Post an ad!

Yritykset, henkilöstönvuokraus ja HR-ala

Viimeisimmät ilmoitukset
Osakkuudet
Henkilöstönvuokraus ja HR

Haetaan osakasta henkilöstöpalvelualan yritykseen

Haetaan osakasta henkilöstöpalvelualan yritykseen. Haussa HR-ammattilainen. Yritys on juuri aloittanut toimintansa ja etsitään henkilöä, joka voisi osallistua yhtiön kehittämiseen ja käytännön työhön. Alku on käynnistynyt lupaavasti ja yhtiöllä jo rakentunut asiaaskuntaa tietyn toimialan ympärille.
Koko Suomi
Osakkuudet
Henkilöstönvuokraus ja HR

Henkilöstönvuokrausyrityksen osakkaaksi omalla työllä

Olemme alalla pitkään toiminut henkilöstönvuokrausyritys. Olemme nyt solmineet yksinoikeussopimuksen suureen yksityisen eurooppalaisen henkilöstönvuokrausyrityksen kanssa, jonka kautta löydämme työntekijöitä niin EU:n sisältä kuin EU:n ulkopuolelta. Haemme osakasta tai yhteistyökumppania, jolla on hyvät suhteet suomalaisiin yrityksiin, jotka haluavat ja tarvitsevat myös ulkomaisia työntekijöitä. Osaamme työvoiman välittämisen vaatiman hakuprosessin. Osakkaalta tai yhteistyötaholta toivomme myyntihenkisyyttä ja kokemusta henkilöstönvuokrausalalta sekä mielellään vähintään englannin kielen taitoa. Painotamme osallistumista ulkomaisen työvoiman välitykseen, mutta se ei poissulje normaalia Suomessa tapahtuvaa välitys- ja rekrytointityötä.
Koko Suomi
Myydään
Henkilöstönvuokraus ja HR

Nopeasti kasvava sote-alan henkilöstöpalveluyritys

Yritys toimii koko Suomen alueella. Yrityksellä on vahva markkina-asema, erinomaiset kasvumahdollisuudet sekä hyvä maine. Saadaksesi lisätietoja kohteesta, käy yritysovi.fi -sivulla allekirjoittamassa salassapitosopimus. Yritysovi.fi on Advance Teamin ylläpitämä sivusto, josta löydät mm. myytäviä yrityksiä.  Advance Team Oy palvelee asiakkaitaan yrityskaupoissa, rahoitusratkaisuissa, yritysjärjestelyissä sekä sukupolvenvaihdoksissa, www.advanceteam.fi 
Koko Suomi
Myydään
Henkilöstönvuokraus ja HR

Erittäin kannattava henkilöstövuokrausyritys

Yrityksellä on merkittävät kasvumahdollisuudet. Yritys sijaitsee Etelä-Suomessa. Liikevaihto noin 2M€. Saadaksesi lisätietoja kohteesta, käy yritysovi.fi -sivulla allekirjoittamassa salassapitosopimus. Yritysovi.fi on Advance Teamin ylläpitämä sivusto, josta löydät mm. myytäviä yrityksiä.  Advance Team Oy palvelee asiakkaitaan yrityskaupoissa, rahoitusratkaisuissa, yritysjärjestelyissä sekä sukupolvenvaihdoksissa, www.advanceteam.fi .
Etelä-Suomi
Kohteet 1 - 4 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image