Post an ad!

Yritykset, ravintola

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Kärki-ilmoitukset
Ravintola
850 000 €

Vierasvenesatama kauppa-, ravintola- ja majoituspalveluin

Oletko asiakkaiden parissa työskentelystä nauttiva ja kauniissa saaristomaisemissa viihtyvä yrittäjä tai yrittäjäksi aikova henkilö tai yrittäjäpariskunta? Nyt tarjolla on hieno tilaisuus monipuoliseen palvelualan yrittäjyyteen, hyvällä paikalla Turun saaristossa.Myynnissä on suosittu vierasvenesatama Paraisten Portti, jonka toimintaan sisältyvät ravintola, kauppa ja majoituspalvelut. Kauppa toteutetaan kiinteistönmyyntinä, johon sisältyy mm. - Rakennukset kalustoineen, yht. n. 400 m2 (ravintola, kauppa, saunaosasto, majoitustilat), lämmitetään maalämmöllä, rakennusvuodet 2012-2021 - Satamalaitureita n.300 m- Varasto ja toiminnassa tarvittavia koneita sekä laitteita- Yrityksen kotisivut ja Facebook sivut Vierasvenesataman asiakaskunnan muodostavat yksityisasiakkaat sekä jossain määrin yritysasiakkaiden ryhmät. Toimintaa on mahdollista kehittää edelleen esim. tarjoamalla yritysryhmille laajemmin palveluita ympärivuoden sekä luomalla lisää elämyspalveluiden tarjontaa. Viime vuonna valmistuneet hieno saunaosasto ja majoitustilat sopivat erinomaisesti ryhmien käyttöön. Yrityksen toiminnassa on hyödynnetty kiireapuna kausityöntekijöitä.  Nykyinen yrittäjä on valmis perehdyttämään uuden yrittäjän toimintaan erikseen sovittavalla tavalla. Uudelle yrittäjälle on etua ravintola alan tuntemuksesta. Tartu nyt tähän hienoon tilaisuuteen ja ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi. Myyntihinta 850 000 €  
Myydään
Ravintola

Vuokralle Outokummun Vanhalle kaivokselle/Särkiselkä Camping-alueelle

Hoi sie yrittäjä! Haluaisitko operoimaan kaivosravintoloita vuonna 2020 Pohjois-Karjalan suosituimpaan museokohteeseen (Outokummun kaivosmuseo: 12 323 kävijää) ja mahdollisesti myös leirintä- ja camping-aluetta vuonna 2022 Me naiset -aikakausilehdessä Suomen parhaaksi äänestetyn uimarannan luonnonkauniisiin maisemiin Outokumpuun? Etsimme operaattoria Outokummun Vanhalla Kaivoksella sijaitseviin ravintoloihin keväästä 2023 eteenpäin. Ravintoloiden lisäksi operaattorihaku käsittää mahdollisuuden toimia ravintoloiden ohella myös Särkiselän leirintä- ja camping-alueen operaattorina. Edellä mainituissa kohteissa voi hyvin olla myös eri operaattorit. Voit tutustua kohteiden tietoihin tarkemmin laatimalla Osuva-yrityspörssin salassapitosopimukset ja ottamalla yhteyttä vuokrausesitteessä mainittuihin yhteyshenkilöihin. Pyydä lisätietoja tästä !
Pohjois-Karjala
Myydään
Ravintola

Tuottoisa ravintola-alan liiketoimintakokonaisuus

Myydään suosittu ravintolaliiketoimintakokonaisuus Etelä-Suomessa. Liiketoimintakaupassa myydään mm. ravintolan asiakastiedot, nimi, reseptiikka, valmis franchising-konsepti ja -sopimukset, koneet ja kalusto. Suositut ravintolat ovat keränneet reseptiikallaan palkintoja. Käytämme kuvituskuvia.      
Etelä-Suomi
Myydään
Ravintola
65 000 €

Ruokaravintola Kouvola

Myydään Kouvolassa 3 vuotta toimiva ruokaravintola. Asiakaspaikkoja 16. Liikehuoneiston pinta-ala 60m². Alakerran varastotilat 69m²  Kauppaan sisältyy liiketoiminta, vuokraoikeus ja kalusto.
Myydään
Ravintola
58 000 €

Myydään kesäkahvila-ravintola tuottavine lisäpalveluineen

Kesäkahvila sijaitsee Helsingin ytimessä meren äärellä Hietarannan suositun hiekkarannan kupeessa. Alue on perinteinen ja erittäin suosittu viihtymisalue, jossa on suuri turistivolyymi. Ympäristöä on kehitetty ja kehitetään isoin julkisin menoin liiketoimintoja häiritsemättä. Ohikulkuliikennettä on runsaasti ja paikalle pääsee kaikilla kulkuvälineillä, myös kävellen ja pyöräillen. Hietaranta on turvallinen ja arvostettu miljöö. Valitettavasti joudumme myymään kesäkahvila liiketoiminnan perhepiirin sairaustapauksen ja työkyvyttömyyden tähden. Kykenemme hoitamaan talvikautta vielä jonkin aikaa, mutta toiveenamme on tehdä kauppa heti, kun sopiva ostaja löytyy. Haluttaessa tuemme uutta yrittäjää alussa ja luovutamme kaikki jatkosuunnitelmamme vapaasti hyödynnettäviksi. Kesäkahvila-ravintolassa on 25 ulkopaikkaa ja anniskeluoikeudet. Terassia on mahdollista laajentaa. Kahvila sijaitsee suositun juhla- ja kulttuuritila Hietsun paviljongin etupihalla. Itse paviljongissa on kaksi vuokrattavaa juhlatilaa ja paikkoja yhteensä 200 hengelle. Juhlatiloja vuokrataan ahkerasti ja vuokraajilla on jatkuvasti tarvetta pitopalvelulle. Myös muiden lisäpalveluiden tuottaminen paviljongille kasvattaa kassavirtaa. Vuokraoikeus paviljongin kanssa on sovittavissa vanhoilla ehdoilla. Vuosivuokra on maltillinen. Myytävänä on noin 20 m2 konttikeittiömoduuli, jossa laadukas varustus sekä samankokoinen kassa-kahvilamoduuli, joka toimii kassa-, kahvila- ja anniskeluyksikkönä. Ulkokalusteet ja muu tarpeellinen varusteisto kuuluu hintaan. Käteisvarastot ja alkoholit säilytetään hälytysjärjestelmän ja lukkojen takana sisätiloissa. Kahvilan myynti on ollut nousuvoittoinen ja valitettavasti joudumme luovuttamaan juuri kun olimme aikeissa toteuttaa uudet suunnitelmat. Kahvilasta saa erinomaisen menestystarinan osallistuvalle yrittäjälle. Pariskunta tai hyvät ystävykset sopisivat mainiosti paikan pitämiseen ja mahdollistaisivat menestyksen heti ensimmäisestä kaudestaan. Olemme kehittäneet kahvila-ravintolalle hyvän konseptin ja kasvattaneet jatkuvasti sen kysyntää. Erityisesti pitopalvelukysyntä on ollut vahvassa kasvussa. Voimme sopia henkilökohtaisen tapaamisen ja neuvottelut lyhyelläkin varoitusajalla. Tilaesittelyt ja tutustumiset ainoastaan sovitusti!
Myydään
Ravintola

Satamaravintolan liiketoimintamahdollisuus Savonrannan keskustassa

Mahdollisuus vuokrata toimiva ja viihtyisä ravintolatila Savonrannan satamasta, suositun veneilyreitin varrelta. Paikkakunnalla on runsaasti vapaa-ajan asuntoja ja vuokrattavat tilat sijaitsevat järvenrannalla aivan Savonrannan keskustassa. Kesäsesonki on vilkas ja mahdollistaa kannattavan liiketoiminnan. Tilat ovat erittäin hyvässä kunnossa ja salin seinät ja lattia vastikään uusittu, keittiö on täysin varusteltu (isot kylmätilat, pizzauuni jne.). Ravintolasalin pinta-ala n. 90 ², keittiö n. 40 m², sos. tilat n. 50 m². Suuret terassit n. 250 – 300 m² ja varastotilaa yhteensä n. 100 m². Kiinteistössä on hyvä talotekniikka/ilmanvaihto, suorasähkölämmitys, varaava takka ja kolme ilmalämpöpumppua. Tilat ovat suurimmaksi osaksi valmiiksi kalustettu astiastoa myöten. Eli kaikki pitkälti valmiina liiketoiminnan aloittamiseen! Luotettava vuokranantaja ja mahdollisuus myös pitempiaikaiseen vuokrasopimukseen. Edullinen vuokra, mikä määräytyy sopimuksen mukaan. Alueen tarjoamia muita palveluja ovat 35 venepaikkaa, 20 karavaanipaikkaa, polttoainejakelupiste, septitankin tyhjennys, erillisessä rakennuksessa oleva sauna kahdella erillisellä suihku- ja wc-tilalla, pieni pesutupa sekä beachvolley -kenttä ja grillikatos. Ravintola-alue sopii myös erinomaisesti erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Lisäpalvelujen hoitamisesta ja tulojen jakautumisesta voi sopia kiinteistöyhtiön kanssa. Lisätietona mainittakoon, että Savonranta on saanut myönteisen päätöksen suuremmasta kehityshankkeesta, joka toteutuu paikkakunnan yritysten ja yhdistysten kesken. Siitä on merkittävä hyöty paikkakunnan palveluiden markkinoinnille ja näin apua myös satamapalveluiden markkinoinnissa. Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää. Yhteydenotot käsitellään luottamuksellisesti. Yritysvalmentaja Katja Remes, puh. 044 417 4960 / katja.remes@savonlinna.fiKiinteistöyhtiön edustaja Juha-Pekka Hämäläinen, puh. 0405458317 Savonranta on Etelä-Savon maakunnan Savonlinnan kaupungin itäosissa sijaitseva pitäjä. Se on osa Savonlinnan seutukuntaa. Lisätietoja Savonrannasta:savonranta.fivisitsavonlinna.fi
Etelä-Savo
Myydään
Ravintola

Tunnelmallinen Bistro Hämeenlinnassa

Myydään tunnelmallisen ravintolan liiketoiminta Hämeenlinnan keskustassa! Näköala Vanajavedelle, asiakaspaikkoja sisällä 40 ja terassilla 20. Ravintolalla on laadukas ja hyvä maine, asiakaspalaute ja arvostelut ovat hyviä. Tarjoilemme intohimolla ja pohjoismaisella makumaailmalla valmistettuja annoksia mm. oman savustamon lihoista, kotimaisia pienpanimo-oluita ja tisleitä sekä eurooppalaisten pienten perhetilojen laatuviinejä. Mahdollisuus jatkaa samalla konseptilla tai tarvittaessa avustamme sinua täysin uuden konseptin suunnittelussa. Mahtava sijainti ruoka- ja kulttuurikaupunkina kasvavan Hämeenlinnan ytimessä, kohtuullisella vuokralla. Ota rohkeasti yhteyttä niin kerromme lisää!
Hämeenlinna
Myydään
Ravintola
80 000 €

Myydään hyvin toimiva ravintola

Lähes 40 vuotta toiminnassa ollut ravintola etsii uutta omistajaa. Mahdollisuus ostaa myös toimitilat omaksi. Hintapyyntö toimitilojen kanssa 280 000€.
Lempäälä
Myydään
Ravintola
85 000 €

Monipuolinen ravintola urheilupuistossa

Yhtiö tarjoaa monipuolisia ravintolapalveluita liikuntakeskusten ja alueiden muiden liikuntapalveluiden käyttäjille, ulkoilijoille sekä muille hyvää ruokaa ja palvelua arvostaville asiakkaille. Palveluihin kuuluvat: – urheilijaruokailut – kahvio- ja delituotteet – kotiruoka – juhlatuotteet – leiri- ja turnausruokailut Ruokailuja järjestetään liikuntakeskuksissa ja niiden ympäristössä, mutta myös kauempana toteutettaviin tapahtumiin. Arvolupauksena on tuottaa laadukasta sekä ravitsevaa ruokatuotepalvelua vastuullisesti ja asiakaslähtöisesti urheilijoille, ulkoilijoille, kannustusjoukoille, katsojille sekä perheille. Brändi on tunnettu, luottamusta herättävä ja antaa lupauksen hyvästä palvelusta sekä tuotteista. Yhtiöllä on erittäin toimivat ja kattavat kotisivut sekä tasokkaasti toteutettu verkkokauppa. Palvelu on saavuttanut vahvan markkina-aseman urheiluväen keskuudessa Suomessa ja erityisesti toimipisteidensä alueella. Toimintaa harjoitetaan vuokratiloissa. Tilat on remontoitu ja käytössä olevat koneet sekä kalusto ovat tuoretta sekä käyttökelpoista pitkälle tulevaisuuteen. Toimintaa on kehitetty niin, että omistajan läsnäoloa ei operatiivisessa toiminnassa välttämättä tarvita.   Hintapyynnön perustelut Kalusto uusittu ja tilat remontoitu juuri ennen korona-aikaa. Sähköpostimarkkinointi- ja tilauskanava sekä mittava asiakasrekisteri. Reseptit. Markkinointimateriaalit. Instagram, Facebook ja Google-tilit. Tavaramerkki maksettu 10 vuodeksi. Sähköinen kirjanpito. Hyvät siirrettävissä olevat sopimukset. Toimiva ja muokattavissa oleva verkkokauppa. Toimivat säännöllisesti päivitetyt kotisivut. Sähköinen kassajärjestelmä. Sovitut tarjoilut vuoden 2023 tilaisuuksiin. Kuvapankki. Laaja asiakaskunta eri liikuntalajien parissa ympäri Suomen.   Yrityskaupassa luottamus on yhteinen asia. Tarkempien lisätietojen saanti edellyttää salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Jos haluat tarkempia tietoja tästä kohteesta, ota yhteyttä kohteen välittäjään.   Suomen Yrityskaupat on Suomen suurin ja tunnetuin yritysvälittäjä. Yrityksen omistajanvaihdos, arvonmääritys, yritysjärjestelyt ja sukupolvenvaihdos ovat parasta osaamisaluettamme. Kun etsit luotettavaa kumppania yrityskaupoillesi, olet ostamassa tai myymässä yritystäsi, olemme etsimäsi kumppani.
Myydään
Ravintola
105 000 €

Myydään Pub/bistro tyylinen ravintola Espoosta

Myydään Espoolaisen lähiön ostarilla sijaitseva ravintola. Ravintola sijaitsee ostarilla ja siinä on valmistuskeittiö. Asiakaspaikkoja sisällä 76 asp. ja terassilla 30 asp. Vuokra 3810 €.
Myydään
Ravintola
150 000 €

Tuottava sushiravintola Töölössä. Todella hyvä hinta!

Myydään Töölössä vuodesta 2018 lähtien toiminut erittäin tuottava sushiravintola. Hyvä nimi, maine ja uskollinen, laaja asiakaskunta. Toiminta on kannattavalla pohjalla. Ravintola kuuluu franchising-ketjuun. Ravintola myydään nyt edullisesti yrittäjän muuttaessa ulkomaille. Kauppahinta maksaa itsensä takaisin yrityksen nykyisellä kannattavuustasolla reilusti alle kahdessa vuodessa!    Ravintolan liikevaihto on n. 700.000 € vuodessa ja toiminta on ollut erittäin kannattavaa jo usean vuoden ajan. Loistava sijainti Töölössä ja edullinen vuokrataso n. 1100 € / kk. Ravintolassa on 25 asiakaspaikkaa. Myydään liiketoiminta sisältäen täysin valmiin paketin sushiravintolan pyörittämiseen. Liiketoimintakauppaan kuuluu vuokraoikeus, franchisesopimus, kalusto ja laitteisto ja varasto.   Ota yhteyttä ja tule tutustumaan! 
Myydään
Ravintola
200 000 €

Panimoravintola Kustavissa

Myydään suosittu, moderni ja vahvasti paikallisvaikutteinen panimoravintola Kustavissa. Ravintolan toiminta painottuu kesäkaudelle, terassipaikkoja on n. 100, mutta myös talvikaudeksi on tarjota 50 sisäpaikkaa. Ravintolan alakerrassa sijaitsevat elintarviketilat, joissa toimii siideripanimo oman, hyvämaineisen tuotevalikoiman kera. Kävijöitä tulee koko Etelä-Suomen alueelta, vilkkainta on luonnollisesti kesällä, mutta talvikaudellakin on kysyntää. Toimintaa on kehitetty ajanmukaiseksi viime vuosina ja uuden yrittäjän olisikin helppo lähteä tekemään yrityksestä oman näköistään pienellä panostuksella. Kesäkaudella yritys työllistää 3-5 henkilöä. Nykyinen omistaja on valmis antamaan kattavan perehdytyksen toimintaan sopimuksen mukaan. Yhtiö myydään kokonaisuudessaan. Kauppaan kuuluu myös oma kiinteistö. Ota yhteyttä tarkempia lisätietoja varten. Henriikka Aapola, 050 331 5453 Mira Peltomäki 045 697 2534  
Myydään
Ravintola
45 000 €

Myytävänä lounaskahvila Kampissa

Myydään Kampin / Etu-Töölön alueella (00100) sijaitsevan yli 10 vuotta toimineen lounaskahvilan liiketoiminta koneineen ja laitteineen. Kahvilassa on ruuanlämmityskeittiö, koneellinen ilmastointi. Asiakaspaikat 24 + terassimahdollisuus Neliöt 60,5 + varasto/toimisto 11 sekä pukuhuone 9 Mahdollisuus jatkaa ja kehittää nykyistä street kitchen konseptia tai tuoda mukanaan ihan uusi. Vuokra yhteensä 2330,00 (ei alv rek)/ kk Vuokraan kuuluu vesi ja jätemaksu
Myydään
Ravintola
120 000 €

Myydään Turussa toimivan pubin ja kesäterassin liiketoiminta

Myynnissä yksi Turun legendaarisimmista ja tunnetuimmista pubeista. Puutorin Vessa on toiminut 25 vuotta 90 vuotta vanhassa suojelussa pyöreässä käymälä rakennuksessa. Jo rakennus on ainutlaatuinen ja se on sisustettu tunnelmalliseksi kortteliravintolaksi. Ennen covidia pubi sisältyi Turku Touringin risteilyvieraiden nähtävyys kierroksiin.  Kesän elävöittää yksi Turun suurimmista ja aurinkoisimmista terasseista, mistä suurelta lavalta on tarjolla monenlaista livemusiikkia ja tapahtumia, mm. suuren suosion vuosien varrella saanut Puutori Blues. Terassimyyntiä palvelee merikontista tehty baari mistä helposti hoituu jopa parin sadan hengen yleisön anniskelu.  Kokonaisuuteen kuuluu vielä P-Puutorin tiloissa olevaa kaksi tilavaa varastoa sekä 4 autopaikkaa. Kokonais vuokra on erittäin kohtuullinen.  Tartu tilaisuuteen ja osta toimiva liiketoiminta, brändi ja valmiiksi katettu pöytä. 
Myydään
Ravintola
75 000 €

Kiinalainen ravintola ja liikehuoneisto

Myytävänä täydellinen ravintolakokonaisuus, jossa toimiva konsepti. Oma toimitila ja liiketoiminta kalusteineen myydään yhdessä. Ravintolan pinta-ala 90 m2 sekä varastotila 55 m2. Tällä hetkellä 36 asiakaspaikkaa. Kuukausimyynti 12 - 14 t€.Mahdollisuus myös vaihtaa ravintolan teemaa, koska oma toimitila.
Myydään
Ravintola
130 000 €

Menestyvä Sushiravintola Helsingissä

Myydään menestyvä sushiravintola erinomaisella sijainnilla. Alueella runsaasti isoja toimistoja, lisäksi paljon takeaway- ja verkkomyyntiä. Kaupan kohteena yrityksen liiketoiminta, kalusteet ja siirrettävä vuokrasopimus. Kuukausimyynti 50 - 60.000 euroa. Ravintolan pinta-ala 173 m2, vuokrasopimuksen siirron edellytyksenä ravintolatoiminnan jatkaminen.
Myydään
Ravintola
98 000 €

MENESTYNYT RAVINTOLA TAMPEREEN KESKUSTASSA

OSTA HYVIN MENESTYNYT RAVINTOLA Yrittäjä on onnistunut kehittämään hyvän ja tuottavan konseptin.Ravintola aloitti vajaa seitsemän vuotta sitten. Ravintola on erikoistunut tiettyihin ruokalejeihin sekä  erityisesti lounasruokailuun. Paikka on auki ma-ti 11-15 ja ke-la 11-20.  Tänä vuonna 2022 on kahdeksan kuukauden liikevaihto ollut 422.000 euroa ja liikevoitto on 46.800 euroa. Omistajille ja henilökunnalle on maksettu normaalit käyvät palkat. Vuonna 2021 korona vähän sotki toimintaa. Liikevoittoa syntyi kuitenkin hyvin 33.200 euroa. Ravintolassa on tilaa 189 neliötä. Asiakaspaikkoja on 54. Vuokrasopimus tehdään vuokranantajan kanssa. Liiketoimintakaupassa myydään koko toimivan ravintolan laitteet, kalusto ja tarvittaessa myös irtaimisto. Uuden yrittäjän on mahdollista aloittaa tammikuun alussa. Keittiö soveltuu erittäin hyvin catering toimintaan    
Myydään
Ravintola
50 000 €

Myytävänä ruokaravintolan liiketoiminta Töölössä

Kivijalassa, Oopperan kulmilla! Koneet, laitteet ja kalusteet. Ruuanvalmistuskeittiö rasvahormeineen. Nimi ja brändi ei siirry. Asiakaspaikat 30 Neliöt 66 + 16 Vuokra 1352,18 (+alv) / kk
Kohteet 1 - 18 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image