JÄTÄ ILMOITUS

Tapahtuma- ja kulttuuripalvelu

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Tapahtuma- ja kulttuuripalvelu

LASERPELI

Myydään huipputekniikalla varustettu laserpeliareena Etelä-Suomen alueella hyvällä sijainnilla. Laserpeliareenan palvelut soveltuvat monipuoliseen tekemiseen aina Tyky-päivistä lasten juhliin. Tässä myydään koko osakekanta ja siihen sisältyy laadukkaat koneet sekä laitteet. Hyvin rakennettu konsepti, kiinnostava palvelutarjonta ja huikeat mahdollisuudet.Tämä on loistotilaisuus lähteä yrittäjäksi tai laajentaa olemassaolevaa liiketoimintaa. Käytämme kuvituskuvaa. Yrityskaupassa luottamus on oleellinen asia. Tarkempien tietojen saaminen edellyttää aina salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Soita ja kysy minulta lisää, annan mielelläni lisätietoja.      
89 000 €
Myydään
Tapahtuma- ja kulttuuripalvelu

Pakopeli FindOut, Ilmajoen ja Seinäjoen liiketoiminnat

Myydään pakopeliliiketoiminta Ilmajoella ja Seinäjoella. Toiminta on alkanut Ilmajoella tunnelmallisessa Yli-Lauroselan talomuseossa sekä Seinäjoella inspiroivalla Rytmikorjaamolla vuonna 2015, kun toimiala rantautui Suomeen. Toiminta on vakiintunutta ja kannattavaa. Kohteet myydään joko yhdessä tai erikseen.  Nykyinen yrittäjä aikoo keskittyä tulevaisuudessa Vaasan pisteeseen ja muut kohteet myydään yrittäjän pitkän sairasloman vuoksi. Tutustu kohteisiin: www.findout.fi www.facebook.com/pakopeliFO www.instagram.com/pakopelifindout  Hinta: FindOut Ilmajoki 15.000 € ja FindOut Seinäjoki 62.000 €. Hinnat sisältävät kolme toiminnassa olevaa pelihuonetta/toimipiste, niiden asiakasrekisterit, yhteistyöverkostot sekä perehdytyksen toimintaan. Jos ostaja haluaa, yrittäjä voi neuvotella koko yrityksenkin myymisestä.  Tartu tilaisuuteen nyt, pikkujoulukauden kynnyksellä!
Ei hinnoiteltu
Kohteet 1 - 2 hakutuloksista

Yrityspörssi

TIETOA PALVELUSTA Yrityspörssi on kohtaamispaikka verkossa yritysten myyjille ja ostajille. Palvelussa voit jättää yrityksen myynti- ja ostoilmoituksia sekä kertoa palveluistasi yrityskauppoihin liittyen.  Myyjät saavat enemmän näkyvyyttä ilmoituksilleen, ostajat saavat kattavamman kuvan yritystarjonnasta ja palveluntarjoajat saavat omille palveluilleen näkyvyyttä.

loder image