Post an ad!

Yritykset, ohjelmapalvelu

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Ohjelmapalvelu
SUOSITTU

Borealis Point - Valmis kohde Lapin matkailuyrittäjälle

Borealis Point on valmis Lapin kauneinta eksotiikkaa tarjoava kohde oman liiketoiminnan kasvattamiseksi tai uuden liiketoiminnan perustaksi.Kohde sijaitsee Lapin turismin portin, Rovaniemen välittömässä läheisyydessä – Lentokentältä ja kaupungista kohteeseen on vain noin 25 minuutin matka.Borealis Point sijaitsee Lehtojärvellä 30 kilometrin päässä Rovaniemeltä Luoteeseen. Kohteeseen saavutaan autolla tai bussilla. Pysäköintialueen välittömässä läheisyydessä on varastorakennus, josta vieraat saavat käyttöönsä lämmittävät varikkotakit. Kodalle johtava reitti on avattu tiheään metsään ja tarjoaa vieraille ensimmäisen lapinelämyksen.  Reitti kulkee ohi poroaitauksen ja johtaa aukealle, josta on esteetön ja valosaasteeton näkymä tähtitaivaalle ja revontuliin.  Toimintaa tarjoavat kota, jonne mahtuu 21 henkilöä ruokailemaan pöydän ääreen. Kodassa on mahdollisuus tarjota ruokaa ja lämmintä tunnelmaa. Lisäksi aukealla on laavu sekä kuivakäymälä. Aukealla sekä sen välittömässä läheisyydessä on maastoon avattu noin kahden kilometrin reitti, jossa on mahdollista järjestää esim. poroajelua tai vaikkapa rekiajelua moottorikelkalla. Kohteen palvelutarjontaa on mahdollista laajentaa rakentamalla tai uusilla elämystuotteilla. Tämä kohde on ainutlaatuinen tilaisuus joko aloittaa oma liiketoiminta tai täydentää omaa liiketoimintaa.  Yritys myydään nyt yrityksen avainhenkilön terveydellisten seikkojen vuoksi. Pakettiin kuuluu koko yrityksen käyttöomaisuus ml.  rakennukset, moottorikelkka + lana, astiastot, porontaljat, puuveistokset ja varikkotakit. Kohteeseen johtaa myös huoltotie, jonka varrella on huoltorakennus polttopuita varten sekä aggregaatti. Yrityksellä on myös domainit borelaispoint.com, boralispoint.fi ja borealisvillage.com.  Maapohjasta voidaan tehdä pitkäaikainen vuokrasopimus.  Kauppa voidaan toteuttaa osakekauppana tai liiketoimintakauppana.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Ohjelmapalvelu

KANSAINVÄLISESTI TUNNETTU SUURPETOJEN KATSELU- JA KUVAUSLIIKETOIMINTA

Myytävä liiketoiminta perustuu suurpetojen katselu- ja kuvauspalveluihin, sekä niihin kytkeytyviin matkailun majoitus-, ravitsemus- ja ohjelmapalveluihin (kts. www.eraeero.com). Yrityksen toimintaa on kehitetty yli kahden vuosikymmenen ajan ja sillä on kansainvälistä tunnettuutta. Yrityksen asiakkaita ovat mm. useat tunnetut kansainväliset TV-tuotantoyhtiöt ja matkanjärjestäjät. Erikoisvahvuutena on ahman ja karhun katselu/valokuvaus ja niiden havainnointiin liittyvä varmuus. Lähin kansallispuisto sijaitsee 20 km päässä. Myytävää liiketoimintaa harjoitetaan yrityksen omistamilla tai vuokraamilla erämaisilla maa-alueilla, joille on rakennettu korkeatasoiset katselu/valokuvaus/palvelurakennukset. Tukikohtana toimii yrityksen omistama suurehko kämppärakennus (146 m2) ja sen yhteydessä sijaitsevat sauna-, kota-, laavu- ja majoitustilat. Kaikki rakenteet ovat erittäin hyvässä kunnossa ja siistejä. Lisäksi yrityksen omistuksessa on monipuolinen ohjelmapalvelukalusto sekä matkailun ravitsemus- ja majoitustoiminnan harjoittamiseen ja ylläpitoon liittyvä kalusto ja työvälineet. Myytävään kalustoon sisältyy minibussi ja moottorikelkka. Liiketoiminta myydään yrittäjän eläkkeelle siirtymisen vuoksi kokonaisuutena, jonka kautta ostajalla on mahdollisuus jatkaa olemassa olevaa toimintaa heti. Kaupan sisältöä ovat liiketoiminta, asiakkuudet, yrityksen omistamat maa-alueet, vuokraoikeudet, rakennukset ja kiinteistöt sekä kalusto ja välineistö. Nykyinen eläkkeelle siirtyvä omistaja ja yrittäjä on sitoutunut auttamaan liiketoiminnan siirtymisvaiheessa ja perehdyttämään uutta omistajaa toimintaan. Tarvittaessa autetaan myös mahdollisissa yrityskauppaan liittyvissä rahoitushakemuksissa ja niihin tarvittavien suunnitelmien sekä laskelmien laadinnassa. Yhteydenotot joko yrittäjään p. 0400 159452 tai yrityskaupassa avustavaan konsulttiin, p. 050 590 4015.
Kohteet 1 - 2 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image