JÄTÄ ILMOITUS

Muut toimialat

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Muut toimialat

Korkealaatuinen TV- ja videotuotantoyhtiö Videoflame Oy

Videoflame Oy tarjoaa pääpalvelunaan videotuotantoa: TV mainoksia, yritysesittelyjä, koulutus- ja opastusvideoita, monikameratapahtumia, henkilöesittelyjä ja muuta. Yritys tarjoaa myös 3D-animaatiota sekä erikoispalveluita, kuten ilmakuvausta. Korkealaatuista, asiakkaantarpeista lähtevää sisältöä tuotetaan laajalle asiakaskunnalle. Videokuvan tuottamiseen käytetään pääasiassa 4K-tuotantokalustoa sekä HD-tuotantokalustoa, unohtamatta tietenkään kuvan korkeaan laatuun vaikuttavaa kuvausryhmän hioutunutta yhteistyötä ja yrityksen kehittämiä toimintamalleja. VideoFlame Oy:n imago, pitkä kokemus, maine, vahva toiminta sekä nykyaikainen työkalusto antavat hyvän pohjan jatkajalle kehittää toimintaa entisestään. Palvelu on todella monimuotoista ja se on suunniteltu alusta lähtien laajan asiakaskunnan mieleen. Tarjonta kattaa tehokkaan monimediaviestinnän niin teollisuuden, kaupan, matkailun, julkisen sektorin kuin minkä tahansa muun alan kysynnälle. Toiminta ei ole sidottua toimitiloihin vaan sitä voi harjoittaa vaikka omalta kotisohvalta. Yrityksen kalusto on erittäin nykyaikaista sekä se sopii moneen tarkoitukseen, niin yksityishenkilölle kun pienelle kuvausryhmälle. Kalusto mahdollistaa parinkin ryhmän samanaikaiset kuvaukset. Mahdollisuuksia yrityksessä on myös suuremmalle kokoonpanolle – samaan aikaan voi työskennellä esim. Editointityöasemalla ja toinen henkilö voi keskittyä markkinointiin, myyntiin tai käsikirjoitukseen. Yritys sopii innostuneelle, kehittämishaluiselle, nöyrälle, innovatiiviselle, palveluhenkiselle sekä työtä pelkäämättömälle henkilölle. Toiminta sopii myös hyvin toisen yrityksen osaksi tai jatkeeksi. Lisätiedot Osuva yrityspörssistä >> Lue lisää ja ota rohkeasti yhteyttä: Matti Lieskala, p. 041 441 1141, matti.lieskala@videoflame.com
Myydään
Muut toimialat
1 495 000 €

TILAVUOKRAUSTA LOISTOSIJAINNILLA

Myydään pitkälle automatisoidun itsepalveluvaraston (n 1 200 m2) liiketoiminta (sis. asunto osakeyhtiön kaksi erillistä osakesarjaa) huippusijainnilla aivan Helsingin ydinkeskustassa. Yrityksellä on toimiva konsepti ja hyvä asiakaskunta. Erillisiä varastoja on yli 100 kpl. Osakekauppa.
Myydään
Muut toimialat

Venelaituri, kiinteistö sekä maanrakennusliiketoiminta

Yritys sijaitsee Nauvossa. Liiketoimintana maanrakennusliiketoiminta ja kuljetustoiminta lähisaarille käyttökoneineen (traktori, kaivuri, pienkuormaaja, oma lautta) sekä lähes täyteen vuokrattu n. 50 veneen venelaituri. Maanrakennus- ja kuljetusliiketoiminnassa kasvumahdollisuuksia. Oma 9200 m2 rantatontti, jossa n. 135m rantaviivaa. Talviasuttava 80m2 mökki, vaja sekä kylmä konehalli työkoneille. Myydään mieluiten kokonaisuutena, mutta on mahdollista ostaa myös kiinteistö venelaitureineen erikseen sekä maankaivuu- ja kuljetusliiketoiminta koneineen erikseen. Liikevaihtoluokka < 500t€. Hintaluokka < 500 t€. Saadaksesi lisätietoja, ota yhteyttä Advance Teamiin. Advance Team Oy palvelee asiakkaitaan yrityskaupoissa, yritysjärjestelyissä, sukupolvenvaihdoksissa sekä toimitilavälityksissä paikallisesti koko Suomessa, www.advanceteam.fi .Yritysovi.fi on Advance Teamin ylläpitämä sivusto, josta löydät mm. myytäviä yrityksiä.
Länsi-Suomi
Myydään
Muut toimialat
980 000 €

Myydään kannattava HENKILÖSTÖVUOKRAUSYRITYS

Ainutlaatuinen tilaisuus ostaa kannattava ja hienosti hoidettu henkilöstövuokrausyritys. Henkilöstöstä 100% on alihankintana / pienyrittäjiä eli hallinnointi on helppoa. Yrityksen operatiivinen johto on sitoutunutta ja ammattitaitoista. Yrityksellä ei ole velkaa. Liikevaihto kasvaa vuosittain n. 25%, uudessa liikevaihdossa tuottoprosentti n. 35%. 2020 - 2021 liikevaihto: n. 1,2M€ Nettotulos: n. 300k €  2021 - 2022 liikevaihto: n. 1,5M€ Nettotulos: n. 450k € 2022 - 2023 liikevaihto: n. 1,8M€ Nettotulos: n. 540k € Tämän hetkinen omistaja toimii apuna siirtymisvaiheessa niin kauan, kun uusi ostaja osaa kaikki asiat.  Omistajan myyntisyy, siirtyminen toiselle alalle. Omistajalla mahdollisuus jäädä osakkaaksi yritykseen, jos löytyy hyvä kumppani ja tämän hetkinen omistaja voi myös hoitaa yrityksen johtamisen jatkossa korvausta vastaan.      
Myydään
Muut toimialat
235 000 €

Polkupyörien myynnin ja huollon erikoisliike

Yhtiö tarjoaa polkupyörien myynti- sekä huoltopalveluita kivijalkaliikkeessä sekä verkkokaupassa. Myynti koostuu yhtiön edustamien tuotteiden suoramyynnistä kuluttajille sekä yrityksille ja palveluiden myynnistä. Liike on tunnettu erittäin korkeasta asiakaspalvelun tasosta, ammattitaidosta sekä laadukkaista tuotteista. Asiakkaina ovat ensisijaisesti laatutietoiset ja aktiiviset pyöräilyn harrastajat. Kivijalkaliike sijaitsee keskeisellä paikalla pääkaupunkiseudulla ja alueen kasvunäkymät ovat hyvät. Tilat on vuokrattu, niiden kunto on hyvä ja käyttökelpoisuus erinomainen. Yhtiön verkkokauppa on kehitetty helposti ymmärrettäväksi sekä ripeäksi ja verkkokaupan myynti on merkittävässä kasvussa. Yhtiön markkina-asema ja osuus markkinoista toiminta-alueella on jatkuvasti kasvussa. Kilpailuetu muodostuu kokonaisuudesta, jossa tasokas palvelu- sekä tuoterepertuaari täydentävät toisiaan ja takaavat hyvän asiakaskokemuksen. Hintapyyntö Koko osakekannan arvoksi on määritelty 285 000 euroa. Yhtiö voi yrityskaupan yhteydessä hankkia arvioidusti 50 000 eurolla omia osakkeitaan, joka hankinta pienentää ulkoisen osakekaupan kauppahintaa vastaavalla summalla. Hintapyynnön perustelut Liiketoiminta on vakaalla pohjalla. Sijainti mahdollistaa kasvun. Tulevaisuus näyttää erinomaiselta koko ajan kasvavan pyöräilyn ja varsinkin maastopyöräilyn ansioista. Yrityksen arvostus on erittäin suuri pyöräilyn harrastajien keskuudessa ja tunnettuus harrastajien keskuudessa kasvaa koko ajan. Vastaamalla olemassa olevaan kysyntään ja hankkimalla yhtiöön lisäresursseja liikevaihtoa voi kasvattaa. Kalusto on toimivaa ja käyttökelpoista. Vuosittaisen oikaistun käyttökatteen voi ennakoida olevan yli 90 000 €. Uuden omistajan on arvioidusti mahdollista nostaa yhtiöstä palkkaa heti omistajanvaihdoksen jälkeen. Ostajakohtaisia liiketoimintasuunnitelmia ei ole huomioitu, vaan kuvattuun toiminnan tasoon on oletettu päästävän normaalilla työpanostuksella jatkajan ollessa liiketoiminnan ammattilainen, ilman suuria toiminnallisia muutoksia. Tarkemmat laskelmat ja arvomäärityksen perusteet ovat saatavina erillisinä dokumentteina kohteen salassapitosopimuksen hyväksymisen jälkeen. Yrityskaupassa luottamus on yhteinen asia. Tarkempien lisätietojen saanti edellyttää salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Jos haluat tarkempia tietoja tästä kohteesta, ota yhteyttä kohteen välittäjään.
Myydään
Muut toimialat
88 000 €

RE3 hyvintointituotteiden tuotemerkki liiketoimintoineen

Liiketoiminta on perustettu vuonna 1979. Hierontatuolit ovat olleet valikoimassa viimeisen yli kymmenen vuoden ajan. Vuosien mittaan nykyisten RE3-tuotteiden valikoima on kehittynyt askel askeleelta kattaen nyt laajan valikoiman erilaisia hieronta-ja hyvinvointituotteita laajalle joukolle tyytyväisiä asiakkaita. Tuotteisiin voi käydä tutustumassa sivustolta www.re3.fi.Asiakaskunta on laaja aina ammattiurheilijoista vanhuksiin, jotka ovat kiinnostuneita ja motivoituneita hyötymään wellness-tuotteista.RE3 liiketoiminnalle voidaan hakea kasvua jälleenmyyjäkonseptia rakentamalla, mutta erityisesti panostamalla itse monikanavaiseen ja aktiiviseen myyntityöhön. Oma tuotemerkki mahdollistaa nopean kansainvälisen laajentumisen. Tuotteet ovat hyväkatteisia, joten voittoa tuottava liiketoiminta on pelkästään itsestä kiinni.RE3 toimii pääyrityksen toiminimen alla aputoiminimenä. Myynnin syynä on se, että yrittäjä haluaa keksittyä ydin bisnekseen ja siitä syystä löytää jatkaja RE3 tuotemerkille ja liiketoiminnalle.Myyjä auttaa uutta omistajaa liiketoiminnan haltuunottovaiheessa ja sen yli.Hintapyynnön perustelutVerkkokauppa 10 000 € Varasto 18 000 € Goodwill 60 000 € Yrityskaupassa luottamus on yhteinen asia. Tarkempien lisätietojen saanti edellyttää salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Jos haluat tarkempia tietoja tästä kohteesta, ota yhteyttä kohteen välittäjään.
Koko Suomi
Ostetaan
Muut toimialat

Ostetaan toimiva yritys

Ostetaan toimiva yritys. Mikäli olet jäämässä esim. eläkkeelle, nyt on hyvä tilaisuus päästä yritystoiminnasta eroon. Olemme kiinnostuneita kaikenlaisesta yritystoiminnasta ja sen kehittämisestä. Liikevaihto olisi hyvä olla vähintään 250000€, mutta siitäkin voidaan neuvotella.  
Pohjois-Suomi
Myydään
Muut toimialat

Myydään verhoiltuja huonekaluja valmistava yritys Lahdessa

Olemme verhoiltujen huonekalujen suunnitteluun ja valmistukseen erikoistunut lahtelainen perheyritys. Valmistamme ajattomia ja tyylikkäitä huonekaluja koteihin ja julkisiin tiloihin. Valikoimaamme kuuluvat sohvat, lepotuolit, rahit ja sängynpäädyt. Halusit sitten istua ryhdikkäästi tai ottaa rennosti, meidän valikoimastamme löydät juuri sinun kotiisi täydellisesti sopivat sohvat ja tuolit! Myydään ensisijaisesti 40 % osuus yhtiön osakekannasta työhön ja suunnitteluun osallistuvalle alan osaajalle eläköitymisen takia. Mahdollisuus neuvottelujen mukaan myös enemmistöosuuteen, tai koko osakekannan ostoon. Yrityksen arvonmääritys on teetetty ulkopuolisella asiantuntijalla. Tutustu lisää osoitteessa www.novapak.fi ja ota yhteyttä.
Myydään
Muut toimialat
10 000 €

Saunatila ja uima-allas kokonaisuus Porissa

Myydään Porin ydinkeskustassa sijaitseva suosittu saunatila, jossa voi järjestää saunailtoja, polttareita, tyhypäiviä, lasten allassynttäreitä ja vaikka vauvauintia. Hissillä pääsee suoraan saunan oven eteen, joten tilat soveltuvat myös liikuntarajoitteisille. Tilat on remontoitu 2018.   Allas n. 4x7m, syvä pään syvyys n. 1,8m ja matala pää n. 1,1m. Veden  lämpötilan säädeltävissä. Altaan yllä vaihtuvat värivalot luovat mieleisesi tunnelman.   Saunaan mahtuu kerralla n. 5-7 aikuista. Saunassa on myös kaiuttimet. Naisten ja miesten puku- ja pesuhuoneet erilliset, sauna keskellä  yhteinen.   Oleskelutilat, jossa polyrottinkiset kalusteet ja tv sekä  äänentoistolaitteisto ja karaokemahdollisuus. Oleskelutilassa takka, joka ei kuitenkaan käytössä. Tilassa myös wc. Pieni keittiö, jossa liesi, uuni, astianpesukone, jenkkikaappi, mikro  sekä kahvinkeitin. Ruokailutilassa mahtuu ruokailemaan 18-20 hlöä. Tilassa on myös valkokangas ja videotykki. Astiasto 20-25 hengelle.   Varastossa myös altaan huoltovälineet ja aineet, kuten kloorit ym.  Myös siivoustarvikkeita varastossa.   Hyvä näkyvyys saunaonline.fi -sivustolla Valmiit facebook -sivut hyödynnettävissä     Tältä sivulta lisää esittelyä ja nähtävillä myös 3D video: https://www.saunaonline.fi/saunatilat/saunatilat-pori-100-sauna#myCarousel      
Myydään
Muut toimialat
99 000 €

Myydään Mehujehu® tuotemerkki, lisenssit ja innovaatio.

Mikä on Mehujehu?Mehujehu® on kotimainen polypropeenista valmistettu 2dl pillimehun käyttökotelo. Mehujehu® helpottaa kovasti 2dl pillimehun käyttöä. Se estää tahatonta sotkua, pillin karkaamista paikoiltaan ja helpottaa pillimehun säilytystä.Oman työn ohessa hoidettuna Mehujehu on parhaimmillaan päässyt reilun 80.000 € liikevaihtoon. Mitä olemme myymässä?- Innotuning Oy:n koko osakekanta- Mallisuojatun Mehujehu® tuotteen omistusoikeuden- Mehujehu® tuotemerkin omistusoikeuden (rekisteröity EU:ssa ja Kiinassa)- n.20.000 kpl tuotteen varaston (arvo kuluttajahinnoilla laskettuna n. 120 000 €)- Mehujehu® peliapplikaation- Mehujehu® verkkosivujen hallinnan- 2 kpl Mehujehu® valumuotteja (arvo n. 20.000 €)- Valmiin korkeammille pillimehuille tarkoitetun mallin prototyypin - Muumi-tuotteiden (Bulls) valmistussopimuksen vuoteen 2021 - Käyttöoikeuden Muumikuvapankkiin ja kuviin Mihin hintaan olemme myymässä?- Kokonaishinta Mehujehu® tuotemerkille, oheistuotteille, sopimuksille, muoteille ja varastolle on 99.000 €Miksi myynnissä?- Kummallakin omistajalla on 2 muuta yritystä, jotka vievät huomion tällä hetkellä. Mehujehussa on potentiaalia, mutta omistajilla ei aikaa.
Ostetaan
Muut toimialat

Eroon yrityksestä ja yritystoiminnasta

Ostamme yrityksiä 1 – 300 000 € heti käteisellä, toimialasta ja sijainnista riippumatta. Yrityskauppa on mahdollista toteuttaa jopa 1-2 tunnin sisällä puhelustasi. Meidän kanssamme saat yhtiön myytyä heti, ilman turhia välikäsiä ja ylimääräisiä kuluja. Ostamme Oy:t ja Ky:t liiketoimintoineen markkinoiden parhaaseen ja päivän hintaan. Ongelmallinen yhtiö tai vaikea tilanne ei estä kaupantekoa. Yritysten lisäksi ostamme myös loppuvarastoja, tavaraeriä, autoja, koneita ja kalusteita – lunastamme myös mahdollisen loppuvelan puolestasi. Myös uudet ja vanhemmat yhtiöt kauttamme nopeasti! ALV, EPR, p-tili etc. myös ulkomaalaiset yhtiöt ja pankkitilit. Voimme löytää oikean toimintatavan vaikeissa ja monimutkaisissakin taloudellisissa tai oikeudellisissa ongelmissa. Konsultoimme myös missä tahansa liiketoimintaan liittyvissä kysymyksissä, yritysten uudelleen järjestelyissä, rahoituksen hankkimisessa jne. Soita heti: 0400 779700 tai 050 66400
Koko Suomi
Ostetaan
Muut toimialat

Ostetaan yritys tai liiketoiminta

Ostetaan siirrettävissä oleva yritys tai liiketoiminta. Toimitilat Mikkelissä, vapaana n. 1200 m2 halli-, toimisto- ja sosiaalitilaa. Tila jaettavissa ja muokattavissa tarpeen mukaan. Mahdollisuus myös osakkuuteen.  Vaihtoehtoisesti myydään tai vuokrataan toimitilaa.
Koko Suomi
Kohteet 1 - 12 hakutuloksista

Yrityspörssi

TIETOA PALVELUSTA Yrityspörssi on kohtaamispaikka verkossa yritysten myyjille ja ostajille. Palvelussa voit jättää yrityksen myynti- ja ostoilmoituksia sekä kertoa palveluistasi yrityskauppoihin liittyen.  Myyjät saavat enemmän näkyvyyttä ilmoituksilleen, ostajat saavat kattavamman kuvan yritystarjonnasta ja palveluntarjoajat saavat omille palveluilleen näkyvyyttä.

loder image