JÄTÄ ILMOITUS

Terveys- ja sosiaaliala

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Sosiaaliala

TUOTTAVA LASTEN PERHEKOTI LOUNAIS-SUOMESSA

Aviopari on pitänyt pitkään hyvin menestynyttä lasten perhekotia Lounais-Suomessa. Nyt on heillä aika muutoksille sekä loistava tilaisuus uusille omistajille ja pitäjille. Perhekodissa asuu 7-lasta isoissa huoneissa. Kiinteistö on korjattu hienoksi. Lasten kanssa liikutaan uudella autolla. Ja niin edelleen. Asiat ovat kunnossa. Liiketoiminnan tunnusluvut ovat kohdallaan. Liikevaihtoa on kertynyt vuosittain 500.000-600.000 euroa. Liikevoiton määrä on omistajien käypien palkkojen maksun jälkeen ollut 150.000-160.000 euroa eli tulostakin on syntynyt hyvin tyydyttävästi. Tee nyt muutos elämässäsi. Ota uusi suunta ja aloita uusi elämä lasten perhekodin isäntänä ja emäntänä. Menestyvän yrityksen ostaminen vaatii myös huomattavasti omia varoja. Perhekodin pitäminen vaatii viranomaisten vaatiman koulutuksen ja osaamisen. Tartu haasteeseen!
Ei hinnoiteltu
Myydään
Päiväkoti tai kerho

Yksityinen päiväkoti Vantaalla

Myydään pienen yksityisen päiväkodin liiketoiminta Vantaalla. Lapset ovat iältään 1-6-vuotiaita. Päiväkoti myydään yrittäjän elämäntilanteen muututtua. Lisätietoja annetaan luottamuksellisesti yhteydenottojen perusteella.
Ei hinnoiteltu
Myydään
Fysioterapia

Pitkään toiminut fysikaalinen hoitolaitos Hausjärven Oitissa

Alueellaan hyvin tunnettu Hausjärven fysikaalinen hoitolaitos myydään eläkkeelle jäännin vuoksi. Yritys tarjoaa fysioterapiaa ja hierontaa sekä yksityisille että sopimusasiakkaille ja alaan liittyvää konsultaatiota yrityksille ja yhteisöille. Toimitila on Oitin keskustassa keskeisellä sijainnilla ja yrittäjä on tehnyt myös kotikäyntejä. Toimitilan edessä on hyvin pysäköintitilaa ja tilaan on esteetön käynti. Yritys on ollut toiminnassa 35 vuotta. Voimassaolevat yhteistyösopimukset on olemassa Kelan ja Riihimäen seudun terveyskeskuksen kuntayhtymän kanssa. Liiketoimintakauppaan sisältyvät asiakassuhteet, asiakasrekisteri, liikkeen nimi, fysikaalisen hoitolaitoksen peruslaitteet ja kuntosalilaitteita. Yritys toimii vuokratilassa, jossa on hoitohuoneen lisäksi odotustila, keittiö ja wc. Vuokra on edullinen. Hoitohuoneessa olisi tilaa toisellekin hoitopisteelle. Tässä on oivallinen mahdollisuus jatkaa fysioterapiatoimintaa Hausjärvellä. Fysioterapeutin pätevyys on edellytyksenä yrittäjyydelle. Ota yhteyttä.
Ei hinnoiteltu
Ostetaan
Fysioterapia

Fysioterapiayritys Tampereen seudulta

Asiakkaamme etsii 1-8 henkeä työllistävää fysioterapiayritystä Tampereen seudulta.
200 000 €
Kohteet 13 - 16 hakutuloksista

Yrityspörssi

TIETOA PALVELUSTA Yrityspörssi on kohtaamispaikka verkossa yritysten myyjille ja ostajille. Palvelussa voit jättää yrityksen myynti- ja ostoilmoituksia sekä kertoa palveluistasi yrityskauppoihin liittyen.  Myyjät saavat enemmän näkyvyyttä ilmoituksilleen, ostajat saavat kattavamman kuvan yritystarjonnasta ja palveluntarjoajat saavat omille palveluilleen näkyvyyttä.

loder image