JÄTÄ ILMOITUS

Yritykset, kahvila

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Kärki-ilmoitukset
Kahvila
189 000 €

Kahvila-ravintola hyvällä liikepaikalla

Rantinhovi on palvellut alueen asukkaita ja ohikulkijoita Kouvolan tien ja Mäntyharjun tien risteyksessä Suomenniemellä vuodesta 2009.Rantinhovi harjoittaa myös pitopalvelutoimintaa ja sijainti kahden vilkkaan tien risteyksessä antaa mahdollisuuden toiminnan kehittämiseen. Kiinteistössä on toimivat tilat kahvila-ravintolatoimintaan: iso juhlasali ja terassit, nykyaikainen keittiö ja monenlaista vähittäismyyntitilaa niin sisällä kuin ulkona.Rantinhovi voi olla myös yrittäjän koti, koska yläkerrassa on kolmen huoneen, keittiön ja saunan viihtyisä asunto. Rakennuksessa on myös erillinen toimisto/liiketila omalla sisäänkäynnillä. Myytävänä on Rantinhovin liiketoiminta ja kiinteistö. Rakennus (520 m²) on valmistunut 2002 ja laajennusosa 2013. Tontin koko on 2,010 ha.Tartu nyt tähän hienoon tilaisuuteen ja ota yhteyttä neuvottelujen käynnistämiseksi:Carina Pinoaro, puh. 050 306 9557 tai pinoaro.ky@hotmail.comPalvelukokonaisuuteen kuuluva polttoainemyynti ja mittarikenttä toimivat toisen yrityksen kautta, eivätkä kuulu tähän kokonaisuuteen.Kiinteistöstä tietää myös kiinteistönvälittäjä Pauli Forsblom, puh. 040 488 9450.
Myydään
Kahvila

Tarjouskilpailu Krookilan kotiseutukeskuksen kahviotilasta

Raision kaupungin vapaa-aikalautakunta julistaa tarjouskilpailun Krookilan kotiseutukeskuksen kahviotilasta. Tarjousten jättöaika päättyy 31.1.2021. Krookilan kotiseutukeskuksen tiloissa on toiminut virkeä lounasravintola, jossa käy paljon esimerkiksi telakan että lähiseudun teollisuuden henkilökuntaa että alueen historiasta viehättyneitä kävijöitä. Lounastajia on keskimäärin noin 60–80 henkeä / päivä, yksityistilaisuuksia keskimäärin 2–3 / kuukausi. Tila taipuu erinomaisesti myös kahviotoimintaan ja erilaisten juhlien, kokouksien ja tilaisuuksien järjestämiseen niin yksityisten kuin yritystenkin tarpeisiin. Tila vapautuu 31.3.2021. Krookilan kotiseutukeskus toimii osittain 1800-luvulla rakennetussa Krookilan talon pihapiirissä, joskin tilan historia vie aina 1400-luvulle asti. Alueella on paitsi tilan päärakennus, joka toimii ravintolatilana, myös vuokrattava savusauna sekä perhejuhlien ja tanssien pitopaikka makasiini. Kesäisin alueella toimii myös Raision kesäteatteri. Päärakennuksessa on yhteensä noin 155 m² ja makasiinissa 209,5 m² (makasiini kesäaikaan käytössä oleva tila). Savusauna ei kuulu vuokrasopimukseen.Tiloihin voi tutustua Krookilan kotiseutukahvilan aukioloaikoina ma–pe 10.30–14. Voit myös ottaa yhteyttä Krookilan toimintojen osalta kirjasto- ja kulttuuritoimenjohtaja Tiina Saloon, puh. 040 758 0130 tiina.salo@raisio.fi  tai yritystoiminnan osalta elinvoimapäällikkö Samu Mattilaan, puh. 040 183 9830 samu.mattila@raisio.fi. Krookilan kotiseutukahvilan vuokraustarjoukset tulee jättää viimeistään 31.1.2021 mennessä sähköisesti osoitteeseen sivistys@raisio.fi Vapaamuotoisesta tarjouksesta tulee käydä ilmi kuukausivuokran suuruus ja ehdotettu toimintakonsepti sekä koska yrittäjä olisi valmis aloittamaan toimintansa. Lähde mukaan kehittämään Krookilan toimintaympäristöä entistä vilkkaammaksi kohtaamispaikaksi!
Myydään
Kahvila

Tarjouskilpailu Raision Kirjastotalon kahviotilasta

Raision kaupungin vapaa-aikalautakunta julistaa tarjouskilpailun Raision Kirjastotalon (Eeronkuja 2) kahviotilan vuokrauksesta.Kirjastotalon 1. kerroksessa sijaitsevassa kahviossa on keittiötila 22,5 m² ja kaksi siivouskomeroa/varastoa, kumpikin 1 m² sekä aulan asiakasalue noin 30 m².Kirjastotalossa käy vuosittain lähes 200 000 henkeä (vuonna 2019 197 673 käyntiä). Martinsalissa oli 2019 yhteensä 215 tapahtumaa, joista 180 oli viikolla ja 35 viikonloppuina. Kirjastotalossa työskentelee runsas 30 henkilöä ja koko Raision koulukeskuksessa päivittäin noin 2000 opiskelijaa + henkilökunta. Kahviotila vapautuu sopimuksen mukaan.Vapaa-aikalautakunta päättää vuokrauksesta sekä vuokratarjousten että vuokrasopimuksen ehtojen ja seuraavien määrittelemiensä kriteerien pohjalta:Kirjastotalon kahvion toiminnan tulee parantaa kirjaston palveluvalikoimaa sekä arkisin että viikonloppuisin, mm. auditorio Martinsalin tapahtumien aikana. Kahvion toiminnan tulee olla kestävän kehityksen periaatteiden mukaista ja ympäristöystävällistä kahvion toiminta-ajatuksen ja liikeidean arvioinnissa  huomioidaan myönteisesti yhteiskuntavastuu ja oppilaitosyhteistyöhön sekä kaupungin toimintoihin yhteensopiva näkökulma. Lisätietoja tilasta ja sen käytöstä sekä vuokrasopimuksesta antaa kirjasto- ja kulttuuritoimenjohtaja Tiina Salo, tiina.salo@raisio.fi , puh. 0407580130, yrittämisen osalta lisätietoja antaa elinvoimapäällikkö Samu Mattila, puh. 0401839830, samu.mattila@raisio.fi Tarjous tilan kuukausivuokrasta ja kahvion toiminta-ajatuksesta tulee toimittaa joko kirjallisesti osoitteella Raision vapaa-aikalautakunta, Nallinkatu 2, PL 100 tai sähköisesti osoitteella sivistys@raisio.fi 31.1.2021 mennessä.    
Myydään
Kahvila
92 000 €

LEIPOMO-/ KAHVILAKOKONAISUUS VARSINAIS-SUOMESSA

Hyvällä liikepaikalla toimiva kasvuyritys, jolla on hyvä asiakaskunta ja asiakastyytyväisyys. Yritys toimii vuokratiloissa, mutta myös kiinteistö voidaan ostaa omaksi.  
Varsinais-Suomi
Myydään
Kahvila
80 000 €

Anniskeluoikeuksin varustettu kesäbaari- ja kahvila

Myytävänä suositun anniskeluoikeuksilla varustetun konttiin rakennetun tyylikkään kesäkahvilan liiketoiminta Herttoniemen rannassa. Ravintolan nimi POIJU, brändi ja some-tilit kuuluvat kauppahintaan.  Kauppa sisältää tyylikkäästi rakennetun konttipohjaisen rakennuksen, kalusteet ja laitteet sekä brändin oikeuksineen. Kahvilassa on kesäkaudella kylmävesiliitäntä Helsingin kaupungilta ja oma lämminvesivaraaja. Kahvila on lämmin myös talvella omalla ilmalämpöpumpulla.   Kalustoon kuuluu liesi / uuni, astianpesukone, jääpalakone, espressokeitin, paniniparila ja 3 arkkupakastinta, Kassamagneetin  vain kaksi vuotta vanha kassajärjestelmä ja tilan hälytinlaitteisto.   Avaimet käteen - periaatteella yrittäjäksi jo valmiiksi suosittuun ja hyvämaineiseen kohteeseen. Kauppaan kuuluvat kontin ja kahvilan kalusteiden ja laitteiden lisäksi asiakkaille vuokrattavaksi 4 kajakkia ja  Sup-lautaa.   Kesällä kylmä vesi tulee kaupungilta, kontissa lämminvesivaraaja.   Hintapyyntö 80 000 euroa, edullinen tontin vuokra. Kontin koko noin 20 m2, ympäröivä terassialue 400 m3 nurmikkoa.   Asiakaspaikat määräytyvät alueelle tilattavien vuokrattavien kuiva-wc-paikkojen mukaan.  
Myydään
Kahvila
46 500 €

Myydään lounasruokala

Myydään menestyvä lounasruokala Jämsästä hyvällä sijainnilla. Ruokalan sijaitsee Jämsässä Hallin tienvarressa, tontilla on runsaasti parkkitilaa myös suurille ajoneuvoille. Asiakaskunta on vakiintunut ja lounasruokala on toiminut paikalla jo toistakymmentä vuotta. Asiakkaina työssäkäyviä ja eläkeläisiä. Ruokala on siisti ja viihtyisä. Tilassa voi pitää pienimuotoisia juhlia, kokouksia ja muistotilaisuuksia. Ruokalassa on n. 50 asiakaspaikkaa. Hintaan sisältyy kattava määrä astioita ja ruuanlaittovälineitä. Ruokalassa on kylmä ja lämmin linjasto valmiina. Nykyinen henkilökunta on mahdollista palkata uudelle toimijalle. Paikka toimii hyvin yrittäjäpariskunnalle. Yritystoiminta myydään eläkkeelle siirtymisen johdosta. 
Myydään
Kahvila
25 000 €

Myydään Länsi-Tampereella toimivan kahvilan liiketoiminta

Myydään hyvällä paikalla, kehittyvällä Länsi-Tampereen alueella, sijaitsevan kahvilan liiketoiminta kalusteineen ja irtaimistoineen. Kahvilan liiketoiminta on sijainnut samassa paikassa jo vuodesta 2017 alkaen ja sillä on vakiintunut asiakaskunta. Hyvät liiketoiminnan kehitysmahdollisuudet, kahvilassa on noin 25 asiakaspaikkaa, kesäisin pieni terassi, kompaktin toimivat vuokratilat n. 70 m2. Soveltuu hyvin yksinyrittäjälle. Lisätietoja saa pyytämällä.
Myydään
Kahvila
79 000 €

Erikoiskahvila hyvällä paikalla liikekeskuksessa

Myydään hyvällä paikalla liikekeskuksessa olevan erikoiskahvilan liiketoiminta. Mahdollisuus kehittää ja kasvattaa liiketoimintaa maahantuonnilla.    
Myydään
Kahvila

Liki Lounaskahvila - Catering etsii liiketoiminnan jatkajaa

Unelmana kahvila, käsillä tekeminen, ilon tuottaminen asiakkaille, ruoanvalmistus, asiakaspalvelu, yrittäjyys? Nyt tarjolla on upea tilaisuus tarttua valmiiseen ja kannattavaan liiketoimintaan nykyisen yrittäjän siirtyessä uusien haasteiden pariin. Tarjolla on valmis brändi, konsepti, verkosto ja asiakaspohja. Tästä on uuden yrittäjän helppo jatkaa! Yrityksen monipuoliseen tarjontaan kuuluvat maistuvat arkilounaat, leivonnaiset ja herkut suolaisesta makeaan sekä asiakkaiden toiveiden mukaiset tilausravintola- (anniskeluoikeuksin) ja pitopalvelut erilaisiin tilaisuuksiin ja juhliin.  Liki Lounaskahvila - Catering suosii toiminnassa lähellä tuotettuja raaka-aineita arvostaen elintarvikkeiden tuoreutta, puhtautta, kotimaisuutta ja selkeitä makuja. Ruoanvalmistuksessa panostetaan laadukkaaseen käsillä tekemiseen. Keittiön valikoimaan kuuluvat mm. itsetehdyt hillot, sinapit, ja salaatinkastikkeet sekä luomu ruis- ja sekaleivät. Tartu nyt tilaisuuteen ja toteuta oma unelmasi yrittäjyydestä. Liki Lounaskahvila - Catering Facebookissa Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi ja neuvottelujen käynnistämiseksi:Kirsikka Suoranta, puh. 040 964 3396 tai info@likilounas.fi
Myydään
Kahvila
25 000 €

Yhteistyökumppaniksi Porin keskustan parhaaseen jäätelökahvilaan

Jätskibaari Vohveli on Porin keskustassa sijaitseva menestynyt ja kasvava Porilainen yritys, joka valmistaa omalla reseptillään jäätelöä Porilaisille kuluttajille, kuin myös maakunnan eri yhteistyöravintoloihin. Jätskibaari Vohvelilla on kasvavat myyntiluvut, keskeinen paikka kaupungin ytimessä, hyvä ja uskollinen olemassa oleva asiakaskunta, erinomainen kahvi, laadukkaat raakakakut, paikan päällä valmistetut vohvelit ja tuore Porissa valmistettu jäätelö. Olisiko tässä sinun paikkasi hypätä ohjaimiin ja kehittää Jätskibaari Vohvelista jotain vielä makeampaa? Jätskibaari Vohvelin yrittäjät etsivät nyt yhteistyökumppania, joka ottaisi ohjat käsiinsä Ison Karhun jäätelökahvilassa. Jäätelötuotannon siirtäminen uusiin tiloihin mahdollistaa nyt Ison Karhun toimipisteessä myös uudenlaisten tuotteiden lanseeraamisen jäätelömyynnin yhteyteen, joka varmasti edesauttaa edelleen kasvattamaan yrityksen hyviä myyntilukuja vieläkin paremmaksi. Jätskibaarilaiset näkevät mahdollisuuden smoothieille, tuoremehuille, crepeille, tuorepuuroille, smoothie-bowleille, itsetehdyille leivonnaisille... Nyt on siis mahdollisuus tarttua hyvään ja kannattavaan liiketoimintaan pienillä investoinneilla, ja lähteä yhdessä luomaan uudenlaista tarinaa jäätelökahvilan tulevaisuuteen. Mikäli tunnistat tässä juuri sen mahdollisuuden, jota itse olet odottanut. Ota viipymättä yhteyttä ja pistetään hommat pyörimään. Tätä mahdollisuutta ei kannata jättää käyttämättä! Hintapyynti : 25 000e (edellyttää yhteistyösopimusta)
Myydään
Kahvila
49 000 €

Kahvila torin kulmalla Hämeenlinnassa

Myynnissä 30 vuotta samalla paikalla Hämeenlinnan torin kupeessa sijainneen kahvila + kotileipomon liiketoiminta. Noin 30 asiakaspaikkaa. Tiloissa hyvin varustettu keittiö leivontaa ja kahvilatoimintaa varten. Valmiit toimivat reseptit ja mukavat kanta-asiakkaat. Toimintaa mahdollista kasvattaa. Toivotaan jatkajaa kahvila/kotileipomolle.  Ole rohkeasti yhteydessä! 
Hämeenlinna
Myydään
Kahvila
50 000 €

Hieno kahvila Kruunuhaassa A-oikeuksin

Myydään hieno kahvila Kruunuhaassa. 16 asiakaspaikkaa salissa ja 4 terassilla, noin 60 m2. A-oikeudet. Työllistää omistajan. Vuokrasopimus voimassa toistaiseksi. Kauppaan sisältyy kahvilan vuokraoikeus, liiketoiminta ja kalusto. Toimintaa mahdollista kasvattaa aukioloaikoja lisäämällä. Hintapyyntö 50.000 € tai tarjous.  Kysy lisää! 
Myydään
Kahvila
26 000 €

Kahvila Herttoniemessä

Myydään kahvila Herttoniemessä. 14 asiakaspaikkaa salissa ja 14 terassilla. Työllistää yrittäjien lisäksi yhden henkilön. Vuokrasopimus voimassa toistaiseksi. Kauppaan sisältyy kahvilan vuokraoikeus, liiketoiminta ja kalusto.  Kysy lisää! 
Myydään
Kahvila
69 000 €

Kahvila Turun ydinkeskustassa

Myydään kahvila liiketoiminta Turun ydinkeskustassa vain 50 metrin päässä Turun kauppatorilta.Kahvila on erinomaisessa paikassa keskustan sydämessä. Laaja ja vakintunut asiakaskunta. Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi, puh. 0400382066
Myydään
Kahvila
590 000 €

MYYDÄÄN Kahvila-ravintola-leipomo kiinteistö

MYYDÄÄN Kahvila-ravintola-leipomo kiinteistö: • Kiinteistö sijaitsee valtaväylän Eurooppa E18 , Loviisan läntisen sisäänajoliittymän vieressä, omalla ”kaappari” liittymällä. • Osoite: Länsikaari 1, 07900 Loviisa • Kiinteistötunnus 434-6-629-4  (kauppaan kuuluu 60 % reilun ½ hehtaarin kokoisesta tontista, 40% omistaa Wurth Oy. Pihasta on hallinnanjakosopimus) • Kauppaan sisältyy kahvilarakennus + leipomon tilat (53 m2) yhteensä 591 m2. Molemmissa tiloissa on vuokralaiset. • Kauppaan sisältyy myös kiinteistön katolla oleva aurinkovoimala 20 kW (100 paneelia) • Kauppaan sisältyy myös kahvilan kaikki koneet, laitteet, sekä kalusteet. • Kauppaan sisältyy myös tontilla olevan pylonin vuokrasopimus (St1) • Rakennus on valmistunut v.2003 • Rakennuksessa on maalämpö 28 kW, sekä kulutushuippuihin öljypoltin • Rakennuksen valaistus on tehty led-tekniikalla • Hinta 590 000 €   (998 €/m2) Voit tutustua paikkaan kahvilan verkkosivujen kautta: www.safcafe.fi sekä yleisemmin kiinteistöyhtiömme sivujen kautta: www.st1loviisa.fi   
Kohteet 1 - 12 hakutuloksista
loder image