Post an ad!

Yritykset, verkkoliiketoiminta

Latest listing
Myydään
STOCK EXCHANGE
Verkkokauppa
4 900 €

Koti- ja puutarhatuotteiden valmis verkkokauppa

Työllistä itsesi koti- ja puutarhatuotteiden verkkokaupalla. Mahdollista itsellesi etätyö, yrittäjyys ja työ kotona. Jos olet innostunut kotiin ja puutarhaan liittyvistä tuotteista ja haluat perustaa verkkokaupan, me rakennamme sinulle nyt sellaisen. Valitsemme yhdessä verkkokaupalle sopivan nimen ja sitten avaamme sinne valmiiksi satojen laadukkaiden tuotteiden valikoiman, joissa toimitukset asiakkaille tapahtuvat suoraan pohjoismaisesta varastosta. Sinulla ei ole tarvetta pitää varastoa ja sitoa siihen varoja. Tuotevalikoima sisältää tuotteita kasvimaalle, puutarharakenteita, kasvihuoneita, ulkoleikkivälineitä jne jne. Saat toimivan verkkokaupan avaimet käteen toimitettuna. Ota yhteyttä ja kysy lisää. Maksuaikataulusta voidaan sopia ja lopulta uusi verkkokauppasi maksaa tämän kehitysprojektin omana kulunaan. Nyt on hyvä aika laittaa kauppa pystyyn ja olla valmiina kevään sesonkia varten! Lisätiedot: Kajastus Group kajastusoy@outlook.com 0405005566  
Koko Suomi
Myydään
STOCK EXCHANGE
Verkkokauppa

Yrityspörssin testi-ilmoitus

Tämä on Yrityspörssin testi-ilmoitus. Testaamme tämän avulla uusia toiminnallisuuksia. Voit olla meihin yhteydessä lähettämällä viestin yhteydenottolomakkeen kautta. Kiva, kun käytät palveluamme! 
Koko Suomi
Myydään
STOCK EXCHANGE
Alustatalous
49 000 €

Hävikkiruoka -mobiilisovellus

Myydään muista liiketoimista johtuvan ajanpuutteen vuoksi toimiva mobiilisovellus ja yritys hävikkiruoan myymiseen kaupoissa, ravintoloissa sekä ammattikeittiöissä esimerkiksi julkisella sektorilla. Yrityksellä on hyviä asiakkuuksia, joita kehittämällä ja vastaavia uusia hankkimalla, liiketoiminnan saa nopeasti kasvamaan. Yrityksellä on ohjelmistotalo kumppanina, joka vastaa sovelluksen kehittämisestä.Ruoan ja yleisen elintason kallistuminen lisää jatkuvasti kysyntää edulliselle ruoalle. Lisäksi kaikki hävikin ja kasvihuonepäästöjen vähentämiseen sekä hiilineutraaliuuteen liittyvä keskustelu on jatkuvasti esillä. Tulevaisuuden lainsäädäntö tulee myös pakottamaan toimijoita hiilineutraaliin toimintaan ja se on jo nyt näkynyt yhteydenottoina ja kiinnostuksena sovellusta kohtaan mm. pyyntöinä mukaan erilaisiin julkisen sektorin hankkeisiin ja projekteihin.Edellämainituista syistä, esimerkiksi julkisen rahoituksen hakeminen yritykselle ja sovelluksen kehittämiseen on mahdollista.Itse sovellus on toteutettu nykyaikaisin teknologioin, joka mahdollistaa ketterän kehittämisen. Sovellus on ladattavissa iOS- ja Android-puhelimiin sovelluskaupoista. Sovellukseen on sisäänrakennettuna maksutoiminnallisuudet.Tästä nopeasti starttiin toimivalla sovelluksella ja liiketoimintamallilla tulevaisuuden alalle!    
Myydään
PÖRSSINOSTO
Verkkokauppa

Kankaiden verkkokauppa

Myynnissä erittäin monipuolinen verkkokauppa, jonka pääkategoriana on kankaat. Valikoimassa on erikoisuuksia, sisustuskankaita ja vaatekankaita aina käytännönläheisistä tuotteista juhlaviin kokonaisuuksiin. Tästä verkkokaupasta asiakas voi ostaa kaiken mitä valmis lopputulos tarvitsee. Verkkokauppa on uudella alustalla ja omaa aktiivisen Facebook-sivuston, jossa seuraajia on 4500 henkeä. Verkkokauppa ei ole paikkakuntasidonnainen vaan se voi toimia missä päin Suomea. Kokonaisuuden hintapyyntö on 16.000 €. Voidaan myydä erikseen myös domain (hintapyyntö 2.000 €) ja varasto (varaston arvo 22.000 €, hintapyyntö 15.000 €).  Ostaja ei jää verkkokaupan kanssa yksin, myyjä jää mielellään tekniseksi tueksi. Ota yhteyttä! 
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Verkkokauppa
115 000 €

Sisustus- ja kodintarvikeverkkokauppa ja -myymälä

Myytävänä heti valmis maalaishenkisiin kodin sisustustarvikkeisiin erikoistunut verkkokauppa – Hannie.fi. Yrityksellä on myös noin 600 m2:n suuruinen kivijalkamyymälä, jonka yhteydessä on myös verkkokaupan varasto. Erinomainen vaihtoehto yrittäjäksi haluavalle tai yrittäjälle, joka haluaa laajentaa liiketoimintaansa. Raskain ja vaativin pohjatyö on jo valmiiksi tehty. Liiketoimintaa voi jatkaa joko pelkkänä verkkokauppana tai verkkokaupan ja kivijalkamyymälän yhdistelmänä. Kauppa voidaan toteuttaa joko osakeyhtiökauppana tai pelkän vaihto- ja käyttöomaisuuden kauppana.  Kauppa sisältää: - vaihto-omaisuuden - valmiin Hannie.fi Mycashflow-verkkokaupan, Facebook-tilin 3,9 t seuraajaa, sähköpostimarkkinointilistan - kivijalkamyymälän kalusteet ja kassajärjestelmän - alkuvaiheen konsultointiavun vanhalta yrittäjältä Hinta 115 000 € perustuu pelkästään vaihto-omaisuuden hankintahintaan. Kaikki muu tulee kaupan päälle!
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Verkkokauppa

Piece Of Jeans

Piece Of Jeans - Ekologiset farkut uusiokäytetyistä farkuista. Ota rohkeasti yhteyttä.   Instagram: @pieceofjeans Facebook: Piece Of Jeans LinkedIn: Piece Of Jeans   Yhteystiedot: https://pieceofjeans.com/pages/yhteystiedot Brändin tarina: https://pieceofjeans.com/blogs/kulissien-takana Mediassa: https://pieceofjeans.com/blogs/mediassa
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Verkkopalvelu
9 900 €

Myydään uudenlainen ja innovatiivinen verkkopalvelu

Varainhankintakauppa.fi on täysin uudenlainen ja erilainen toimija Suomen varainhankinnan todella isossa markkinassa. VHK:n idea on se, että seurat, koulut ja muut yhteisöt voivat myydä tuotteita omassa verkkokaupassaan. Koko kampanjointiprosessi on verkossa, joka tekee siitä helposti hallittavan ja skaalautuvan. VHK:n ostaja ostaa tässä tapauksessa valmiin systeemin, yhteistyökumppanuudet, hyvän markkinointipohjan ja roppakaupalla potentiaalia.  Tällä on aito mahdollisuus miljoonaluokan myynteihin. Yritys myydään ajan puutteen vuoksi.   Kysy lisää lomakkeella tai laita sähköpostia niko@varainhankintakauppa.fi Tai soita 050 4646544 Voin laittaa nelisivuisen infopaketin halukkaille.
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Verkkopalvelu
220 000 €

Kasvussa oleva erikoisjalkineiden verkkokauppa

Myydään valmis liiketoimintakonsepti, jossa pääosan myynnistä tuo erikoisjalkineiden verkkokauppa ja lopun osan varastomyynti. Yritys on hyvässä kasvussa oleva ja sen tuottaa myös hyvin. Tässä myydään liiketoiminta, joka pitää sisällään verkkokauppa-alustan, toimittaja/maahantuontisopimukset ja asiakastiedot sekä nimi. Varasto myydään erikseen. Kysy lisää Maisalta tästä mahdollisuudesta, jota voi pyörittää missä päin tahansa Suomea. Käytämme kuvituskuvaa. H. 220.000 € + varasto noin 150.000     
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Verkkokauppa

Suomalainen sisustusbrändi & verkkokauppa

Myydään vuonna 2020 perustettu sisustusbrändi ja toimiva verkkokauppa. Yritys myy Suomessa valmistettuja pellavatekstiilejä sekä puisia huonekaluja, erityisesti sängynpäätyjä. Sekä tekstiilit että sängynpäädyt ovat löytäneet jo mukavasti asiakkaita ja niiden viimeistelty, huippulaadukas työnjälki kerää kerta toisensa jälkeen kiitosta.  Tällä hetkellä yrittäjä valmistaa valtaosan tekstiileistä itse, käyttäen välillä alihankkijaompelimoa. Huonekalut tehdään kokonaan suomalaisen alihankkijan tekemänä. Yrityksen suosio on ollut nouseva ja brändi on saanut tunnettuutta  mukavasti. Yrityksen tuotteiden palautusprosentti on huonekalujen osalta 0 %, sisustusteksiilien osalta alle 1 %. Tuotteita myydään oman verkkokaupan sekä erään toisen tunnetun suomalaisen verkkokaupan kautta. Yrityksessä on runsaasti potentiaalia kasvattaa myyntiä eksponentiaalisesti. Uusi yrittäjä voi jatkaa samalla mallilla - tekemällä käytännön työtä myös itse tai ulkoistamalla sen kokonaan alihankkijoille. Ulkoistamalla tuotannon kokonaan alihankkijoille (ompelimot ja puuseppä), uusi yrittäjä voi keskittyä myyntiin ja yrityksen kasvattamiseen tuotteiden valmistamisen sijaan. Yritys on aloittamassa myynnin myös kansainvälisesti  B-to-B-myyntiin keskittyneiden Ankorstoren ja Fairen kautta.    Ennen neuvottelujen aloittamista allekirjoitetaan salassapitosopimus.   Kauppa sisältää mm.:    Kaikki osakeyhtiön osakkeet Valmis verkkokauppa  Yhteistyökumppaniverkostot Tuotemerkin omistus Kangasvarasto sekä varastossa olevat valmiit tuotteet, arvo noin 10 000 € Alkuvaiheen konsultointiapu nykyiseltä yrittäjältä   Yrityksellä on Avainlippu!    
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Verkkopalvelu

Matkailumarkkinoinnin verkkopalvelut, mediatuotanto ja kuvapankki

Matkailumarkkinoinnin verkkopalvelussa kävijöitä palvelee useat informaatiset alan verkkosivustot, joissa aukeaa museot, teatterit, majoitukset, leirintäalueet, muut matkailun ja vapaa-ajan toimintakohteet. Toiminnot sisältävät laajalti monipuolista tietoa Suomen alueiden, kaupunkien, kuntien, matkailukohteista, tapahtumista, yrityksistä ja nähtävyyksistä sekä Euroopasta. Verkkosivuilla tapahtuu päivittäin  uutisointia ja monipuolisia some- ja digitaalisia toimintoja, joita tehdään yhteistyössä useiden alan toimijoiden, yritysten sekä uutiskanavan kanssa. https://youtu.be/QmzM9B5oJC0 Mediatuotannossa on julkaistu vuosittain useita printti-ja nettimatkailulehtiä kielivalikoilla. Lehtien sisältö on painottunut Suomen  matkailuun ja vapaa-aikatoimintoihin. Laaja useiden vuosien yhteistyöverkosto. Vuosien aikana on rakennettu tasokas ja laaja kuvapankki, joka sisältää tuhansia korkealaatuisia kuvia; festivaaleista,tapahtumista, artisteista, esiintyjistä jne. Valokuvat ovat olleet haluttuja myyntituotteita ja niin henkilöile kuin yrityksille.    Pakettiin kuuluu merkittäviä liike-ja yritystoiminnan verkkosivuja ja domaineja eri yritystoimintoihin; lentokuvaukseen, ruokakuljetukseen, Euroopan terveyspalveluun, taide- ja nettiopiskeluun, virtuaali näyttelyyn, ilmastonsuojelu tutkimukseen, ja verkkokaupat matkailun, siivous ja atk-alan toimintoihin. Jokaiselle verkkosivulle on erittäin hyvä mahdollisuus rakentaa tuottavaa liiketoimintaa https://youtu.be/oUwA-L5L5IE Varainhankinnan pilvipalvelu on rakennettu, yrityksen tai yhdistyksen varainhankinnan, investointien helppottamiseen, joissa yhdessä portaalissa voi hoitaa kaikki varainhankintaasiat: käynnistää keräys/investointi kampanjat, myydä omat tuotteet ja liput omiin tapahtumiin. Käytössä myös varainhankintaportaalit urheiluseuroille ja kesäteatterille. https://youtu.be/LB_sJOkmuWo Nyt on erinomainen mahdollisuus ryhtyä yrittäjäksi ja kehittää verkkoalustoilla uutta liiketoimintaa tai laajentaa nykyistä yritystoimintaa. Käytössä yli 30 domainia yli 15 modernia nettisivua. Mahdollisuudet ovat monet ja erinomaiset tarjoamimme toimintojen pohjalta. Yrittäjä on valmis perehdyttämään ostajan alan toimintoihin. Liiketoimintakaupan kalustoon kuuluu toimivat vuokratilat sekä toimistokalusteet. mm. rannekelloja-Lorus 30 kpl,  100 kpl  kypärä + aluspäähine, atk-alan tarvikkeita. Toiminnot myydään liiketoimintana, myös erillistarjoukset huomioidaan. Yritystoiminnoille haetaan jatkajaa yrittäjän eläkkeelle siirtymisen johdosta.   Ota yhteyttä!
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Verkkokauppa
80 000 €

Kotimainen urheilu- ja vapaa-ajan verkkokauppa

Pitkään Suomessa toiminut verkkokauppaliiketoiminta, joka on keskittynyt urheilu- ja vapaa-ajan vaatteiden sekä lisäravinteiden myyntiin etsii nyt uutta toiminnan jatkajaa. Verkkokaupalla on alalla hyvä maine ja sillä on suuri vakiintunut asiakaskunta. Valmis asiakasrekisteri ja toiminnassa oleva, ajatuksella rakennettu, verkkokauppa antaa hyvän pohjan laajentumiselle sekä liiketoiminnan kasvattamiselle. Sosiaalisen median suuret seuraajamäärät auttavat markkinoinnissa. Nykyisillä omistajilla ei ole tarpeeksi aikaa lähteä kasvattamaan liiketoimintaa haluamallaan tavalla. Tällä hetkellä verkkokauppaa on pyöritetty muiden töiden ohella. Kauppaan kuuluu : - Suuri asiakaskunta yhteystietoineen ·        sähköpostilista yli 10 000 asiakasta ·        verkkokaupan rekisteröityneet asiakkaat yli 5 000.  - Varasto (arvo ilmoitushetkellä n. 20t€ sisäänostohinnoin , alv. 0%) - Useampi domain - SOME-tilit suurine seuraajamäärineen - Valmiiksi rakennettu hakukoneoptimoitu verkkokauppa Shopify-alustalle liitäntöineen ·        Facebook ·        Meta Business Suite ·        Google Shopping ·        Instagram ·        Google Ads ·        muita arkea helpottavia ominaisuuksia ja sovelluksia - Käyttöomaisuus (mm. varasto-, myymälä- ja messurakenteita) - Kontaktit valmistajiin, toimittajiin sekä yhteistyökumppaneihin - Tarvittaessa perehdytys ja muu apu, sovitaan erikseen Myynnissä vain liiketoiminnan, ei yritystä. Tarkempia lisätietoja kysymällä.
Koko Suomi
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Alustatalous

Myyntijohtaja ja osakas SaaS palvelun tuottaneeseen yhtiöön

Miltä kuulostaisi myyntijohtajuus ja osakkuus alustaliiketoiminnassa, jossa ei ole varastoja eikä vuokrakuluja ja kassavirta on jatkuvasti kasvavaa? Olemme rakentaneet vakaan ja toimivan SaaS-palvelun, jonka data- ja käyttäjämäärä kasvaa koko ajan. Tällä hetkellä palvelussamme on jo useita miljoonia tapahtumarivejä. Alustamme on saanut hyvän jalansijan Suomessa ja mahdollistaa jatkossa laajentumisen myös kv-markkinaan. Meillä on nyt noin 100 yritysasiakasta ja asiakkuuksien määrä kasvaa kaiken aikaa. Palvelumme on jo markkinoilla ja todistanut tarpeellisuutensa – asiakaspysyvyys on lähes 100% tasolla. Haluamme nyt vauhdittaa palvelumme datamäärän kasvua panostamalla lisää markkinointiin ja myyntiin sekä lisämyynnin mahdollistaviin lisäpalveluihin. Kiinnostaisiko myyntijohtajuus ja osakkuus? Haluaisitko olla mukana kasvutarinassamme? Pyydämme luottamukselliset ensiyhteydenotot oheisella viestilomakkeella.
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Verkkokauppa
3 000 €

Kaitlyn Skin Artist Products -liiketoimintakokonaisuus

Kaitlyn Skin Artist Products on hygienia- ja kauneudenhoitotuotteisiin erikoistunut tuoteperhe- ja verkkokauppakokonaisuus. Tuotemerkin lanseeraus tapahtui helmikuussa 2021. Tuotemerkin omistaja ja nykyinen yrittäjä käynnisti liiketoiminnan korvaamaan Pandemian vuoksi pysähtynyttä tapahtuma-alan liiketoimintaa. Tapahtuma-alan käynnistyessä yrittäjä keskittyy jälleen aktiivisesti aiempaan liiketoimintaan. Kaitlyn Skin Artist Products -liiketoiminta on valmiina kehitettäväksi ja kasvatettavaksi edelleen uuden yrittäjän vision mukaisesti. Ensimmäisen toimintavuoden aikana tuotteita on toimitettu Suomen lisäksi Etelä- ja Keski-Eurooppaan. Tuoteperheen päätuote on tällä hetkellä valoimpulssikarvanpoistolaite. Valikoimassa on lisäksi muita hygieniatuotteita. Kaitlyn -tuoteperhettä on mahdollista laajentaa edelleen. Kaitlyn Skin Artist Products -liiketoimintakauppaan sisältyy Kaitlyn -tuotemerkki, valmistus ja maahantuontioikeudet, valmiit alihankkijayhteydet, Shopify-verkkokauppa & domain, sosiaalisen median kanavat (IG ja FB)sekä pieni alkuvarasto tuotteita. Tämä tilaisuus sopii erinomaisesti verkkokauppa- ja maahantuontiliiketoiminnasta kiinnostuneelle yrittäjälle tai yrittäjäksi aikovalle. Liiketoimintakokonaisuus on myös mahdollista liittää osaksi esim. nykyistä kauneudenhoito- tai muuta kaupan-/palvelualan liiketoimintaa. Tartu nyt tähän hienoon tilaisuuteen ja ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi. Tarkemmat yksityiskohdat käydään läpi kahdenkeskisissä neuvotteluissa. Luottamukselliset yhteydenotot oheisella viestilomakkeella. 
Koko Suomi
Ostetaan
PÖRSSINOSTO
Verkkokauppa

Ostetaan vähemmistöosuus tekniikan alan verkkokaupastayrityksestä

Halutaan ostaa vähemmistöosuus menestyvästä tekniikan alan verkkokauppayrityksestä, jota voidaan laajentaa. Kokoluokka 1-3 henkilöä. Ostajan sijainti on Etelä-Suomessa. Luottamukselliset lisätiedustelut oheisella viestilomakkeella, laitathan samalla lyhyen esittelyn myytävästä toiminnasta.
Etelä-Suomi
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Alustatalous
5 000 €

Tule osakkaaksi menestyvään digialustaan

Innovatiivisen digialustan avulla rakennus- ja remonttialan kysynnän ja tarjonnan parempaa kohtaamista ratkaisemaan lähtenyt yritys etsii uusia osakkaita  mahdollistamaan jatkuvaa kasvua. Miltä kuulostaisi osakkuus alustaliiketoiminnassa, jossa ei ole varastoja eikä vuokrakuluja ja markkinointikulut minimaaliset? Alusta on myös erittäin hyvin skaalautuva myös kv-markkinoita ajatellen. Yritys on rakentanut vajaassa neljässä vuodessa vahvan perustan yritystoiminnalle, hallitulle kasvulle ja todentanut liiketoimintamallin toimivuuden. Yrityksellä on jo nyt laaja yrityskumppaneiden asiakasverkosto. Palvelun käyttäjinä toimivat mm. rakennus-/remonttialan tekijää tarvitsevat kuluttaja asiakkaat, taloyhtiöt ja yritykset. Olemme toimineet menestyksekkäästi digitaalisen alustan liiketoiminnassa kohta 4 vuotta, korona vaikutti meihinkin myyntiä laskevasti, mutta olemme taas pääsemässä kovan kasvun vauhtiin ja tulevaisuus näyttää hyvältä. Olemme käynnistäneet juuri uuden osakeannin joka mahdollistaa kasvun, tuotekehityksen ja kansainvälistymisen aluksi pohjoismaihin. Annin koko on 150 000€. Minimimerkintä on 5000€.  Kiinnostaisiko osakkuus? Haluaisitko olla rakentamassa kasvuamme ja auttamassa kun tehdään tästä alustasta yhdessä yksi kansainvälinen menestystarina?   Pyydämme luottamukselliset ensiyhteydenotot oheisella viestilomakkeella.
Koko Suomi
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Alustatalous
6 000 €

Osakas +800M Eur toimialan mullistavaan digitaaliseen palvelualustaan

Vuonna 2021 perustettu yritys kehittää sovellusta, joka mullistaa pirstoutuneen toimialan.Sovellus yhdistää kuluttajat, palveluntarjoajat ja tukkukauppiaat samalle digitaaliselle palvelualustalle ja tuo kaikille lisäarvoa. Konseptimme on ainutkertainen, skaalautuva ja omaa suurta potentiaalia kasvaa kansainväliseksi toimijaksi todella nopeasti. Tähtäämme konseptin kanssa kansainvälisille markkinoille mahdollisimman nopeasti. Lisää tästä kasvotusten tai verkkopalaverissa.Toisen kierroksen osakeantimme on max. 120 000 €. Minimisijoitus on 6 000 €.Osakeannin lisäksi yrityksellä on jo merkittävät sijoitukset osakkailta sekä Finnveran takaama pankkilaina. Tulemme hakemaan rahoitusta myös ELY-keskukselta ja Business Finlandilta.Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan, ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja.
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Verkkopalvelu
13 900 €

Alan toimijalle valmis domain ja sivusto maaenergia.fi

Maalämpö-alalla toimivalle yritykselle valmis verkkosivu ja domain. Tällä hetkellä laitteiden toimittajan puolelta yhteistyö on sovittu.  Laitteet Oilon ja Lämpöässä. Tarvittaessa voidaan auttaa verkkosivun markkinnoinista.  Kysy lisää 0400643464!
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Verkkokauppa

JepJep Oy:n varaosamyynti, varasto, verkkokauppa ja yritysnimi

Myydään Joensuussa sijaitsevan JepJep Oy:n varaosien myynnin liiketoiminta, varasto jossa yli 4000 erituotetta sekä rekisteröity yritysnimi ja nettikauppa. JepJep Oy on perustettu vuonna 1999 ja se myy Harley Davidson -moottoripyörien vara- ja customointiosia, kypäriä/ajovarusteita koko Suomeen. Alalla pitkään toiminut nimi, joten helppo jatkaa toimintaa, laajentaa halutessa se myös muihin merkkeihin ja korjaamo toimintaan. Tarkemmat tiedot suoraan omistajalta, jonka yhteystiedot löydät tästä linkistä.
Koko Suomi
Kohteet 1 - 18 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image