Post an ad!

Yritykset, pitopalvelu tai catering

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Pitopalvelu ja catering
98 000 €

Pitopalvelu ja catering yritys Uudellamaalla

Nyt loistava tilaisuus lähteä hyvämaineisen pitopalvelun ja cateringin yrittäjäksi Uudellemaalle. Toimintaan kuuluu pitopalvelun ja cateringin lisäksi myös kahviotoimintaa, take-away lounasta sekä juhlatilan vuokrausta erilaisiin tilaisuuksiin. Palveluista löytyvät myös astioiden vuokraustoiminta ja tilausten toimitukset jälleenmyyjille. Yritykseltä löytyy valmiina hyvät ja maistuvat menut erilaisiin tilaisuuksiin. Vakiintuneen asiakaskunnan lisäksi pitopalvelu palvelee myös sopimusasiakkaita. Yritys toimii vuokratiloissa. Toiminta sijoittuu Uudellemaalle. Yrittäjä myy koko osakekannan, johon kuuluu yrityksen nimi, nettisivut, liiketoiminta, asiakkaat, huonekalut, kattava astiasto sekä tarvittavat elementit toiminnan jatkamiseen. Tarkempi luettelo toimitetaan pyydettäessä. Myydään yrittäjän elämäntilanteen muutoksen vuoksi. Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerron mielelläni lisää. Yhteydenotot käsitellään luottamuksellisesti.
Myydään
Pitopalvelu ja catering

Wanhan Woimalan liiketoiminta + kalusto

Jyväskylän Vaajakoskella, Päijänteen ja Leppäveden välissä sijaitsee upea v. 1920 rakennettu vanha vesivoimalaitos, joka toimi sähkön tuottajana alueella aina vuoteen 1940 saakka. Samainen kaksikerroksinen entinen voimalarakennus on toiminut viimeiset vuosikymmenet juhla-, taide- ja tapahtumatilana tuoden ilon ja onnen hetkiä mm. useille hääpareille vuosien saatossa. Alueen kulttuurihistoria viehättää edelleen niin ohikulkijoita kuin kauempaakin tulijoita, sillä alue ja rakennus ovat iso osa mm. SOK:n historiaa. Nyt myynnissä olisikin Keski-Suomen kuvatuimman juhla- ja tapahtumatalon liiketoiminta sekä kalusto. Kauden 2023 tilavarauksia otetaan juuri nyt vastaan, joten toimi nopeasti ja pääset itse vaikuttamaan seuraavan sesongin tapahtumiin.  
Jyväskylä
Ostetaan
Pitopalvelu ja catering

Ostaa tai vuokrata catering-keittiöksi soveltuva tila

Useat asiakkaamme etsivät catering- / cloud kitcheniksi soveltuva tilaa, jossa on ruuanvalmistukseen soveltuva talotekniikka ja mielellään walk in kylmiöt ja pakastimet. Muut keittiölaitteet plussaa. Myös lyhyet vuokrasopimukset huomioidaan. Sijainti mielellään kehä kolmosen sisäpuolella. Ota yhteyttä
Kohteet 1 - 3 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image