JÄTÄ ILMOITUS

Valmiit osakeyhtiöt

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Valmiit osakeyhtiöt

Osakeyhtiö, toimialoina elokuvatuotanto, konsultaatio ja tutkimus

Myydään velaton ja puhdas osakeyhtiö GIG Films Oy (y-tunnus: 2275295-9). Kaupparekisterissä yhtiön toimialoina on elokuvatuotanto, konsultaatio ja tutkimus. Yrityksellä ei ole tällä hetkellä toimintaa, mutta se on aikaisemmin toiminut tuotantoyhtiönä.  Osakeyhtiö on toiminut nykymuodossaan vuodesta 2010 lähtien. Velaton ja puhdas osakeyhtiö, jolla on n. 500 euroa omaisuutta.  Tässä hyvä alku yritystoimintaan luotettavan historian turvin. Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi. Ensiyhteydenotot pyydetään verkkolomakkeen kautta.   
Koko Suomi
Ostetaan
Valmiit osakeyhtiöt

Ostetaan yritys

Ostetaan Oy, alalla ei niin väliä. Pääasia että on toimintaa ja historiaa, myös taloudellisesti haastavassa tilanteessa käy. Sijainti ei tärkeä.  Kauttamme saatavilla myös yrityssaneeraukset, selvitystilat ja rahoitusten uudelleenjärjestelyt (maksuhäiriömerkintä ei myönteisen luottopäätöksen este).  
Koko Suomi
Myydään
Valmiit osakeyhtiöt

Nopea startti rakennusalalle: siirrettävissä oleva valmis osakeyhtiö

Myydään rakennusalalla toimiva puhdas ja käytännössä velaton osakeyhtiö RL-Laatu Oy. Osakeyhtiö on toiminut yhdeksän vuotta ja toiminta on keskittynyt rakennusalan alihankintaan. Asiakkaita on ollut sekä Suomessa että Ruotsissa, mutta osakeyhtiön kaikki toiminta, tiedot ja laskutus on tehty Suomesta käsin. Yhtiöllä on vakaa ja tuottava historia, erinomainen luottoluokitus usealta vuodelta, laadukkaat verkkosivut sekä rakennusalan toimintaan soveltuva täysin valmis kalusto. Kaluston ja omaisuuden osalta osalta voidaan neuvotella ostajan kanssa siirtyykö se osana kauppaa uuteen omistukseen. Kalusto sisältää kaksi pakettiautoa ja rakennusalalle soveltuvan täyden setin käsityökaluja. Työkalujen arvo on n. 10.000 €. Yrityksellä ei ole omia tiloja ja toiminta on helposti siirrettävissä minne päin Suomea tahansa. Tässä valmis osakeyhtiö tarpeistoineen, jonka avulla pääset nopeasti vauhtiin vahvan ja luottamusta herättävän historian turvin. Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!
Koko Suomi
Kohteet 1 - 3 hakutuloksista

Yrityspörssi

TIETOA PALVELUSTA Yrityspörssi on kohtaamispaikka verkossa yritysten myyjille ja ostajille. Palvelussa voit jättää yrityksen myynti- ja ostoilmoituksia sekä kertoa palveluistasi yrityskauppoihin liittyen.  Myyjät saavat enemmän näkyvyyttä ilmoituksilleen, ostajat saavat kattavamman kuvan yritystarjonnasta ja palveluntarjoajat saavat omille palveluilleen näkyvyyttä.

loder image