JÄTÄ ILMOITUS

Myydään yritys, koneiden, laitteiden ja komponenttien valmistus

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Koneiden, laitteiden ja komponenttien valmistus
59 000 €

Osaatko hitsata? Vientiä ! Ruotsi, Venäjä, Baltia, Japani, USA, jne.

Suomen ainoa teollinen teollisuuden maalauskoneiden valmistusliiketoiminta laitteineen on siirtymässä ehkä juuri sinulle. Samalla saat samaan hintaan netin parhaan domainin www.maalauskone.fi Olen elättänyt perheeni ja itseni tällä toiminnalla jo 38 vuotta! Pääsin muutama seitsemän vuotta sitten eläkkeelle, siksi lopettelen hommat lähivuosina ja myyn nyt maalauskoneiden valmistuksen. Ensimmäiset kaksi maalauskonetta valmistui vuonna 1982  Rakennusliike Puolimatka Oy:lle ja sen jälkeen niitä on valmistettu yli 1000 kappaletta. Koneiden hyväkatteiset myyntihinnat ovat 6.000-46.000 euroa.  Tuote on markkinoiden paras ja liikevaihto riippuu myynnin tehokkuudesta. Liiketoiminnan myyntihinta € 59.000.- Hintaan sisältyy verstaassa, n. 80 m2, olevat koneet ja laitteet, joilla maalauskoneet valmistetaan, sekä varastossa olevat maalauskoneet, joiden listahinta on paljon isompi, kuin koko liiketoiminnan myyntihinta. Lisäksi viikon opastus luonanne koneiden valmistukseen ja markkinointiin. Kaikki vuosien antamaa kokemusta miten homma hoidetaan. Katso mainos näköislehdessä 1/20 www.puumies.fi  
Koko Suomi
Myydään
Koneiden, laitteiden ja komponenttien valmistus

Siirrettävissä oleva metsäperävaunu ja -nosturiliiketoiminta

Erinomainen mahdollisuus konepajaosaamista omaavalle! Junkkari Oy myy liiketoimintakauppana metsäperävaunujen ja -nosturien valmistuksen. Nykyisen omistajan keskittyessä yrityksen muihin ydintoimintoihin, vakaa ja tuottava liiketoiminta hakee uutta omistajaa.  Liiketoimintakauppaan sisältyy valmis paketti metsäperävaunujen ja -nosturien valmistukseen ja myyntiin. Myytävään kokonaisuuteen sisältyy: - Kaikki tuotteiden valmistamiseen tarvitavat komponentit, varaosat ja kiinnittimet - Valmistus- ja kokoonpanopiirrustukset - Varaosa- ja huoltodokumentaatio sähköisessä muodossa - Tuotteiden huoltokanta yhteystietoineen - Uuden omistajan perehdytys ja tuki siirtoprojektin aikana Soveltuu erinomaisesti konepajaosaamista omaavalle taholle. Valmis liiketoiminta asiakkaineen tarjoaa mahdollisuuden laajentaa toimintaa metsäperävaunujen ja -nostureiden valmistukseen ja myyntiin. Mikäli sinulla on jo omat myyntikanavat, nämä tuotteet voivat tuoda suoraa, uutta myyntiä olemassa olevalle asiakaskunnallesi. Tuotteiden valmistus on siirrettävissä minne vain Suomeen. Valmistukseen ja varastointiin tarvitaan vähintään 200 m2 kokoonpanotilat ja lisäksi osavalmistustilat riippuen omavalmistuksen tai alihankinnan suhteesta. Liiketoiminnan hintapyyntö on 312.000 € koostuen 100.000 € arvoisista tuoteoikeuksista ja 212.000 € arvoisesta varastosta.  Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi!  
Koko Suomi
Myydään
Koneiden, laitteiden ja komponenttien valmistus

Sähköteknisiä laitteita omalla tuotemerkillä valmistava yritys

Myydään laadukkaita ja kestäviä öljytäytteisiä sähkölämmittimiä valmistava teollisuusyritys tai sen liiketoiminta. Yrityksellä on oma, tunnettu tuotemerkki. Tuotteita on valmistettu Suomessa yli 40 vuotta ja niillä on avainlipputunnus. Jakelukanavina toimivat sähköalan tukkuliikkeet ja asentajat.  Yrityksen liikevaihto on noin 400 000 euroa. Yhtiö on tehnyt tulevaisuuden kasvua tukevia investointeja. Yrityksen luottoluokitus on AA. Yritys työllistää yrittäjäpariskunnan lisäksi kolme työntekijää, jotka voisivat jatkaa omistajan vaihduttua. Tilat voi vuokrata tai ostaa, tai toiminnan voi siirtää muihin tiloihin.  Myynnin syynä on eläkkeelle siirtyminen. Tässä on mainio tilaisuus myynnin, markkinoinnin ja/tai sähköteknisen alan osaajalle! Liiketoiminta voidaan myös liittää osaksi jo toimivaa muuta yritystoimintaa.
Myydään
Koneiden, laitteiden ja komponenttien valmistus

Maatalouskoneiden valmistus ja myynti Kemijärvellä

Myydään maatalouskoneita valmistava ja maahantuova metalliverstas Kemijärvellä. Yritys on helpottanut maatalousyrittäjien arkea ja kehittänyt maatalouselinkeinoa Suomen sääolosuhteisiin sopivilla kone- ja laiteratkaisuilla jo yli kolmen vuosikymmenen ajan. Yritys valmistaa maatilojen tarpeisiin laadukkaita CE-merkittyjä tuotteita, kuten rehuvaunuja, rehuleikkureita ja hihnakuljettimia. Yrityksen toimintaan kuuluvat koneiden ja laitteiden valmistus ja huolto sekä varaosien myynti. Yrityksellä on laaja kanta-asiakasrekisteri.  Yritys toimii kiinteistössä, jossa on yhteensä 2800 m2:n tilat kahdessa kerroksessa. Ensisijaisesti etsitään ostajaa, joka on kiinnostunut ostamaan myös kiinteistön, mutta myös tilojen vuokraamisesta voidaan neuvotella.  Yrityksellä on yrittäjän lisäksi yksi pitkäaikainen työntekijä, joka jatkaisi yrittäjän vaihduttua.  Lisäksi yritys palkkaa kausityövoimaa tarpeen mukaan. Tule jatkamaan pitkään toimineen maatalouskoneyrityksen toimintaa. Yritys myydään yrittäjän eläkkeelle siirtymisen vuoksi. Ota yhteyttä! Ensiyhteydenotot pyydetään yhteydenottolomakkeen kautta.
Kemijärvi
Kohteet 1 - 4 hakutuloksista

Yrityspörssi

TIETOA PALVELUSTA Yrityspörssi on kohtaamispaikka verkossa yritysten myyjille ja ostajille. Palvelussa voit jättää yrityksen myynti- ja ostoilmoituksia sekä kertoa palveluistasi yrityskauppoihin liittyen.  Myyjät saavat enemmän näkyvyyttä ilmoituksilleen, ostajat saavat kattavamman kuvan yritystarjonnasta ja palveluntarjoajat saavat omille palveluilleen näkyvyyttä.

loder image