Post an ad!

Yritykset, insinööritoimisto

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Insinööritoimisto

Vihreän rakentamisen edelläkävijä

Valmis konsepti kaupallistettavaksi Haluatko mullistamaa rakentamisen Suomessa ja maailmalla? ASV Arctic Smart Village Oy on vuonna 2017 perustettu kestävän asumisen asiantuntija- ja kehittäjäyhtiö, joka on saavuttanut merkittävää huomiota sekä kotimaassa, että maailmalla konsepteillaan. Yhtiön visiona on tehdä kestävintä asumista maailmassa. Yhtiö on kehittänyt kokonaisratkaisuja, jotka vastaavat väestön kasvun, ilmastonmuutoksen, energiakriisin, biodiversiteettikriisin, asumisen hintakehityksen ja yksinäisyyden haasteisiin kukkaroystävällisellä tavalla. Se tarjoaa myös huippulaatuisia arkkitehdin suunnittelemia design taloja, jotka hivelevät asukkaan kaikkia aisteja tarjoten parhaan asumisen kokemuksen. Yhtiö on myös pääosakas kuuden yrityksen yhteisyrityksessä, Smart Village Builders Oy:ssä, joka perustettiin toiminnan tehokkaamman kasvun mahdollistamiseksi. Osakasyritykset ovat alojensa huippuja ja muodostavat yhdessä ainutlaatuisen kokonaisuuden, joka tukee vision saavuttamista. ASV:n vastuulla on yhtiön johtaminen ja kehittäminen, sekä SVB:n omien ja sen osakasyritysten tuotteiden myynti. ASV Arctic Smart Village Oy on kehittänyt Älykylä® ja Älykortteli -konseptit, jotka mahdollistavat energiaomavaraisen, modernin asumisen. Pilottina yhtiöt valmistelevat Mynämäelle perustettavaa 32 asunnon asuinaluetta, Gadolin Älykylää, johon on jo useita varauksia tehty. Rakentaminen on suunniteltu aloitettavaksi 2023 ensimmäisellä puoliskolla. Uusimpana konseptina Älykylä -pohjainen Seniorikortteli, joka on varttuneemmalle väestölle tarkoitettu tuetun asumisen konsepti. Avainsana jälleen taloudellinen tapa tuottaa palveluita. Seniorikortteli mahdollistaa arvokkaan ikääntymisen itsenäisesti, omassa kodissa. ASV aloitti talomyynnin 1.9.. Myytäviä talomallistoja on aluksi yksi. Smart Village Builders Oy:n Model-X -mallisto, joka on Suomen ekologisin talomallisto. Lisäksi myyntiin tulee yhteistyökumppaneiden talomallistoja, jotka ovat energiatehokkaita, ekologisia, terveellisiä ja luonnollisista materiaaleista valmistettuja. ASV toimii talomallistojen myyjänä ja yhteistyökumppanit toimittajina. Talot myydään rakennustarviketoimituksina. Lisätietoja www.olkitalo.fi. Juuri päättynyt ympäristöministeriön rahoittama 200.000 euron hanke osoitti, että jo nyt on mahdollista toteuttaa hiilineutraaleja asuinalueita. Älykylä® konsepti ei ole vain unelmaa, vaan konkreettisia, tutkittuja ratkaisuja. Kasvutavoite vuoteen 2050 mennessä on 1% maailman vihreän rakentamisen markkinoista. Alustamaisen toimintamallin ansiosta yhtiö pysyy aina kehityksen kärjessä. Myöhemmin kehitetään myös alusta, joka muuttaa rakentamisen sektoria perustavalla tavalla. Ota yhteyttä!
Koko Suomi
Myydään
Insinööritoimisto

Rakentamisen projektinjohto ja valvonta

Liike- ja tuulivoimarakentamisen projektien johtoon ja valvontaan erikoistunut Tilaajan edunvalvoja. Asiakkaat ovat tunnettuja, vakavaraisia ja maksukykyisiä Suomalaisia ja ulkomaalaisia yhtiöitä. Yhtiössä työskentelee tällä hetkellä 6-8 henkilön ammattitaitoinen, motivoitunut ja sitoutunut tiimi. Edellinen tilikausi päättyi juuri 31.8.2022 ja toteutui ennusteen mukaisesti liikevaihdon ollessa n. 1.3M€ ja käyttökate yli 20%. Kuluvan tilikauden ennuste on edelleen kasvava. Liikevaihto ja tulos syntyvät kasvavasta markkinasta, joten yhtiön kasvulle on hyvät edellytykset. Yhtiön nykyinen omistaja etsii leveämpiä hartioita kumppaniksi ja omistajaksi vastamaan yhtiön rutiineista, yleisestä halliinosta ja tietojärjestelmistä, jotta pystyy itse keskittymään yhä enemmän liiketoiminnan kehittämiseen.  Yhteydenotot ja lisätiedot: Vesa Talvela, 0500647969, vesa.talvela@talvela.fi Kuvan lähde: Suomen Tuulivoimayhdistys ry.
Koko Suomi
Myydään
Insinööritoimisto

Rakennetekninen suunnittelutoimisto

Hei RAKENNESUUNNITTELIJA ! Tartu tilaisuuteen ja ryhdy yrittäjäksi ! Myynnissä asevelihintaan hyvämaineinen rakenneteknistä asiantuntijapalvelua tuottava yritys. Yritys tekee mm. linjasaneerausten rakenneteknistä suunnittelua, monipuolisesti kiinteistöjen korjaus- ja rakennesuunnittelua sekä kuntoarvioita ja kuntotutkimuksia.  Yrityksen asiakkaina ovat mm. isännöitsijät, taloyhtiöt ja julkishallinto. Yrityksellä on pitkäaikainen asiakaskunta ja yhteistyöverkosto ja sillä on hyvä tilauskanta. Yritykselle haetaan jatkajaa yrittäjän eläköitymisen johdosta ja myynnissä on osakeyhtiön koko osakekanta. Kauppaan sisältyy ajanmukaiset mittaus- ja tutkimuslaitteistot, koneet, ohjelmat, laaja ammattikirjasto sekä toimiston varusteet. Yrityksen mukana ei siirry henkilöstöä.  Erinomainen mahdollisuus alan ammattilaiselle päästä jatkamaan suoraan valmista yritystoimintaa. Yrittäjä on valmis perehdyttämään jatkajan. Ota yhteyttä yrittäjään oheisella lomakkeella lisätietojen saamiseksi! 
Koko Suomi
Kohteet 1 - 3 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image