JÄTÄ ILMOITUS

Ravintola-ala

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Kahvila

Kahvila-ravintolayrittäjä Pudasjärven Hirsihoviin

Tule kahvilayrittäjäksi Hirsipääkaupungin sydämeen! Tilaisuutesi on tässä ja nyt! Pudasjärven Vuokratalot Oy:n hirsikerrostaloihin etsitään kahvila-ravintolayrittäjää.  Kokonaisuuteen kuuluu kaksi nelikerroksista hirsikerrostaloa, joissa on yhteensä 53 huoneistoa. Hirsihovi sijaitsee Oikopolulla, aivan Pudasjärven ydinkeskustassa kaupungintalon ja torialueen läheisyydessä. Oikopolun varressa on myös linja-autojen pääpysähtymispaikka Pudasjärvellä. Liiketilassa on kokoa 101,5 m2 ja kerrostalot valmistuvat syksyllä 2021, mutta rakennustyömaalla työt ovat jo kovassa käynnissä.  Voit vielä osallistua liiketilojen suunnitteluun ja vaikuttaa lopulliseen pohjaratkaisuun, mutta aikaa ei ole hukattavana! ->Lähetä pian hakemus ja konseptisi! Tarvittaessa saat yritysneuvontaa maksutta Pudasjärven Kehitys Oy:stä. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, jotta omat toiveesi ja tarpeesi voidaan huomioida kahvilan tilasuunnittelussa. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja konseptisi sähköpostitse Jouko Väänäselle ja Jukka Koutaniemelle: jouko.vaananen@pudasjarvi.fi ja jukka.koutaniemi@pudasjarvi.fi
Pudasjärvi
Myydään
Ravintola

Mahtavia mahdollisuuksia ravintoloitsijoille

Meillä on tällä hetkellä noin 120 ravintolaa julkisessa ja hiljaisessa myynnissä.  Käy tutustumassa nettisivuihimme:  https://www.remaxcommercial.fi/liiketoiminnot/ravintolat/ Ja ole yhteydessä näistä, sekä hiljaisessa myynnissä olevista kohteistamme.   
Myydään
Kahvila
80 000 €

Suosittu perinteikäs ja laadukas kahvila Loviisan ydinkeskustassa.

Suosittu perinteikäs ja laadukas kahvila Loviisan ydinkeskustassa. Kahvilan historia ulottuu aina 1800-luvun lopulle. Kahvilan pinta-ala: noin 155 m2 75 asiakaspaikkaa:  Sisällä: 51 asiakaspaikkaa Terassilla: 24 asiakaspaikkaa Tiloissa hyvin varustettu keittiö leivontaa ja kahvilatoimintaa varten.Valmiit toimivat reseptit ja mukavat kanta-asiakkaat. Vastaavaa kahvilaa ei ehkä löydykään.  Liiketoimintakauppaan sisältyvät kahvilan kalusteet, laitteet ja tarpeisto, yrityksen nimi ja brändi, kotisivut ja sosiaalisen median sivu. Tila on vuokrattu ja vuokrasopimukseen sisältyy asunto kahvilan rakennuksessa.  Vuokra – 2500€/kk. Toimintaa mahdollista kasvattaa. Ota yhteyttä ja tule tutustumaan!
Myydään
Ravintola

Myydään tunnelmallisen Kahvila Wanha Postitalon liiketoiminta

Wanhan Postitalon tilat tarjoavat upeat puitteet kahvila- ja ravintolatoiminnalle. Etsimme nyt yrittäjää jatkamaan ainutlaatuisen kahvila-/lounasravintolan liiketoimintaa. Toimitilamme sijaitsevat entisessä postitalorakennuksessa, jonka kodikkaassa tunnelmassa voit aistia aitoa historian siipien havinaa.  Tilava 80 paikkainen ravintolamiljöö tarjoaa mahdollisuudet monipuolisten tilaisuuksien toteutukseen. Sijaintimme tarjoaa mahdollisuuksia toiminnan edelleen kehittämiseen ja laajentamiseen mm. Matkailukeskus Tahkon houkutellessa kävijöitä alueelle.  Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus juuri sinun yrittäjäunelmasi toteuttamiseen! Löydät lisätietoja toiminnastamme ja lisää valokuvia verkkosivuiltamme www.wanhapostitalo.fi sekä Yrityspörssin Facebook-sivulta.  Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää:  Arja Keinänen, puh. 050 494 6118, wanhapostitalo@dnainternet.net
Myydään
Ravintola
52 000 €

Pitkien perinteiden lounasravintola

Wanha Vossikka Ristiinassa on pitkien perinteiden viihtyisä lounasravintola ja kahvila: samassa kiinteistössä on harjoitettu ravintolatoimintaa lähes katkeamatta jo vuodesta 1981. Yli 20 vuotta tuosta ajasta kyökissä on hääräillyt Hiltusen Saara, joka taikoo vuosien kokemuksella maittavat tarjottavat. Vossikka on arkisin lounaspaikka, ja jos lounaalle ei ehdi, Vakiovuorot-listalta löytyy esimerkiksi herkulliset hampurilaiset, rapsakat salaatit sekä suussa sulavat pizzat. Vitriinissä on tarjolla suolaisia ja makeita itsetehtyjä herkkuja kahvin kanssa nautittavaksi. Vossikka on myös Essoten ateriapalveluntuottaja. Saaran paikka on niin kovassa maineessa kylällä, että eivät kuulemma hennoisi päästää häntä eläkkeelle, mutta onhan yrittäjä jo vapaapäivänsä ansainnut. Sen vuoksi Saara hakee toiminnalle jatkajaa. Hän on valmis luovuttamaan reseptiikan jatkajan käyttöön ja toimimaan jatkajan tukena hänen niin halutessaan. Ravintola toimii omassa liikehuoneistossa, jonka yrittäjä mielellään myy liiketoiminnan mukana. Ravintolan 125 m2 toimitila pitää sisällään kabinetin ja toimistohuoneen omalla sisäänkäynnillä, joten tilojen hyödyntäminen myös muuhun toimintaan on mahdollisuus. Kauppahintaan sisältyvät liiketoiminta, liikehuoneisto, koneet ja kalusteet. Soita ja kysy lisää!
Myydään
Kahvila
69 000 €

Erikoiskahvila hyvällä paikalla liikekeskuksessa

Myydään hyvällä paikalla liikekeskuksessa olevan erikoiskahvilan liiketoiminta. Mahdollisuus kehittää ja kasvattaa liiketoimintaa maahantuonnilla.    
Myydään
Ravintola
150 000 €

Toimiva lounas- ja tilausravintola Mäntsälässä

Eläkeikä lähenee ja myydään sen vuoksi toimiva lounas- ja tilausravintola Brasseria Pihvi-Maja Mäntsälässä.  80 asiakaspaikkaa + terassit 32 asiakaspaikkaa. Toimii lounas- ja tilausravintolana. Oma 170 m2 kiinteistö kunnan vuokratontilla. Vakituinen asiakaskunta (mm. Lions Club, Rotary Club), pizzavalmius. Viimeisin laajennus tehty 2014. Vaihtoehoiseti voidaan myydä myös kiinteistö ja liiketoimi + kalusto erikseen tarjousten perusteella! Sopii hyvin perheyritykseksi tai kahdelle alan yrittäjälle Myydään eläkelöitymisen takia! www.maja.fi
Mäntsälä
Myydään
Kahvila
49 000 €

Kahvila torin kulmalla Hämeenlinnassa

Myynnissä 30 vuotta samalla paikalla Hämeenlinnan torin kupeessa sijainneen kahvila + kotileipomon liiketoiminta. Noin 30 asiakaspaikkaa. Tiloissa hyvin varustettu keittiö leivontaa ja kahvilatoimintaa varten. Valmiit toimivat reseptit ja mukavat kanta-asiakkaat. Toimintaa mahdollista kasvattaa. Toivotaan jatkajaa kahvila/kotileipomolle.  Ole rohkeasti yhteydessä! 
Hämeenlinna
Myydään
Ravintola

Suosittu ravintola loistosijainnilla Tikkurilan ydinkeskusta

Myydään suosittu ravintola Vantaalla, Tikkurilan ydinkeskustassa. Erinomainen paikka vilkkaalla sijainnilla keskellä asiakasvirtoja. Viihtyisällä ja pidetyllä ravintolalla on vakiintunut asiakaskunta. Ravintola toimii tällä hetkellä lounasravintolana/kahvilana. Kahvilassa on sisällä 50 ja terassilla 12 asiakaspaikkaa. Toiminta 160 m2 vuokratiloissa. Ravintolassa on rasvahormi ja rasvanerotin. Laadukkaasti toteutetut verkkosivut sekä aktiiviset sosiaalisen median kanavat.  Hyvät kasvumahdollisuudet esimerkiksi aukioloaikoja ja terassia laajentamalla. Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi!   
Myydään
Kahvila
19 900 €

Myydään aito japanilainen Sushi-Kahvila Helsinki Etu-töölö

soita ja sovi esittely 0400-551670 tai lähetäsähköposti niin saat tiedot esitteestä.
Myydään
Ravintola
150 000 €

Laadukas ja arvostettu ruokaravintola Pirkanmaalla

Eurooppalaisia makuja ja lähiruuan arvostusta kaupungin sydämessä Hintapyynnön perustelutMyyntihinta perustuu perustamis/markkinointi/imagon luonti kustannuksien takaisin maksuun. Yrityskaupassa luottamus on yhteinen asia. Tarkempien lisätietojen saanti edellyttää salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Jos haluat tarkempia tietoja tästä kohteesta, ota yhteyttä kohteen välittäjään.  
Myydään
Ravintola
144 000 €

Ravintolakokonaisuus erinomaisella sijainnilla Pirkanmaalla

Kannattava, tunnettu, suosittu ja lämminhenkinen monitoimiravintola Pirkanmaalla.Ravintolalla on pitkä ja menestyksekäs historia ja sen toiminta on kannattavaa ja sen kilpailuasema on vahva ja suosittu alueellaan.Laaja-alaisempi ravintolatoiminta lähes ympäri vuorokauden on mahdollista näissä hyvin toimivissa vuokratiloissa.Hyvälaatuinen sisustus ja laadukkaat laitteet mahdollistavat toiminnan pitkäikäisen pyörittämisen ilman tulevia ylimääräisiä investointeja.Omistaja on valmis perehdyttämään jatkajan huolellisesti ennen kaupantekoa. Myyjällä mahdollisuus osallistua rahoitusjärjestelyihin.Hintapyynnön perustelutPitkään ja kannattavasti toimineen, hyvin hoidetun, ykkösravintolan tuottoon perustuva myyntihinta. Koko kauppahinnan takaisinmaksuajaksi on arvioitu 3,5 vuotta. Yrityskaupassa luottamus on yhteinen asia. Tarkempien lisätietojen saanti edellyttää salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Jos haluat tarkempia tietoja tästä kohteesta, ota yhteyttä kohteen välittäjään.
Kohteet 13 - 24 hakutuloksista

Yrityspörssi

TIETOA PALVELUSTA Yrityspörssi on kohtaamispaikka verkossa yritysten myyjille ja ostajille. Palvelussa voit jättää yrityksen myynti- ja ostoilmoituksia sekä kertoa palveluistasi yrityskauppoihin liittyen.  Myyjät saavat enemmän näkyvyyttä ilmoituksilleen, ostajat saavat kattavamman kuvan yritystarjonnasta ja palveluntarjoajat saavat omille palveluilleen näkyvyyttä.

loder image