Jätä ilmoitus
Apua yrityksen myyntiin? Varaa ilmainen soittoaika
Valittu kieli:
Haluan tiedon, kun minua kiinnostavia yrityksiä tulee myyntiin
Tallenna hakuvahticlose

Yritykset, muut toimialat

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Tämä ilmoitus on nostettu hakutulosten kärkeen.
Lisää ilmoituksesi katselukertoja ja kontaktimääriä nostamalla se tähän. Viikko hakutulosten kärjessä 50 € + alv 24% ja kuukausi 150 € + alv 24 %
Muut toimialat

Vesikasvien niittoyritys, vassklippningsföretag

Vassklippningsföretag, Ab, med verksamhet mellan Sibbo och Åbo. Över 45 års erfarenhet. AAA kl. Effektiva maskiner för olika slag av vattenväxter samt för oljebekämpning. Oändliga utvecklingsmöjligheter. Säljes p.g.a. pensionering. Vänl. ring 0400 215 587 el. per e-mail: karl.aug@hotmail.com Vesikasvien niittoyritys, Oy. Vankka, yli 45 vuoden kokemus. Toiminta-alue Sipoosta Turkuun. AAA-luokitus. Tehokkaita koneita erilaisiin vesikasveihin sekä öljytorjuntaan. Monta kehitysmahdollisuuksia. Ota yht. puh.; 0400 215 587 tai sähköpostilla: karl.aug@hotmail.com
Etelä-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut toimialat
1 800 000 €

Etelä-Suomessa toimiva tukkuliike

Vanha (yli 40 vuotta) Etelä-Suomessa toiminut maahantuonti- ja tukkuliike on nyt myynnissä. Yhtiön markkina-alueena on koko Suomi ja yhtiön asiakaskunta (yrityksiä) on pitkäaikaista. Yhtiöllä on toimivat vuokratilat ja yhtiö jatkojalostaa tuotteita omalla konekalustolla. Yhtiön merkittävät kilpailuedut ovat hyvä sijainti, toimivat tuotanto- ja varastotilat ja varaston laaja valikoima, joka mahdollistaa nopeat toimitukset. Yhtiön liikevaihto on 3.0M€ ja henkilöstöä on 10. Hintapyyntö on 1,8M€ (osakekauppa 100%).
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut toimialat
30 000 €
SUOSITTU

Erittäin suosittu ja tunnettu vesijettivuokraamo pk-seudulla

Suomen suurimman sosiaalisen median näkyvyyden omaavan vesijettivuokraamon koko osakekanta on myytävänä. Yrityksen brändi on erittäin tunnettu, seuraajia on valtavat määrät eri sosiaalisen median alustoilla. Vaikka yritys on nuori, sen toiminta on kannattavaa, vaikka investointeja on tehty hyvinkin nopeasti ja paljon. Yrityksen kalusto on hyvässä kunnossa ja huoltoverkosto olemassa. Vuokrauspaikat liiketoiminnan harjoittamiseen sijaitsevat keskeisillä paikoilla pk-seudulla. Yrittäjällä on monta erilaista yritystä ja kiinteistöalan haasteet pakottavat keskittämään kaiken ajan sinne, joten vahvassa kasvussa oleva ja erittäin tunnettu vesijettivuokraamo on nyt myytävänä. Ota yhteyttä ja kerro taustastasi, otamme sopiviksi katsomiimme henkilöihin yhteyttä. Rahoituksen hankkimisessa voimme mahdollisesti avustaa. Annamme myös tarvittavan koulutuksen ja perehdytyksen.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut toimialat
35 000 €

Itä-Karjalan Kustannus Oy

Yrityksen historia: Itä-Karjalan Kustannus Oy perustettiin alun perin nimellä Koillismaan Uutiset Oy Kuusamossa. Yrityksen alkuperäinen tarkoitus oli julkaista "Koillismaan Uutiset" -nimistä kaupunkilehteä. Vuonna 2007 myytiin lehden kustannusoikeudet, ja yrityksen nimi muutettiin Itä-Karjalan Kustannus Oy:ksi. Tästä lähtien yritys on erikoistunut julkaisemaan tieteellisiä FT Matti Kyllösen kirjoittamia teoksia, jotka käsittelevät Kuusamon historiaa vuosilta 1850-1945. Yrityksen toimialana on graafisen kustannustoiminnan harjoittaminen.   Itä-Karjalan Kustannus Oy on vakiinnuttanut asemansa alallaan ja omistaa laajan kirjavalikoiman, joka tarjoaa kiinnostavia historiallisia näkökulmia Kuusamoon. Yrityksellä on potentiaalia kasvaa ja laajentua edelleen, erityisesti verkkokaupan kautta, ja se tarjoaa hienon tilaisuuden alan ammattilaisille tai kirjallisuuden ystäville, jotka haluavat jatkaa tämän arvokkaan kustannusalan perinteen kehittämistä.   Yrityksen tiedot:   Osakkeiden lukumäärä: 200 kpl Osakepääoma omistaa kokonaan Matti Kyllönen Yhtiö on velaton Kotipaikka: Oulu   Taloudelliset tiedot (Tilikaudella 2022):   Liikevaihto: 2500 euroa Tulos: -1700 euroa Tase: 21500 euroa Vuoden 2022 tappion syy: Uuden kirjan julkaiseminen, suurin osa jäänyt myymättä vuoden lopussa Kirjoja varastossa yhteensä noin 230 kpl Myynti pääasiassa nettikirjakaupan kautta osoitteessa mattikyllonen.com   Kaupan toteutus osakekauppana, joka sisältää koko yrityksen osakekannan. Hintapyyntö: 35 000€   Lisätiedot ja yhteydenotto: Matti Kyllönen Sähköposti: mattia.kyllonen@gmail.com Puhelin: 0500583329 Verkkosivusto: www.mattikyllonen.com   Tervetuloa tutustumaan Itä-Karjalan Kustannus Oy:n tarinaan ja mahdollisuuksiin!
Pohjois-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut toimialat
80 000 €

Myynnissä kannattava ja arvostettu kuluttajabrändi

Myynnissä arvostettu ja kannattava suomalainen kuluttajabrändi drinkware/lifestyle kategoriassa, jonka myyntikanavat ovat vähittäiskauppa, nettikauppa ja B2B. Yrityksellä on vastuullinen toiminta, tasainen myynti (Suomi ja Baltia) sekä erinomaiset kasvumahdollisuudet. Brändin tunnettuus Suomessa on hyvä, mikä näkyy mm. vakiintuneesta asiakaskunnasta, kumppaniverkostosta, toistuvista myynneistä sekä yhteistyökyselyistä tunnetuilta yrityksiltä ja SOME vaikuttajilta. Vähittäiskaupan pitkäaikaisia asiakkaita ovat mm. Suomen suurimmat tavaratalot. Brändillä on vahva perusta ja erinomaiset kasvumahdollisuudet. Toimintaa on helppo laajentaa sekä kotimaassa että ulkomailla ja valikoimaa voi helposti kasvattaa uusilla tuotteilla tässä kategoriassa (ja myös kategorian ulkopuolella). Drinkware -kategoria kasvaa edelleen maailmanlaajuisesti ja brändin tuotepaletti on tehokas ja katerakenne on kunnossa. Yrityksellä on 6 vuoden toimintahistoria ja pitkäaikainen alihankintakumppanuus.   Liiketoimintakauppa, johon sisältyy tavaramerkki ja kaikki sen viestintä, immateriaalioikeudet, aktiivinen asiakaskunta (vähittäiskauppa ja B2B) ja sopimukset, sekä kannattava nettikauppa-alusta sisältöineen.    Hintapyyntö 80 000€ (+ velaton varasto arvolta noin 40 000€). 
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut toimialat
1 800 000 €

Etelä-Suomessa toimiva tukkuliike

Vanha (yli 40 vuotta) Etelä-Suomessa toiminut maahantuonti- ja tukkuliike on nyt myynnissä. Yhtiön markkina-alueena on koko Suomi ja yhtiön asiakaskunta (yrityksiä) on pitkäaikaista. Yhtiöllä on toimivat vuokratilat ja yhtiö jatkojalostaa tuotteita omalla konekalustolla. Yhtiön merkittävät kilpailuedut ovat hyvä sijainti, toimivat tuotanto- ja varastotilat ja varaston laaja valikoima, joka mahdollistaa nopeat toimitukset. Yhtiön liikevaihto on 3.0M€ ja henkilöstöä on 10. Hintapyyntö on 1,8M€ (osakekauppa 100%).
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut toimialat

Etsitään jatkajaa menestyvään Maa- ja Kiviainesyritykseen?

Tule menestymään Kaakkois-Satakunnassa! Geopoliittisesti merkittävä mahdollisuus Maa- ja Kiviainesyrityksen jatkamiseen Etsitkö liiketoimintaa, joka sijaitsee geopoliittisesti merkittävällä paikalla? Tässä on sinulle ainutlaatuinen tilaisuus omistaa ja johtaa pitkään toiminutta maa- ja kiviainesyritystä, joka on osa alueen strategista kehitystä. Yrityksemme on toiminut yli 30 vuoden ajan ja tekee yli 1 miljoonan euron liikevaihtoa. Nyt etsimme uutta visionääriä jatkamaan menestystarinaamme omistajien eläköitymisen vuoksi. Miksi geopoliittinen sijaintimme on tärkeä? Sijaintimme on keskeinen alueellisen infrastruktuurin ja kehityksen kannalta. Olemme osa laajempaa geopoliittista verkostoa, joka tarjoaa mahdollisuuden vahvistaa alueen taloutta ja kasvua. Yhteistyömahdollisuudet: Geopoliittisesti merkittävällä paikalla toimiminen avaa ovet yhteistyöhön paikallisten ja kansainvälisten toimijoiden kanssa. Voit hyötyä yhteistyöstä ja luoda uusia kumppanuuksia. Kansainvälinen näkyvyys: Toimimme alueella, joka herättää kiinnostusta kansainvälisesti. Tämä tarjoaa mahdollisuuden laajentaa asiakaskuntaa ja tavoittaa uusia markkinoita. Mitä tarjoamme sinulle: Geopoliittisen aseman hyödyntäminen: Voit rakentaa liiketoimintaa osana alueen kehitystä ja strategista suunnittelua. Vakiintunut asiakaskunta: Yli 30 vuoden toiminta takaa vakiintuneen asiakaskunnan ja jatkuvat tilaukset. Resurssit ja omaisuus: Oma maa- ja louhosalueemme tarjoavat korkealaatuisia resursseja ja mahdollisuuden monipuoliseen tuotantoon. Kallioalueella on myös raidesepeliksi jalostettavia kerrostumia. Kestävän kehityksen merkitys: Voit jatkaa yrityksen perintöä ja samalla olla edelläkävijä kestävän kehityksen maa- ja kiviainestoiminnassa sekä kiertotalouden kehittämisessä. Yrityksen ympäristölupa antaa mahdollisuuden myös betoni- ja asfalttijätteen vastaanottamiseen ja käsittelyyn. Mikäli kiinnostuit, pyydä lisätietoja!  
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Muut toimialat
6 000 €

Poistamme työvoimapulan

Mikä on menestyvän liiketoiminnan edellytys? Sitoutuneet, tyytyväiset työntekijät. Ne parhaat tyypit, joista käydään kovinta kilpailua. Oletko miettinyt miten saat pidettyä parhaat työntekijät tiimissäsi? Oletko kokenut, että et haluaisi luopua parhaista työntekijöistäsi? Olemme erittäin tunnettujen suomalaisten eri alojen urheilijoiden ja vaikuttajien kanssa luoneet yrityksille työkalun, jonka avulla yrityksen työntekijät voivat kokea olevansa VIP-luokassa. Konseptimme avulla työntekijöiden pysyvyys kasvaa ja sitoutuminen yritykseen lisääntyy. Pystymme mittaamaan ja ennustamaan sekä hyvinvoinnin kehityksen, että sen vaikutuksen liiketoiminnan kannattavuuteen. Asiakkaisiimme kuuluu jo nyt alansa johtavia yrityksiä Suomessa ja kansainvälisesti. Konseptimme skaalautuu mihin tahansa kokoluokkaan, suurimman asiakkaan työllistäessä 45.000 ihmistä (yli 100. eri maassa). Liiketoimintamalli on uniikki ja kasvutavoitteet kovat. Olemme jo saavuttaneet merkittävän liikevaihdon ja kasvutavoitteemme ovat korkealla. Haluatko kuulla miksi erittäin merkittävät suomalaiset vaikuttajat ovat jo mukana tiimissämme? Esittelemme uniikin konseptimme verkkopalaverissa tai kasvotusten.
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut toimialat
85 000 €

Myydään hautakiviin erikoistunut kivialan yritys Kuopiossa

Haetaan Kuopiossa toimivalle hautakivialan töihin erikoistuneeseen yritykseen toiminnalle jatkajaa. Yritys toiminut yli 20 vuoden ajan Kuopion alueella ja yritykselle on vakiintunut asiakasmäärät ja vahva yhteistyökumppanuusverkosto alueella. Nykyinen yrittäjä voi tarvittaessa olla apuna ja perehdyttää siirtymävaiheessa. Yrityksen nykyinen liiketoiminta on keskittynyt hautakivien tekemiseen, kaivertamiseen ja entisöintiin. Yritys työllistää tällä hetkellä yrittäjän ja kaksi kausityöläistä. Kausityöläiset ovat keskittyneet hautakivien valmistukseen ja kaiverrustöihin. Kausityöläiset työskentelevät yrityksessä huhtikuusta marraskuuhun. Yrityksellä on hyvät kehittämismahdollisuudet alueella. Tila: Yrityksellä omistuksessa 136m2 työtilahalli. Työhallin sijainti on Kuopion lähiöalueella Jynkässä, jossa työ- ja toimistotila. Yritys omistaa liiketoimintaan tarpeelliset erikoistyökalut ja -laitteet. Sijainti: Kuopio Liikevaihto:  n. 200 000 € Kaupankohde: Liiketoimintakauppa tai/ja yrityskiinteistö Hintapyyntö: 95 000 € (yrityskiinteistön hinta erikseen) Tässä kohteena tasaista liiketoimintaa pyörittävä yritys, joka sopii yritystoiminnan aloittaville tai yrityksille, jotka haluavat laajentaa yritystoimintaansa Kuopion alueelle. Ota yhteyttä, jos yrityksen myynti-ilmoitus herätti kiinnostusta ja haluat tietää lisää yritystoiminnasta! Niko Knuutinen p. 050 560 0604, niko.knuutinen@yrittajat.fi , Savon Yrittäjät ry. Yhteydenotot puhelimitse arkena klo. 12-16, sähköpostilla koska tahansa.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut toimialat

Kannattava aurinkoenergia-alan toimija etsii uutta omistajaa

Laajalti Suomessa toimiva aurinkoenergia-alan toimija etsii uutta omistajaa/pääomistajaa osakekannalleen. Toimija on alallaan tunnettu kannattavaa liiketoimintaa harjoittava yritys, joka on kasvanut orgaanisesti usean vuoden ajan. Yhtiöstä, ja toivotun omistusmuutoksen taustasta, kerrotaan avoimesti mahdollisten kiinnostuneiden kanssa. Ennen tarkempia tietoja tulee mahdollisen kiinnostuneen allekirjoittaa salassapitosopimus yhtiötä edustavan neuvonantajan kanssa. Osakekannan arvo 700000 - 950000€ riippuen kaupan muista ehdoista. Mahdolliset yhteydenotot puhelimitse arkisin 8-17 välillä.
Koko Suomi
Ostetaan
PÖRSSINOSTO
Muut toimialat

Ostetaan kannattava liiketoiminta Kainuusta tai Pohjois-Pohjanmaalta

Etsinnässä valmiiksi kannattava osakeyhtiö, jossa kasvulle mahdollisuudet. Sijainti Kajaanin ympäristö ja Pohjois-Pohjanmaan kaupunkialueet.      Odotamme kannattavuuden lisäksi yritykseltä seuraavia ominaisuuksia: Valmista asiakaskuntaa Selkeät kasvun näkymät  Liikevaihtoluokka noin 500.000-1 300.000€ Koko osakekannan/ liiketoiminnan osto tai vaihtoehtoisesti enemmistöosakkuus Emme ole kiinnostuneita ihan pienistä yrityksistä, odotamme että yrityksessä työskentelee useampi henkilö.   Meitä kiinnostaa useat toimialat, mutta majoitus-, ravintola- ja matkailualat jää ulkopuolelle. Isoin kiinnostus löytyy myyntiorganisaation omaaviin yrityksiin ja omaa tuotantoa tekevään yhtiöön. Pystymme sitoutumaan meille uuteen liiketoimintaan tarvittaessa nopealla aikataululla.    Yhteydenotot luottamuksella aluksi yhteydenottolomakkeen kautta ja tarvittaessa ennen tarkempaa tutustumista voimme laatia NDA sopimuksen.
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Muut toimialat
59 900 €

Haetaan erikoisaloja hallitsevia asiantuntijayrittäjiä

Haetaan erikoisaloja hallitsevia asiantuntijayrittäjiä. Oletko oman alasi huippuosaaja? Haluatko hyödyntää kokemustasi yrittäjänä? Olipa alasi mikä tahansa, olemme kiinnostuneita kuulemaan sinusta.  Haemme erityyppisiä osaamisaloja hallitsevia asiantuntijoita toimimaan itsenäisenä yrittäjänä osana franchise-yrittäjien verkostoamme. Maailmanlaajuinen, yli 1000 ihmisen ja 50 maan verkosto, antaa mahdollisuudet jakaa omaa osaamistasi monipuoliselle asiakaskunnalle Mikä on ERA? Expense Reduction Analysts (ERA) on maailman johtava franchise-ketju kustannusten hallinnan alalla. Etsimme kustannussäästöjä asiakkaillemme ja parannamme siten asiakasyrityksiemme tulosta sekä kasvatamme yrityksen arvoa. Kenelle yrittäjyys asiantuntijana sopii? Kaikki franchise-yrittäjämme ovat itsenäisiä liiketoiminnan harjoittajia, joita yhdistää yrittäjähenkisyys ja halu luoda menestyksekäs yritys. Haemme motivoituneita ja innostuneita ammattilaisia, joilla on kokemusta yrityselämästä yhdellä tai useammalla eri alalla, kuten myynti, projektijohtaminen, konsultointi, teknologia, pankkiala, taloushallinto, yleinen hallinto tai hankinta, tai asiantuntemusta eri sektoreilta, kuten kiinteistönhoito, logistiikka, pakkausteollisuus, televiestintä, energia ja toimistotarvikkeet.  Miksi ERA? Tarjoamme sinulle kahden maailman parhaat puolet: itsenäisen ammatinharjoittamisen vapauden ja oman työn hallinnan. Samassa paketissa saat maailmanlaajuisen brändin, kansainvälisen verkoston ja tuen liiketoimintasi kehittämiseen. - Todistetusti toimivat liiketoimintamenetelmät - Erinomaiset ansiomahdollisuudet - Alhaiset yleiskustannukset - Räätälöity ohjelmisto- ja tietotekniikkatuki - Erittäin kokeneiden liiketoiminta-ammattilaisten verkosto - Ammatillinen kehitys ja valmennus - Työskentely kotoa tai toimistolta käsin - Valitse omat työaikasi - Saavuta työ- ja yksityiselämän tasapaino - Global Franchise Awardsin vuoden 2018, 2019 & 2020 Paras liiketoiminta-franchise -palkinnon.  Yrittäjämme ovat eri alojen johto- tai asiantuntijatehtävissä toimineita henkilöitä. Yrittäjältä edellytetään hyvää koulutustaustaa, vuorovaikutustaitoja, englanninkielen taitoa sekä analyyttista otetta työhön. Työ ERA:n franchisingyrittäjänä on joustavaa ja tehdään kotoa tai toimistosta käsin, osin yhteistyössä muiden ketjun yrittäjien kanssa.  Ota rohkeasti yhteyttä ja kerromme lisää! 
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut toimialat
18 000 €
SUOSITTU

Harvinainen tilaisuus

Myydään 27v vanha yritys jolla kaupparekisterissä monta toimialaa eikä maksa paljon. Tällä hetkellä yritys omistaa varastoineen todellisen uutuus tuotteen jolla mallioikeus. Huippumyyjä / markkinoija saattaa mahdollisesti rakentaa tuotteella jopa taloudellisen riippumattomuuden, sillä tuote käy useisiin koteihin ja huippu hyvä liikelahja. Toki pienempi muotoisena sopii hyvin vaikka torimyyntiin. Työtä ja toimintaa vaatii, mutta mikäli laittaa vauhtiin on menestys taattu. Asuin paikalla ei kovin suurta merkitystä sillä toiminta alueeksi käy koko Suomi. Henkilökohtaisessa myynnissä ne ihmiset joille esitellyt noin 2minuutin hissipuheella on tuotteen ostanut 90% ja osa tilannut lisää 5-10kpl. yrityksille myynnissä ostot ovat olleet 5 - 20kpl kerta. Kohderyhmää on noin 3 miljoonaa ja mikäli tuotteen hankkii vain 10000 asiakasta on liikevaihto 790000Eur. Sekin on vasta hipaisu ja paremminkin saattaa onnistua. Yritys myydään ikääntymisen ja ajanpuutteen vuoksi. Voidaan myydä myös pelkkä mallioikeus, domain, nettikauppa , varasto jne. Pelkkä varaston arvo asiakashinnoin noin12000euroa. Varasto mahtuu noin  neliön alueelle joten tilan tarpeet ei alkuun suuret. Aikuisten oikeasti kiinnostuneet vain päätös ja vauhtia " koneeseen". 
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut toimialat

Haaveiletko Yrittäjän urasta!

Yrittäminen on monen tavoitteena. Yrittäjyys parhaillaan antaa vapauksia ja palkitsee sitoutumisesta ja hyvistä päätöksistä liiketoiminnassa. Motivaatio työntekoa kohtaan kasvaa merkittävästi, kun päätöksiä saa tehdä itse ja tulokset satavat omaan laariin. Olemme suomalainen sijoitusyhtiö, jonka salkussa on useita mielenkiintoisia yrityksiä. Osaan näistä etsimme yrittäjää, joka ottaisi vastuulleen osan tai jopa koko yrityksen. Yrityksiä on monilta toimialoilta ja ne ovat erilaisissa kasvuvaiheissa. Yrittäjyyteen vaadittava oma rahoitus on tyypillisesti luokkaa 100.000€. Autamme muun rahoituksen järjestämisessä. Haluatko kuulla lisää ja löytää itsellesi motivoivan yrityksen?
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut toimialat
650 000 €

Myydään puutarha/kasvihuoneviljelmä Varsinais-Suomessa

Puutarhan tontin kokonaispinta-ala 4,74 hehtaaria Lasi-ja muovihuoneet yht. 14600 m^2 Kiinteistöineen, varastoineen/irtaimistoineen, koneineen ja kuljetuskalustoineen. Lisätiedot numerosta 0442306290 Eija Aro ja sähköpostista aronpuutarha@baanapalvelut.net Vanha Turuntie 25, 23100 Mynämäki Tästä linkistä pääset tarkastelemaan enemmän yritystä.  
Mynämäki
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut toimialat

Myydään majoituskylä

Kokonaisuuteen kuuluu 9 kappaletta siirrettäviä modulirakenteisia asuinrakennuksia. Ohessa olevasta kuvasta kohteesta näkyy lisätietoa ja pohja-piirustuksia. Ota rohkeasti yhteyttä lisätietojen saamiseksi! 
Länsi-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut toimialat

Kannattava tarra ja tekstiilipaino sekä paperipaino

Jos haaveilet siitä että saat suunnitella ja toteuttaa mainoksia ja muuta grafiikkaa monelle alustalle ja pinnalle niin kannattaa lukea tämä.  Yrityksemme tekee mm tarroja, ajoneuvo- ja ikkunateippauksia, kylttejä jne. Lisäksi painamme paperipainotuotteet kuten kirjekuoret, esitteet, käyntikortit, julisteet, lomakkeet... Myymme ja painamme mm. yrityksille ja seuroille vaatteita painatuksilla. Myymme myös mainosjakotuotteita joiden logot merkkaamme pääosin omassa painossamme. Kannattavuus on hyvä ja palaavia asiakkaita on satoja joista monet olleet uskollisesti meillä vuosikausia. Konekantaa on uusittu säännöllisesti. Alueemme yrityselämä on vilkasta. Meillä on pitkäaikaiset  motivoituneet työntekijät joita on 6 henkilöä. 800m2 toimitilat on vuokrattu ja vuokra on kohtuullinen.  Yrittäjä sekä ammattitaitoiset työntekijät auttavat uuden yrittäjän alkutaipaleella.
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut toimialat

Myydään konevuokraamoliiketoiminta Pohjois-Savossa

Kattava tuote- ja palveluvalikoima vastaamaan erilaisia ja tasoisia rakentamisen tarpeita:  • Kone- ja laitevuokrausta aina omatoimisista remontoijista rakennusliikkeisiin            ▪ Rakennustelineiden vuokraus                                                                       • Pienten työkoneiden, -kalujen sekä tarvikkeiden myynti                                                              • Kuljetuspalvelu   • Toimipisteenä 200 m2 vuokrahalli, joka sijaitsee paikkakunnallaan hyvien yhteyksien päässä    • Toimipiste työllistää tällä hetkellä täysaikaisesti yrittäjän, mutta sillä on mahdollisuus työllistää 2-3 henkilöä Miksi ostaa juuri tämä liiketoiminta? 1. Luotettu, tunnettu ja pitkäaikainen konevuokraaja aluellaan, 2. Liiketoiminta on erittäin kannattavaa, 3. Huomattava potentiaali liiketoiminnan kasvattamisella, 4. Houkutteleva markkina-asema ja kilpailutilanne sekä 5. Tasaisesti jakautuva asiakaskunta. Tule jatkamaan kannattavaa liiketoimintaa, jossa on hyvät kasvunäkymät. Myyjää edustaa Antti Pekkarinen / JTT Advisory. Ota yhteyttä, lisätietoja salassapitosopimuksen allekirjoittamisen jälkeen. 
Pohjois-Savo
Kohteet 1 - 18 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image