Post an ad!

Yritykset, sähköasennus- tai huolto

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Sähköasennus ja -huolto

Sähköasennuksiin keskittynyt sähköalan yritys

Myydään outokumpulainen sähköasennuksiin keskittynyt sähköalan yritys. Yrityksellä on laaja asiakaskunta ja paljon suuria teollisia yrityksiä asiakkaana. Myös Outokummun kaupunki ja sen tytäryhtiöt käyttävät ko. yrityksen palveluita. Kyseessä on pitkään toiminut yritys; Osakeyhtiöksi vuonna 2000, sitä ennen kommandiittiyhtiönä vuodesta 1975 ja toiminimenä vuodesta 1954. Nykyisellä omistajalla on yritys ollut vuodesta 1988. Lisätietoja tästä linkistä!
Myydään
PÖRSSINOSTO
Sähköasennus ja -huolto
600 000 €

Kasvava ja kannattava sähköalan yritys PK-seudulla

Pääkaupunkiseudulla toimiva voimakkaasti kasvava ja kannattava sähköalan yritys, joka on keskittynyt pääasiassa yritysasiakkaiden palveluun. Yrityksellä on hyvät asiakkuudet sekä useita puitesopimuksia. Kasvu on perustunut orgaaniseen kasvuun ja markkinointia sen saavuttamiseen ei ole tarvittu lainkaan. Yritys myydään tarjousten perusteella omistajapariskunnan muuton vuoksi. Siirtymäajan järjestelyistä ja omistusrakenteesta voidaan keskustella joustavasti.
Kohteet 1 - 2 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image