JÄTÄ ILMOITUS

Palvelut

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Ompelimo ja räätäli

Ompelutarvikeliike Helsingissä

Myydään perinteikkään pitkään toimineen ompelutarvikeliikkeen liiketoiminta. Yritys on omalla alallaan erittäin hyvässä maineessa laajan valikoiman ja osaavan henkilöstön ansiosta. Tuotteiden katerakenne on kohdallaan, mutta kertakaupat ovat pieniä. Myymälämyynnin lisäksi tuotteita toimitetaan pienimuotoisesti postilla. Yrityksellä ei ole tällä hetkellä nettikauppaa ja nettiin laajentaminen olisi iso mahdollisuus. Yritys on työllistänyt omistajan lisäksi muutaman osa-aikaisen apulaisen/sijaisen, jotka ovat valmiita jatkamaan uuden oistajan palveluksessa. Myydään yrityksen liiketoiminta: kalusto, laaja varasto, nettisivut sekä nimi. Kauppa ollaan valmiita toteuttamaan maltillisella substanssiarvolla. Yhtiö on tehnyt ok positiivista tulosta, mutta omistajan palkkaoikaisuiden jälkeen tulos on vaatimaton. Inventaarin arvostus on myös jossain määrin haastava tuotteiden kiertonopeuden ollessa heikko ja artikkelimäärän valtava. Kirjanpidossa inventaari on tehty varovaisuusperiaatetta noudattaen. Yritys omaa erittäin hyvän potentiaalin ja toiminta on on mahdollista kehittää entisestään. 2018 toiminta oli noin 10% kasvussa 2017 verrattuna toiminnan kehittämisen myötä. Omistaja on luopumassa yrityksestä eläköitymisen takia, mutta on valmis auttamaan uutta omistajaa riittävän siirtymäkauden ajan ja erikseen sovittaessa myös jatkossa esim. lomatuurauksissa yms. Tarkempia tietoja salassapitosopimusta vastaan. Yhteydenotot: Yritysmyynti Habita, Tuure Toivola, 050 524 1217, tuure.toivola@habita.com Ilmoituksessa käytämme kuvituskuvaa.
48 000 €
Myydään
Hautaustoimisto

Pitkään toimineen hautaustoimiston liiketoiminta Helsingin keskustassa

Myytävänä postinumeroalueella 00530 pitkään toiminut ja vankan asiantuntija-aseman saavuttanut hautaustoimiston liiketoiminta, kalusteet ja laitteet.   Hautaustoimiston monipuoliseen palveluvalikoimaan kuuluu perinteisen hautaustoimistopalvelun lisäksi mm. perunkirjoitukset, perinnönjako, kuolinpesien siivoukset ja tyhjennykset sekä tarvittaessa desinfiointipalvelut.Hautaustoimistolla on kukkalaitepalvelu ja yhteistyösopimukset monen hautaukseen liittyvän yrityksen kanssa. Liike myydään omistajan eläkkeelle jäämisen vuoksi ja hän opastaa tarvittaessa uuden yrittäjän alalle ja alkuun avaimet käteen periaatteella.Sopimuksia mm merituhkauspalvelu voidaan jatkaa uuden omistajan kanssa. Liiketoiminnan, kalusteiden, laitteiden, yrityksen nimen hintapyyntö 60 000 euroa. Hautaustoimiston omistaja voi jäädä vuokraisännäksi uudelle omistajalle ja vuokra on 3000 euroa kuukaudessa. Toisena vaihtoehtona voidaan myös myydä katutasossa oleva liikehuoneisto 106 m2. Liikehuoneisto on yhdistetty aikanaan kahdesta erillisestä liikkeestä ja siinä on näyttävät isot ikkunat kadulle keskeisellä paikalla. Liikehuoneiston hinta on 395 000 euroa. Näytöt ja yhteydenotot, mari.karkkainen@remax.fi
60 000 €
Myydään
Muu palvelualan yritys

Kehystyspalveluyhtiön liiketoiminta hyvällä sijainnilla Helsingissä

Yhtiö on lähes 60 vuotta vanha perheyhtiö kehystyspalvelualalla. Toimintaan kuuluu myös taulujen ja sisustustaulujen myynti. Hintapyyntö: 25 000 € + varastoHintapyynnön perustelut : - Suurin osa kauppahinnasta koostuu varastosta ja kalustosta. - Liiketoiminta muodostaa kannattavan sekä toimivan liiketoimintakonseptin. - Nykyinen omistaja on sitoutunut auttamaan uutta omistajaa liiketoiminnan haltuunotossa. Yrityskaupassa luottamus on yhteinen asia. Tarkempien lisätietojen saanti edellyttää salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Jos haluat tarkempia tietoja tästä kohteesta, ota yhteyttä kohteen välittäjään.
25 000 €
Myydään
Mainostoimisto ja markkinointialan yritys

Myydään mainosteippauksiin erikoistunut yritys

Myydään mainosteippauksia suunnitteleva ja toteuttava yritys. Hyvämaineinen yritys palvelee pitkäaikaisia asiakkaita Etelä-Pohjanmaalla. Yrityksen erityisosaamista on ajoneuvojen teippaukset, mainosteippaukset ja suurkuvatulosteet. Alueen johtava toimija auto-, tasolasi- ja turvakalvojen asennuksessa. Yritys toimii vuokratiloissa ja konekanta on moderni. Asiakaskunta koostuu alueen yrityksistä, joiden kanssa yhteistyötä on tehty useita vuosia tai vuosikymmeniä.   Tässä loistava tilaisuus lähteä yrittäjäksi valmiin asiakaskunnan, kaluston ja maineen avulla tai laajentaa toimintaa!
Ei hinnoiteltu
Kohteet 85 - 88 hakutuloksista

Yrityspörssi

TIETOA PALVELUSTA Yrityspörssi on kohtaamispaikka verkossa yritysten myyjille ja ostajille. Palvelussa voit jättää yrityksen myynti- ja ostoilmoituksia sekä kertoa palveluistasi yrityskauppoihin liittyen.  Myyjät saavat enemmän näkyvyyttä ilmoituksilleen, ostajat saavat kattavamman kuvan yritystarjonnasta ja palveluntarjoajat saavat omille palveluilleen näkyvyyttä.

loder image