Post an ad!

Yritykset, hinauspalvelu

Viimeisimmät ilmoitukset
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Tämä ilmoitus on nostettu hakutulosten kärkeen.
Lisää ilmoituksesi katselukertoja ja kontaktimääriä nostamalla se tähän. Viikko hakutulosten kärjessä 50 € + alv 24% ja kuukausi 150 € + alv 24 %
Hinauspalvelu
40 000 €
SUOSITTU

Kasvava hinaus- ja tiepalveluyritys oheispalveluineen

Varsinais-Suomen Hinauspalvelu tarjoaa luotettavaa ja ammattitaitoista hinaus- ja tiepalvelua 24/7 vuoden jokaisena päivänä. Perinteisen hinaus- ja tiepalvelun lisäksi olemme erikoistuneet auttamaan tilanteissa joissa auton avaimet on kadonneet tai jääneet autoon sisälle. Tarjoamme auton ovien avauspalvelua sekä uusien avaimien tekoa tilanteissa joissa kaikki avaimet ovat hävinneet tai tarvitaan lisää avaimia. Olemme keränneet vahvaa luottamusta ja asiakastyytyväisyyttä kasvumme aikana. Haemme nyt osakasta / sijoittajaa mukaan mahdollistamaan kasvua ja palvelumme kehittämistä entistä paremmaksi. Lähde mukaan auttamaan autoilevia ihmisiä silloin kun ne eniten apua tarvitsevat. Kilpailukyvyn kehittämiseksi olemme panostaneet merkittävästi asiakastyytyväisyyteen ja palvelun joustavuuteen alusta alkaen. Digitaaliset ratkaisumme ja strateginen markkinointi ovat saaneet meidät jo hyvään kasvuun sekä auttanut luomaan hyviä asiakassuhteita.  Varsinais-Suomen Hinauspalvelu on kasvanut merkittävästi jo ensimmäisten vuosien aikana kilpailulla alalla yli 0,5milj. € liikevaihdon omaavaksi yritykseksi sekä saanut hyviä yhteistyökumppaneita mm. autokorjaamo ja kierrätysyrityksistä. Tavoitteenamme on kasvattaa markkinaosuuttamme tulevina vuosina kehittämällä uusia palveluita jotka vastaavat entistä paremmin asiakkaiden tarpeisiin. Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja työskentelykulttuurimme kuuluu jatkuva oppiminen ja kehittyminen. Tavoitteenamme on olla alalla merkittävä toimija, joka tunnetaan luotettavuudestaan, ammattitaidostaan ja asiakastyytyväisyydestään. Olemme tällä hetkellä jo alueen parhaimmin arvosteltuja alan yrityksiä.  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Hinauspalvelu

HINAUSALAN YRITYS PIRKANMAALLA.

Pitkään toiminut vakiintunut hinausalan yritys Pirkanmaalla. Liikevaihto n. 300.000. Mahdollisuus ostaa myös toimitilat. Omistaja ja kaksi ulkopuolista työntekijää. 
Myydään
PÖRSSINOSTO
Hinauspalvelu

Myytävänä Lapin alueella toimiva Hinauspalvelu yritys.

Hinauspalveluyritys myytävänä - luotettavaa ja ammattitaitoista palvelua ympäri vuorokauden   Olemme pitkän linjan ammattilaisia hinauspalvelualalla ja tarjoamme luotettavaa ja nopeaa palvelua asiakkaillemme ympäri vuorokauden. Nyt onkin mahdollisuus ostaa koko liiketoimintamme, joka sisältää kaiken tarvittavan kaluston toiminnan jatkamiseen.   Kalustoomme kuuluu henkilö- ja matkailuajoneuvojen hinaukseen soveltuva hinausauto.   Liiketoimintamme on vakiintunut ja meillä on laaja asiakaskunta, joka koostuu niin yksityisistä henkilöistä kuin yrityksistäkin. Voimme tarjota uudelle omistajalle myös kattavan asiakasrekisterin, joka mahdollistaa nopean startin uudessa roolissa.   Jos olet kiinnostunut ostamaan hinauspalveluyrityksemme, ota yhteyttä niin voimme keskustella tarkemmin liiketoiminnasta ja hinnoittelusta. Tervetuloa mukaan menestyksekkääseen hinauspalvelualan liiketoimintaan!
Kohteet 1 - 3 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image