Post an ad!

Yritykset, kahvila

Viimeisimmät ilmoitukset
Ostetaan
Kahvila

Kesäsesonki kahvila/kioski tai ravintola.

Mielummin kesäsesonki kahvila/kioski tai ravintola.Käy myös ympärivuotinen.Mieluusti nopeat kaupat.Kiinnostaa myös muu sesonki yritykset.
Myydään
Kahvila
165 000 €

Myytävänä Sörnäisten alueella kahvila-ravintolan liiketoiminta

Vilkkaassa ympäristössä, hyvien asiakasvirtojen äärellä, myytävänä suosittu kahvila-lounasravintola-kokoustila. Yhteensä 359 m2 tilassa hyväkuntoinen keittiö jossa on rasvahormi, ei tällä hetkellä rasvakaivoa, mutta asennettavissa rasvaroope. Sympaattisesti sisustetussa salissa on vuokrattava erillinen viehättävä kabinetti ja yhteensä 100 asiakaspaikkaa. Vuokra 4884,79 + hoitovuokra 1335,48  eli yhteensä 6220,27 (+alv) / kk
Myydään
Kahvila
65 000 €

Myytävänä Sörnäisten alueella kahvilan liiketoiminta

Kahvilassa voi valmistaa lämmityskeittiön ja kylmäkeittiön sallimia tuotteita, esimerkiksi keittoja, salaatteja ja pastaa ja uunissa valmistettavia tuotteita. Tila sopii myös hyvin erilaisiinyksityistilaisuuksiin. Iso yhteensä 160 m2 tila jossa toimistotilaa, varasto, 29 asiakaspaikan sympaattinen sali, palvelutiski, tiskihuone ja avokeittiö. Kesällä iso ja aurinkoinen terassialue. Kahvilan ympäristössä on useita muita ravintoloita ja vireää toimintaa. Vuokra on 1200,00 (+alv) / kk ja nousee portaittain olemaan 2000,00 (+alv) / kk Terassin vuokra on vain 250,00 (+alv) / kesäkuukaudet.
Myydään
Kahvila
30 000 €

Liiketoiminta myytävänä

Lounaskahvila Eurajoella. Myydään joko liiketoiminta, tai myös kiinteistöt. Olen eläköitymässä ja haluaisin löytää jatkajan.  Meillä on laaja asiakaskunta ja suunnitelma tulevaisuuteen liikennejärjestelyjen muutoksen jälkeiseen aikaan.
Ostetaan
Kahvila

Toimivan kahvilan liiketoiminta hyvältä paikalta.

Asiakkaamme etsivät jatkuvasti toimivia kahviloita Helsingin kantakaupungin tuntumasta ja lähiseuduilta. Terassi ja lämmityskeittiö sekä kivijalkapaikka on aina plussaa! Asiakkaallamme on usein oma konsepti.
Myydään
Kahvila
80 000 €

Kahvilaravintola, Café Noi

Kauppakeskus Hertsissä sijaitseva hyvän olon kahvilaravintola omaa vakaan asiakaskunnan, joka jakautuu lounasruokailun, kahvilatoiminnan ja iltaruokailun konsepteihin. Tilassa on 50 asiakaspaikkaa ja iso keittiötila. Kahvilaravintolan myynti on kehittynyt positiivisesti vuosi vuodelta ja euroaasialainen ruokalistamme on saavuttanut hyvän vastaanoton asiakkaillamme. Kasvisruokien kirjo on kasvattanut vahvasti suosiotaan. Erikoiskahvit sekä haudutetut teet ja paikan päällä leivotut kahvileivonnaiset ovat tuoneet oman lämpimän lisänsä kahvilan tunnelmaan.  Yrittäjä on valmis luopumaan liiketoiminnasta uusien tulevien haasteiden vuoksi.
Myydään
Kahvila
125 000 €

Nykyaikainen Kahvila-konditoria

Kaupungin ydinkeskustassa hyvällä liikepaikalla Kahvila-konditoria. Viihtyisä, moderni, hyvällä pieteetillä sisustussuunnittelijan suunnittelema kokonaisuus, kustannuksia säästämättä rakennettu. Pääpaino maineikkaan Leipomo-konditorian laadukkaat tuotteet, salaatti- ja keittolounaat sekä erikoiskahvit. Yritteliäällä alan tuntevalla henkilöllä mahdollisuus jatkaa nykyistä hyvässä kasvussa olevan Konditoria-kahvilan liiketoimintaa keskeytyksettä liiketoimintakaupalla. Kahvilassa on 75 asiakapaikkaa sisällä sekä pieni terassi.        
Myydään
Kahvila

Myynnissä lounaskahvila

Satakunnassa sijaitseva  kehityskelpoinen lounaskahvila etsii toiminnalleen jatkajaa. Lisäksi myymme pienen lähilepomon herkullisia kakkuja ja muita leivonnaisia. Tässä on valmis konsepti uudelle yrittäjälle kehittämään liiketoimintaa eteenpäin.Kahvilassa on 50 asiakaspaikkaa.  Myynnissä on joko liiketoiminta tai koko osakeyhtiö.  Ota rohkeasti yhteyttä lisätietojen saamiseksi. Käsittelemme kaikki yhteydenotot luottamuksellisesti.
Myydään
Kahvila
120 000 €

Pariisilainen kahvila

Kauppakeskuksen yhteydessä omalla sisäänkäynnillä oleva perinteikäs ja tunnelmallinen kahvila A-oikeuksin.Kesällä myös terassi. Valmis asiakaskunta ja hyvä konsepti.Tila mahdollistaa myös iltatoiminnan. 
Myydään
Kahvila

Myydään

Liikkuva, markkinoita ja tapahtumia kiertävä lettukahvio. Toiminut yksitoista vuotta, valmis kokonaisuus, kevytkuorma-auto + teltat, kaikki tarvittava kalusto, myytävänä muurinpohjaletut, kahvi/tee, kahvileivät,juomat, grillimakkaraa, jossain paikoilla hotdogit Tee kesä töitä ja lomaile talvella, tienaat kesällä pääoman ja ahkerana enemmänkin. Tarvitset itsesi lisäksi 1 – 2 apulaista, pariskunnalle sopiva yritys. Jos tarvitset neuvoa olen valmis auttamaan, olen kiertänyt hyviä markkinoita ja tapahtumia ja saat tiedot minulta. Lopetan kun ikä painaa ja haluan nauttia ja purjehtia kesällä.
Koko Suomi
Myydään
Kahvila

Pieni mutta erittäin kannattava kahvila

Kurikan kaupungin aluetaajamassa toimiva kahvila etsii uutta energistä yrittäjää. Samalla paikalla on ollut kahvilatoimintaa yli 26 vuotta. Yritystoiminta on ollut erittäin kannattavaa. Nykyinen yrittäjä jättäytyykin pois ainoastaan henkilökohtaisista syistä. Kahvilan etuna on sen keskeinen sijainti. Yritys sijaitsee pääkadun varrella paikassa, jonka edessä on hyvin pysäköintitilaa ja jonne on helppo ajaa. Osa tuotteista ostetaan ulkoa, osan yrittäjä leipoo itse. Paras kate tulee omista ulos myytävistä tuotteista kuten kakuista. Yrittäjä on työskennellyt yksin, joten ostajan ei tarvitse pohtia työnantajaroolia vaan voi vapaasti aloittaa ilman ylimääräisiä velvoitteita. Liiketilan vuokra on 650 €/kk (alviton kiinteistö). Asiakaspaikkoja noin 25. Vessat löytyvät erikseen sekä miehille että naisille. Kauppaan kuuluu n. 3 vuotta sitten ostetut kalusteet kuten pöydät, tuolit, vitriinit. Lisäksi uuni, Kitchen Aid, astianpesukone, rosteritasot, lämpölevy kahville ja teelle ja vanhempaa kalustoa olevat mikro ja kahvinkeitin. Ensisijaisesti yritystoiminta myydään liiketoimintakauppana, johon kuuluu kalusto ja yrityksen nimi ja sovittaessa muita asioita.  
Etelä-Pohjanmaa
Myydään
Kahvila

Etsitään yrittäjää kahvilaan/lounasruokalaan

Tarjolla ainutlaatuinen tilaisuus aloittaa liiketoiminta vähäisillä investoinneilla! Etsitään yrittäjää tai yrittäjäpariskuntaa suositulle lounaspaikalle Jämsän keskustan läheisyyteen aikaisemman yrityksen lopetettua toimintansa. Tilat vuokrataan valmiina kokonaisuutena, joka sisältää kaiken oleellisen; ruokalinjaston, kalusteet, astiastot, keittiökoneet ja laitteet. Asiakaspaikkoja on sisätiloissa 50 asiakkaalle, lisäksi ruokalan edessä on terassimahdollisuus. Lounasruokalan ja kahvilan lisäksi tilat mahdollistavat catering-toiminnan sekä pienimuotoisten tilaisuuksien järjestämisen (juhlatilaisuudet ja kokoukset). Katutasossa olevan tilan koko yhteensä n.150 m2. Keittiössä mahtuu työskentelemään yhtä aikaa useampi henkilö ja sieltä löytyy hyvä perusvarustelu. Aikaisempien toimitilojen asiakaskunta on muodostunut monipuolisesti lähialueen työntekijöistä, eläkeläisistä ja perheistä. Vakituisia lounasasiakkaita on ollut päivittäin n. 50-70 henkeä. Liiketilalla on käytettävissään erittäin suuri parkkipaikka, joka mahdollistaa myös raskaan liikenteen pysäköinnin ruokailun ajaksi. Kohde sijaitsee osoitteessa Seppolantie 16, 42100 Jämsä
Myydään
Kahvila
590 000 €

MYYDÄÄN Kahvila-ravintola-leipomo kiinteistö

MYYDÄÄN Kahvila-ravintola-leipomo kiinteistö: • Kiinteistö sijaitsee valtaväylän Eurooppa E18 , Loviisan läntisen sisäänajoliittymän vieressä, omalla ”kaappari” liittymällä. • Osoite: Länsikaari 1, 07900 Loviisa • Kiinteistötunnus 434-6-629-4  (kauppaan kuuluu 60 % reilun ½ hehtaarin kokoisesta tontista, 40% omistaa Wurth Oy. Pihasta on hallinnanjakosopimus) • Kauppaan sisältyy kahvilarakennus + leipomon tilat (53 m2) yhteensä 591 m2. Molemmissa tiloissa on vuokralaiset. • Kauppaan sisältyy myös kiinteistön katolla oleva aurinkovoimala 20 kW (100 paneelia) • Kauppaan sisältyy myös kahvilan kaikki koneet, laitteet, sekä kalusteet. • Kauppaan sisältyy myös tontilla olevan pylonin vuokrasopimus (St1) • Rakennus on valmistunut v.2003 • Rakennuksessa on maalämpö 28 kW, sekä kulutushuippuihin öljypoltin • Rakennuksen valaistus on tehty led-tekniikalla • Hinta 590 000 €   (998 €/m2) Voit tutustua paikkaan kahvilan verkkosivujen kautta: www.safcafe.fi sekä yleisemmin kiinteistöyhtiömme sivujen kautta: www.st1loviisa.fi   
Myydään
Kahvila

KAHVILA VAASAN YDINKESKUKSESSA

Eläkkeelle siirtymisen vuoksi myymme: - CAFÉ ESPEN, Vaasan alatorilla arkitehtisisustettu kahvila ja kesäterassi vuodesta 2002. Terassikausi alkamassa taas vappuna.
Myydään
Kahvila
228 000 €

Kuuluisa Kalkkisten Mani-Baari

Myydään kuuluisan Mani-Baarin liiketoiminta ja liikekiinteistö irtaimistoineen. Mani-Baari sijaitsee Asikkalan Kalkkisissa Kymenvirranrannalla. Mani-Baari tunnetaan todella laajasti ja se toimii myös Päijät-Hämeen pilottikylässä kyläläisten ja kesäasukkaiden ns. olohuoneena ja matkustetaanpa sinne pizzalle kaukaakin. Mani-Baarissa on tarjolla leppoisan meiningin, kahvin ja kahvileipien lisäksi pizzoja, pikkusuolaisia ja juomia. Mani-baarissa myydään vuositasolla yli 10000 pizzaa, ei hullummin! Mani-Baari täystyöllistää kannattavasti 3-5 työntekijää. Kiinteistö käsittää ravintolatilan n. 100 m2 sekä asunnon n. 70 m2. Alakerrassa on liiketilat, joissa hyvin varustellut asiakaspaikat, keittiö. Yläkerrassa on asunto 3h+k+kph, kellarissa tekniset tilat. Liiketilalla on myös 30 paikkainen aidattu terassi. Lisäksi kiinteistöllä on erillinen 161 m2:n talousrakennus. Oma 2.455 m2:n tontti kyläyhteisön keskustassa. Myyntiä hoitaa LKV Petter Kulhua, Nastolan Kiinteistönotariaatti Oy LKV, Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi! Lisätietoja kiinteistöstä: https://toimitilat.oikotie.fi/myytavat-toimitilat/asikkala/16481414
Myydään
Kahvila
20 000 €

Viihtyisä kahvila Haapavedellä

Viihtyisä, täysin varustettu kahvila (140 m2) toimii keskeisellä paikalla Haapaveden keskustassa. . Kahvilassa vakituinen asiakaskunta.
Myydään
Kahvila

Vohvelikahvila kävelykadulla Mikkelissä

Myydään kesäkahvilan liiketoiminta kalusteineen paikkakunnalta muuton vuoksi. Kahvilan päätähti ovat kuplavohveliannokset, joita tullaan maistelemaan matkankin takaa. Toimipiste löytyy kesäisin kaupungin keskustan vilkkaimmalta paikalta Mikkelin kävelykadulla aivan torin läheisyydessä, mikä takaa varman näkyvyyden.  Kahvila on toiminut merikontteihin rakennetuista toimitiloista, joten toiminta on helppo myös siirtää ostajan niin halutessa. Kalusto on laadukasta ja suurimmaksi osaksi 1-3 vuotta vanhaa ts. käyttöikää on vielä runsaasti jäljellä. Kahvila työllistää noin 5 henkeä ja on auki toukokuusta - elokuuhun. Tälle kesää osaavat työntekijät jo löytyvät ja päivittäiset tehtävät hoituvat hyvin pelkästään työntekijävoiminkin. Nyt olisikin helppo tilaisuus uudella yrittäjällä hypätä puikkoihin keskelle kiihtyvää kesäsesonkia!  
Myydään
Kahvila
88 000 €

Suklaan ja erikoiskahvilan liiketoiminta

Oletko haaveillut omasta suklaapuodista ja kahvilatoiminnasta? Sinulla on nyt mahdollisuus siihen. Eläkkeelle siirtymisen vuoksi myydään hyvällä paikalla liikekeskuksessa oleva tuottava suklaan ja erikoiskahvilan liiketoiminta,johon liittyy myymälä, maahantuonti ja verkkokauppa. Mahdollisuus kasvattaa ja laajentaa liiketoimintaa entisestään.       
Kohteet 1 - 18 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image