JÄTÄ ILMOITUS

Myydään kahvila

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Kahvila

Kahvila järvinäkymin Hämeenlinnassa

Kahvilassa on sisällä 32 asiakaspaikkaa ja terassilla 16 asiakaspaikkaa.
Hämeenlinna
Myydään
Kahvila
25 000 €

Myydään Länsi-Tampereella toimivan kahvilan liiketoiminta

Myydään hyvällä paikalla, kehittyvällä Länsi-Tampereen alueella, sijaitsevan kahvilan liiketoiminta kalusteineen ja irtaimistoineen. Kahvila on ollut toiminnassa muutaman vuoden ja sillä on vakiintunut asiakaskunta. Hyvät liiketoiminnan kehitysmahdollisuudet, kahvilassa noin 25 asiakaspaikkaa, kesäisin pieni terassi, kompaktin toimivat vuokratilat n. 70m2. Soveltuu hyvin yksinyrittäjälle. Lisätietoja pyytämällä.
Myydään
Kahvila

Persoonallinen lounaskahvila Helsingissä

Etsitään jatkajaa uniikille lounaskahvila-lahjatavaraliikkeelle Helsingissä. Lounaskahvilassa on 45 asiakaspaikkaa ja se on tunnettu herkullisista kahvilatuotteistaan ja maistuvista lounaistaan. Vuodesta 2012 toiminut kahvila on ollut avoinna arkisin päiväsaikaan ja joka toinen lauantai. Aukioloaikojen pidentäminen on haluttaessa mahdollista. Kahvilalla on A-oikeudet. Yritys on tarjonnut myös cateringpalveluja. Uusi yrittäjä voi halutessaan laajentaa esimerkiksi konditoriatoimintaan.  Yrityksellä on uskollinen asiakaskunta ja tilassa on järjestetty myös yksityistilaisuuksia laidasta laitaan. Tilan kaksi sisäänkäyntiä mahdollistaa tilan jakamisen tarpeen mukaan ja lisäksi tilassa on takaovi, josta saa helposti kuljetettua tavarat sisään. Pöydät on tehty käsityönä. Vastaavaa kahvilaa ei Helsingissä ole.  Liiketoimintakauppaan sisältyvät lounaskahvilan kalusteet, laitteet ja tarpeisto, yrityksen nimi ja brändi, kotisivut ja sosiaalisen median sivu. Siirtyvää henkilökuntaa ei ole. Tila on vuokrattu ja vuokrasopimukseen sisältyy kaksi autopaikkaa.  Myynnin syynä on muutto toiseen maahan ja alanvaihto. Ota yhteyttä ja tule tutustumaan!
Myydään
Kahvila

KIVA KAHVILA ORIMATTILASSA

Myydään yli 22 vuotta Orimattilan Kärrytiellä toiminut kahvila liiketiloineen (95m2, päätyhuoneisto), kalusteineen ja irtaimistoineen. Kahvila sijaitsee hyvällä paikalla lähellä keskustaa kolmen muun yrityksen liikekeskuksessa, tila soveltuu myös muunlaiseen liiketoimintaan. Asiakaspaikkoja 32 ja terassilla vähintään 12. Toinen yrittäjistä eläköityy ja toinen luopuu sairauden vuoksi. Yhteydenotot:  Marja Manninen 040 5935 469                       Leena Lahtinen  040 5968 067 Sähköposti:     kuumakuppi@dnainternet.net
Orimattila
Myydään
Kahvila
92 000 €

LEIPOMO-/ KAHVILAKOKONAISUUS VARSINAIS-SUOMESSA

Hyvällä liikepaikalla toimiva kasvuyritys, jolla on hyvä asiakaskunta ja asiakastyytyväisyys. Yritys toimii vuokratiloissa, mutta myös kiinteistö voidaan ostaa omaksi.  
Varsinais-Suomi
Myydään
Kahvila
78 000 €

KAHVILA HYVÄLLÄ PAIKALLA LIIKEKESKUKSESSA

Myydään hyvällä paikalla toimivassa liikekeskuksessa olevan kahvilan liiketoiminta. Turku.
Varsinais-Suomi
Myydään
Kahvila
65 000 €

Torikahvila

Myydään Hämeenlinnan vanhin Torikahvila. Torikahvila on toiminut samalla paikalla jo vuosikymmeniä. Kahvilatoimintaa hoidetaan nykyaikaisesta myyntivaunusta, jossa hyvät täydelliset kahvilavarusteet, mm kiertoilmauuni, kylmä- ja lämminvitriinit. Asiakaskalusteet yli 100 asiakkaalle, tarvittaessa katettuna. Kahvilassa on anniskeluoikeudet. Torikahvila toimii sesonkiluonteisesti 5-6 kk kesäisin. 
Hämeenlinna
Myydään
Kahvila
35 000 €

Myydään KAHVIO Pohjois-Savossa

Myydään kahvilan liiketoiminta, nimi, kalusto ja sisusteet. Vuokratilat sijaitsevat kaupungin keskustassa. Kahvio toimii vuokratiloissa, jossa asiakaspaikkoja on nykyisellään 50 kappaletta. Kahvilalla on vakiintunut asiakaskunta ja se tunnettu itse tehdyistä leivonnaisistaan.Sovittaessa nykyinen yrittäjä on valmis perehdyttämään uuden yrittäjän toimintoihin. Lisätietoja annetaan salassapitosopimuksen allekirjoittamisen jälkeen.
Pohjois-Savo
Myydään
Kahvila

Lounaskahvila kauniissa jugendtalossa Lahden keskustassa

Myydään lounaskahvila Lahden keskustassa tarpeistoineen ja kalusteineen. Myynnissä ovat tuotantovälineet, kalusteet, irtaimisto ja haluttaessa myös liiketila. Tässä on uudelle lounaskahvilayrittäjälle kaikki tarpeellinen aloittaa oma uusi toiminta. Myös liiketilan vuokraamisesta ja/tai tuotantovälineiden vuokrauksesta voidaan neuvotella, mikäli tilan ja/tai tuotantovälineiden osto ei tule uudella yrittäjällä kyseeseen.  Liiketila (69 m2) sijaitsee katutasossa vanhassa jugendtalossa. Asiakaspaikkoja on 24. Sijainti on loistava Lahden keskustan ja matkakeskuksen välimaastossa. Keittiö on hyvin varusteltu kevyen lounaan ja leipomotuotteiden valmistamiseen ja soveltuu hyvin myös catering-toimintaan. Tiloissa on ammattilaistasoiset laitteet erikoiskahvien valmistamiseen. Tila taipuu monenlaisiin käyttötarkoituksiin, esimerkiksi kahvila-catering toiminnan voi yhdistää pienen tuotemyymälän kanssa. Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan sinulle sopivasta vaihtoehdosta!
Myydään
Kahvila
58 000 €

Myydään kahvila, Parainen

Tee tarjous. Myydään yli 13 vuotta toiminut lounaskahvila, Paraisilla vilkkaan saaristotien varrella. Lyhyt matka Turusta. Saariston rengastietä kulkevat kymmenet tuhannet matkailijat ja kaikillahan aina kahvihammasta kolottaa. Sesonkina kesäisin tehdään suurin osa kaupasta. Kirjalan kahvitupa sijaitsee levähdysalueella mutta rakennukset ovat omia ja omalla tontilla. Tilava asiakaspaikoitus, jossa pysäköintimahdollisuus sekä raskaan kaluston ajoneuvoille että henkilöautoille. Lounaskahvilaan kuuluu hirsinen rakennus n. 49 neliötä + katettu ulkoterassi 35 neliötä sekä oma 1000 neliön tontti. Lounaskahvila myydään irtaimistoineen ja koneineen liiketoimintakaupalla. Kahvilassa on myyty kahvia, kahvileipiä, kotilounasta, grilliruokaa, sekä kesätorilta vihanneksia ja myös savukalaa. Kirjalan kahvituvan liiketoiminta on kannattavaa ja sillä on vakiintunut asiakaskunta. Paras sesonki on kesäisin ja sesonkiaikana on palkattu 1-2 kesäapulaista.  Lounaskahvilassa on erinomaiset kehittämismahdollisuudet ja se voi muuntautua juuri sinun unelmiesi yritykseksi. Potentiaalia olisi paljon käyttämättä jos omistajat olisivat hyvässä työkunnossa ja talousluvut eivät ole vertailukelpoisia kun uusi yrittäjä aloittaa toiminnan. Mutta liikevaihtopohja tiedetään yhden omistajan työpanoksella. Lounaskahvila myydään siis omistajan sairauden vuoksi. Voit tutustumisen jälkeen tehdä myös oman tarjouksesi ja katsotaan miten edetään. Liiketoimintaa myydään kokonaisuutena joten vuokraaminen ei ole mahdollista. Välittäjä avustaa kaikessa suunnittelussa toiminnan jatkoon liittyen. Taloustietoja saa kun on tehty salassapitosopimus ja sen voit pyytää välittäjältä. Yhteydenotot välittäjälle sähköpostilla: vesa.leppanen@wbl.fi, Suomen Liiketoimintakaupat
Myydään
Kahvila
255 000 €

Myydään tai vuokrataan Kahvila-ravintola 13-tien varrella

Ota rohkeasti vastaan haastava ja mielenkiintoinen työ! 1984 perustettu kahvila-ravintola, kauniilla paikalla järven rannalla noin 30 km Kokkolasta. Hirsitalo hyvässä kunnossa, keittiöremontti 2015, kalliolämpö. Toiminut kahvila-ravintola ja juhlapaikkana, mutta paikka soveltuu myös muuhun yritystoimintaan.  Yritys myydään omistajan jäädessä eläkkeelle. Ahkeralle ja työtä pelkäämättömälle yrittäjälle ainutlaatuinen tilaisuus! Tervetuloa tutustumaan ja tekemään tarjous! Yhteydentot mieluiten puhelimitse suomeksi tai ruotsiksi. Puh. 040-7780032/Margareta
Myydään
Kahvila
55 000 €

Grilli-kahvila Rautjärven rannalla Padasjoella

Elämäntilanteet muuttuneet. Uudenaikaiset tilat grilli, lounaskahvila, muuntuu helposti take away myyntiin. Sijainti järven rannalla, aivan 53 tien vieressä. TE keskuksen omistamalla levähdysalueella. Hirsirakennus, joka tarvittaessa helppo siirtää vaikka kesäasunnoksi. Alueella toiminut kioski toiminta jo kymmeniä vuosia, mutta uudet toimitilat n 8 vuotta vanhat, jossa panostettu sisätiloihin ja teransseihin. Asiakaspaikkoja 50 Myydään lähes kesän liikevaihdolla tai vuokrataan pitkäaikaisella sopimuksella. Liitetiedostona kuvia.
Kohteet 1 - 12 hakutuloksista

Yrityspörssi

TIETOA PALVELUSTA Yrityspörssi on kohtaamispaikka verkossa yritysten myyjille ja ostajille. Palvelussa voit jättää yrityksen myynti- ja ostoilmoituksia sekä kertoa palveluistasi yrityskauppoihin liittyen.  Myyjät saavat enemmän näkyvyyttä ilmoituksilleen, ostajat saavat kattavamman kuvan yritystarjonnasta ja palveluntarjoajat saavat omille palveluilleen näkyvyyttä.

loder image