JÄTÄ ILMOITUS

Muut toimialat

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Muut toimialat

Vesikasvien niittoa tekevä osakeyhtiö kalustoineen

Kaislojen ja vesikasvien niittoon keskittynyt osakeyhtiö. Osakeyhtiö myydään kalustoineen. Lisätetoa: Ville 0400-994916 Jari 0400-767928
39 000 €
Myydään
Muut toimialat

Tilaisuus miljoonatuloihin uutuustuotteella!

Myy 100.000 laitetta niin laitteessa käytettävä Merlin neste tuottaa sinulle 300.000 euroa vuodessa. Laite valmistetaan ruostumattomasta teräksestä, joten tee itse tai teetä. Tulos on mahtava. Yhteydenotot, joissa kerrot mahdollisuuksistasi osoitteeseen: europeandiscoverylight@gmail.com Hinta 80.000 €, josta en tingi.  
80 000 €
Myydään
Muut toimialat

70 vuotta toiminut Leipomo Vaasan Vähäkyrössä

Hakomäen Leipomo on vuodesta 1950 saakka palvelut asiakkaitaan herkullisilla tuotteillaan. Tuotteitamme ovat mm. erilaiset leivokset, munkit, leivät ja kakut sekä sämpylät. Asiakkaitamme ovat vähittäiskaupat, kuntasektori sekä yksityisasiakkaat. Toiminta on kasvussa, mutta nyt on tullut aika siirtyä eläkkeelle. Nyt haemme toiminnalle jatkajaa. Liiketoimintakaupassa siirtyvät tarvittavat koneet ja laitteet sekä reseptiikka ja alkuvarasto. Autan halutessa jatkajaa alkuun. Työllistämme 4-5 henkilöä. Mahdollisuus neuvotella 1v. vuokra sisältyväksi kauppasummaan. 
100 000 €
Myydään
Muut toimialat

Myydään Asbestikuitulaboratorion kalusto. Koulutus alalle mahdollista.

Myynnissä asbestikuitulaboratorion täydellinen kalusto. Rahoitus on mahdollista. Lisäksi ostajalla on mahdollista hankkia kauttamme peruskoulutus alalle. Kyseessä ei ole liiketoiminnan- eikä asiakkuuksien myynti. Sinulla tulee olla tila, henkilökunta sekä hankkia omat asiakkaat. Hintaan sisältyvä luettelo pitkä, jonka saat ottamalla yhteyttä. Lisäksi voimme sopia laitteiston käyttöönotosta sekä perushuoltojen koulutuksesta. Hintaan sisältyy tekninen neuvonta 6kk ajan.  Emme tee sinusta alan ammattilaista, emmekä auta asiakkaiden hankkimisessa. Myymme sinulle laitteiston, loput on itsestäsi kiinni. Kalusto pitää sisällään: 2 mikroskooppia. (plm+stereo) 1 elektroninen mikroskooppi+alkuaineanalysaattori (sem+eds) Automaattinen sputteri sekä kultakiekko oheislaitteineen sekä paljon pientä tarviketta joille kaikille on käyttöä.
100 000 €
Myydään
Muut toimialat

Kalasavustamo / kalaliike

Pitkään toiminut, hyvämaineinen kalasavustamo/kalaliike omilla tuotteilla ja kiinteistöllä Varsinais-Suomessa eläköitymisen vuoksi.
290 000 €
Myydään
Muut toimialat

VAHINKOSANEERAUKSEEN KESKITTYNYT KASVUYHTIÖ ETELÄ-SUOMESSA

Vahvassa kasvussa oleva vahinkosaneeraukseen keskittynyt yhtiö Uudellamaalla. Isoja sopimusasiakkaita, kannattava (EBIT 10%). Toimialalla hyvät kasvumahdollisuudet.
300 000 €
Myydään
Muut toimialat

Puhdastilat ja tuotteet

CRT(CleanRoom Tech) on puhdastilojen rakentamiseen ja puhdastilatuotteisiin erikoistunut yritys. Yrityksellä on vahva 23 vuoden aikana muodostunut brändi. Yrityksellä on iso kasvupotentiaali. Myydään 51% osakkeista. Haetaan leveämpiä hartioita yritykselle, joka mahdollistaa isompien puhdastilojen rakentamisen. Sopiva kohde isommalle yritykselle, jolla on valmis myyntiorganisaatio.
500 000 €
Myydään
Muut toimialat

KANNATTAVA HENKILÖSTÖVUOKRAUS / KULJETUSLIIKE

Myynnissä kannattava henkilöstövuokraus/kuljetusyritys, 100% henkilöstöstä on alihankintana / pienyrittäjiä eli hallinnointi on helppoa. Tämän hetkinen omistaja voi toimia apuna siirtymisvaiheessa niin kauan, kun uusi ostaja osaa kaikki asiat.  Yrityksellä ei ole lainaa. Yrityksellä kaksi velatonta pakettiautoa, ei muuta kalustoa. Liikennelupia 20kpl, jos haluaa laajentaa toimintaa omilla autoilla. Tämän hetkinen business kasvaa vuodessa n. 25%. Tuotto kasvaa samassa suhteessa. Kaupanpäälliseksi ilmaiseksi tulee laajennus strategia kahdelle vuodelle, jos haluaa laajentaa liiketoimintaa vielä suuremmaksi kannattavalla liikevaihdolla.  2021 vuosi 25 uutta työntekijää + 1M€ liikevaihtoa, tuotto n. 30 - 45% 2022 vuosi 25 uutta työntekijää + 1M€ liikevaihtoa, tuotto n. 30 - 45% Kahden vuoden jälkeen yrityksen liikevaihto n. 3M€, tuotto n. 1M€. Liikevaihto: n. 1M € (2020) Myyntikate: n. 250k - 300k € Oma pääoma 29.2.2020: 319 301,31€ Lisähuomiona: Koronavirus on vain lisännyt yrityksemme volyymeja eli liikevaihtoa. Myyntisyy, ulkomaille muutto.    
1 200 000 €
Myydään
Muut toimialat

HARVINAINEN TILAISUUS, TUNNETTU HELSINKILÄINEN PERHEYRITYS

Tunnettu, merkittävän kokoinen perheyritys joka toiminut kymmeniä vuosia. Tunnetaan alallaan erittäin hyvin pääkaupunkiseudulla mutta myös muualla Suomessa. Yrityksellä vahvat referenssit ja hyvät pitkäaikaiset asiakassuhteet. Yrityksen toiminnan liikevaihto 13 milj. euroa ja se on tulokseltaan kannattava.
1 300 000 €
Myydään
Muut toimialat

Kone-, putkisto- ja teräsrakenne Insinööritoimisto etsii jatkajaa

Yrittäjävetoinen insinööritoimisto Jyväskylässä etsii jatkajaa. Joka vuosi on tullut hyvä tulos. Toimiva kokonaisuus on nyt saatavilla ja alkuopastus yrittäjän toimintaan annetaan. Voit maksaa tulevilla tuotoilla. Muutamassa vuodessa olet tienannut hinnan. Katso: www.ktplan.fi
Ei hinnoiteltu
Ostetaan
Muut toimialat

Ostetaan yritys / liiketoiminta Jyväskylä+ympäristökunnat

Tehdään haaveista totta.....  
Ei hinnoiteltu
Myydään
Muut toimialat

ST1 Kontiolahti, Samin Bensis

Katso esittelyvideo täältä >> ST1 Kontiolahti / Samin Bensison päätien varrella sijaitseva huoltoasema. Huoltoasemalla toimintaan kuuluu lounaspalvelua, autotarvikemyyntiä, autopesua, veikkausmyyntiä, kaasumyyntiä sekä sesonki-ja tapahtumamyyntiä.Sijainti, monipuoliset palvelut ja ketjuyhteistyö ovat yrityksen merkittäviä vahvuuksia.Tulevaisuus näyttää lupaavalta HelmiSimpukka-ketjun kasvaessa ST1 yhtiön sisällä. HelmiSimpukantuen hyödyntäminen on vasta alkutekijöissään, mutta sen merkitys on jo nyt nähtävillä positiivisesti liiketoiminnassa. Kontiorannan alueen kehitys tulee myös varmasti vaikuttamaan positiivisesti myyntiin.Toimitilat ovat kokonaisuudessaan hyvässä kunnossa ja niitä on uudistettu sekä modernisoitu viime vuosien aikana.Yritys sopii erinomaisesti esimerkiksi yrittäjähenkisille pariskunnille. Yrittäjät ovat tehneet hyvän pohjatyön jatkajaa ajatellen, sekä kalusto, markkinat, asiakaskunta sekä yhteistyöverkostot ovat valmiina. Lisäksi nykyiset yrittäjät ovat liiketoiminnan alussa uuden yrittäjän tukena ja apuna.  
Ei hinnoiteltu
Kohteet 1 - 12 hakutuloksista

Yrityspörssi

TIETOA PALVELUSTA Yrityspörssi on kohtaamispaikka verkossa yritysten myyjille ja ostajille. Palvelussa voit jättää yrityksen myynti- ja ostoilmoituksia sekä kertoa palveluistasi yrityskauppoihin liittyen.  Myyjät saavat enemmän näkyvyyttä ilmoituksilleen, ostajat saavat kattavamman kuvan yritystarjonnasta ja palveluntarjoajat saavat omille palveluilleen näkyvyyttä.

loder image