JÄTÄ ILMOITUS

Ravintola-ala

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Kahvila

Nautiskelijan kahvipaikka

Erinomaisella sijainnilla, nykyaikaisilla laitteilla varustettu siisti ja viihtyisä kahvila. Kahvila kuuluu valtakunnalliseen ketjuun ja mahdollisuuksia toiminnan kehittämiseen on paljon. Sijainti kauppakäytävän varrella houkuttelee asiakkaita nauttimaan virvokkeita ja viihtymään. Myynnissä esim. erikoiskahvit, leivokset, suolaiset syötävät ja itse tehty jäätelö. Yritys myydään paikkakunnalta poismuuton takia. Tee tästä oma ja asiakkaiden olohuone.    
Ei hinnoiteltu
Myydään
Ravintola

Myydään toimiva lounasravintola Etelä-Pohjanmaalla

Myydään Alavudella kaupungin keskustassa sijaitseva vakaan asiakaskunnan omaava tuloksellinen lounasravintola. Ravintolassa on 50 asiakaspaikkaa ja 20 terassipaikkaa. Toimintaa on mahdollista laajentaa lisäämällä sopimusasiakkaitten määrää tai tuottamalla uusia palveluita kuten esimerkiksi catering-palveluita. Sopii hyvin yhdelle tai kahdelle alan yrittäjälle tai perheyritykseksi.   Myynnissä ensisijaisesti liiketoiminta, kalusto ja liiketila. Myös pelkästään liiketoiminnan ja kaluston myymistä voidaan harkita.   Nykyiset omistajat eivät ole itse aktiivisesti työskennelleet ravintolassa ja haluavat karsia liiketoimintansa rönsyjä. Lisätietoja ja näytöistä sopiminen puhelimitse 0400-796260 tai sähköpostitse jorma.penttila@boxerclub.fi
Ei hinnoiteltu
Myydään
Grillit ja pikaruoka

Kesäkioski Pohjois-Savossa

Ysitien varressa, Suonenjoen ja Kuopion välissä sijaitsevalla levähdysalueella kesäisin avoinna oleva hirsirakenteinen kesäkioski Ysipirtti etsii uutta omistajaa. Samalla paikalla on toiminut kesäisin grillikioski ja kahvila yli 40 vuotta. Nykyisellä yrittäjällä kioski on ollut 5 vuotta. Kesäkioski sijaitsee kauniilla paikalla järven rannalla. Kioski on ollut avoinna huhtikuusta syyskuun alkuun asti päivittäin aamusta iltaan. Ulkoterassilla on noin 35 asiakaspaikkaa. Kioskilla pysähtyy paljon ohikulkijoita ja alueen asiakkaiden keskuudessa se on hyvin tunnettu. Hampurilaisten ja muiden grilliannosten lisäksi kesäkioskista saa myös jäätelöä, kahvia ja eväsleipiä sekä savolaisia herkkuja: kalakukkoa ja muurinpohjalettuja. Myynnissä on myös savustettua kalaa. Kioskin nykyisellä omistajalla on oikeudet sekä oluen ulosmyyntiin että anniskeluun terassialueella. Yrittäjän lisäksi yritys työllistää kesätyöntekijöitä osapäiväisesti. Kauppaan kuuluvat grillikioskirakennus laitteineen ja tarvikkeineen, mukaan lukien kaksi varastokonttia säilytykseen. Tontilla on vesi- ja viemäriliittymät sekä sähköliittymä. Yrittäjä vastaa levähdysalueen yleisestä siisteydestä. Toisaalta levähdysalueen ulkokäymälöiden siisteydestä huolehtii ELY-keskus. Tämänhetkinen tontin vuokrasopimus on voimassa vuoteen 2023 asti. Tule jatkamaan kesäkioskin toimintaa luonnonkauniille paikalle! Vilkasta kesäkautta 2020 odotellessa ensiyhteydenotot pyydetään yhteydenottolomakkeen kautta.
Ei hinnoiteltu
Myydään
Ravintola

A-Ravintola Helsinki Keskusta 60 as.p

Myydään Ravintolan liiketoiminta, kalusto ja vuokraoikeus. Nykyisellä omistajalla ollut n. 30 vuotta. 
190 000 €
Myydään
Kahvila

Myydään hieno Kahvila (Etelä-Karjala)

ETSITKÖ OMAA TOIMIVAA KAHVILAA? Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus saada keskeiseltä liikepaikalta moderni ja trendikäs kahvila-ravintola. Tämä erinomainen myyntikohde omaa pitkän historian, paikka on palkittu useasti ja onkin asiakkaiden suosiossa ottavalla sijainnillaan ja monipuolisella tarjonnalla.Paikka on ammattilaisen suunnittelema, joka on toimivuudeltaan tehty sujuvaan palveluun ja tarjoiluihin toimivaksi kokonaisuudeksi myös isompiin tilaisuuksiin sekä cateringpalveluun.Alan ammattilainen nyt sinulla on loistava mahdollisuus päästä pyörittämään kahvilan liiketoimintaa jos intohimonasi on konditoria tuotteet sekä ruoanvalmistus ja olet ideologinen kehittäjä. Jos pidät työskentelystä vauhdikkaassa työympäristössä, sinulla on taattu elinkeino ja tuloksellinen liikepaikka saatavilla. Myytävä kohde sisältää liiketoimintakaupan, pitkän vuokrasopimuksen, koneet ja kalustuksen, varaston sekä ammattitaitoisen henkilöstön. Tämä upea kokonaisuus on paikanpäällä nähtävä ja ennen kaikkea kohde on tutustumisen arvoinen jollaista harvoin markkinoilla onkaan saatavilla. Jos sinulla on luottotiedot ja talousasiat kunnossa niin ota ihmeessä yhteyttä, kerron lisää ja tutustutaanainutlaatuiseen kohteeseen.Luottamuksellisten tietojen lähettäminen edellyttää salassapitosopimusta. Voit pyytää salassapitosopimuksenyritysvälittäjältä:Suomen Liiketoimintakaupat, vesa.leppanen@wbl.fi
Ei hinnoiteltu
Myydään
Ravintola

Suosittu lounasravintola etsii jatkajaa

Haetaan jatkajaa hyvän maineen omaavalle, suositulle lounasravintolalle Kainuussa. Liikevaihto ravintolassa oli juuri päättyneellä tilikaudella 402 000€ ja se kasvoi n. 7,7% edelliseen tilikauteen verrattuna. Tulos oli nyt kolmantena toimintakautena positiivisesti plussalla.Tiloissa on toiminut lounasravintola jo vuosia. Mahdollisuus ostaa liiketoiminta.Toimimme kunnan omistamassa liiketilassa vuokralla ja vuokranantaja vakaa. Yrittäjä luopuu yrittäjyydestä terveydellisitä syistä. Hinta myös neuvoteltavissa.  
98 000 €
Myydään
Ravintola

Ravintolakokonaisuus erinomaisella sijainnilla Pirkanmaalla

Kannattava, tunnettu, suosittu ja lämminhenkinen monitoimiravintola Pirkanmaalla.Ravintolalla on pitkä ja menestyksekäs historia ja sen toiminta on kannattavaa ja sen kilpailuasema on vahva ja suosittu alueellaan.Laaja-alaisempi ravintolatoiminta lähes ympäri vuorokauden on mahdollista näissä hyvin toimivissa vuokratiloissa.Hyvälaatuinen sisustus ja laadukkaat laitteet mahdollistavat toiminnan pitkäikäisen pyörittämisen ilman tulevia ylimääräisiä investointeja.Omistaja on valmis perehdyttämään jatkajan huolellisesti ennen kaupantekoa. Myyjällä mahdollisuus osallistua rahoitusjärjestelyihin.Hintapyynnön perustelutPitkään ja kannattavasti toimineen, hyvin hoidetun, ykkösravintolan tuottoon perustuva myyntihinta. Koko kauppahinnan takaisinmaksuajaksi on arvioitu 3,5 vuotta. Yrityskaupassa luottamus on yhteinen asia. Tarkempien lisätietojen saanti edellyttää salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Jos haluat tarkempia tietoja tästä kohteesta, ota yhteyttä kohteen välittäjään.
144 000 €
Myydään
Kahvila

Aktiivisen kylän olohuone

Metsän tuoksua, loraus moponketjuöljyä, rutkasti rokkenrollia ja koko kahvilallinen hyvää yhteisöllistä menoa. Haluaisitko työllistää itsesi ja mahdollisesti puolisosikin aktiivisen ja rempseän kylän yhteisessä olohuoneessa? Kahvila-ravintola EloTähkä Pälkäneen Rautajärvellä etsii jatkajaa. Olen toiminut kahvilayrittäjänä melkein 20 vuotta, nykyisissä viihtyisissä ja tunnelmallisissa tiloissa kylän keskustassa vuodesta 2012 lähtien. Työni on minulle rakas, mutta joudun luopumaan siitä terveydellisistä syistä. Kahvilassa kun tarvitaan ripeitä jalkoja ja nopeita käänteitä. Nyt on loistava tilaisuus uudelle energialle ja kehitykselle! Kahvilani on kylän sydän ja oman kylän palveluita halutaan aidosti käyttää jatkossakin. Tässä kahvilassa jokainen päivä on ihanien asiakkaiden ansiosta hauska, erilainen, antoisa ja työntäyteinen. Rautajärvellä on omaleimainen tunnelma, johon mahtuvat mukaan niin lapset kuin aikuisetkin. Minulla on vakaa ja uskollinen asiakaskunta, joka koostuu oman kylän ja muiden Kukkian kylien vakituisista ja vapaa-ajan asukkaista, erilaisista harrastajaporukoista ja lukuisista ohikulkijoista. Toiminta on hyvin kannattavaaa, liikevaihto vuonna 2018 oli 160 000€. Kahvilassani on tarjolla tuoreen kahvin kanssa päivittäin itse leivottuja munkkeja ja muita leivonnaisia, suolaisia leipiä, sämpylöitä, piirakoita sekä maistuvia X-Meal -hampurilaisia. Keittolounasta tarjotaan arkipäivisin ja sen suosio on kestänyt jo 19 vuotta! Kahvilassa on A-oikeudet. Järjestän karaoke-, bändi - ja muita tapahtumailtoja, esim. lasten halloween- ja vappubileitä. Teen myös suolaisia ja makeita kakkuja ja ruokatilauksia. Myyn myös jonkin verran elintarvikkeita, erityisesti lähituottajien vihanneksia ja muita tuotteita. Veikkauksen ja Matkahuollon palvelut tuovat lisää asiakkaita, kuten myös kyläyhdistyksen Smartpost-pakettiautomaatti. Kahvilani toimii vuokratiloissa ja suurin osa kahvilan laitteista ja kalusteista kuuluu kiinteistöön. Myydään liiketoiminta ja vaihto-omaisuus, sis. Veikkauksen ja Matkahuollon takuut kaupantekohetkellä inventoituna, toimivana valmiina kokonaisuutena.     Uuden yrittäjän on näin vaivattomampaa jatkaa, koska kaikkea ei tarvitse hankkia alusta alkaen. Tarjolla hyvä perehdytys tehtäviin! Toivottavasti kiinnostuit, ota yhteyttä!
15 000 €
Myydään
Ravintola

Lounasravintola Espoossa

Myydään lounasravintola Espoossa. Asiakaspaikkoja 116 salissa sekä kolmessa kabinetissa yhteensä 18 asiakaspaikkaa. Ravintola avoinna arkipäivisin klo 10.30-14. Työntekijöitä omistajien lisäksi kaksi.  Kauppaan sisältyy lounaspaikan liiketoiminta, kalusto ja vuokraoikeus.  Ota yhteyttä ja sovitaan esittely!
Ei hinnoiteltu
Myydään
Ravintola

Ruokaravintola A-oikeuksin Lahden keskustassa

Myydään A-ruokaravintola Lahden keskustassa. Kauppaan sisältyy liiketoiminta, kalusto ja vuokraoikeus. Ravintola työllistää omistajan sekä 1-2 työntekijää. Asiakaspaikkoja on 40. 90 m2 vuokratila, jonka kuukausittainen vuokra on 2286 sisältäen alv:n.  Ota yhteyttä ja sovi esittely!
Ei hinnoiteltu
Myydään
Ravintola

Myydään sushi-ravintola Helsinki, Kallio

Myydään sushi-ravintola Kalliossa, Helsingissä. Asiakaspaikkoja salissa tällä hetkellä 18, mutta mahtuu 24. Avoinna ti-la klo 11-20. Työllistää tällä hetkellä omistajat.   Kauppaan sisältyy ravintolan liiketoiminta, kalusto ja vuokraoikeus. Vuokrasopimus 5 + 5 vuotta, vuokra 1606 € / kk + alv.  Ota yhteyttä ja kysy esitettä!
Ei hinnoiteltu
Myydään
Leipomo tai konditoria

Kahvila-leipomo Pasila, Helsinki

Myydään kahvila-leipomo Pasilassa, joka tunnetaan päivittäin paistettavista munkeista. Kahvila-leipomo työllistää omistajat ja se on avoinna klo 6-15.  Kauppaan kuuluu kahvila-leipomon liiketoiminta, kalusto ja vuokraoikeus. Asiakaspaikkoja kahvilassa salin puolella 7 ja terasilla 6. Toiminta 108 m2 vuokratiloissa.  Ota yhteyttä ja kysy esitettä!
Ei hinnoiteltu
Kohteet 49 - 60 hakutuloksista

Yrityspörssi

TIETOA PALVELUSTA Yrityspörssi on kohtaamispaikka verkossa yritysten myyjille ja ostajille. Palvelussa voit jättää yrityksen myynti- ja ostoilmoituksia sekä kertoa palveluistasi yrityskauppoihin liittyen.  Myyjät saavat enemmän näkyvyyttä ilmoituksilleen, ostajat saavat kattavamman kuvan yritystarjonnasta ja palveluntarjoajat saavat omille palveluilleen näkyvyyttä.

loder image