JÄTÄ ILMOITUS

Ravintola-ala

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Ravintola

Koko perheen ruokaravintola Uudellamaalla

Myydään pitkään toimineen ruokaravintolan liiketoiminta Uudellamaalla. Ravintola on toiminut samalla paikalla 33 vuotta, joten se on paikkakunnalla hyvin tunnettu. Nykyisellä yrittäjällä ravintola on ollut 15 vuotta. Ravintola on avoinna viikon jokaisena päivänä. Arkisin tarjolla on lounas ja salaattibuffet, iltaisin ja viikonloppuisin à la carte. Asiakaspaikkoja on 85 ja lisäksi terassilla on paikkoja noin 40. Tilava kabinetti sopii sekä perhejuhliin että kokoustilaksi. Ravintolalla on A-oikeudet.  Liiketoiminnan lisäksi kauppaan sisältyvät ravintolan nimi, kalusto ja varasto. Osa työntekijöistä voi jatkaa omistajanvaihdoksen jälkeen. Nykyinen yrittäjä voi perehdyttää uutta yrittäjää alkuvaiheessa. Myynnin syynä on eläkkeelle jäänti.  Tässä mahdollisuus uudelle ravintoloitsijalle aloittaa vakaalta ja paikkakunnalla tunnetulta pohjalta! Ota yhteyttä.
135 000 €
Myydään
Leipomo tai konditoria

Tuottoisa leipomo-myymälä Päijät-Hämeessä

Leipomo on vilkkaalla ja vakiintuneella liikepaikalla, kaupunkialueella Päijät-Hämeessä. Jauholeipomomme on eräänlaisen kauppakeskuksen tai torin sisäänkäynnin läheisyydessä. Kauppakeskus on auki 24/7 vuoden jokaisena päivänä. Suuri näyteikkuna on paras mainoksemme. Myymme kaiken omasta myymälästä. Päätuotteitamme ovat perinteiset suomalaiset pullat, munkit ja suolaiset take away -tuotteet, kuten pizza. Meillä ei ole istumapaikkoja eikä kahvinmyyntiä.  Asiakkaat ovat kotitalouksia, lähialueen yrityksiä sekä runsaasti ohikulkuliikennettä. Myymme leipomon ja myymälän liiketoimintakauppana. Kauppaan sisältyy liiketoiminta, nimi, laitteet ja reseptit.  Varasto myydään erikseen inventaarion mukaan. Osa laitteista on uusia.  Yritys työllistää 3-4 henkilöä yrittäjän lisäksi. Meillä on pitkään jatkunut, edullinen vuokrasopimus, erittäin hyvä vuokranantaja, joka ei ole asettanut ehtoja aukiololle. Liikepaikka tarjoaa hyvän mahdollisuuden toteuttaa yrittäjän näkemystä myös erilaisella liiketoimintakonseptilla kuin nykyinen: kakkumyymälä, take away -ruokapaikka tms. Liiketoimintakaupan voi olettaa maksavan itsensä takaisin noin kahdessa vuodessa, kun nykyisen toimintamalli jatkuu ennallaan. Nykyinen yrittäjä on valmis perehdyttämään uutta yrittäjää tarvittaessa. Myynnin syy on eläkkeelle jääminen. Nykyinen omistaja pyörittää leipomoa ja asuu pääkaupunkiseudulla.  Ota yhteyttä :) Salassapitosopimuksen kirjoittamisen jälkeen annamme mielellämme lisätietoja.
Ei hinnoiteltu
Myydään
Ravintola

Laadukas ja arvostettu ruokaravintola Pirkanmaalla

Eurooppalaisia makuja ja lähiruuan arvostusta kaupungin sydämessä Hintapyynnön perustelutMyyntihinta perustuu perustamis/markkinointi/imagon luonti kustannuksien takaisin maksuun. Yrityskaupassa luottamus on yhteinen asia. Tarkempien lisätietojen saanti edellyttää salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Jos haluat tarkempia tietoja tästä kohteesta, ota yhteyttä kohteen välittäjään.  
150 000 €
Myydään
Ravintola

Perinteinen Helsinkiläisravintola toiminut 1970-luvulta

Myytävänä legendaarisen ja klassisen ruokaravintolan liiketoiminta ainutlaatuisessa miljöössä. Pitkään samalla liikeidalla toiminut ja vakiintuneen asiakaskunnan omaava omaleimainen ja sympaattinen ravintola. 40 asiakaspaikkaa salissa ja 12 paikan terassi. Vuokranantajana taloyhtiö ja vuokra noin 1400 € / kk Ravintolassa on rasvahormi ja ilmanvaihto, ei rasvakaivoa, mutta pieni moderni rasvakaivo on helppo asentaa. Näytöt erikseen sopimuksen mukaan maanantaisin. Ravintola on hiljaisessa myynnissä ja lisätiedot luottamuksellisesti. Hintapyyntö 98 000 / tarjous Luottamukselliset yhteydenotot mari.karkkainen@remax.fi
98 000 €
Myydään
Ravintola

Kaunis kivijalkaravintola Helsingin keskustassa

Myytävänä erinomaisella liikepaikalla, postinumeroalueella 00120, korkeatasoisen ruokaravintolan liiketoiminta, kalusteet, laitteet ja vuokrasopimuksen siirto. Erinomaiset asiakasarviot ja hyvän asiakaskunnan saavuttanut ravintola palvelee monipuolisesti niin yritysasiakkaita kuin perhejuhlia. Tila soveltuu hyvin erilaisiin kokouksiin ja juhliin ja on muokattavissa joustavasti 6- 150 hengen tilaisuuksiin. Ravintolalla on vakiintunut yritysasiakaskunta. Ravintola sijaitsee rakennushistoriallisesti arvokkaassa rakennuksessa ja on remontoitu ja sisustettu harvinaisen korkeatasoisesti. Keittiölaitteet ja ravintolan talotekniikka ovat uusia ja niillä on pitkä käyttöikä edessä. Isossa keittiössä riittää kapasiteettia tarvittaessa myös cateringtilaisuuksien järjestämsiseen. Kokonais m2 määrä on 417  ja vuokra kohtuullinen 7506 euroa / kk. Kaupan yhteydessä voidaan neuvotella samalla liikeidealla jatkajan kanssa nimen, logon, asiakasrekisterin  ja nettisivujen siirtymisestä. Myydään tarjouskaupalla.  Esittelyt ravintolan ollessa suljettuna, yksityisesti ja erikseen sovittaen, luottamukselliset lisätiedot mari.karkkainen@remax.fi
Ei hinnoiteltu
Myydään
Kahvila

Pohjois-Pohjanmaalla erittäin suositun kahvilaravintolan liiketoiminta

Kahvila-lounasravintola-konditoria. Yritys tarjoaa myös pitopalvelua. Kannattava tuloksellinen liiketoiminta.  Kohteessa on tehokkaasti hyödynnetyt tilat ja henkilökunta on joustavaa ja toimii tulosorientoituneesti. Vakiintunut asiakaskunta ja isoja sopimusasiakkaita. Hintapyynnön perustelutYli 100 000 € Käyttökatetta vuodessa mahdollistaa ostajalle nopean takaisinmaksuajan.  Yrityskaupassa luottamus on yhteinen asia. Tarkempien lisätietojen saanti edellyttää salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Jos haluat tarkempia tietoja tästä kohteesta, ota yhteyttä kohteen välittäjään.
285 000 €
Myydään
Ravintola

RAVINTOLA TURUN KESKUSTASSA

Kasvispainotteinen tunnettu ja vakaan asiakaskunnan omaava ravintola hyvällä liikepailla Turun keskustassa.
275 000 €
Myydään
Ravintola

MENESTYVÄ RAVINTOLA

Pohjois-Pirkanmaalaisessa kuntakeskuksessa, A-oikeuksin varustettu, vireä ja kannattava 90-paikkainen ravintola, jossa on lisäksi 50-paikkainen terassi. Oma kiinteistö. 
290 000 €
Myydään
Kahvila

Myydään kahvila ( Parainen)

Myydään yli 12 vuotta toiminut lounaskahvila, Paraisilla vilkkaan saaristotien varrella. Kirjalan kahvitupa sijaitsee levähdysalueella. Oma asiakaspaikoitus, jossa pysäköintimahdollisuus sekä raskaan kaluston ajoneuvoille että henkilöautoille. Lounaskahvilaan kuuluu hirsinen rakennus n.49 neliötä + katettu ulkoterassi 35 neliötä sekä oma 1000 neliön tontti. Lounaskahvila myydään irtaimistoineen ja koneineen liiketoimintakaupalla. Kahvilassa on myyty kahvia, kahvileipiä, kotilounasta, grilliruokaa, sekä kesätorilta vihanneksia ja myös savukalaa. Kirjalan kahvituvan liiketoiminta on kannattavaa ja sillä on vakiintunut asiakaskunta. Paras sesonki on kesäisin ja sesonkiaikana on palkattu 1-2 kesäapulaista.  Lounaskahvilassa on erinomaiset kehittämismahdollisuudet ja se voi muuntautua juuri sinun unelmiesi yritykseksi. Lounaskahvila myydään omistajan sairauden vuoksi. Voit tutustumisen jälkeen tehdä myös oman tarjouksesi ja katsotaan miten edetään. Liiketoimintaa myydään kokonaisuutena joten vuokraaminen ei ole mahdollista.   Yhteydenotot välittäjälle sähköpostilla: vesa.leppanen@wbl.fi,   Suomen Liiketoimintakaupat
Ei hinnoiteltu
Myydään
Leipomo tai konditoria

MYYDÄÄN LEIPOMO

Myydään Länsi-Suomessa pitkään toimineen leipomon liiketoiminta tai yrityksen koko osakekanta. Liikevaihto noin 520.000 euroa, henkilökuntaa 4. Vuokratut toimitilat jotka on mahdollisuus ostaa.  
Ei hinnoiteltu
Myydään
Kahvila

KAHVILA HYVÄLLÄ PAIKALLA LIIKEKESKUKSESSA

Myydään hyvällä paikalla toimivassa liikekeskuksessa olevan kahvilan liiketoiminta. Turku.
78 000 €
Myydään
Pitopalvelu ja catering

Catering toiminta: ainutlaatuinen mobiili pitopalveluyksikkö

Smak & Form:s / Maku & Muodon mobiili pitopalveluyksikkö ja sen liiketoiminta myydään. Ainutlaatuinen konsepti, hyvin toimivat laitteet vaativiin juhlatapahtumiin, yritystapahtumiin, festivaaleihin, vuosipäiviin, hääjuhliin jne. Liikkuva ravintolakeittiö 22 neliö, peruslaitteilla ja vetoautolla, kuorma-auto, Carrier kylmäkoneella, väliseinä, sivuovi, TL-nostin,   Pakettiauto, VW Caddy 5 henkilö, Posliini ja lasit, jopa 350 hengen buffet tarjoiluun, Tarjoiluastiat, lämpöhauteet, pannut. Vaunut lämpökaappi, Suuret hiiligrillit ja pannut kaasupolttimilla,    Penkit ja pöydät, jopa 350 paikkaa.  Pystypöydät, pöytäliinat, kahvinkeittimet, kannut, Jne. Sopii catering-yritysten aloittamiselle tai täydentäväksi toiminnaksi aktiivisille yrityksille. Soveltuu myös uusiin pilvi-ravintolakonsepteihin, event yrityksille, festivaali järjestäjille jne.
50 000 €
Kohteet 97 - 108 hakutuloksista

Yrityspörssi

TIETOA PALVELUSTA Yrityspörssi on kohtaamispaikka verkossa yritysten myyjille ja ostajille. Palvelussa voit jättää yrityksen myynti- ja ostoilmoituksia sekä kertoa palveluistasi yrityskauppoihin liittyen.  Myyjät saavat enemmän näkyvyyttä ilmoituksilleen, ostajat saavat kattavamman kuvan yritystarjonnasta ja palveluntarjoajat saavat omille palveluilleen näkyvyyttä.

loder image