JÄTÄ ILMOITUS

Palvelut

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Tilitoimisto

NETTI-KIRJANPITO- JA LASKUTUS -OHJELMAT tuottavaksi sinulle!

Olettehan innokas pienyrittäjän palvelija ja haluatte myötävaikuttaa mm. siihen, että hän oppii taloushallintonsa myös kirjanpidollisten raporttien kautta. Osaatte kykyajan markkinoinnin ja myynnin. Olimme aikanaan ensimmäinen, joka kehitti automaattisen tiliöinnin silloin lähinnä tilitoimistojen käyttöön tilivelhon tuotemerkillä. Nyt ohjelmisto  toimii netissä sisältäen myös automaattiset tilinpäätösviennit kuukausiajoihin. Kirjanpidosta syntyy automaattisesti pääverolomakkeet kaikille yritysmuodoille. Ohjelmisto on kehitetty niin, että halutessaan pienyrittäjä pystyy sillä itse tekemään kirjanpitonsa, mutta yhtä hyvin se soveltuu tilitoimistojen käyttöön osto-ja myyntireskontrineen ja verkkolaskutuksineen. EtsImme kumppania  (partneromistajaksi) , jonka pääasiallinen tehtävä on myötävaikuttaa tavoittamaan kymmenettuhannet pienet yrittäjät palvellaksemme heitä läpi Suomen joko tilitoimistotavalla tai pienellä opastuksellamme  innostaa  heidät tekemään ohjelmistollamme jatkossa kirjanpitonsa  itse. Tämä ei rajoita asiakaskuntaa maantieteellisesti lainkaan. Haastava ja tuottava mahdollisuus ja voimme mullistaa alaa , jolloin pienenkään yrittäjän ei enää tarvitse olla tilitoimiston perinteinen käyttäjä. Kaikki verotukselliset tilanteet toki huolehdimme yrittäjän kanssa. TAI  MIELELLÄÄN TEEMME  markkinointisopimuksen ohjelmistojen markkinoinnista tietyille alueille sopimallemme ajanjaksolle. Aikaansaamasi tuotot tulevat alussa pääasiassa vain sinulle. Voimme yhdessä muuttaa perinteistä kirjanpidollista menettelyä. Itse työstimme perinteisellä vanhalla tavalla yli 40 vuotta usean tilitoimiston silloisina omistajina. Tilitoimistomaailman palvelu tulee muuttumaan jo ihan lähiaikoina perinteisten kirjanpitäjien kohdalla; muutos on jo alkanut. Isot ohjelmistotalot toimivat suunnan näyttäjinä. Kirjanpidon yhteyteen olemme kehittäneet kaikille yhtiömuodoille rahalähde/rahankäyttö - raporttia, josta yrittäjälle selviää, mistä rahat ovat tulleet ja mihin ne ovat menneet tarkastelujakson aikana. Kerron mielelläni lisää omistamistamme ohjelmistoista ja toiminnoistamme since 1974 ja tulevaisuussuunnitelmista! Soitapa 050-5633092 tai nykyaikana mieluummin lähetä meiliä alkuyhteydenotoksi aatos.rajala@tilivelho.com . Palaan nopeasti. Into ja osaaminen ovat tärkeää ! TE MYYTTE, ME HOIDAMME LOPUT! Yhtiö: Ekonomitoimisto A.Rajala Oy, 0944601-7. Kurikka-Jalasjärvi    
Ei hinnoiteltu
Myydään
Muu palvelualan yritys

Suomen Parkkiperhoset®liiketoiminta ja tavaramerkki

Parkkiperhoset® on valtakunnallinen, positiivista mainetta niittänyt autoilijoiden parkkisakoilta pelastamiseen erikoistunut hieno idea!   Yritysten väreissä liikkuvat Parkkiperhoset® jättävät autoilijalle iloisen tunne-elämyksen lisäksi yrityksen tervehdyksen tuulilasiin! Parkkiperhonen® vie yrityksen viestin tehokkaasti perille. Pelastamalla asiakkaan pysäköintisakolta yritys tuottaa hyvää mieltä ja tämän ansiosta yritys jää mieleen positiivisesti! Palkintona hyvä mieli! Parkkiperhosen® välittämä viesti luetaan varmasti ja usein säästetään pitkäksi aikaa. Iloinen yllättävä kohtaaminen on erinomainen tapa luoda pysyvä muistijälki yrityksestä.   LISÄTIETOJA SAAT TÄÄLTÄ!
Ei hinnoiteltu
Myydään
Mainostoimisto ja markkinointialan yritys

Myydään yrityksen liiketoiminta Jalasjärveltä

Yrityksessä valmistetaan tarrat, painatukset ja brodeeraukset sekä liikelahjat. Sen valikoimassa ovat työvaatteet, kodin tekstiilit, t-paidat, college-vaatteet, pipot ja lippikset. Yrityksen nettisivut löytyvät osoitteesta www.misir.fi. Kauppaan kuuluvat varasto, koneet, laitteet ja kalusteet sekä liiketoiminta. Liiketoiminnan kivijalkana ovat vakiintuneet asiakassuhteet. Koneisiin kuuluvat tulostava- ja tarraleikkuri, brodeerauskone, taso- ja lippisprässit, tietokone, tulostin, maksupääte ja kassa sekä niihin kuuluvat ohjelmat. Yrittäjä opastaa koneiden ja laitteiden käytön sopimuksen mukaan. MiSir myydään ajan puutteen vuoksi ja yrittäjän siirtyessä päätoimisesti perheen toiseen yritykseen.
Ei hinnoiteltu
Myydään
Koneiden ja laitteiden vuokraus

Menestyksekäs maanrakennuskoneiden vuokraamo

Etsitään uutta omistajaa tulosta tekevälle liiketoiminnalle. Yritys vuokraa maanrakennustyössä tarvittavaa kalustoa. Yrityksen toimintaan kuuluvat maanrakennuskoneiden vuokraus, maahantuonti, huolto ja varaosien myynti. Toimintaa on etenkin Etelä-Suomessa ja jonkin verran myös muualla Suomessa. Yrityksellä on runsaasti vakioasiakkuuksia. Osakeyhtiön kauppaan sisältyvät liiketoiminta ja konekanta. Yritys työllistää tällä hetkellä seitsemän henkilöä ja henkilökunta on sitoutunutta. Ainakin osa nykyisestä tiimistä voi jatkaa omistajan vaihduttua. Yritys toimii kasvavalla toimialalla. Konevuokraamon uudeksi omistajaksi etsitään tahoa, joka voi panostaa liiketoiminnan kasvattamiseen entuudestaan. Ota yhteyttä, niin keskustellaan luottamuksellisesti.
Ei hinnoiteltu
Myydään
Paino- ja kustannustoiminta

Myydään kaksi hyvin menestyvää, Turun alueelle, ilmestyvää lehteä

Myynnissä ovat yrityslehti, Kauppa ja teollisuus, sekä kesälehti Turisti Uutiset.        Kauppa ja teollisuus on 44 vuotias, Turun alueen vanhin paikallinen yrityslehti,  joka jaetaan osoiterekisterin mukaisesti Postin toimesta paikallisille yrityksille.  Kauppa ja teollisuus on profiloitunut liike-ja vapaa-ajan matkustukseen, sekä toiminut hyvänä asia- ja uutislehtenä,  josta löytyy paljon eri teemoja. Luettavissa myös sähköisessä muodossa www.media-tori.fi Turisti Uutiset on 24 vuotias kesälehti, josta  löytyy tietoa kesän tapahtumista, festareista, ravintoloista,  näyttelyistä ja muista tärkeistä Turun alueen kesään kuuluvista asioista.  Pitkän perinteen mukaisesti lehdessä  on ollut ravintolalaivojen  tarjontaa erikoisesittelyssä. Luettavissa myös sähköisessä muodossa www.media-tori.fi   25 vuotinen yrittäjyyden taival on loppusuoralla. Hyvin hoidetut lehdet ja valmis asiakaskunta ovat valmiina jatkajalle. Katso viime lehdet sähköisesti osoitteessa: www.media-tori.fi Soita tai laita viestiä niin saat lisätietoja.  
Ei hinnoiteltu
Ostetaan
Paino- ja kustannustoiminta

Suurkuvatulostusta, kylttejä ja/tai teippauksia tekevä yritys

Oletko eläköitymässä tai vaihtamassa alaa? Olemme kiinnostuneita jatkamaan toimintaasi. Voit myös jäädä jatkamaan työntekoa kaupan jälkeen. Suurkuvatulostus, kylttivalmistus, liikennemerkkituotanto tai valomainokset olisivat kiinnostavia tuotealueita. Voit olla rohkeasti ja luottamuksellisesti yhteydessä.
Ei hinnoiteltu
Myydään
Hautaustoimisto

Myydään Kukka-, Hautaus- ja Pitopalveluyritys

Myydään Keskus-Kukka ja Hautauspalvelu Käsnäsen Siilinjärven toimipisteen liiketoiminta ja -huoneisto eläkkeelle siirtymisen takia. Arvostettu ja kannattava palveluyritys toimii Siilinjärven keskustassa parhaalla liikepaikalla. Liike on saanut vuoden kukkakauppiasyrittäjäpalkinnon vuonna 2003. Toimitilat sijaitsevat kahdessa kerroksessa; kukkakauppa toimii katutason valoisissa liiketiloissa ja hautauspalvelu alakerrassa. Siilinjärvellä liike on toiminut vuodesta 1981 ja sille on muodostunut vakiintunut asiakaskunta.Sovittaessa nykyinen yrittäjä perehdyttää toimintoihin sujuvan vaihdoksen varmistamiseksi. Otathan yhteyttä hinta- ja lisätietojen saamiseksi!   
Ei hinnoiteltu
Myydään
Siivous ja puhtaanapito

Myydään Eurassa toimiva siivouspalveluyritys

Yrittäjän jäädessä eläkkeelle, myydään Eurassa pitkään toiminut siivouspalveluyritys. Yrittäjä hoitaa kaikki siivousalan työt ml. Ikkunanpesut- Tällä hetkellä siivouskohteita on 19. Se työllistää yrittäjän kokopäiväisesti 6-8h/pvä. Suurin osa kohteista on liikehuoneistoja. Jokaisessa kohteessa on omat välineet eli siivouskärry ja imuri. Yrityksellä myös kolme lattianhoitokonetta. Yrittäjä on lupautunut perehdyttämään jatkajan, mikäli on tarvetta. Kauppa toteutetaan liiketoimintakauppana. Kysy rohkeasti lisää!  
15 000 €
Ostetaan
Tilitoimisto

Ostetaan tilitoimistoja asiantuntevaan kotiin

Haluamme kasvaa ja olla Suomen paras tilitoimisto. Siksi haemme jatkuvasti ostettavia tilitoimistoja. Tunnemme toimialamme ja kollegamme yli 30 vuoden kokemuksella sekä tarjoamme asiakkaillemme perusrutiinien lisäksi osaamista ja henkilökohtaista palvelua osaavilta alan ammattilaisilta. Haemme ostettavia tilitoimistoja Uudeltamaalta. Olemme kiinnostuneita kaikenkokoisista tilitoimistoista. Meillä on laaja kokemus yrityskaupoista. Voit luottaa siihen, että tutkimme kaikki yhteydenotot luottamuksellisesti ja viemme asiaa ammattimaisesti ja tehokkaasti eteenpäin.  Kauppa voidaan tehdä joustavasti joko osake- tai liiketoimintakauppana sopimuksen mukaan. Tutustu toimintaamme www.tietotili.fi ja ota yhteyttä!
Ei hinnoiteltu
Myydään
Suutari ja lukkosepänliike

Suutariliikkeen laitteet ja tarvikkeet

Liiketoiminnan alasajon johdosta myyn suutarin liikkeen laitteet ja tarvikkeet, joilla alkava suutari pääsee mukavasti alkuun: - Mebuksen, 2-nauhainen ja 2-nopeuksinen pikkuputsi- GP Europe prässi omalla kompuralla- Avainkoneet Silca Rekord AY (Abloy Classic & ura), Ovia (Edge-avaimet)- Venytyslaitteet parille sekä yhdelle kengälle- Claes silinterikone 3v vanha seisontajalustalla ja pienellä ompelutasolla plus lankateline & langat- Teroituslaite Maier, puukot & sakset- Kylmäsuutari johon mukavasti optioita ja käsityökaluja. Varaosat kätevästi pyörivässä tornissa. Lisäksi löytyy materiaaleja ja kalusteita eli kaikki välineet toiminnan aloittamiseen. Laitteista saa kuvia pyydettäessä sekä paikan päälle voi tulla katsomaan. Kaikki laitteet kunnossa ja huollettuja. Oheistarvikkeet ja raaka-aineet inventoidaan vielä ennen kauppaa jotta niille voidaan määritellä asianmukainen hinta. Laitteet, oheistarvikkeet ja raaka-aineet vapautuvat sopimuksen mukaan. Liiketoimintakaupan tulessa kyseeseen voidaan kauppa toteuttaa hyvinkin nopeasti, mutta viimeistään 12/2019 aikana kun liiketilan nykyinen vuokrasopimus päättyy. Hintapyyntö laitteet yht.15 000€ ja materiaalit noin 10 000€ (inventaarion mukaisesti) joten kokonaishinta noin 25 000 €.
25 000 €
Myydään
Paino- ja kustannustoiminta

Myydään liiketoiminta, painotöiden hovihankkijana!

Sinustako kirjapainotöiden hovihankkija? Painoagentti kilpailuttaa kirjapainot ja valvoo työn asiakkaiden puolesta. Yrityksellä on jatkuvia asiakassuhteita ja laaja yhteistyökumppaniverkosto eri kirjapainoihin. Painoagentti on toiminut jo yli 25 vuotta. Toiminta ei ole paikkaan sidottua. Sinustako liiketoimintakonseptin jatkaja? Painoagentin liiketoiminta on myytävänä, ota yhteyttä, kerromme lisää!
38 000 €
Myydään
Muu palvelualan yritys

Hyvää tulosta tekevä teltta- ja kalustevuokraamon liiketoiminta.

Tuusulassa vuodesta 2014 toiminut juhlatelttojen ja kalusteiden vuokrausta ja myyntiä. Liikevaihto kasvussa ollen 2018 185000€. Liiketoiminta on velaton. Kaluston käypä arvo n.85000€. Vuokraamme avaimet käteen periaatteella juhla- ja tapahtumatelttoja yksityisille, yhteisöille sekä yrityksille. Vuokraamme myös kalusteita. Pienemmät teltat ja kalusteet vuokraamme myös noutoperiaatteella. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Tuusulassa. Toiminta kattaa Etelä-suomen. Asiakastyytyväisyys on ollut erinomainen ja toiminta on vakiintunut. Hyvät mahdollisuudet kasvattaa liiketoimintaa edelleen. Yrittäjä voi sitoutua opastamaan ostajan tuotteisiin ja saamaan liiketoiminnalle sujuvan jatkumisen sopimuksen mukaan. Yritystä pyörittää osa-aikaisesti yrittäjä itse ja kesäaikaan on palkattu 2-4 työntekijää. 6kk vuodessa on ollut toimintakausi, mahdollista kasvattaa toimita ympärivuotiseksikin. Toimitila voidaan edelleenvuokrata uudelle omistajalle. Jos kiinnostuksesi heräsi niin ota yhteyttä! Sami Ranta 0408361369
175 000 €
Kohteet 61 - 72 hakutuloksista

Yrityspörssi

TIETOA PALVELUSTA Yrityspörssi on kohtaamispaikka verkossa yritysten myyjille ja ostajille. Palvelussa voit jättää yrityksen myynti- ja ostoilmoituksia sekä kertoa palveluistasi yrityskauppoihin liittyen.  Myyjät saavat enemmän näkyvyyttä ilmoituksilleen, ostajat saavat kattavamman kuvan yritystarjonnasta ja palveluntarjoajat saavat omille palveluilleen näkyvyyttä.

loder image