JÄTÄ ILMOITUS

Myydään ompelimo tai räätäli

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Ompelimo ja räätäli
29 000 €

MYYDÄÄN EKO-OMPELIMO KOKONAISUUS

KAUPAN KOHDE Toiminnassa oleva Suomen ensimmäinen eko-ompelimo Remake Ekodesign OyY-tunnus 2144398-6   TAUSTAA  Yritys on perustettu 2007 avoimena yhtiönä ja muutettu osakeyhtiöksi 2011. Liikevaihto on 60-80 000 euroa/vuosi, mutta huomattavaan liikevaihdon lisäykseen on erittäin hyvät näkymät. Pääoma lievästi plussalla ja pientä tuottoa odotettavissa kaupassa korjattavan verovelan takaisinmaksun jälkeen. Yritys omaa kattavan tunnettavuuden ja Google kattavuuden. Brändille on siunaantunut huomattavaa tunnettuutta sen eteen tehdyn lähes 13 vuoden työn takia. Asiakaskunta on olemassa ja siirtyy kaupan mukana uudelle omistajalle.   Voit lukea asiasta myös täältä: https://www.remake.fi/blogi/korona-on-hyva-aika-tehda-paatoksia   MITÄ MYYDÄÄN: Toiminta myydään kaikkinensa. Sisältää: REMAKE-brändi ja siihen liittyvä aineisto, visuaalinen ilme, nettisivut (domain), toiminnassa olevan verkkokauppa, liiketilan, kalusteet, tarvikkeisto ja materiaalivarasto - täysvarusteltu ja toiminnassa oleva ompelimo. Kaupan yhteydessä siirretään uudelle omistajalle myös kaikki liiketoimintaan liittyvien some- ja digitillien tunnukset.     VIDEOITA: https://www.youtube.com/watch?v=q_ONvm_iQ14  
Myydään
Ompelimo ja räätäli

Mittatilausompelimo Oulussa

Oulussa yli 30 vuotta toiminut ja asiakaskuntansa parissa hyvin tunnettu mittatilaus-, muodistus- ja korjausompelimo Turkis Ateljee Arja etsii jatkajaa.   Liike palvelee asiakkaita turkis-, nahka- ja kangasasujen ja -asusteiden valmistusta, muodistusta ja korjausta tehden. Vaatteet suunnitellaan ja valmistetaan yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaan mittatilaustyönä.  Liiketoimintakauppaan sisältyy: rekisteröidyn toiminimen käyttö, kotisivut, Facebook-sivut sekä sähköposti; teollisuusompelukoneet, kalusteet, työvälineet sekä työssä käytettävä työtarvikevarasto. Turkisvarastoa voidaan myös sisällyttää kauppaan. Yritystä voi myös jatkaa vaatetus- ja nahkaompelimona. Yritys toimii Oulun ydinkeskustassa vuokratussa toimistohuoneistossa, jonka vuokrasopimus siirtyy uudelle omistajalle. Kauppa voidaan tehdä myös esim. koneiden, laitteiden,työvälineiden ja työtarvikkeiden osalta.  Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan lisää.
Kohteet 1 - 2 hakutuloksista

Yrityspörssi

TIETOA PALVELUSTA Yrityspörssi on kohtaamispaikka verkossa yritysten myyjille ja ostajille. Palvelussa voit jättää yrityksen myynti- ja ostoilmoituksia sekä kertoa palveluistasi yrityskauppoihin liittyen.  Myyjät saavat enemmän näkyvyyttä ilmoituksilleen, ostajat saavat kattavamman kuvan yritystarjonnasta ja palveluntarjoajat saavat omille palveluilleen näkyvyyttä.

loder image