Post an ad!

Yritykset, hoivakoti

Viimeisimmät ilmoitukset
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Hoivakoti

Osakkuus kasvuhakuisessa vanhusten palveluja tarjoavassa yrityksessä

Toholammilla toimiva MirjamTupa Oy tuottaa palveluasumista ikääntyneille ja senioreille. Lisäksi yritys tarjoaa kotihoidon palveluita erityisesti iäkkäiden henkilöiden arjessa selviytymisen tukemiseen. Myytävän osakkuuden laajuus sekä sijoituksen suuruus neuvoteltavissa. MirjamTupa Oy toimii Toholammilla kahdessa kiinteistössä. Yrityksen omassa kiinteistössä toimii asumispalveluyksikkö, joka on tarkoitettu ikäihmisille, jotka tarvitsevat apua esimerkiksi lääkehoidossa tai päivittäisissä toiminnoissa. Toisessa kiinteistössä asuu senioreita, jotka eivät välttämättä pärjää yksin kotona tai he eivät uskalla enää elää yksin. Tälle ”seniorikodille” saa tulla kuka tahansa ikäihminen, joka näkee asumismuotonaan yhteisöllisen asumisen. Yhteensä tilaa kahdessa toimipisteessä on 19 asukkaalle. Toiminnan tavoitteena on tarjota palveluasumista ikääntyneille kodinomaisissa oloissa, jossa arki määräytyy asukkaiden mukaan, asukas sekä asukkaan tarpeet etusijalla. Tavoitteena on, että ikäihmiset saavat mahdollisuuden kuntoutua ja olla mukana luomassa normaalia arkea. Toinen MirjamTupa Oy:n nykyisistä omistajayrittäjistä työskentelee yrityksessä päivittäin. Yritys työllistää toisen yrittäjän lisäksi 4 henkilöä (kokoaikaisiksi laskettuna). MirjamTupa Oy on kasvuhakuinen ja kehittää koko ajan uusia palvelukokonaisuuksia painopisteen ollessa tällä hetkellä kotihoidon palveluiden kehittämisessä ja laajentamisessa. Jos olet terveydenhuollon tai hoiva-alan kokenut ammattilainen, mielellään sairaanhoitajan koulutuksen omaava ja haluat tehdä työtä omaa persoonaasi käyttäen ja kokonaisvaltaisesti päättäen omasta työskentelystäsi, niin ota yhteyttä. Yhteystiedot sekä tarkemmat tiedot yrityksestä saat pyytämällä lisätietoja: 044-5875 754 (Suvi).  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Hoivakoti

Hyvämaineinen hoitokoti muistisairaille

Myydään erinomaisen maineen omaavan muistisairaiden hoitokodin liiketoiminta. Hoitokoti sijaitsee Pohjanmaalla kunnassa, jossa ikäihmisten hoivapalveluille on vahva kysyntä. Yritys on toiminut lähes 25 vuotta ja se on alueella tunnettu, luotettu toimija niin asiakkaiden kuin työntekijöiden keskuudessa.  Asiakaskunta koostuu ostopalvelu- ja palveluseteliasiakkaita. Hoitokodissa on 17 + 1 paikkaa muistisairaille. Toiminta on ympärivuorokautista, tehostettua palveluasumista. Työntekijät ovat erittäin ammattitaitoisia ja sitoutuneita. Suurin osa on ollut yrityksen palveluksessa jo erittäin pitkään, osa jopa perustamisesta lähtien. Yrityksen työnantajamielikuva on erinomainen ja se on haluttu työpaikka alan osaajien keskuudessa.  Myynnissä on hoitokodin liiketoiminta, johon ei sisälly tiloja. Liiketoimintakauppaan kuuluu asiakaskunta, osaava henkilöstö sekä täydellinen hoitokodin irtaimisto ja laitteisto. Ostajan tulee etsiä toiminnalle uudet tilat ja ostajalla tulee olla myös luvat tehostettuun ympärivuorokautiseen palveluasumiseen. Hoitokodin vastuuhenkilöllä tulee olla sairaanhoitajan pätevyys.  Myynnin syynä yrittäjän eläkeikä. Yrittäjän roolina on ollut hoitokodin toiminnanjohtajan rooli.  Tässä erinomainen mahdollisuus jatkaa hyvämaineista ja kannattavaa hoiva-alan liiketoimintaa! Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi.  Yhteydenotot Sanna Kankaanpää, puh. 0500160908, e-mail: sanna kankaanpaa@concordia.jakobstad.fi  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Hoivakoti
890 000 €

Toimiva hyvin tuottava Lastensuojelun yksikkö

Hyvä maineinen seitsemän paikkainen Ammatillinen perhekoti Keskisellä Uudellamaalla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kiinteistö rakennettu 2008-2009, oma tontti, edulliset asumiskustannukset.  Julkiset yhteydet melkein ovelle asti. Kauppahinta sisältää kiinteistön lisäksi, myös kiinteistön irtaimiston sekä olemassa olevat sopimukset. Mikäli sinulla on Sosionomi (AMK ) tutkinto ja kokemusta sijaishuollosta tässä on sinulle vakituinen työ. Voit myös palkata henkilökunnan ja toimia vain yrittäjä/omistajana. Useiden eri kuntien kanssa solmituilla puitesopimuksilla voit jatkaa toimintaa keskeytyksettä välittömästi.
Kohteet 1 - 3 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image