JÄTÄ ILMOITUS

Palvelut

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Paino- ja kustannustoiminta

AAA-tason kasvava (+15% 2018) tuloste- ja opastetalo Lahdessa

+30-vuotias yritys Lahdessa; pitkäaikaisia asiakkuuksia, osaava henkilökunta, monipuolinen konekanta. Vuosisopimuksia kotimaisten- ja kansainvälisten yritysten kanssa. Juna kulkee kovaa, uskallatko hypätä veturin "ruoriin"? Tästä saat omavaraisen, vakaan liikevaihdon omaavan ja kannattavan yrityksen! Yrittäjät ovat saavuttamassa eläkeiän, mutta lupaavat auttaa uutta yrittäjää siirtymäajan. "Markkinointiviestinnän ammattilainen", "tekninen  mainostalo"," ratkaisuja joka lähtöön", "parasta palvelua ikinä!"- Näin meitä on usein kuvattu.
428 000 €
Myydään
Muu palvelualan yritys

Kampaamo Helsingissä

Myydään vain muutaman kuukauden toiminut parturikampaamo erittäin hyvällä paikalla Helsingissä elämäntilanteen muutoksen takia. Tilat remontoitu kauniisti ja kaikki luvat vesipisteiden yms. kanssa hoidettu. Tiloissa hienot kampaamokalusteet. Hinta sisältää noin 4000e arvosta myyntitavaraa sekä hiusvärejä yms. Kaupan mukana ei siirry henkilökuntaa, joten tästä valmis kokonaisuus yhdelle tai useammalle kampaajalle, joka on valmis lähtemään yrittäjäksi.
13 000 €
Myydään
Tilitoimisto

Kannattava tili- ja/tai isännöintitoimisto

Myydään tili- ja isännöintitoimiston liiketoiminta Varsinais-Suomessa yhdessä tai erikseen liiketoimintakauppana. Tilitoimiston asiakkaina on noin 60 pienyritystä ja aineisto otetaan vastaan perinteisesti paperitositteina. Isännöintitoimistolla on asiakkaina noin 55 taloyhtiötä. Sekä tilitoimiston että isännöintitoimiston asiakkuudet ovat pitkäaikaisia eikä uusasiakashankintaa ole ollut tarvetta tehdä. Yritys työllistää yrittäjän lisäksi tällä hetkellä kolme ammattitaitoista henkilöä ja he siirtyvät liiketoimintakaupassa erikseen sovitulla tavalla. Yritys toimii omissa tiloissa, jotka voi ostaa tai vuokrata, tai toiminnan voi siirtää muihin tiloihin. Yritys myydään eläkkeelle jäännin vuoksi. Jos ostaja on aloittava yrittäjä, nykyinen yrittäjä toki perehdyttää toiminnan alkuun. Ota yhteyttä.
Ei hinnoiteltu
Myydään
Tapahtuma- ja kulttuuripalvelu

Pakopeli FindOut: Vaasan, Seinäjoen ja Ilmajoen liiketoiminnat

Myydään pakopeliliiketoiminta Vaasassa, Seinäjoella ja Ilmajoella. Toiminta on alkanut Ilmajoella tunnelmallisessa Yli-Lauroselan talomuseossa sekä Seinäjoella inspiroivalla Rytmikorjaamolla vuonna 2015, kun toimiala rantautui Suomeen. Vaasan toimipiste on avattu syksyllä 2018. Toiminta on vakiintunutta ja kannattavaa. Kohteet myydään joko yhdessä tai erikseen.  www.findout.fi www.facebook.com/pakopeliFO www.instagram.com/pakopelifindout  Hinta: FindOut Ilmajoki 15.000 € ja FindOut Seinäjoki 62.000 €. Hinnat sisältävät kolme toiminnassa olevaa pelihuonetta/toimipiste, niiden asiakasrekisterit, yhteistyöverkostot sekä perehdytyksen toimintaan.  
Ei hinnoiteltu
Myydään
Siivous ja puhtaanapito

Siivousalan yritys – toimintaa Pohjois- ja Etelä-Savossa

Yli 30 vuotta toiminut vakavarainen siivousalan yritys etsii jatkajaa omistajan eläkkeelle siirtymisen vuoksi. Yrityksellä on vahva markkina-asema ja tunnettavuus toimintapaikkakunnilla ja lähiseudulla. Toimintaan sisältyy sekä yritysten toimitilojen siivousta että kotisiivouksia. Yrityksellä on hyvät ja luotettavat työntekijät. Yrityksellä on pitkäaikaiset yhteistyökumppanit ja asiakassuhteet: sopimusasiakkaat ja lisämyynti on hyvin hoidettu. Yritys toimii vuokratiloissa, jotka uusi yrittäjä voi halutessaan vuokrata tai ostaa omaksi. Auto- ja konekanta on laaja ja hyvä: tässä on kaikki mitä siivousalan yrittäjä tarvitsee. Osakeyhtiön tai liiketoiminnan myyntiin sisältyvät valmis, toimiva asiakaskanta, yhteistyökumppanuudet sekä perehdytys toimintaan. Yrityksen taloushallinto on verkossa pilvipalvelussa, joten johtamista voi hoitaa missä päin maailmaa tahansa. Myös työajan kirjaukset toimivat pilvipalvelussa kännyköillä ja tiedot siirtyvät helposti palkanlaskentaan ja laskutukseen suoraan tarkastuksen jälkeen. Yritys työllistää tällä hetkellä 7 kokopäiväistä siivoojaa.  Uudelle yrittäjällä on tässä hyvät puitteet jatkaa menestyksekästä siivousalan toimintaa useamman maakunnan alueella Itä-Suomessa. Uusi yrittäjä voi halutessaan myös laajentaa yrityksen toimialaa esimerkiksi kodinhoito-, kotipalvelu- tai talonmiestoimintaan. Ota yhteyttä!     Avainsanat: siivous, kotisiivous, yrityssiivous
Ei hinnoiteltu
Myydään
Huolto-, korjaus- ja asennuspalvelu

Myydään pienkonehuollon liiketoiminta Vaasassa

Myydään 25 vuotta Vaasassa toimineen, laajan asiakaskunnan omaavan pienkonehuolto -yrityksen liiketoiminta.  Olemme sähkö – ja ilmapainetyökalujen huoltoliike sekä tarvike- ja varaosamyyjä. Huollamme ja korjaamme sähkötyökaluja ja koneita sekä ammattilaisille, että yksityiskäyttäjille. Palvelemme nopealla toimitusajalla ja laadukkaalla asiakaspalvelulla Vaasanseudun kasvavaa energiateollisuutta.
60 000 €
Myydään
Huolto-, korjaus- ja asennuspalvelu

Sähkökonekorjaamo Helsingissä

Eläköitymisen johdosta myydään sähkökonekorjaamon liiketoiminta, vuokratilat.
Ei hinnoiteltu
Ostetaan
Tilitoimisto

Ostetaan Tilitoimisto

Yritysasiakkaamme etsii ostettavaa toimivaa tilitoimistoa, joko yhtiö- tai liiketoimintakauppana. Yhteydenottonne käsitellään luottamuksellisesti. Kaiken kokoiset tilitoimistot kiinnostavat.
Ei hinnoiteltu
Ostetaan
Siivous ja puhtaanapito

Asiakkaamme etsii ostettavaa siivousalan yritystä

SIIVOUSLIIKE Yritysasiakkaame etsii ostettavaa yritystä siivoustoimialalta. Yhteydenottonne käsitellään luottamuksellisesti. 
Ei hinnoiteltu
Myydään
Hallinto- ja toimistopalvelu

MYYTÄVÄNÄ TOIMISTOTARVIKKEITA JA KUVAPALVELUJA TUOTTAVA YRITYS

Toimiala: Toimistotuotteet, kuvantamispalvelut ja it-tuki sekä laitteet Yritys perustettu: 1975 Yritys sopii erityisesti yksityishenkilölle, joka on kiinnostunut myyntityöstä ja asiakaspalvelun työtehtävistä yrittäjäpohjalta ja omaa osaamista esimerkiksi it-sektorilta. Menestyminen edellyttää osallistumista päivittäiseen työhön asiakkaiden parissa.  Omistajan vaihdos toteutetaan liiketoimintakaupalla tai osakekaupalla, riippuen ostajan tavoitteista.  Kannattavan toiminnan edellytykset ovat hyvät kehitysmyönteisen toimintatavan ja myyntitaidot omaavalle ostajalle, joka edelleen pystyy laajentamaan tuoterepertuaaria ja/tai laajentamaan toimintaa esimerkiksi it-tukipalveluihin, joiden markkina tunnetaan hyvin yrityksessä jo nyt. Yrityksellä on kaksi kivijalkakauppaa kahdella eri paikkakunnalla, lisäksi myyntityötä tehdään suoraan yrityksille, joille ostokset toimitetaan perille saakka. Yrityskauppa tarjoaa tässä tapauksessa matalan kynnyksen ryhtyä yrittäjäksi, johtuen yrityksen kevyestä taserakenteesta ja selkeästä olemassa olevasta myyntipohjasta.  Lisätietoja yrityksestä antaa omistaja. Jan Kontiainen 040 555 4348
Ei hinnoiteltu
Myydään
Konsultointi ja koulutus

Täyden palvelun kuivakäymälä ja jätevesiasiantuntijatalo

Yhtiö on täyden palvelun talo. Sieltä löytyy kaikki tarvittavat liittyen kuivakäymälöihin tai jätevesien hoitoon. Ostoksia voi tehdä joko suoraan varastomyymälästä tai verkkokaupan kautta. Jätevesilaitteet voi käydä noutamassa itse myös lähimmästä ison ketjun toimipisteestä. Asiakkaat toivovat myös PuuCeen rakentajaa, joten kirvesmiehelle olisi laajennusmahdollisuutta. Hintapyynnön perustelutHintapyyntö perustuu liikeomaisuuden ja tuotemerkkien arvoon. Yrityskaupassa luottamus on yhteinen asia. Tarkempien lisätietojen saanti edellyttää salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Jos haluat tarkempia tietoja tästä kohteesta, ota yhteyttä kohteen välittäjään.  
58 000 €
Ostetaan
Varastointi

Ostamme pienvarastoalan yrityksiä

Cityvarasto Oyj on Suomen johtavia toimijoita pienvarastoalalla. Kasvamme ja haluamme ostaa pienvarastoja ympäri Suomea kasvukeskuksista tai suuremmista kaupungeista. Olemme kiinnostuneita kaikenkokoisista pienvarastoalan yrityksistä, joten olipa kokosi pieni tai suuri – haluamme kuulla sinusta.  Meidät tunnetaan luotettavana sopimuskumppanina vuokranantajille ja hyvänä työnantajana mahdollisille työntekijöillesi. Kauppa voidaan toteuttaa joustavasti osakkeiden myyntinä, liiketoimintakauppana tai voimme ostaa omistamasi tai vuokrata vuokranantajaltasi toimitilan, joka toimii pienvarastona. Vaihtoehtoisesti voit alkaa harjoittamaan pienvarastoliiketoimintaa valtakunnallisen Cityvarasto brändin alla franchising-yrittäjänä.  Käsittelemme kaikki yhteydenotot luottamuksella. Ota yhteyttä!    Hakusanat: pienvarasto, pienvarastot, vuokravarasto, minivarasto, varastot, varasto, itsepalveluvarasto, varastointi, vuokravarastot, minivarastot, minivarastoja, pienvarastoja
Ei hinnoiteltu
Kohteet 73 - 84 hakutuloksista

Yrityspörssi

TIETOA PALVELUSTA Yrityspörssi on kohtaamispaikka verkossa yritysten myyjille ja ostajille. Palvelussa voit jättää yrityksen myynti- ja ostoilmoituksia sekä kertoa palveluistasi yrityskauppoihin liittyen.  Myyjät saavat enemmän näkyvyyttä ilmoituksilleen, ostajat saavat kattavamman kuvan yritystarjonnasta ja palveluntarjoajat saavat omille palveluilleen näkyvyyttä.

loder image