Post an ad!

Yritykset, lemmikki- tai eläinpalvelu

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Lemmikki- ja eläinpalvelu

Vilkas koirapäiväkoti

Myydään valmiin asiakaskannan ja hyvän toimintakonseptin omaava koirapäiväkoti / -hotelli. Yritys on saanut toiminnastaan erinomaista asiakaspalautetta, uuden yrittäjän on helppo jatkaa toimintaa entisellään tai kehittää sitä oman näköisekseen. Yrityksen toimitilat sijaitsevat vuokratiloissa, vilkkaalla paikalla Helsingin keskustassa. Toiminta on työllistänyt yrittäjän lisäksi muutaman osa-aikaisen työntekijän. Nykyinen yrittäjä on valmis sitoutumaan uuden yrittäjän perehdyttämiseen tarpeen mukaan. Yhtiö myydään kokonaisuudessaan.  Ota yhteyttä tarkempia lisätietoja varten.  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Lemmikki- ja eläinpalvelu

Koiraharrastaja, työllistä itsesi Joensuussa

10 vuotta toiminut Moppe ja Miiru Oy etsii toiminnalleen jatkajaa. Onko tämä sinun tilaisuutesi? Myynnissä on yrityksen kiinteistö tontin vuokraoikeuksineen sekä liiketoiminta. Kauppaan sisältyy nykyinen kalusto ja tarvikkeet toiminnan jatkamiseksi. Omistajat voivat olla jatkajan tukena siirtymävaiheessa. Hyvässä kunnossa olevat toimitilat (217 m2, valm. 2012 ) ovat käytännölliset lemmikkihoitolan tarpeisiin.  Tilat ovat myös helposti muunneltavissa muuhun käyttötarkoitukseen kevyiden väliseinien ansiosta, esim. eläinlääkärin toimitiloiksi tai suunnittelutoimistoksi. Lämmitysmuotona on maalämpö. Sijainti 9 km Joensuun keskustasta, rauhallisella maaseutu alueella. Hoitolarakennuksen hinta: 190 000 €/Tarjous Moppe ja Miiru Oy:n asiakkaita ovat yksityishenkilöt, jotka omistavat koira, kissoja sekä jyrsijöitä. Lisäksi hoidetaan virkakoiria: poliisi- ja rajakoiria. Itä-Suomen poliisilaitoksen sekä Hämeenlinnan Poliisikoiralaitoksen kanssa on toistaiseksi voimassa olevat sopimukset. Yritys sopii ulkoilusta pitävälle pariskunnalle tai kumppanuksille, joilla on aiempaa kokemusta erilaisista koirista esim. harrastuksen myötä. Alan koulutuksen voi koiraharrastuksen pohjalta suorittaa monimuoto-opintoina n. 1,5 vuodessa. Kilpailutilanne 76.000 asukkaan Joensuussa on hyvä, sillä hoitolapaikkoja lemmikeille on kolmessa hoitolassa yhteensä n. 70.  Yrityksen toimintaa on kehitetty asiakkaiden toiveiden mukaan ja sen myötä yritys on saavuttanut hyvän maineen lemmikinomistajien ja virkakoiranohjaajien parissa. Toimintaa voi laajentaa esim. turkinhoitoon/trimmaukseen, koirahierontaan, koulutus- ja kurssipalveluihin, ruoka- ja tarvikemyyntiin jne.   Myynnissä on myös samassa pihapiirissä sijaitseva pääosin puulämmitteinen yrittäjäpariskunnan ok-talo (n. 110 m2 ) tontteineen (n. 1,8 ha). Molemmissa rakennuksissa omat liittymät (vesi, viemäröinti, sähkö, valokuitu).Omakotitalon hinta 90 000 €/Tarjous. Syynä luopumiseen yrittäjäpariskunnan terveys ja ikääntyminen. Esittelyvideo 1  https://www.youtube.com/watch?v=Q0uqPpcU1SY Esittelyvideo 2   https://www.youtube.com/watch?v=Gq-sWr7mi0E     Facebook  https://www.facebook.com/www.nauttila.fi Tutustu myös kotisivuihin www.moppejamiiru.fi  ja ota yhteyttä! Lisätietoja täältä!    
Kohteet 1 - 2 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image