Post an ad!

Yritykset, autopesula

Viimeisimmät ilmoitukset
Osakkuudet
Autopesula
30 000 €

Uusi autopesukonsepti etsii ketjujohtajaa, osakasta

Olemme tuomassa autopesumarkkinoille täysin uuden, alan helpoimman palvelukonseptin. Kehittämämme innovaation tuotekehitys ja patentointi on valmis, on palvelukonseptin loppuun hiomisen ja myynnin aloituksen aika. Haluatko sinä olla rakentamassa uutta autopesuketjua Suomeen? Tehtävänäsi on vastata markkinointimateriaalien tuottamisesta, autopesuketjun rakentamisesta, jälleenmyyjien rekrytoimisesta ja kouluttamisesta sekä myynnin johtamisesta. Roolisi on yrityksellemme tärkeä, siksi haluamme sinut myös osakkaaksi nauttimaan onnistumisista ja kasvusta kanssamme. Palvelullemme on vahva tarve, mielestämme auton pesettäminen voisi olla paljon helpompaa kuin nykyisin. Mutta meidän konseptia helpommaksi auton pesettämistä on vaikea tehdä. Kerro osaamisestasi ja kokemuksestasi, otamme mielestämme parhaiten tiimiimme sopiviin hakijoihin yhteyttä. Ilman taustatietojasi emme etene neuvotteluissa. Pyydämme luottamukselliset yhteydenotot oheisella viestilomakkeella.
Koko Suomi
Myydään
Autopesula
25 000 €

Sarankulman Autopesu Oy

Myyn osakeyhtiö ja liiketoiminta autopesula ja korjaamo alalla. Tiloissa löytyy kaikki tarvittavat koneet ja työkalut. Liikkeellä on hyvin asiakkaita suurin osa niista on autoliikkeet esim (Saka Oy, kamux Oy, Pirkanmaan vaihtoauto Oy, aramandawood, Volvo truks ja Bilar). Tiloissa on myös auto korjaamo mahdollisuus koska tiloista löytyy autonosturi ja tarvittavat työkalut. Sijainti on todella hyvä ja tilan pinta-ala on noin 500 m2. Tiloissa on myös rengashotelli jossa on yli 80 rengasta.
Kohteet 1 - 2 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image