Jätä ilmoitus
Apua yrityksen myyntiin? Varaa ilmainen soittoaika
Valittu kieli:
Haluan tiedon, kun minua kiinnostavia yrityksiä tulee myyntiin
Tallenna hakuvahticlose

Yritykset, hautaustoimisto

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Hautaustoimisto
435 000 €

Menestyvä ja maineikas kukkakauppa ja hautaustoimisto

Myydään paikkakunnalla arvostettu, pitkään toiminut ja vakiintuneen aseman saanut kannattava kukkakauppa ja hautaustoimisto. Viime vuodet liikevaihto on ollut kasvussa ja kasvun ennakoidaan jatkuvan. Markkinaosuus paikkakunnalla ja lähialueilla on kehittynyt myönteisesti. Liikevaihdosta kukkakauppa tuo 40 % ja hautaustoimisto 60 %. Yritys sijaitsee kaupungin keskeisellä paikalla omissa toimitiloissa. Yrittäjää kutsuvat uudet haasteet. 
Länsi-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Hautaustoimisto
100 000 €

Kerimäkeläinen hautausalan yritys hakee toiminalleen jatkajaa!

Vankan osaamisen ja tunnettuuden omaava perheyritys Kerimäen kukka ja hautaustoimisto Malinen ky tarjoaa hyvät puitteet esim. pariskunnalle aloittaa yritystoiminta hautausalalla tai jo alalla toimivalle ja laajentamista pohtivalle yrityskaupan kautta. Yritys on toiminut alueella yli 80 vuoden ajan. Yrityksen toimintaan kuuluu hautauspalvelu sekä kukka- ja lahjatavarakauppa. Yritys sijaitsee Kerimäen keskustassa maailman suurimman puukirkon kupeessa sekä vilkkaan kahvilan naapurissa. Parkkipaikkoja on liikkeen välittömässä läheisyydessä, mikä takaa vaivattoman asioinnin liikkeessä. Yrityksen vuokrattuihin tiloihin kuuluu yläkerrassa (myymälä + toimisto) n. 150 m2 + alakerrassa 11 m2 kylmiö kukille ja kukkalaitteille. Yrityksessä työskentelee pariskunnan lisäksi joulu- ja kesäsesonkeina osa-aikainen työntekijä. Ala tulee lähitulevaisuudessa vilkastumaan ja toimintaa on mahdollista kehittää entisestään. Uudelta yrittäjältä toivotaan kokemusta kukkiensidonnasta, sillä erilaisia kukka-asetelmia myydään jatkuvasti erilaisiin tarkoituksiin. Myydään eläköitymisen vuoksi. liiketoimintakauppa sis. hautaus- ja pakettiauton, kaluston, varaston ja yhteydenottokanavat. Hp. 100 000 €. Lisätietoja: Yrittäjä Matti Malinen, puh. 050 067 2884 / kukka.malinen@elisanet.fiYritysvalmentaja Katja Remes, puh. 044 4174960 / katja.remes@savonlinna.fi
Savonlinna
Myydään
PÖRSSINOSTO
Hautaustoimisto

Outokummun Kukka ja hautauspalvelu

Myydään eläköitymisen vuoksi Kukka- ja hautauspalvelu Outokummussa. Asiakkaita myös lähikunnista. Vakiintuneita asiakkaita mm. aikaisempien hyvin järjestettyjen tilaisuuksien ansiosta. Kauppaan kuuluu Nilsson- merkkinen hautausauto. Liikkeen sijainti keskeisellä paikalla Outokummun keskustassa.
Kohteet 1 - 3 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image