JÄTÄ ILMOITUS

Myydään viihde- tai kulttuurialan yritys

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Tapahtuma- ja kulttuuripalvelu

Haetaan osakasyrittäjää koulutus- ja tapahtumakeskukseen

Etsimme osakasyrittäjää, joka voi tuoda hikipääomaa ja osaamista etenkin tapahtumien järjestämiseen. Jos sen lisäksi voit tehdä pääomasijoituksen, niin olet suosikkiemme joukossa. Tutustu, ja saatat yllättyä: https://www.viikinlahticampus.fi/
Myydään
Tapahtuma- ja kulttuuripalvelu

Kannattava tapahtumatoimisto

Myydään tapahtumatoimisto, jonka toimintaan sisältyy sekä kaluste-, somiste- ja telttavuokrausta että tapahtumasuunnittelua ja toteutusta. Yritys toimii Itä-Suomessa. Yhtiö on velaton.  Kauppa voidaan toteuttaa osakeyhtiön myyntinä tai liiketoimintakauppana. Kauppaan sisältyvät liiketoiminta, asiakasrekisteri ja monipuoliset tapahtumatuotannon kalusteet, laitteet ja tarvikkeet. Yritys työllistää tällä hetkellä yrittäjän lisäksi yhden työntekijän ja lisäksi työvoimaa palkataan projektikohtaisesti.  Myynnin syynä ovat yrittäjän tulevaisuudensuunnitelmat. Tule jatkamaan tapahtumatoimiston kannattavaa liiketoimintaa. Ensiyhteydenotot pyydetään yhteydenottolomakkeen kautta. 
Itä-Suomi
Kohteet 1 - 2 hakutuloksista

Yrityspörssi

TIETOA PALVELUSTA Yrityspörssi on kohtaamispaikka verkossa yritysten myyjille ja ostajille. Palvelussa voit jättää yrityksen myynti- ja ostoilmoituksia sekä kertoa palveluistasi yrityskauppoihin liittyen.  Myyjät saavat enemmän näkyvyyttä ilmoituksilleen, ostajat saavat kattavamman kuvan yritystarjonnasta ja palveluntarjoajat saavat omille palveluilleen näkyvyyttä.

loder image