JÄTÄ ILMOITUS

Ravintola-ala

Kärki-ilmoitukset
Myydään
Kärki-ilmoitukset
Ravintola
190 000 €

Kahvila-Ravintola vilkkaan tien-ja työpaikkojen vieressä, näkyvä paik.

Eläköitymisen vuoksi mydään Kahvila-Ravintola kiinteistö Riihikoskella, laitteineen, kalustoineen ja astioineen, 60 asiakaspaikkaa ja 18 paikkaa katetun terassin alla. Tilava piha raskaalle kalustolle sekä henkilö autoille. Olen toiminut vuodesta 2005 alkaen yrittäjänä kyseisessä paikassa, joten vakio asiakaskuntaa on kertynyt. Ravintola tilat 170 m2, asuintilat 100 m2 Perheyritys yrittäjä ja 1 osaaikainen perheen jäsen + vuokratyö voima. Tämä mahdollistaa välittömän liiketoiminnan aloittamisen. Mahdollisuus myös vuokrata. Tiedustelut sähköpostilla
Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Kahvila
19 500 €

Myydään tunnelmallinen pieni kahvila

Myydään tunnelmallinen ja viihtyisä pieni kahvila Porin ydinkeskustassa. Kauppaan kuuluu liiketoiminta ja irtaimisto. Tässä valmis kahvila laitteineen. Kyseisessä paikassa ollut kahvilatoimintaa viimeiset 30 vuotta. Rakennus on Porin vanhimpia liikerakennuksia.  Sijaitsee esiintymislavan vieressä, jossa erilaisia tapahtumia. esim. Jazz-viikon areena keskustelut. Asiakaspaikkoja sisällä 20-25. Mahdollisuus kesällä terassiin, jossa paikkoja ollut 12-15. Kalusteet kuuluvat kauppaan. Terassi on Porin aurinkoisin. Aurinko paistaa koko päivän. Kalusteina vanhaa aikaa huokuvat pöydät ja tuolit. Myös leikkipaikka lapsille. Kahvilassa hyvät laitteet, mm. erikoiskahvikone/mylly, iso vitriini, metoksen pesukone, kaksipuolinen rasvakeitin, paninirauta, Queenin kahvinkeitin, hyvä kiertoilmauuni ym ym. Kaikki kuuluu kauppaan. Myös astiat ym:t. Eli mitään ei välttämättä tarvitse ostaa Putkiremontti tehtiin keväällä -19 sukittamalla.  Voit kehittää kahvilaa oman makusi mukaan, vain mielikuvitus on rajana. Tästä laitteiden hinnalla ihana kahvila :) Tarjoukset huomioidaan!
Myydään
Kahvila
19 900 €

Myydään aito japanilainen Sushi-Kahvila Helsinki Etu-töölö

soita ja sovi esittely 0400-551670 tai lähetäsähköposti niin saat tiedot esitteestä.
Myydään
Kahvila
20 000 €

Siirrettävä Frozen Yogurt -kioski / kesäkahvila

Jäägurtti Oy myy Vuonna 2017 valmistunutta siirrettävää Frozen Yogurt -kioskia / kesäkahvilaa. Kioski on erittäin tyylikäs ja uusilla kalusteilla varustettu ja se soveltuu käyttöön joko omana yksikkönään tai nykyisen bisneksen lisämyyntipisteeksi. Kioskista voi myydä myös perinteistä jäätelöä pehmiksenä tai irtojäätelönä. Tuotteen kateprosentti on yli 80 % ja kesäkauden myynti on Turussa vaihdellut vuokrapaikasta riippuen 50.000 - 110.000€.  Kioskeja on saatavilla kaksi kappaletta, 20 000 €/kpl ilman jäätelökonetta.
Koko Suomi
Myydään
Kahvila
25 000 €

Myydään Länsi-Tampereella toimivan kahvilan liiketoiminta

Myydään hyvällä paikalla, kehittyvällä Länsi-Tampereen alueella, sijaitsevan kahvilan liiketoiminta kalusteineen ja irtaimistoineen. Kahvila on ollut toiminnassa muutaman vuoden ja sillä on vakiintunut asiakaskunta. Hyvät liiketoiminnan kehitysmahdollisuudet, kahvilassa noin 25 asiakaspaikkaa, kesäisin pieni terassi, kompaktin toimivat vuokratilat n. 70m2. Soveltuu hyvin yksinyrittäjälle. Lisätietoja pyytämällä.
Myydään
Ravintola
29 000 €

Ravintola Vaasan Palosaarella

เซ้งร้าน ทำเลดีมาก ภายในร้านเพิ่งปรับปรุงตกแต่งใหม่อุปกรณ์ครบครัน พร้อมเปิดร้านได้ทันที ร้านอยู่ตรงข้ามลานกิจกรรมของเขต Palosaari มีร้านค้าสะดวกซื้อ และที่จอดรถฟรีข้างๆ ร้าน( 2ชม.) ลูกค้าสามมารถนั่งรับประทานอาหารได้อย่างสบายใจ สามารถ ขายอาหารได้ทั้งไทยและต่างชาติ ขายได้ทังบุฟเฟต์ และตามสั่ง (ราคาขายไม่รวมพนักงาน ไม่รวมสูตรอาหารไทย ) For sale ! restaurant next to Vaasa Palosaari market square.Including business,machines kitchen appliances and furniture.Newly renovated and many of alppliances have recently been renewed. Max.occupancy is 48 peoples. There is free parking for 2 hours.Deal does not include employees and Thai food recipes. Myydään Palosaaren torin vieressä sijaitsevan Thai-ravintolan liiketoiminta, koneet ja kalusteet. Tilat on remontoitu sekä suuri osa koneista uusittu hiljattain. Asiakaspaikkoja noin 48. Asiakkaille hyvin ilmaisia parkkipaikkoja. Kaupassa ei siirry työntekijöitä,ei thairuoka reseptiä. 
Myydään
Baari
29 500 €

Myydään erittäin viihtyisä gastropubi

Nyt olisi kaupan erittäin viihtyisä ja suosittu gastropubi. Paljon potentiaalia! Kaikki kalusteet ja lähes kaikki laitteet kuuluvat luonnollisestikin hintaan, eli myydään melkein sellaisenaan. Osa laitteista, kuten astianpesukone ja jääpalakone, kuuluu vuokranantajalle, mutta ovat siis baarin käytössä. Jo pelkästään laitteet, huonekalut ja remontti ovat tuhansien arvoisia! Tästä hyvä starttipaketti baariyrittäjälle. Erittäin alhainen vuokra ja hyvät tulevaisuudennäkymät. Tällä hetkellä baarissa työskentelee yksi kokoaikainen ja yksi osa-aikainen työntekijä. Myydään muuttaoaikeiden ja uusien yrityssuunnitelmien johdosta, mutta meillä ei siis ole kiirettä myydä.
Myydään
Leipomo tai konditoria
33 000 €

Leipomo-konditoria Linnan Helmi Porissa

Myydään Porin Kauppahallissa toimiva Leipomo-konditoria Linnan Helmi liiketoimintakauppana. Leipomon tuotevalikoimaan kuuluvat perinteiset leipä- ja kahvileipätuotteet sekä tilaustuotteina erilaiset kakut ja muut makeat ja suolaiset leivonnaiset. Leipomon tuotteita myydään kauppahallissa ja suoraan asiakasyrityksille. Hyvässä nosteessa oleva leipomoalan kasvuyritys on nostanut profiiliaan huomattavan menestyksekkäästi markkinoinnilla, myymälätilojen kunnostuksella sekä panostamalla asiakaskokemukseen. Kauppahallin leipomo on toiminut nykyisellä nimellä kesäkuusta 2018 lähtien, sitä ennen se toimi nimellä T.K. Huhtasen kotileipomo. Nykyinen omistaja myy leipomon yritystoiminnan terveyssyistä. Ahkeran tuotekehityksen tuloksena syntynyt tämänhetkinen valikoima on saanut äärettömän hyvää palautetta asiakkailta. Asiakaskunta koostuu pääasiassa porilaisista, mutta yritys on saanut kanta-asiakkaita ympäri Suomen ja aina Australiaa myöden. Valikoimiin kuuluu myös ruoka-allergikoille ja erityisruokavaliota noudattaville sopivia tuotteita. Erityistä suosiota ovat keränneet juureen leivottavat hapanleivät. Monet Linnan Helmen tuotteista sopivat erinomaisesti myös laajemmille markkinoille. Leipomolla on tuotteiden puolesta todella suuri käyttämätön potentiaali laajentaa asiakaskuntaa esimerkiksi ruokakauppoihin, torikauppaan ja markkinoihin, sekä toimimaan alihankkijana muille leipomoille. Leipomon resurssit ja tilat riittäisivät tarvittaessa kaksinkertaistamaan tuotannon.   Liiketoimintakauppa sisältää valmiin asiakaskunnan, reseptiikan sekä kaluston – kaiken, mitä leipomossa tarvitaan. Siirtyviä työntekijöitä ei ole. Leipomon nykyisen toiminnan saa halutessa integroitua helposti toiseen yritykseen. Nykyinen omistaja on tarvittaessa valmis perehdyttämään uuden yrittäjän. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää! Ensiyhteydenotot pyydetään yhteydenottolomakkeen kautta.
Myydään
Ravintola
35 000 €

Huippukokin kehittämä hieno konsepti ja reseptiikka

Myytävänä modernin ja trendikkään, terveellisyyteen ja raikkauteen perustuvan deli/ravintolaketjun liiketoiminta, brändi, reseptiikka, liikeidea, visuaalinen ilme, sometilit, kalusteet ja laitteet. Ketjulla on tällä hetkellä yksi toimipiste ja se on helposti skaalattavissa joko omaan ketjutoimintaan tai franchise-yritykseksi. Reseptiikka on alan huippuammattilaisen tekemä ja myyntikate tuotteille 68-75%. Liikevaihto on ollut vuositasolla kokoluokissa 160-260 k, riippuen toimipisteiden määrästä. Voimme tarvittaessa auttaa uusien liiketilojen löytämisessä. Nykyisessä toimipisteessä Hietaniemen hallissa hyvä asiakasvirta lounasasiakkaita ja tarvittaessa siirtyvä hyvin motivoitunut henkilökunta. Delin liiketoimnta myydään yrittäjän muiden työkiireiden takia ja aloittamaan pääsee vaikka heti. Hintapyyntö 35 000 euroa / tarjous.Vuokra on 1276,34€/ kk + alv 24%
Koko Suomi
Myydään
Ravintola
39 000 €

Myydään lounasravintola Helsingissä

Päivitys 3.3.2020. Esisopimus rauennut, kun ostaja ei saanut rahoitusta kuntoon. Tarkoituksena järjestää kohteessa ns. julkinen näyttö lähipäivinä. Pyrimme olemaan myös yhteydessä kaikkiin, jotka ovat kohteeseen kiinnostuksensa ilmoittaneet aiemmin. Myydään Helsingissä (postinumero 00740) kehä kolmen läheisyydessä hyvällä sijainnilla oleva lounasravintola. Loistava tilaisuus esim. itsensä työllistäjälle tai nykyiselle yrittäjälle joka haluaa laajentaa toimintaansa. Nykyinen yrittäjä ei ole itse aktiivisesti työskennellyt ravintolassa ja haluaa karsia liiketoiminnan rönsyjä. Lounasravintola on palvellut ainoastaan lounasaikaan ja myynnit ovat vaihdelleet kesälomakuukauden 2.000 eurosta aina 25.000 euron myynteihin. Paikka soveltuu tukemaan myös catering toimintaa. Tilojen yhteydessä toimii iso pörssiyritys, jonka kokoustarjoiluista on myös huolehdittu. Aktiivisella otteella myyntejä olisi mahdollisuus kasvattaa entisestään. Kauppa voidaan toteuttaa ilman henkilökuntaa tai osa henkilökunnasta voi siirtyä kaupan mukana. Myydään liiketoiminta ja hyvä ja monipuolinen kalusto astioineen. Vuokra vain 1350e+alv sekä 2kk vuokravakuus. Toimitilat 64m2 keittiö ja ruokailutila, 21m2+10m2 varasto ja 63m2 yhteiskäytössä pörssiyhtiön kanssa kabinettitila. Oikeus pysäköintitilojen käyttöön päivittäin käytössä oleville autoille ja asiakkaille. Vuokra sisältää lämmityksen ja valaistussähkön. Heinäkuun vuokra 50% Vuokrasopimus toistaiseksi voimassaoleva 6kk irtisanomisajalla. Tiedustelut kohteesta yritysmyynti Habita/Tuure Toivola 050 524 1217 tai tuure.toivola@habita.com Tarkemmat tiedot kohteesta salassapitosopimusta (NDA) vastaan. Yritysmyynti Habita on Suomen suurimman pankeista riippumattoman kiinteistövälitysliikkeen Yritysmyynti yksikkö. Avustamme pienissä ja keskisuurissa (0-3milj. eur) yrityskaupoissa ostajia ja myyjiä. Otamme välitettäväksi uusia kohteita. Alkuneuvonta on maksuton. Avustamme myös sukupolvenvaihdoksissa.
Myydään
Kahvila
39 000 €

Kannattava ja suosittu kahvila kaupungin ykkköspaikalla

Myydään kannattava kahvila Kristiinankaupungissa. Kahvila toiminut samoissa vuokratiloissa jo useita vuosia, torin laidalla. Ihanat vakioasiakkaat. Hyvä näkyvyys ja arvosana somessa sekä Googlessa.  Samassa talossa toimii mm. kangaskauppa, kukkakauppa, taidestudio, lahjatavaraliike sekä lounasravintola.  Asiakaskunta koostuu paikallisista, yrityksistä, mökkiläisistä, turisteista sekä useiden eri tapahtumien kävijöistä. Kristiinankaupungissa järjestetään mm. suurmarkkinat kolme kertaa vuodessa, jotka kaikki ovat iso osa kahvilan toimintaa. Yksistään markkinoilla kävijöitä on kymmeniätuhansia, joista moni löytää tiensä myös kahvilaan. Teemme myös paljon tilauskakkuja ja muita tilaustuotteita. Tällä hetkellä kahvilan pyörittämiseen suositeltavaa olla 2 henkilöä, koska tilauskanta on niin suuri. Markkinoilla tilapäisapua tarvitaan enemmänkin, 1-2. Tekevä pystyy pyörittämään kahvilaa myös yksin. Sopisi erityisen hyvin pariskunnalle tai kahdelle leivontataitoiselle kaverukselle. Kahvilassa myydään mm. paikan päällä leivottuja kakkuja, kahvileipiä, leivoksia, suklaita, piirakoita, leipää, salaatteja, Pingviini-irtojäätelöä, Laitilan limonaadeja sekä erikoiskahveja. Tuotteet ovat laadukkaita, tuoreita ja tarkoin harkittuja. Reseptiikka ja tarvittaessa leivontaopastus annetaan jatkajalle. Mahdollisuus laajentaa toimintaa esimerkiksi pitopalvelun puolelle.  Asiakaspaikkoja sisällä n. 70, ulkona kesäterassilla n. 15. Paikkoja mahdollista lisätä. Tiloihin kuuluu lisäksi 3 vessaa, leikkihuone, varasto, kabinetti sekä keittiötilat. Liiketoimintakauppaan kuuluvat täydellinen ja kaiken kattava irtaimisto niin salin kuin keittiönkin puolella, sen hetkinen varasto, yritystoiminta ja brändi/nimi. Nykyinen liikeidea toimii todistetusti ja laajentamisenkin varaa on. Liikevaihto vuonna 2019 noin 100 000 eur, tuotto noin 50 000 eur. Kyseessä todellinen avaimet käteen -kauppa! Aloita tienaaminen välittömästi. Erinomainen yritysmahdollisuus esim. leipuri-kondiittorille! Vuokrasopimus neuvoteltava vuokraemännän kanssa. Kiinteistössä talonmies, joka hoitaa kiinteistöön liittyvän asian kuin asian Kysy lisää, niin vastaamme mielellämme.  
Kristiinankaupunki
Myydään
Kahvila
46 500 €

Myydään lounasruokala

Myydään menestyvä lounasruokala Jämsästä hyvällä sijainnilla. Ruokalan sijaitsee Jämsässä Hallin tienvarressa, tontilla on runsaasti parkkitilaa myös suurille ajoneuvoille. Asiakaskunta on vakiintunut ja lounasruokala on toiminut paikalla jo toistakymmentä vuotta. Asiakkaina työssäkäyviä ja eläkeläisiä. Ruokala on siisti ja viihtyisä. Tilassa voi pitää pienimuotoisia juhlia, kokouksia ja muistotilaisuuksia. Ruokalassa on n. 50 asiakaspaikkaa. Hintaan sisältyy kattava määrä astioita ja ruuanlaittovälineitä. Ruokalassa on kylmä ja lämmin linjasto valmiina. Nykyinen henkilökunta on mahdollista palkata uudelle toimijalle. Paikka toimii hyvin yrittäjäpariskunnalle. Yritystoiminta myydään eläkkeelle siirtymisen johdosta. 
Myydään
Baari
47 000 €

Kunnan parhaalla paikalla, hyvämaineinen koko kylän oma pubi

Haluatko olla osa Luvialaista tarinaa? Koko kylän oma, ja keskustan ainoa pubi-liiketoiminta on nyt myynnissä. Saat haltuusi menestyvän ja hyvämaineisen yrityksen, joka toimii hyväkuntoisissa toimitiloissa aivan kylän keskustassa. Keittiö on tilava sekä toimiva, ja sen kautta valmistuu herkulliset ruuat niin yksityistilaisuuksiin yrityksen tiloissa, kuin myös catering-tilauksiin muualle. Asiakastilat ovat väljät, ja toiminnalle suunnitellut. Tiloissa myös tilaa esiintyjille, ja niitä täällä on viikonloppuisin vieraillutkin. Kesäisin terassi palvelee suurempaa väkimäärää. Toimintaa kehitettävissä vielä vaikka ja mihin! Ota siis aitiopaikka Luvialaisten sydämiin, ja tule luomaan kylän omaa legendaa! Tämä yritys toimii kuntalaisten kohtaamispaikkana. Tiloja vuokrataan yksityistilaisuuksiin ruokailun kanssa ja ilman. Yritys myös toimittaa ruokatilauksia asiakkaille. Laajentumisen mahdollisuudet ovat suuret! Tähän yritykseen on helppo ottaa kiinni, ja kehittää sitä haluamaasi suuntaan.  Kauppa toteutetaan liiketoimintakauppana Vuoden 2019 Käyttökate oli 26400€
Kohteet 1 - 12 hakutuloksista

Yrityspörssi

TIETOA PALVELUSTA Yrityspörssi on kohtaamispaikka verkossa yritysten myyjille ja ostajille. Palvelussa voit jättää yrityksen myynti- ja ostoilmoituksia sekä kertoa palveluistasi yrityskauppoihin liittyen.  Myyjät saavat enemmän näkyvyyttä ilmoituksilleen, ostajat saavat kattavamman kuvan yritystarjonnasta ja palveluntarjoajat saavat omille palveluilleen näkyvyyttä.

loder image