JÄTÄ ILMOITUS

Palvelut

Kärki-ilmoitukset
Myydään
Kärki-ilmoitukset
Tapahtuma- ja kulttuuripalvelu

Haetaan osakasyrittäjää koulutus- ja tapahtumakeskukseen

Etsimme osakasyrittäjää, joka voi tuoda hikipääomaa ja osaamista etenkin tapahtumien järjestämiseen. Jos sen lisäksi voit tehdä pääomasijoituksen, niin olet suosikkiemme joukossa. Tutustu, ja saatat yllättyä: https://www.viikinlahticampus.fi/
Ei hinnoiteltu
Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Muu palvelualan yritys

ALOITA OMA YRITYS! Mobile Apumiespalvelu

Työtä pelkäämätön monitoimiosaaja saa tästä uuden työllistävän yrityksen. Työtä riittää useammalle ammattimiehelle ympäri vuoden. Kotitalouksille työvoiman vuokrausta ja välitystä. Apumiespalvelua kotiin, mökille tai rakennuksille. Tee hyvin työ, niin rahantuloa ei voi estää. Pienellä investoinnilla pääsee alkuun.  Kauppaan kuuluu; Yritysnimi, domain eli verkkotunnus apumiespalvelu.fi,/.com sekä logo. Tällä nimellä ei ole ollut toimintaa. Yrityksen voit aloittaa missä vaan Suomessa.Tässä olisi mahdollisuus myöhemmin laajentaa Franchising-yritykselle. Yhtiömuodon voit valita. T:mi, Kommandiityhtiö, Osakeyhtiö tai nykyisen yrityksesi aputoiminimeksi. Uusi yhtiö on turvallinen valinta. Teemme kaupparekisteriin tarvittavat paperit.  Tutustu myös muihin yritysideoihin, domainsijoittaja.fi. Sivuillamme on satoja työllistäviä liikeideoita. Hyvälle Domainille on vain yksi omistaja! HINTA VAIN 4.500 €
4 500 €
Myydään
Muu palvelualan yritys

Ympäristöalan yrityksen koko osakekanta

Keväällä 1989 perustetun osakeyhtiön koko osakekanta myydään.     Pian perustamisen jälkeen yritys suuntautui voimakkaasti ympäristöalalle. Yritykset, joilla ei ole omaa ympäristöalan asiantuntemusta tai kapasiteetti ei riitä sen hetkisen tilanteen hoitamiseen, tarvitsevat asiantuntijapalveluitamme. Ympäristöluvat, ympäristövaikutusten arviointi, sijoituspaikkaluvat, päästöt ympäristöön (maaperä / ilma), kierrätys, kaatopaikkaus, muodostivat suuren osan yrityksemme toiminnasta. Myös prosessitekniikka on ollut voimakkaasti esillä. Asiakaskunta muodostui mm. konepaja, valimo, metallien käsittelijät ja jalostajat, metallipitoisten jätteiden kierrättäjät, romuajoneuvojen vastaanottajat....Lisäksi pieniä yrityksiä eri toimialoilta.   Asiakassuhteet ovat olleet erittäin pitkiä.   Erittäin hyvämaineinen yritys, jolla ei ole maksamattomia veroja eikä laskuja. Yritys on ollut myös AAA - luokassa. Myydään omistajan eläköitymisen vuoksi. Oma pääoma 2500 EUR.    Toiminnan jatkaminen tässä muodossa edellyttää keski- tai korkeamman tason koulutusta ympäristöalalta ja valmiutta kovaan työhön. Eduksi on luettava laboratorio- ja kemianalan tuntemus.   Toki uusi yrittäjä voi aina ohjata ja suunnata yrityksen toimintaa osaamisensa ja kokemuksensa perusteella.   Lisätietoja sp: markku.jauhola@gmail.com ja puh. +358400124877   Huom! Hintaan sisältyy koulutusta uudelle yrittäjälle.  
12 500 €
Myydään
Muu palvelualan yritys

Kampaamo Helsingissä

Myydään vain muutaman kuukauden toiminut parturikampaamo erittäin hyvällä paikalla Helsingissä elämäntilanteen muutoksen takia. Tilat remontoitu kauniisti ja kaikki luvat vesipisteiden yms. kanssa hoidettu. Tiloissa hienot kampaamokalusteet. Hinta sisältää noin 4000e arvosta myyntitavaraa sekä hiusvärejä yms. Kaupan mukana ei siirry henkilökuntaa, joten tästä valmis kokonaisuus yhdelle tai useammalle kampaajalle, joka on valmis lähtemään yrittäjäksi.
13 000 €
Myydään
Siivous ja puhtaanapito

Myydään Eurassa toimiva siivouspalveluyritys

Yrittäjän jäädessä eläkkeelle, myydään Eurassa pitkään toiminut siivouspalveluyritys. Yrittäjä hoitaa kaikki siivousalan työt ml. Ikkunanpesut- Tällä hetkellä siivouskohteita on 19. Se työllistää yrittäjän kokopäiväisesti 6-8h/pvä. Suurin osa kohteista on liikehuoneistoja. Jokaisessa kohteessa on omat välineet eli siivouskärry ja imuri. Yrityksellä myös kolme lattianhoitokonetta. Yrittäjä on lupautunut perehdyttämään jatkajan, mikäli on tarvetta. Kauppa toteutetaan liiketoimintakauppana. Kysy rohkeasti lisää!  
15 000 €
Myydään
Siivous ja puhtaanapito

Brändätty kotisiivousyrityksen konsepti

Konsepti on kehitelty ja hiottu vastaamaan konservatiivista ja laadukasta mielikuvaa kotisiivouksesta, jota myös käytännössä tarjotaan. Konseptiin on kehitetty valmiudet franchising-toimintaa ja toiminnan kasvattamista varten. Tässä tarkoituksessa on kehitetty ja teetetty konseptikäsikirja, henkilöstön työkirja sekä näiden kanssa yhtenäinen markkinointimateriaali ja asiakirjat sekä asiakas- ja henkilöstöpalautekyselypohjat.  Konseptilla on brändin mukaiset kotisivut, jossa on nettiajanvarausjärjestelmä sekä facebook- ja instagramsivut. Konsepti on erinomainen esimerkiksi toiselle saman alan yritykselle, jolla tarvetta arvostetulle ja laadukkaalle brändille palvelulleen ja jolla on kehittämättä työssä käytettävät hallinnolliset materiaalit. Konseptin myötä saat yrityksellesi yhtenäisen, pitkälle kehitetyn ja hiotun klassisen ilmeen, jota on helppo ja miellyttävä markkinoida ja jota henkilöstö edustaa mielellään ja ylpeydellä.  Tampereen seudulla on tehty konseptin mukaisen toiminnan aloitustoimet Talonhenki Pirkanmaa Oy:ssä. Yhtiön osto on myös neuvoteltavissa.
17 000 €
Myydään
Muu palvelualan yritys

Kehystyspalveluyhtiön liiketoiminta hyvällä sijainnilla Helsingissä

Yhtiö on lähes 60 vuotta vanha perheyhtiö kehystyspalvelualalla. Toimintaan kuuluu myös taulujen ja sisustustaulujen myynti. Hintapyyntö: 25 000 € + varastoHintapyynnön perustelut : - Suurin osa kauppahinnasta koostuu varastosta ja kalustosta. - Liiketoiminta muodostaa kannattavan sekä toimivan liiketoimintakonseptin. - Nykyinen omistaja on sitoutunut auttamaan uutta omistajaa liiketoiminnan haltuunotossa. Yrityskaupassa luottamus on yhteinen asia. Tarkempien lisätietojen saanti edellyttää salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Jos haluat tarkempia tietoja tästä kohteesta, ota yhteyttä kohteen välittäjään.
25 000 €
Myydään
Suutari ja lukkosepänliike

Suutariliikkeen laitteet ja tarvikkeet

Liiketoiminnan alasajon johdosta myyn suutarin liikkeen laitteet ja tarvikkeet, joilla alkava suutari pääsee mukavasti alkuun: - Mebuksen, 2-nauhainen ja 2-nopeuksinen pikkuputsi- GP Europe prässi omalla kompuralla- Avainkoneet Silca Rekord AY (Abloy Classic & ura), Ovia (Edge-avaimet)- Venytyslaitteet parille sekä yhdelle kengälle- Claes silinterikone 3v vanha seisontajalustalla ja pienellä ompelutasolla plus lankateline & langat- Teroituslaite Maier, puukot & sakset- Kylmäsuutari johon mukavasti optioita ja käsityökaluja. Varaosat kätevästi pyörivässä tornissa. Lisäksi löytyy materiaaleja ja kalusteita eli kaikki välineet toiminnan aloittamiseen. Laitteista saa kuvia pyydettäessä sekä paikan päälle voi tulla katsomaan. Kaikki laitteet kunnossa ja huollettuja. Oheistarvikkeet ja raaka-aineet inventoidaan vielä ennen kauppaa jotta niille voidaan määritellä asianmukainen hinta. Laitteet, oheistarvikkeet ja raaka-aineet vapautuvat sopimuksen mukaan. Liiketoimintakaupan tulessa kyseeseen voidaan kauppa toteuttaa hyvinkin nopeasti, mutta viimeistään 12/2019 aikana kun liiketilan nykyinen vuokrasopimus päättyy. Hintapyyntö laitteet yht.15 000€ ja materiaalit noin 10 000€ (inventaarion mukaisesti) joten kokonaishinta noin 25 000 €.
25 000 €
Myydään
Paino- ja kustannustoiminta

Myydään liiketoiminta, painotöiden hovihankkijana!

Sinustako kirjapainotöiden hovihankkija? Painoagentti kilpailuttaa kirjapainot ja valvoo työn asiakkaiden puolesta. Yrityksellä on jatkuvia asiakassuhteita ja laaja yhteistyökumppaniverkosto eri kirjapainoihin. Painoagentti on toiminut jo yli 25 vuotta. Toiminta ei ole paikkaan sidottua. Sinustako liiketoimintakonseptin jatkaja? Painoagentin liiketoiminta on myytävänä, ota yhteyttä, kerromme lisää!
38 000 €
Myydään
Hautaustoimisto

Kallion Hautaustoimisto: nimi, domain ja hautausauto

Myydään Kallion Hautaustoimiston toiminimi, domain www.kallionhautaustoimisto.fi ja hautausauto Lancia Chrysler 2013. Ajettu n. 70.000 km, mahdollisuus muuttaa 7 paikkaseksi henkilöautoksi. Hintapyyntö 40.000€.  Ota yhteyttä!
40 000 €
Myydään
Valokuvaus

Valokuvausliike pääkaupunkiseudulla

Myydään valokuvausliike, jonka toimintaan kuuluvat passikuvaus, studiokuvaus, kuvien tulostus, subli-painotuotteiden valmistus, tarvikemyynti sekä kaitafilmien ja videoiden siirto. Liiketilan vuokrasopimus on tarvittaessa siirrettävissä. Kyseeseen tulee osakeyhtiön myynti tai liiketoimintakauppa, jossa kauppaan sisältyvät laitteet ja valokuvausliikkeen varasto. Voit halutessasi jättää tarjouksen. Nykyinen yrittäjä on valmis perehdyttämään uutta yrittäjää tarvittaessa. 
40 000 €
Myydään
Ompelimo ja räätäli

Ompelutarvikeliike Helsingissä

Myydään perinteikkään pitkään toimineen ompelutarvikeliikkeen liiketoiminta. Yritys on omalla alallaan erittäin hyvässä maineessa laajan valikoiman ja osaavan henkilöstön ansiosta. Tuotteiden katerakenne on kohdallaan, mutta kertakaupat ovat pieniä. Myymälämyynnin lisäksi tuotteita toimitetaan pienimuotoisesti postilla. Yrityksellä ei ole tällä hetkellä nettikauppaa ja nettiin laajentaminen olisi iso mahdollisuus. Yritys on työllistänyt omistajan lisäksi muutaman osa-aikaisen apulaisen/sijaisen, jotka ovat valmiita jatkamaan uuden oistajan palveluksessa. Myydään yrityksen liiketoiminta: kalusto, laaja varasto, nettisivut sekä nimi. Kauppa ollaan valmiita toteuttamaan maltillisella substanssiarvolla. Yhtiö on tehnyt ok positiivista tulosta, mutta omistajan palkkaoikaisuiden jälkeen tulos on vaatimaton. Inventaarin arvostus on myös jossain määrin haastava tuotteiden kiertonopeuden ollessa heikko ja artikkelimäärän valtava. Kirjanpidossa inventaari on tehty varovaisuusperiaatetta noudattaen. Yritys omaa erittäin hyvän potentiaalin ja toiminta on on mahdollista kehittää entisestään. 2018 toiminta oli noin 10% kasvussa 2017 verrattuna toiminnan kehittämisen myötä. Omistaja on luopumassa yrityksestä eläköitymisen takia, mutta on valmis auttamaan uutta omistajaa riittävän siirtymäkauden ajan ja erikseen sovittaessa myös jatkossa esim. lomatuurauksissa yms. Tarkempia tietoja salassapitosopimusta vastaan. Yhteydenotot: Yritysmyynti Habita, Tuure Toivola, 050 524 1217, tuure.toivola@habita.com Ilmoituksessa käytämme kuvituskuvaa.
48 000 €
Myydään
Konsultointi ja koulutus

Täyden palvelun kuivakäymälä ja jätevesiasiantuntijatalo

Yhtiö on täyden palvelun talo. Sieltä löytyy kaikki tarvittavat liittyen kuivakäymälöihin tai jätevesien hoitoon. Ostoksia voi tehdä joko suoraan varastomyymälästä tai verkkokaupan kautta. Jätevesilaitteet voi käydä noutamassa itse myös lähimmästä ison ketjun toimipisteestä. Asiakkaat toivovat myös PuuCeen rakentajaa, joten kirvesmiehelle olisi laajennusmahdollisuutta. Hintapyynnön perustelutHintapyyntö perustuu liikeomaisuuden ja tuotemerkkien arvoon. Yrityskaupassa luottamus on yhteinen asia. Tarkempien lisätietojen saanti edellyttää salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Jos haluat tarkempia tietoja tästä kohteesta, ota yhteyttä kohteen välittäjään.  
58 000 €
Kohteet 1 - 12 hakutuloksista

Yrityspörssi

TIETOA PALVELUSTA Yrityspörssi on kohtaamispaikka verkossa yritysten myyjille ja ostajille. Palvelussa voit jättää yrityksen myynti- ja ostoilmoituksia sekä kertoa palveluistasi yrityskauppoihin liittyen.  Myyjät saavat enemmän näkyvyyttä ilmoituksilleen, ostajat saavat kattavamman kuvan yritystarjonnasta ja palveluntarjoajat saavat omille palveluilleen näkyvyyttä.

loder image