimintaan liittyvät varusteet ja laitteet, kuten yksipilarisen nosturin, Autorobotin (käytettävissä esim. klassikkoautojen ja vanhempien automallien työstöön), hitsauskoneet sekä korjaamotyökalut. Lisäksi yrityksellä on omistuksessa kaksi merikonttia varastokäytössä, jotka ovat myytävänä. Yrityksellä on yksi Keski-Suomen ja Itä-Suomen laajimmista auton korin osien hyötyosavarastoista ja yrityksellä on useiden eri automerkkien osia (lyhtyjä ja korin osia) eri-ikäisistä autoista. Yrityksen varaston hallinta tapahtuu järjestelmän avulla ja varasto on järjestyksessä. Yrityksellä löytyy myös moottorikelkkojen ja moottoripyörien osia. Yrityksen nettisivut: www.kolarikonttinen.fi Kaupan muoto: Liiketoimintakauppa, joka sisältää käyttöomaisuutta, vaihto-omaisuutta ja yrityksen omistaman kiinteistön (162 m2) Kauppahinta:  Liiketoimintakaupan hinta noin 80 000 €, lopulliseen hintaan vaikuttaa siirtyvän vaihto-omaisuuden määrä. Lisäksi voidaan myydä yrittäjän omistama toinen liiketila + vuokraoikeus erikseen. Pyydetään tarjouksia liiketoiminnasta, liiketiloista ja laitteista sekä vaihto-omaisuudesta. Tarjoukset voi olla kokonaisuudesta tai jostain osasta. Tämä on loistava tilaisuus yrittäjälle, joka haluaa aloittaa tai laajentaa kolarikorjaamoliiketoimintaa. Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi! Niko Knuutinen, p. 050 560 0604, niko.knuutinen@yrittajat.fi, Savon Yrittäjät ry, Jatkis-Omistajanvaihdospalvelu. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 12-16 välillä ja sähköpostitse kaikkina aikoina.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Autokorjaamo ja -huolto

Tunnettu ja hyvämaineinen autokorjaamo

Myydään tunnettu ja hyvämaineinen, n. 30 vuotta sitten perustettu autokorjaamo Lohjalla. Nykyisissä tiloissaan korjaamo on toiminut jo yli 15 vuoden ajan, korjaamotoiminta on kannattavaa ja erittäin vakiintunutta. Asiakaskunta koostuu lähialueen yksityis- ja yritysasiakkaista. Korjaamo sijaitsee hyvällä paikalla, samassa pihassa katsastusaseman kanssa ja hyvä sijainti tuo omalta osaltaan mukavasti asiakasvirtaa yritykselle. Ajanvarauskalenteri on täynnä pitkäksi aikaa eteenpäin, uuden yrittäjän olisi helppo aloittaa täysin valmiin liiketoiminnan kanssa. Liiketoimintaa on helppo myös kehittää uuden yrittäjän oman osaamisen mukaan. Alueella olisi kovasti kysyntää esim. automaattivaihteistoihin erikoistuneelle korjaamolle ja mikäli sinulla on tämän alan osaamista niin ota yhteyttä, tässä on tilaisuus aloittaa yrittäjänä matalalla riskillä. Korjaamon tilat (vuokratilat, yli 250m2) soveltuvat kolmen tai neljän asentajan käyttöön, liikevaihtoa olisikin mahdollista kasvattaa nopeasti lisäämällä työntekijämäärää, nykyinen liikevaihto on tullut 1-2 henkilön työpanoksella. Autokorjaamon toiminta sopii myös liitettäväksi osaksi muuta liiketoimintaa. Kauppaan kuuluu kaikki korjaamotoiminnassa tarvittavat koneet ja laitteet, varasto, asiakkaat, verkkosivut jne. Lisähinnasta voidaan myydä myös maalauskammio ja –välineet. Yrityksen palveluksessa ei ole kaupan mukana siirtyviä työntekijöitä. Ota yhteyttä lisätietoja varten. Yhteydenottoja toivotaan puhelimitse (Pasi Tiainen (0400 770 487), sähköpostit jäävät usein ajanpuutteen vuoksi vastaamatta.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Autokorjaamo ja -huolto
80 000 €

Autokorjaamo Espoossa

Yritysjärjestelyn seurauksena myynnissä autokorjaamo, jolla modernit työkalut, erinomainen sijainti ja hyvä toimitila.Hintapyynnön perustelutKaluston arvo plus pieni liikearvo Yrityskaupassa luottamus on yhteinen asia. Tarkempien lisätietojen saanti edellyttää salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Jos haluat tarkempia tietoja tästä kohteesta, ota yhteyttä kohteen välittäjään.Suomen Yrityskaupat on Suomen suurin ja tunnetuin yritysvälittäjä. Yrityksen omistajanvaihdos, arvonmääritys, yritysjärjestelyt ja sukupolvenvaihdos ovat parasta osaamisaluettamme. Kun etsit luotettavaa kumppania yrityskaupoillesi, olet ostamassa tai myymässä yritystäsi, olemme etsimäsi kumppani.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Autokorjaamo ja -huolto
95 000 €

Fixus -Autovaraosaliike ja korjaamo Mäntyharjun parhaalla paikalla

Myydään perheyrityksen liiketoiminta mm.eläkkeelle siirtymisen johdosta. Se sijaitsee Mäntyharjun keskustassa huippupaikalla kaikkien palvelujen keskellä mm. K-Supermarket, tori ja alko on vieressä. (50metriä) Yritys kuuluu valtakunnalliseen Fixus ketjuun ja myy varaosia sekä renkaita lähikorjaamoille ja yksityis asikkaille. Yrityksellä on Futursoftin pilvipalvelut joilla se on yhteydessä tukkureiden varastoihin. Uusi autokatsastus halli ja kaikki siihen liittyvät koneet ja laitteet löytyy samoista tiloista. Tila ja laitteet ovat uusia, hyväksytty Trafilla ja katsastustoiminnan voi aloittaa. Tila soveltuu myös korjaamo toimintaan. Viime tilikaudella työskenteli kahden perheenjäsenen lisäksi yksi vieras työntekijä ja liikevaihto oli noin 550.000 euroa. Autokorjaamossa työskenteli vain yksi henkilö mutta töitä olisi kahdelle auton asentajalle ja katsastusmiehelle. Tervetuloa Mäntyharjulle yrittäjäksi kesäpitäjään(yli 6000-tuhatta kesämökkiä) mukavien ihmisten pariin ja kehittämään yritystä uudelle tasolle. Liiketalo on oma mutta se voidaan vuokrata edullisesti jatkajalle tai myydä. Myymälä 400m2 ja korjaamo/katsastushalli noin 300m2. Vuokra yhteensä 3300 eur sis alv:n Varaosavarasto myydään erikseen sopivasti. Lisätietoja:Kimmo Jalava P.0400555111                 Miko Jalava    P.0503593972        
Mäntyharju
Kohteet 1 - 18 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image