Jätä ilmoitus
Apua yrityksen myyntiin? Varaa ilmainen soittoaika
Valittu kieli:
Haluan tiedon, kun minua kiinnostavia yrityksiä tulee myyntiin
Tallenna hakuvahticlose

Yritykset, muu liikenne ja ajoneuvot

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muu liikenne- ja ajoneuvot

Raskaskonekorjaamon ja varaosamyymälän toiminnot

Myydään Seinäjoella toimivan raskaskonekorjaamon ja varaosamyymälän toiminnot. Yrityksellä on pitkänlinjan kokemus ja osaaminen maansiirtokoneiden korjaus- ja lisälaitteiden varaosatoiminnoista. Yrityksen toiminta on ollut aina kannattavaa ja myydään koska ei omasta takaa ole jatkajaa. Yritys sopii aluksi esim. kahden osaajan voimin pyöritettäväksi. Nykyinen yrittäjä voi olla mukana sovitun ajan opastus ja neuvontatehtävissä. Toimitilojen vuokrasopimus on jatkettavissa. Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi!
Etelä-Pohjanmaa
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muu liikenne- ja ajoneuvot

Ajoneuvotestaus- ja ajoharjoittelukeskus

Myydään ajoharjoittelu- ja testiratakeskus. Yritys tarjoaa Pohjois-Euroopan laajimpia ympärivuotisesti käytettäviä palveluita testaukseen, mm. monipuoliset nykystandardien mukaiset ajoneuvojen ja renkaiden testiradat myös raskaalle kalustolle, autokoulujen ajoharjoitteluradat ja huoltohallin. Lisäksi radan yhteydessä on tasokkaat kokous- ja koulutustilat sekä ravintolatilat, jossa tilausravintola. Yritys tuottaa myös elämyspalveluita yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa. Yrityksellä on vakituisina asiakkaina mm. rengas- ja ajoneuvotestaajia ja kevyen ja raskaan kaluston maahantuojia, autokouluja sekä kuljettajakoulutusta antavia oppilaitoksia. Myynnissä on yrityksen koko osakekanta. Kauppaan sisältyy radat laitteistoineen sekä rakennukset kalusteineen ja varusteineen. Maapohja on vuokrattu pitkäaikaisella sopimuksella kaupungilta. Uuden omistajan on helppo jatkaa toimintaa ja kasvattaa sitä esim. panostamalla asiakastilaisuuksiin ja elämyspalveluihin, joihin ympäristö tarjoaa ”Lapin olosuhteet” helposti saavutettavana eri puolilta Suomea. Keskuksen viereen on valmistumassa myös Special Pro -luokan kiihdytysrata lähiaikoina, kiihdytysradan valmistuminen tuo merkittävästi kasvavan kävijämäärän ansioista lisämahdollisuuksia keskuksen liiketoiminnan kehittämiseen. Ota yhteyttä yrittäjään oheisella lomakkeella lisätietojen saamiseksi! 
Länsi-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muu liikenne- ja ajoneuvot
129 000 €

Myydään autopurkaamo ja kierrätysmetallien vastaanottopiste

Myydään autopurkaamo ja kierrätysmetallien vastaanottopiste Satakunnassa. Yritystoiminta on kannattavaa ja asiakaskunta koostuu sekä yksityisasiakkaista että yrityksistä. Kaupan toteutus osakekauppana, ja kauppaan sisältyy osakkeiden lisäksi laajasti remontoitu hallirakennus, joka kattaa 220 neliömetriä tilaa sekä kuorma-auton, vaihtolavat, pyöräkuormaajan ja hallin irtaimiston, joka on tarpeen purkutoiminnassa.   Yrityksen nykyinen liikevaihto on luokkaa 100 000 euroa / vuosi. Toiminta työllistää tällä hetkellä yrittäjän itse. Toiminta-alueena on Satakunta, ja yrityksellä on oma hallitila vuokratontilla, jonka pinta-ala on 6 720 neliömetriä.   Yrityksellä löytyy toimiva nettisivu osoitteessa www.aaltosenpurkaamo.fi. Kauppaan sisältyy myös voimassa oleva ympäristölupa sekä oikeus kirjoittaa romutustodistuksia. Hinta neuvotellaan myytävän kokonaisuuden mukaan ja mahdollisuudesta vuokrata hallitila erikseen voidaan keskustella.   Yrityksen myynti johtuu omistajan muuttuneesta elämäntilanteesta. Tämä on erinomainen tilaisuus yrittäjälle, joka haluaa jatkaa tällä alalla ja hyödyntää valmiiksi rakennettua toimintaa ja vakiintunutta asiakaskuntaa.   Lisätietoja ja yhteydenotot: Yhteyshenkilö: Tero Aaltonen Puhelinnumero: 0407495303 Sähköposti: purkuosataaltonen [at] gmail.com
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Muu liikenne- ja ajoneuvot
5 000 €

Osakas, sähköiset vesijetit

Kaikki liikenne sähköistyy kovaa vauhtia. Olemme kehittämässä todellista edelläkävijää sähköisten vesijettien markkinoille. Prototyyppi 1 on valmis ja prototyyppi 2 lähes valmis.  Ei bensakuluja, ei melusaastetta, ei päästöjä eikä sotkuja bensan ja öljyn kanssa. Helppo ladata trailerissa tai rannassa. Tuomme markkinoille vaivattoman ja ekologisen sähkövesijetin, ensimmäiset esisopimukset myynnin osalta ovat jo olemassa. Sähkövesijettimme suorituskyky ja ajo-ominaisuudet ovat ylivoimaiset, sillä laite suunnitellaan yhteistyössä tunnetun kilpaveneyrityksen kanssa ja sähkö antaa tunnetusti potkua selkeästi fossiilipolttoainemoottoreita paremmin. Vesijettimme nousee plaaniin jo matalissa nopeuksissa, sillä designista vastaa kansainvälisesti palkittu teollinen muotoilija. Tavoitteenamme ovat isot kansainväliset markkinat, sillä vesijettien kysyntä on vahvassa kasvussa, kilpailu on vähäistä ja monilla järvillä polttomoottorilla ajaminen on kielletty. Sähköinen vesijetti luo siis erinomaisen kilpailuvaltin ja kasvattaa markkinoita huomattavasti. Tule mukaan innovatiiviseen tiimiin osakkaaksi ja varmista paikkasi ekologisen kulkuneuvon kasvutarinassa. Hallituksestamme ja johdostamme löytyy vankkaa kokemusta useiden kansainvälisten yritysten johtotehtävistä.
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muu liikenne- ja ajoneuvot

Kannattava ajoneuvojen varusteluun erikoistunut yritys

Myydään kannattava ja hyvämaineinen ajoneuvojen varusteluun erikoistunut yritys. Palvelut toteutetaan pääsääntöisesti asiakkaan luona. Yritys toimii useammalla paikkakunnalla ja työllistää 4 ammattitaitoista työntekijää. Henkilökunta on osaavaa ja motivoitunutta Erinomaiset mahdollisuudet kasvattaa liiketoimintaa ja monipuolistaa palveluvalikoimaa. Myynti suoritetaan liiketoimintakauppana kalustoineen ja ohjelmistoineen.  Nykyinen omistaja voi ostajan halutessa olla mukana kaupan jälkeen yhdessä sovitun ajan.
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muu liikenne- ja ajoneuvot

MENESTYVÄ TIELIIKENNEALALLA TOIMIVA YRITYS

Yritys on toiminut pitkään eri puolella Suomea. Se on tunnettu alallaan ja toimii erittäin luotettavasti ja henkilökunta on ammattitaitoista ja osaavaa. Yhtiön käyttökate vuonna 2021 oli 550.000 euroa eli n. 16 % liikevaihdosta. Yhtiöllä on pitkät asiakassuhteet ja mm. omat toimitilat.
Koko Suomi
Kohteet 1 - 6 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image