Post an ad!

Yritykset, osakeyhtiö

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Valmiit osakeyhtiöt
25 000 €

Myydään osakeyhtiö ja somemarkkinointiin pohjautuva liiketoiminta

Myydään toimiva osakeyhtiö, jonka päätoimialaa on nettipalvelun pyörittäminen sekä somemarkkinointi eri somekanavissa. Palvelu on kasvuvaiheessa ja koko liiketoiminta olemassa olevin asiakkain siirtyy uudelle omistajalle.  Liiketoiminta sopii henkilölle, jolla on kokemusta somemarkkinoinnista sekä myynnistä. Palvelua voi pyörittää yksin tai kumppanin kanssa. Myynnissä on osakeyhtiön lisäksi toimiva nettisivusto nykyisine asiakkaineen, mukana tulevat somekanavat, mm. Facebook-sivu sekä aktiivinen Facebookryhmä (4700 jäsentä), Instagram tili sekä kontaktilistat. Saat perehdytyksen työhön ja aloitus sopii joustavasti. Tässä on hyvin mahdollisuuksia kasvuun, valitettavasti ajanpuutteen vuoksi yritys on laitettava eteenpäin. Kysy lisää! 
Koko Suomi
Myydään
Valmiit osakeyhtiöt
4 850 €

Myydään vuonna 2007 perustettu Löytöristeilyt Oy/ Discovery Cruises!

Myydään vuonna 2007 perustettu risteily-yritys. Yrityksellä ei ole ollut toimintaa viime vuosina. Yrityksen toimialana on risteilytoiminnan lisäksi mm. varustamotoiminta, taksitoiminta, matkailupalvelut, luontoaktiviteetit, henkilöstövuokraus ym.  Yritys on velaton ja ilman vastuita. Varoja yhtiöllä on n. 2500 euroa. Osakepääoma on 4500 euroa ja osakemäärä 4500 osaketta. Toiminimi Löytöristeilyt Oy, rinnakkaisnimi Discovery Cruises Ltd.
Koko Suomi
Ostetaan
Valmiit osakeyhtiöt

Ostamme kaikenlaiset yhtiöt

Saatavat palvelut: Ostamme kaikenlaiset yritykset ja vapautamme sinut vastuusta. Rahoitukset (luottohäiriö ei este) Yrityssaneeraukset. Yrityssaneerausohjelman avulla yrityksellä mahdollisuus saada rahoitusta kari.aairaksinen@gmail.com040 373 4790
Koko Suomi
Kohteet 1 - 3 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image