JÄTÄ ILMOITUS

Ravintola-ala

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Kahvila

LEIPOMO-/ KAHVILAKOKONAISUUS VARSINAIS-SUOMESSA

Hyvällä liikepaikalla toimiva kasvuyritys, jolla on hyvä asiakaskunta ja asiakastyytyväisyys. Yritys toimii vuokratiloissa, mutta myös kiinteistö voidaan ostaa omaksi.  
92 000 €
Myydään
Leipomo tai konditoria

Perinteikäs leipomo keskeltä Lappia Sodankylässä

Yli 40 vuotta toiminut perinteikäs ja tunnettu leipomo, jonka tuotevalikoimaan kuuluvat tällä hetkellä ruokaleipä (vaalea, tumma, rieska) sekä munkit, viinerit ja pullapitkot. Markkina-alueena on Keski-Lappi (Sodankylä, Ivalo ja Kittilä). Myymme leipomon yrityskauppana, jolloin kauppaan on mahdollista sisällyttää liiketoiminta, nimi, laitteet, reseptit ja kiinteistö. Myynti voidaan tehdä myös kiinteistökauppana, joko laitteineen tai ilman. Kiinteistö on rakennettu useassa osassa; suurin osa 1970-luvulla. Kiinteistö sisältää leipomon lisäksi asunto-osan ja lämpimän kellarivaraston. Kokonaispinta-ala on noin 650 neliötä ja rakennus sijaitsee omalla 3200 neliön tontilla. Yrityksessä työskentelee 6 henkilöä; 4 leipomossa ja 2 kuljettajaa.  
Ei hinnoiteltu
Myydään
Grillit ja pikaruoka

Kannattava siipi grilli/perinteinen grilli Vaasan keskustasta

Etsitään jatkajaa tunnetulle ja pidetylle grillille Vaasan keskustassa. Yritys on toiminut nykyisellä omistajalla 5 vuotta mutta elämäntilanteen muutoksien vuoksi yritys on nyt myynnissä. Yrityksellä on vakiintunut asiakaskunta ja hyvä maine. Toiminta on erittäin kannattavaa, ja on kasvanut vuosittain nousujohteisesti. Grillin valikoimiin kuulu perinteiset grilliruuat sekä siipiateriat. Yritys on myös tarjonnut palveluitaan erilaisissa tapahtumissa. Yritys toimii vuokratiloissa ja sen kalusto kuuluu kaupan hintaan. Opastaminen toiminnan jatkamiseen kuuluu kauppaan. Liiketoiminta voidaan aloittaa välittömästi. Lisätietoja saa numerosta 0407402833 tai sähköpostilla: hotwingsvaasa@outlook.com
Ei hinnoiteltu
Myydään
Kahvila

Suosittu kahvila kauppakeskus REDIssä

Myydään suosittu kahvila hyvällä liikepaikalla kauppakeskus REDIssä Helsingin Kalasatamassa.  Avokahvilassa on 25-27 asiakaspaikkaa ja kahvila on avoinna viikon jokaisena päivänä. Arkisin kahvila on avannut ovensa jo kello 7 ja palvellut iltayhdeksään asti. Aamiainen on ollut suosittu ja tämä on varhaisina aamun tunteina ainoa paikka, joka on tällä hetkellä avoinna ostoskeskuksessa. Paikan päällä voi tehdä aamiaisen ja keittolounaan, mutta keittiötä tai rasvakanavaa ei ole.  Liiketoimintakauppaan kuuluvat kahvilan nimi Coffee Time, kalusteet ja laitteet. Kalusteet ja laitteet ovat lähes uudet ja laitteiden takuu on voimassa. Työntekijöitä on kolme, jotka voivat jatkaa yrittäjän vaihduttua. Vuokrasopimus on voimassa vielä 7,5 vuotta. Vuokrasopimuksen voi neuvotella uudestaan kauppakeskuksen kanssa.  Kahvila myydään avioeron vuoksi. Nykyinen yrittäjä jää kauppakeskus REDIin itse yrittäjäksi kauneudenhoitoalalle, mutta elämäntilanteen vuoksi kahden yrityksen pyörittäminen samanaikaisesti ei ole mahdollista.  Kauppakeskus REDIssä on paljon potentiaalia julkisuudessa annetusta kuvasta huolimatta etenkin nyt, kun asukkaat pääsevät muuttamaan valmistuvaan tornitaloon piakkoin. Ota yhteyttä ja tule tutustumaan!
90 000 €
Myydään
Ravintola

Viihtyisä anniskeluravintola Salossa

Myydään baarin liiketoiminta sekä kalusteet. Anniskeluravintolalla on pitkät perinteet, toiminut samalla paikalla n. 30 vuoden ajan. Todella viihtyisä kokonaisuus, laajalla asiakaskunnalla varustettu. Yritys toimii vuokratiloissa Vuokra on 1670/kk alv 0%. Vuokraan sisältyy lämmitys ja vesi.Ravintolaa on remontoitu ja uudistettu viimeisten vuosien aikana runsaasti. Salin lisäksi kiinteistöön kuuluu toimistotilat, 2 sisävarastoa ja 3 ulkovarastoa.Etupihalla tyylikäs 100 asiakaspaikkainen terassi, joka kuuluu vuokraan. Alueella ei kilpailevia yrityksiä. Ota rohkeasti yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.
135 000 €
Myydään
Ravintola

Viihtyisä ravintola/liiketila Kajaanin keskustassa

Myydään tai vuokrataan kannattava lounasravintola keskeisellä paikalla Kajaanin keskustassa. Tähän asti ravintola on ollut avoinna arkisin lounasaikaan, mutta uudella yrittäjällä on mahdollisuudet laajentaa toimintaa myös iltoihin ja viikonloppuihin. Tilassa on 45 asiakaspaikkaa ja ravintolalla on A-oikeudet. Ravintolakäytössä 260 neliön tilasta on ollut noin 80 neliötä. Toimitilan on muilta osin käytettävissä joko muuhun toimintaan tai ravintolaa voi laajentaa remontoimalla. Tilasta on mahdollisuus eristää esimerkiksi kabinetteja ym. Liiketoimintakauppaan sisältyvät koko liiketilan lisäksi ravintolan kalusteet, koneet, kylmälaitteet, uunit ja kassat. Rasvakanavaa ei ole. Halutessaan uusi yrittäjä voi jatkaa toimintaa nykyisellä ravintolan nimellä tai avata kokonaan uuden toiminnan. Siirtyvää henkilökuntaa ei ole. Myynnin syynä on nykyisen yrittäjän keskittyminen muuhun liiketoimintaan. Ota yhteyttä ja tule tutustumaan.
Ei hinnoiteltu
Myydään
Ravintola

Anniskeluravintola Imatran keskustassa

Myydään baarin liiketoiminta ja kalusteet. Anniskeluravintola Retrobar ja cafe sijaitsee Imatran keskustassa ja perusasiat ja asiakkaat ovat valmiina. Yritys toimii vuokratiloissa Imatrankoskella kävelykadulla ja vuokrataso on kohtuullinen. Uusi omistaja pääsee aloittamaan toiminnan nopeasti.
25 000 €
Ostetaan
Leipomo tai konditoria

Pieni leipomo tai kahvila tuotantotiloineen Uudeltamaalta

Etsitään leipomoa tai kahvilaa tuotantotiloineen Uudenmaan alueelta. Ensisijaisesti kyseeseen tulee tilan ostaminen, mutta vuokrausta voidaan harkita puitteiden ollessa sopivat. Ostajana on yritystoiminnan aloittava henkilö, joka etsii alkuvaiheessa yhden henkilön työllistävää toimintaa ja siten pieniä tiloja.
Ei hinnoiteltu
Myydään
Kahvila

Lounaskahvila Kaarina

Myydään lounaskahvila Kaarinasta hyvien palveluiden läheltä . Kahvila on toiminut useita vuosia ja asiakaskunta on vakiintunut. Kahvilan liikevaihto on tällä hetkellä n.120 000 e / vuosi, tässä olisi oiva tilaisuus yrittäjävetoisesti lähteä paikkaa kehittämään.Kahvila myydään täysin kalustettuna. Tila on vuokratila ja vuokrasta neuvotellaan omistajan kanssa. Jos kiinnostuit niin olethan yhteydessä mahdollisimman pian!   Kaarinan kaupunki panostaa yrittämiseen. Kaupungissa toimii Kaarinan Kehitys Oy, joka on Kaarinan kaupungin sekä Kaarinan ja Piikkiön yrittäjäyhdistysten yhdessä omistama elinkeinoyhtiö. Yrittämiseen panostetaan myös seudullisen yhteistyön kautta. Kaarinassa hyvä yrittäjyysilmapiiri Vuoden 2015 Maakuntaennusteessa Kaarinan yrittäjyysilmapiiri sekä kunnan ja yrittäjien välinen yhteistyö arvioitiin taas maakunnan parhaaksi.
Ei hinnoiteltu
Myydään
Ravintola

Laadukas ruoka- ja seurusteluravintola kaupungin ytimessä

Myytävänä uniikki ravintolamaailman johtotähti erinomaisella sijainnilla kaupungin ytimessä. Hillittyä eleganssia niin ympäröivän miljöön, ravintolan tilojen ja sisustuksen kuin itse ruuankin osalta. Nykyinen monipuolinen ja laadukas ravintolakonsepti antaa uudelle omistajalleen täydellisen valinnan mahdollisuuden aina pelkän lounasravintolan pyörittämisestä laadukkaaseen ala carte illanviettopaikkaan mutta myös laaja-alaisempi ravintolatoiminta lähes ympäri vuorokauden on mahdollista näissä hyvin toimivissa vuokratiloissa.Tällä hetkellä toiminnan ydin on kaupungin monipuolisin ja paras lounas -menu, joka tuo arkisin päivittäin yli 200 lounastajaa paikalle. Tämä ydinasiakaskunta mahdollistaa lisäksi päivittäisten kokous-, juhla- ja tapahtuma-aktiviteettien järjestämisen niin päiväsaikaan kuin iltaisin. Normaalisti tarjoillaan illalla vielä erikseen tunnelmallisempaa ala carte ruokailua aikuisempaan makuun, pub -tunnelmaakaan unohtamatta. Useat alueen suurimmat yritykset ja kaupunki käyttävät ravintolaa kokouspaikkana mutta lisämarkkinoinnilla ja myynnillä tässäkin on mahdollisuus vielä parantaa ja saada aikaiseksi liiketoiminnan kasvua.Rakenna siis tästä mieleisesi kokonaisuus joko pitämällä toiminta nykyisellään tai yhdistämällä siihen vielä esim. catering -palveluja. Laaja vakioasiakaskunta mahdollistaa kuitenkin myös toiminnan supistamisen pienimuotoisemmaksi lounas- ja kokousjärjestelypaikaksi. Nykymuodossaan lounastoiminta tuo noin 2/3 ravintolan liikevaihdosta.Tästä siis valmis kattaus uuteen yritystoimintaan. Modernit äskettäin saneeratut toimitilat, jossa asiakaspaikkoja yli 200. Hyvälaatuinen sisustus ja laadukas valmistuskeittiö koneineen ja laitteineen mahdollistavat toiminnan pitkäikäisen pyörittämisen ilman tulevia ylimääräisiä investointeja. Ammattitaitoinen ja osaava henkilökunta osaltaan madaltavat uuden omistajan aloittamisen kynnystä. Nykyinen omistaja ei ole toimintaan osallistunut vaan ammattitaitoinen henkilöstö on hoitanut ravintolaa pitkälti keskenään eli sen puolesta kohde sopii myös useamman ravintolan pitämiseen tottuneelle. Aktiivinen toimintaan osallistuva omistaja kuitenkin mahdollistaisi liiketoiminnan kehittämisen sekä kasvun, joten tässä myös aloittavalle yrittäjälle loistava mahdollisuus!Hintapyynnön perustelutHintapyynnön perusteena on ravintolan ennustettu yksikkökohtainen käyttökatetaso ja sen pohjalta laskettu kassavirta. Yrityskaupassa luottamus on yhteinen asia. Tarkempien lisätietojen saanti edellyttää salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Jos haluat tarkempia tietoja tästä kohteesta, ota yhteyttä kohteen välittäjään.
165 000 €
Myydään
Ravintola

Ravintola kauppakeskuksessa Espoon Suurpellossa

Myydään Espoossa Kehä II:n varrella ostoskeskus Suuriksessa sijaitseva, vajaa kaksi vuotta avoinna ollut 136 asiakaspaikan ravintola. Lisäksi terassilla on 30 asiakaspaikkaa.  Ravintolalla on myös oma sisäänkäynti kadulta. Ravintola on ollut avoinna viikon jokaisena päivänä. Lounasaikaan tarjolla on ollut buffet ja läpi aukioloaikojen à la carte. Ravintolalla on A-oikeudet. Työntekijöitä on yrittäjän lisäksi ollut kolme.  Myydään liiketoimintakauppana. Kauppaan sisältyvät kalusteet ja koneet, jotka ovat vain 1,5 vuotta vanhat. Vuokrasopimus on voimassa 10/2027 asti. Vuokra sisältäen ulkoterassin vuokran:  12/2019 loppuun asti 7350 €/kk sis. alv 24 % 12/2020 loppuun asti 8350 €/kk sis. alv 24 % 01.01.2021 alkaen 9217 €/kk + alv 24 % Kauppaan eivät sisälly kotisivut tai ravintolan nimi. Kauppahinnan osamaksu on mahdollinen. Uudella yrittäjällä onkin mahdollisuus aloittaa haluamansa kaltainen ravintolatoiminta.  Ota yhteyttä ja tule tutustumaan.
102 000 €
Myydään
Ravintola

LOUNASRAVINTOLA KUOPIOSSA

Ainutlaatuinen tilaisuus ostaa perinteikäs lounasravintola Kuopion keskustan tuntumassa. Päivittäin noin 180-250 lounastajaa, viikonloppuisin kiinni. Sopimusasiakkaita 20. Säännöllisesti huollettujen koneiden ja ravintolakaluston arvo noin 190.000 e. Lisäksi liikepaikkaan on tehty mittavat ilmanvaihtoremontit. Yritys on varsin tuottava ja myydään liiketoimintakauppana. 
290 000 €
Kohteet 85 - 96 hakutuloksista

Yrityspörssi

TIETOA PALVELUSTA Yrityspörssi on kohtaamispaikka verkossa yritysten myyjille ja ostajille. Palvelussa voit jättää yrityksen myynti- ja ostoilmoituksia sekä kertoa palveluistasi yrityskauppoihin liittyen.  Myyjät saavat enemmän näkyvyyttä ilmoituksilleen, ostajat saavat kattavamman kuvan yritystarjonnasta ja palveluntarjoajat saavat omille palveluilleen näkyvyyttä.

loder image