JÄTÄ ILMOITUS

Yritykset, verkkoliiketoiminta

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Alustatalous

Palveluiden myyntialusta, superhelppo käytettävyys

Velaton yritys Ajois Oy, jolla sijoittajien ja ELY-kehityshankkeen rahoituksen turvin kehitetty mahdollisesti maailman helppokäyttöisin myyntialusta sekä kauppapaikka palveluiden myyntiin. Valmiina case elämyspalvelut. Yrityksellä ei liikevaihtoa. Alusta on julkaistu juuri koronarajoitusten alla, jolloin käytännön liiketoimintaa ei ehditty käynnistää. Alusta taipuu pienellä viilauksella minkä tahansa palvelun/resurssin, jolla ennalta määrätty(jä) kellonaika(-/aikoja) myyntiin. Esim. liikuntavuorot, hieronnat, jumpat/tanssitunnit, personal trainer, konsultointi, (etä-)lääkärin ajanvaraus, neukkarin/luokkatilan varaus, jonkun muun tilan varaus, välineen varaus, jne. Keskeisinä ominaisuuksina:- Pitkään hiottu käyttöliittymä ja käyttökokemus- Helppo ajan mukaan järjestyvä palveluiden vertailu-/ostonäkymä - Google-karttaintegrointi- Asiakkaan, palveluntuottajan sekä adminin käyttöliittymät- Verkkomaksaminen (Stripe)- Ostetun palvelun arviointi: kommentit ja tähtiluokitus- Palveluntuottajan ja asiakkaan välinen viestintä alustalla (sms/email -linkkien kautta)- Nopea ja helppo ostaminen luottokorteilla ilman rekisteröintiä- Lahjakorttitoiminto- Lakimiehen tarkastamat käyttöehdot Lisäksi mm.: - Kontaktit Oulun alueen elämyspalveluiden tuottajiin. Joista 13:n elämyksiä tällä hetkellä alustalla.- Excel-rekisteri Suomen elämyspalvelun tuottajista- Ajois Oy:lla on ollut oma koodaaja, jolla homma hallussa ja on luvannut auttaa alkuun lisäksi vaihtoehtoisesti kehitystyöhön sisäänajettu alihankintamahdollisuus- Ajois brändi, sis. Ajois.com –domain ja some-tilit, verkostoja sekä aineistoa, mm. grafiikkaa.  
Koko Suomi
Myydään
ICT-palvelu

Pilvipalveluita tarjoava ohjelmistoyritys

Myydään pilvipalveluita tarjoava ohjelmistoyritys. Voidaan myydä osakkuus tai koko yritys. Yritys tarjoaa pilvipalveluna laadunhallinnan prosesseja tukevaa ohjelmistoratkaisua. Palvelu tarjoaa systemaattisen ja selkeän tavan hoitaa reklamaatioita, auditointeja, aloitteita, palautteita ja työturvallisuustoimintoja. Yrityksen keskeisimpänä kohderyhmänä ovat keskisuuret ja suuret yritykset. Yritys tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden myyntihenkiselle osakkaalle lähteä mukaan toimintaan tai jo toimivalle yritykselle laajentaa palvelutarjontaansa. Yrityksellä on hyvä ja vakaa asiakaskunta, jota voi aktiivisella myyntityöllä kasvattaa huomattavasti. Tuote on testattu ja hyväksi todettu. Markkina-alueena on koko Suomi ja kilpailu alalla on vähäistä. Toiminta ei ole paikkaan sidottua ja se on siirrettävissä minne vain. Yritys työllistää tällä hetkellä kaksi henkilöä.  Tässä erinomainen mahdollisuus kasvuun sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Ota yhteyttä luottamuksella lisätietojen saamiseksi. 
Koko Suomi
Osakkuus
Alustatalous

Globaalisti uniikki ja kansainväliseksi skaalattava liiketoiminta

Liiketoiminnassamme on nerokkaasti yhdistetty kaksi toisiaan tukevaa osa-aluetta. Molemmat liiketoiminta-alueet ovat ainutlaatuisia ja ensimmäisenä markkinoilla. Toteuttamamme valtakunnallisen taloustutkimuksen mukaan palveluilla on HUOMATTAVA potentiaali pelkästään jo Suomessa. Yhtiöllä on yksinoikeussopimukset hyvämaineisten ja luotettavien yhteistyökumppanien kanssa, joiden vaikutuspiirissä on noin 3,5 miljoonaa suomalaista kuluttajaa. Sopimuksilla on sovittu tiiviistä yhteistyöstä, johon kuuluu mm. yhteistyökumppanien viestintäresurssien laajamittainen hyödyntäminen, hallitus- ja työryhmätyöskentely. Tahtotilamme yhdessä isojen yhteistyökumppaniemme kanssa on levittää palvelu jokaisen suomalaisen kuluttajan ja yrityksen tietoisuuteen, jonka jälkeen alkaa kansainvälistymisvaihe. Hallituksessamme työskentelee henkilöitä, joilla on kokemusta ja vahva näyttö isojen valtakunnallisten organisaatioiden johtamisesta sekä erikoisosaamista, joka tukee meitä tavoitteissamme.  Haemme sijoittajia, jotka arvostavat: a) tuloksentekokykyä b) kasvunäkymiä ja kansainvälisyyttä c) kestävää kehitystä sekä vastuullisuutta Osakeannin koko on rajoitettu ja kolmasosa annista on merkitty. Toimi nopeasti.Liiketoimintamme tarkempi avaaminen vaatii salassapitosopimuksen allekirjoituksen. Luottamukselliset yhteydenotot pyydämme oheisella viestilomakkeella.
Koko Suomi
Osakkuus
Alustatalous
11 000 €

Osakas arvokasta dataa omistavaan yritykseen

Markkinoinnin kohdistaminen täsmällisen tarkasti potentiaalisille asiakkaille on erittäin tehokasta ja edullista. Laadukkaan datan arvo on hyvin merkittävä.Tietokannastamme löytyy suuri määrä hyvin yksityiskohtaista ajoneuvoihin ja niiden huoltohistoriaan liittyvää dataa Suomesta. Tavoitteenamme on myös kansainvälistyä jatkossa. Siihenkin meillä on jo kumppanuussopimuksia valmiina.Palvelumme on valmis ja käytössä. Data- ja asiakasmäärät kasvavat nopeasti. Yrityksemme johto omaa kymmenien vuosien kokemuksen ja hyvät tulokset toimialaltamme.Järjestämme pienen osakeannin piensijoittajille, minimisijoitus on 11.000 €. Sijoituksista saatavat varat käytetään myynnin vauhdittamiseen sekä uusien kaupallisten lisäarvopalvelujen avaamiseen. Jos osakkuus skaalautuvassa pilvipalveluyhtiössä kiinnostaa, ota yhteyttä.  Pyydämme luottamukselliset yhteydenotot oheisella viestilomakkeella. 
Koko Suomi
Osakkuus
Alustatalous
5 000 €

Osakas kansainväliseen ja innovatiiviseen IT-yritykseen

Mobiilisovellukset ovat nykypäivänä yksi kannattavimpia sijoituskohteita. Yrityksemme perustaja sai erinomaisen mobiilisovellusidean ja perusti idean eteenpäinviemiseksi yrityksen.  Teimme pienimuotoisen markkinatutkimuksen, jossa esittelimme ideaamme. Saimme vastauksena mm. seuraavaa ”Miksi tuollaista ei vielä ole”, ”Tuo on erinomainen idea, tosi outoa, ettei kukaan ole vielä aiemmin keksinyt vastaavaa”.Nyt käynnistämme tuotekehityksen tavoitteenamme saada mobiilisovellus ja konsepti toimivaksi. Yrityksellämme on suurta potentiaalia kasvaa kansainväliseksi toimijaksi todella nopeasti. Lisää tästä kasvotusten. Etsin yritykseeni muutamaa osakasta, hyvä olisi, jos sijoituksen lisäksi voisit tuoda koodaamisen, yritysjohdon tai kansainvälistymisen osaamista. Osakeantimme on max 30 000 € ja minimisijoitus on 5 000 €.  Esittelemme ideamme vain niille henkilöille, jotka allekirjoittavat salassapitosopimuksen.  Osakeannin lisäksi haemme rahoitusta pankilta, ELY-keskukselta sekä Business Finlandilta
Koko Suomi
Osakkuus
Alustatalous
5 000 €

Osakas kansainväliseen, suojattuun palvelukonseptiin

Muutosjohtamisessa ja strategisessa toimeenpanossa epäonnistuminen tuottaa organisaatioille miljardiluokan menetyksiä joka vuosi. Syyt ja seuraukset tunnetaan yleisesti, mutta keinot, joilla ongelmat poistetaan ja riskit vältetään siten, että hyvällä muutosjohtamisella voidaan saavuttaa kestävää muutoskyvykkyyttä, ovat edelleen hakusessa valtaosassa organisaatioita. Innovaatiomme avulla organisaatiot vähintään puolittavat muutosten sisäänajoon tarvittavan ajan ja siihen sitoutuvat kustannukset. Lisäksi muutosprosessin eteneminen on ennakoitavaa ja erittäin tuloksellista. Käyttöönotto on sekä nopeaa että yksinkertaista. Toimitamme siis merkittävää kilpailukyvyn parantumista. Miten tämä on mahdollista? Siksi, että porauduimme epäonnistuneen muutosjohtamisen juurisyihin ja ratkaisimme ne ongelmat, joilla on onnistumisen kannalta todellista merkitystä. Valjastimme digitaaliset työkalut ja muut menetelmät älykkäällä tavalla, jolloin muutoksen toteuttamista voidaan skaalauttaa ja automatisoida. Hankitulle ainutlaatuiselle seurantatiedolle on olemassa lukuisia sovelluskohteita, markkinat ovat erittäin suuret.  Ratkaisumme on myös täysin skaalattavissa kansainvälisesti ja tavoitteenamme onkin kasvaa laajentuvilla markkinoilla hyvinkin nopeasti. Meillä on edellytykset tehdä erittäin kannattavaa liiketoimintaa ja samalla vaikuttaa positiivisesti miljoonien ihmisten työhyvinvointiin ja tuhansien organisaatioiden sekä tuottavuuden että kilpailukyvyn merkittävään parantamiseen – yhdessä ja samassa paketissa. Esittelemme kilpailukykymme ydintä (”konehuonetta”) rajoitetusti vain niille henkilöille, jotka allekirjoittavat salassapitosopimuksen. Osakeantimme on enintään 50 000 euroa. Minimisijoitus on 5000 euroa.  Tämän osakeannin avulla saamme mahdollisuuden hankkia merkittävän kokoisen rahoituksen mm. ELY-keskukselta, Business Finlandilta ja muista julkisista lähteistä. Tähän mennessä rahoituksemme on järjestetty ELY-keskuksesta, Finnveralta sekä avainhenkilöiden suorina sijoituksina ja pääomaehtoisina lainoina.
Koko Suomi
Myydään
Verkkopalvelu
195 000 €

Lastenvaatebusiness

Myydään tuottoisa lastenvaateverkkokauppa sekä lastenvaatemyymälä Pirkanmaalla. Myymälä sijaitsee huippupaikalla. Liiketoimintakaupassa voidaan myydä myös osakkuus. Tässä on valmis liiketoimintakonsepti; verkkokauppa, myymälä, asiakkaat, tuotteet, tavarantoimittajat. Varasto myydään erikseen. Me autamme myönteisen rahoituspäätöksen saamisessa, jos emme saa myönteistä rahoituspäätöstä niin rahoituskonsultointi on maksutonta. Yrityskaupassa luottamus on oleellinen asia. Tarkempien tietojen saaminen edellyttää aina salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Me autamme myönteisen rahoituspäätöksen saamisessa, jos emme saa myönteistä rahoituspäätöstä niin rahoituskonsultointi on maksutonta. Asiakkaamme suosittelevat meitä: "Jos voin suositella omasta kokemuksestani hyvää yritysvälittäjää on se Novie Oy. Novie myi yritykseni nopeasti ja mutkattomasti. Kaikki meni kuin strömsössä. Novielaiset olivat koko yrityskauppaprosessin ajan tukenani ja toimivat minun sekä ostajan välillä luottamuksellisesti. Parasta oli hyvä palvelu ja sitä sain!" - Kalle Riitahaara, yrittäjä "Novie on ketterä ja erittäin hyvät verkostot omaava yritysvälittäjä. Novielaiset löysivät eräälle myytävänä olleelle palveluyrityksellemme nopeasti ostajan ja koko prosessi sujui erinomaisesti. Teimme myynnissä olevasta yrityksestä hyvän tietopaketin ostajalle, joka nopeutti neuvotteluja. Novielaisilla on energinen draivi ja tehokas tiimi. Jatkamme yhteistyötä Novien kanssa ja suosittelen heitä mielelläni myös muille"- Talouskolmio Oy, toimitusjohtaja Jukka Laukkanen "Olin päättänyt myydä yritykseni ja etsin siihen mielekästä yritysvälittäjää. Valitsin Novien, ja olen ollut erittäin tyytyväinen valintaani ja saamaani palveluun. Novien lämminhenkinen tiimi auttoi minua koko myyntiprosessin ajan. Voin suositella Novieta kaikille yrittäjille, jotka eivät tiedä miten oma yritys myydään ja mitä kaikkea pitäisi tehdä!" - Belmax Oy, toimitusjohtaja Tarja Korvenoja-Mäkelä  
Koko Suomi
Osakkuus
Alustatalous

Osakkaaksi uudenlaiseen kansainväliseen verkkokauppaan

Tutkimusten mukaan kiinnostus yksilölliseen sistustamiseen lisääntyy jatkuvasti.Myös maksuvalmius on kasvanut. Ilmiö on globaali. Vastaavasti maailmalta puuttuu kauppapaikka, jossa esimerkiksi ammattivalokuvaajien ja digitaalisen taiteen myyjät voisivat tarjota teoksiaan myyntiin. Kehittämässämme digitaalisessa sisustamisen ratkaisussa kuluttajat voivat itse päättää teoksensa koon, materiaalin ja kehykset, ja sovittaa sitä omalle kotiseinälleen digitaalisesti ennen ostopäätöstä.Tilattu tuote toimitetaan suoraan kotiin. Lue sijoitusesite tästä. Ratkaisu on teknisesti valmis ja testattu. Palvelu on laajennettavissa globaalisti, joka on huomioitu jo kehitysvaiheessa. Haemme ensimmäisessä vaiheessa rahoitusta palvelun käyttöliittymän loppuun saattamiseksi sekä palvelun julkaisemiseksi. Osakeanti 60.000 euroa, josta on koossa lähes 20%. Minimisijoitus 5000 euroa, sijoitusmahdollisuuksia on tarjolla rajoitettu määrä. Arvostamme mikäli osakkaalla on annettavaa ohjelmointiin, markkinointiin tai kansainvälistymiseen. Pyydämme luottamukselliset ensiyhteydenotot oheisella viestilomakkeella.
Koko Suomi
Myydään
ICT-palvelu
485 000 €

Sovelluskehitys & ohjelmointiyhtiö

Myynnissä kannattava ja pitkään toiminut sovellusalan kehitysyhtiö. Erityisosaamista ovat mm. verkkopohjaiset laboratoriotoiminnan tuki- ja toimintajärjestelmät, tilitys- ja raportointijärjestelmät, verkkopohjaiset tiedonkeruujärjestelmät, oppimisen ja osaamisen kehittämisen ja hallinnan verkkoratkaisut sekä palaute- ja kyselyjärjestelmä. Yrityksen ydinosaamista on: OpenVZ, Vserver, Linux-palvelimet mm. RedHat, CentOS, Fedora, Ubuntu. Laaja-alainen ohjelmointiosaaminen mm. seuraavia tekniikoita hyödyntäen: HTML, CSS, SQL (MySQL, SQL Server), PHP, LotusScript, VBScript, MS Access, Visual Basic, JavaScript, bash-skriptit (mm. varmuuskopiointi-, ja synkronointitoiminnot), Ajax, SOAP. Useiden eri rajapintojen ja järjestelmien välisten integraatioiden toteutuksia mm. laboratoriojärjestelmien (HL7, XML-sanomaliikenne) väliseen tiedonvälitykseen, laskujen välitykseen (mm. Netvisor -integraatioita) ja tilausten välitykseen eri tekniikoilla (mm. CSV, JSON, REST API). Vahvan tunnistautumisen toteutuksia (mm. TUPAS, suomi.fi, Telia tunnistus, BankID) ja tilausjärjestelmien toteutuksia sekä maksupalvelun integraatioita (Checkout). Yrityksellä on vahva sopimuspohjainen laskutuskanta ja projekteja on myyty runsaasti eteenpäin. Liikevaihdosta 2/3 tulee sopimuslaskutuksesta ja loput projektimyynnistä. Vuoden 2021 ennakoitu liikevaihto 200k ja Ebitda n. 75.000 eur ilman eläköityvän yrittäjän kustannuksia. Yrittäjä on vastannut tähän saakka lähinnä laskutuksesta ja yrityksen taustatöistä, tuotantovastuu on ollut pitkään toimineen henkilöstön vastuulla.   Asiakkaat pääsääntöisesti Etelä-Suomesta, jonkun verran myös kansainvälisiä asiakkaita. 20+ vuoden osaamisen omaava, insinööri ja johtavan tason huippukoodaaja siirtyy vanhana työntekijänä.    Myydään yrityksen osakekanta. Velaton yhtiö. Hinta muodostuu substanssiarvosta, noin 5 vuoden tuotto-odotuksesta sekä yhtiön hallussa olevasta tuotettujen sovellusten IPR:stä sekä brändiarvosta. 
Myydään
ICT-palvelu

Metallivalujen verkkokauppa

Valmis lupaava liiketoimi Myydään metallivalukaupan verkkopaikka.  Kyseinen innovaatio on tietojemme mukaan ensimmäinen maailmassa ja sillä on suuret kasvumahdollisuudet.  Verkkopaikka on nyt suomen ja englannin kielellä, mutta käännös muille kielille on huomioitu.  Markkina-alueena on koko maailma. Verkkopaikka on metallivalujen ostajien ja myyjien kohtauspaikka ja sen lisäksi se sisältää asiantuntijajärjestelmän yleisimmistä valu- ja laatustandardeista.  Tämä asiantuntijajärjestelmä ohjaa valunostajaa valitsemaan valukappaleelle oikeat valustandardit ja laatutasot.  Tämän jälkeen järjestelmä hakee oikeat valimot ja lähettää niille tarjouspyynnön.  Olemme tehneet tästä tuotteesta aikaisemmin onnistuneen koemarkkinoinnin Euroopassa ja Japanissa. Haemme myös vaihtoehtoisesti yhteistyökumppania tai toimivaa osakasta. Katso lyhyt info sivuiltamme In English  
Myydään
Verkkopalvelu
25 000 €

Osuus ekologisia tuotteita markkinoivasta palvelusta

Myydään 10% - 30% osuus uudesta, huhtikuussa 2021 aloittaneesta verkkoliiketoiminnasta, https://www.ecompi.fi Palvelu toimii markkinointialustana ekologisille tuotteilla ja - palveluille. Olemme lyhyessä ajassa, vain 4 kk aikana nostaneet sivuston ekoyrittäjien ja - kuluttajien tietoisuuteen ja näkyvyytemme varsinkin somen puolella on jo mittava. Sosiaalisen median julkaisumme tavoittavat noin 400 000 hlöä/kuukaudessa ja palvelulla on myös suosittu Ekoelämää Facebook-ryhmä jossa tällä hetkellä 3800 aktiivista ekokuluttaja-jäsentä.  Palvelu myy erihintaisia ja -sisältöisiä vuosipaketteja ekologisille yritysasiakkaillemme, jotka mainostavat tuotteitaan sivuston ja sen somekanavien kautta:  https://www.ecompi.fi/yrityksille/ Suosituimmat sometilimme: https://www.facebook.com/ecompi.fi/ , https://www.instagram.com/ecompi.fi/  Osuus sopii hyvin: - Yrittäjälle, jolla omia ekotuotteita ja tarvetta lisämarkkinointiin ja - myyntiin. Ecompi tarjoaa tuotteille toimivan ja valmiin myynti-alustan ja voimme mahdollisesti myös tarjota "yksinoikeuden" tietyn toimialan tuotteiden markkinointiin ja sulkea kilpailevien yritysten tuotteet valikoimastamme pois. (Vuosisopimusjaksojen päättymisajankohtien jälkeen, jos kilpailijoilla jo sopimusjakso alkanut.)  - Henkilölle, joka haluaa sijoittaa tai toimia bisnesenkelinä ja omaa vihreämpiä arvoja. - Henkilölle, joka haluaa oppia some- ja digimarkkinoinnin, osuuden lunastaja voi halutessaan myös siirtyä palveluun töihin osa-aikaisesti ja perehdytämme hänet markkinoinnin moniosaajaksi.  - Kansainvälitysmisen kuviot /franchising-toiminnan koukerot hallitsevalle henkilölle/konsultille, joka voi auttaa meitä laajentamaan ideaa kustannustehokkaasti myös Suomen ulkopuolelle.  Myynnissä siis osa liiketoiminnasta, ei yrityksestä (Sometaito Oy) joka omistaa liiketoiminnan. Osuuden lunastajalla myös mahd. sopia etuosto-oikeus koko palveluun, ja perehtyä näin jo etukäteen sen toimintaan.  Sijoitukset maksetaan takaisin tietyn ajan kuluessa, viimeistään kun palvelu myydään kokonaisuudessaan eteenpäin uusiin käsiin. 10% osuus -> 25 000 euroa. Ota yhteyttä ja kerro itsestäsi ja taustoistasi hieman, ja kysy lisää! Annan mielelläni lisätietoja.    
Koko Suomi
Osakkuus
Alustatalous
5 000 €

Haetaan yrittäjää/sijoittajaa matkasovellus start up yritykseen

Etsimme yrittäjää eli uutta co-founderia mukaan osaksi Aarre App start up yritystä. Osakkeiden määrä riippuu sitoutumisesta ja aikaisemmasta kokemuksesta ja tietenkin summasta jolla olet valmis ostamaan yrityksen osakkeita.  Plussaa jos kokemusta start upeista, liiketoiminnan kehittämisestä, myynnistä, markkinoinnista, operatiivisesta johtamisesta, brändin kehittämisestä tai rahoituksesta. Oli taustasi mikä tahansa, niin halu lähteä tekemään on kaikista tärkeintä.   Nyt on mahdollisuus päästä mukaan kehittämään uuden sukupolven matkailu alustaa jota on kehitetty reilu pari vuotta, joten raskas pohjatyö on jo tehty ja tällä hetkellä fokus on kasvussa ja käytännön totetutuksessa. Keväällä lanseeraamme markkinapaikan sovellukseen, kehitämme paljon käyttäjätoimintoja, kuten alustalla omien kokemusten jakaminen ja muiden matkailijoiden kanssa vuorovaikuttaminen.  Laajennamme jo ensi vuonna sovelluksen toiminta-aluetta useaan Suomen maakuntaan ja vuonna 2023 on tarkoitus laajentaa muualle Pohjoismaihin ja Baltiaan. Start up yrittäjyys on todella mielenkiintoista koska luomme jotain sellaista jota ei vielä ole olemassa. Tämä tietenkin kysyy myös luonnetta ja valmiutta ottaa edelläkävijyyden roolia.   Lisäksi haemme sijoittajia mukaan Aarre Appin ensimmäiseen rahoituskierrokseen. Tiketin koko on 4000 € - 15 000 €. Yrityksetkin ovat tervetulleita sijoittamaan.   Kehitämme lähimatkailu alustaa, Aarre App sovellusta. Visio on olla maailman johtava lähimatkailu alusta. Business model on myydä omia sovellusnäkymiä kunnille ja kaupungeille ja tarjota markkinapaikka yrityksille myydä lähialueella liikkuville omia palveluita. Liikevaihto muodostuu komissioina transaktioista. Kunnat maksavat sovelluksesta avausmaksun ja kuukausimaksua. Kuntien premium on data järvet, jota hyödynnetään matkailun kehittämisessä. Yritysten Premium jäsenyys on lisänäkyvyys sovelluksessa ja paremmat toiminnallisuudet portaalissa ja omassa profiilissa. Business model siis alustatalous, B2B ja B2G Trendaavaa jakamistaloutta hyödyntämään niin, että sovelluksen käyttäjät luovat uusia hidden gem kohteita jotka Aarre kuratoi. Käyttäjät saavat sosiaalista pääomaa ja badgeja aktiivisuuden mukaan. Käyttäjillä on mahdollisuus luoda omia epävirallisia tapahtumia appiin, esim. tekno reivejä tai futsipelejä. Käyttäjät jakavat omia suosikkikohteita vierailujen jälkeen sosiaalisten verkostojen kautta, joka auttaa Aarretta leviämään viruksen lailla. Filteröinti alustoissa on ehdotonta ja jatkokehityksessä on sirin kaltainen älykäs Aarre opas joka osaa arvata mitä seuraavaksi haluaisit kokeilla. Lähimatkailu on kovassa kasvussa ja markkina kasvaa koko ajan. Lähimatkailu on edullinen ja ekologinen vaihtoehto perinteiselle lentokoneella matkustamiselle. Luonnollisesti Aarre palvelee myös kaukaa tulleita matkailijoita, mutta luo aivan uudenlaiset edellytykset toteuttaa kestävää matkailua joka on nouseva megatrendi. Matkailu on yksi maailman isoimpia markkinoita ja jo pelkästään euroopassa se on n. 780 miljardia euroa. OTA markkinoiden koko ilman lentokone on arvoltaan n. 75 miljardia euroa.  Matkailu ei ole enää entisellään! Tarvitsemme kestävämpiä vaihtoehtoja sammuttaa matkailunjanoamme toteuttamalla lyhyitä matkoja enemmän lähialueille. Yhä useampi kokee omantunnon tuskaa tehdä lukuisia reissuja vuosittain lentokoneella, vaikka rahaa olisi. Lähimatkailu, ekologinen matkailu ja matkailu pienemmille paikkakunnille tulee lisääntymään rajusti tämän vuosikymmenen aikana ja korona on vauhdittanut ilmiötä josta puhuttiin jo aikaisemmin potentiaalisena megatrendinä. Ilmiöt tarvitsevat aina alustan elääkseen ja tällä hetkellä tämänkaltainen alusta puuttuu. "The only way to make sense out of change is to plunge into it, move with it, and join the dance." Alan Watts Toimintaa on alettu kehittämään jo vuodesta 2018, yliopisto ympäristössä, ja toiminta oli alussa osa-aikaista. Olemme pilotoineet sovellusta yhdessä Suomen maakunnassa keväästä 2019 alkaen. Uudelleen brändäsimme sovelluksen ja saimme sen julkistettua heinäkuussa 2021. Tällä hetkellä neljä kaupunkia/kuntaa asiakkaana.  Olemme toimineet 1,5 vuotta Maria 01 start up kampuksella. Runsaasti kehitystyötä on tehty. Tässä esimerkkejä. -Puolen vuoden konsultointi jakso innovaatioiden kaupallistamiseen - Muutama workshop maineikkaan mainostoimiston kanssa - Innovaatio jakso Cabridgen yliopistossa - määrällistä tutkimusta sovelluksen early adoptereista - Analyysiä markkinoista ja kilpailijoista - Tuote testausta ja testimarkkinointia ja kampanjoita pilottikohteessa - 300 rekisteröitynyttä yritystä   Menesty ja sijoita jo heti ensimmäisellä rahoituskierroksella. Etsimme sijoittajia jotka jakavat saman vision ja tuovat lisäarvoa omalla kokemuksella ja verkostoilla. Haemme monipuolista sijoittaja profiilia. Kokemusta matkailualalta, alustataloudesta, kasvuyrityksistä, markkinoinnista, myynnistä tai ohjelmistokehityksestä.   Toivottavasti inspiroiduit ja sinussa heräsi kipinä muuttaa maailmaa yhä paremmaksi paikaksi. Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi +358443570966 / +358505851068 / caius.fritz@aarre.app  ja kysy lisää roolista uutena co-founderina tai jos olet sijoittaja niin kysy investor deckiä. Tule tapaamaan Maria 01 tiloihin pohjoismaiden suurimpaan Start Up kampukseen. Päästään Pitchaamaan, vaihtamaan ajatuksia ja tutustumaan toisiimme.
Osakkuus
Verkkopalvelu
25 000 €

Osakkaaksi etähoiva-alustan tarjoajaan

Sijoita digitaaliseen menestystarinaan! Vooler.fi tarjoaa käyttäjäystävällistä etäpalveluiden alustaa ja jatkokehittää palvelua yhdessä asiakkaiden kanssa. Monilla toimialoilla kaivataan helppokäyttöisiä digitaalisia ratkaisuja, jotka soveltuvat peruspalveluiden tuottamiseen. Nopeasti ikääntyvän väestön kasvavat palvelutarpeet haastavat kaikki osapuolet luomaan yhdessä parempia ratkaisuja, joilla uudistetaan hyvinvointipalveluita. Toimiville ratkaisulle on reilusti kysyntää myös kansainvälisillä markkinoilla. Asiakkainamme on yrityksiä, jotka tarvitsevat erityisen helppokäyttöisiä ratkaisuja palveluiden tuottamiseen.  Sijoittamalla Vooleriin olet konkreettisesti edistämässä monien ikääntyvien hyvinvointia sekä osallisuutta ja saat halutessasi mahdollisuuden käyttää osaamistasi kokonaan uudenlaisten alustapalveluiden luomisessa.  Lisätietoa osoitteessa: https://www.vooler.fi/fi/palvelut/vooler-etahoito-ja-kuntoutuspalvelussa/ sekä numerosta 044 213 6072. Soita ja keskustellaan lisää siitä kuinka voit olla kasvattamassa kansainvälistä liiketoimintaa! 
Koko Suomi
Myydään
Alustatalous
4 500 €

Myydään tyylikäs verkkokauppaan sijoittuva korubrändi

Myydään kasvupotentiaalia omaava verkkokauppaan sijoittuva korubrändi! Tarjoamme kaupan yhteydessä täyden valmiin paketin liiketoiminnan aloittamiseen / jatkamiseen, sisältäen: - Domain - Some-kanavat - Kattava tuotekuva- ja videopankki - Logot - Tuotevarasto - Sähköpostidomain Verkkokauppa on rakennettu helppokäyttöisen Shopify-palveluntarjoajan kautta. Kulture on nuoriso- / ”katumuotiin” perustuva tuoreen ilmeen koru- ja asustebrändi, joka on ollut suosittu etenkin sosiaalisen median vaikuttajien keskuudessa. Kulturen korut on valmistettu laadukkasta ruostumattomasta teräksestä ja korujen pinnoite on laadukasta 18 karaatin kulta- sekä valkokultapinnoitetta. Varaston arvo 4 976,51€.
Osakkuus
Alustatalous

Haetaan rahoittajia ja osakkaita

Haetaan logistiikasta- ja alustataloudesta kiinnostuneita vahvistamaan yrityksemme kasvua. Yritys on noin kuusi vuotta vanha lähilogistiikan pioneeri joka on kehittänyt lähilogistiikkaan järjestelmää ja -palvelukonseptia, sekä tarjonnut palveluita suomalaisille BtoB-asiakkaille. Asiakkaina on hyvin monet tunnetut brändit. Yritys on kääntymässä pitkän ja raskaan teknologiakehityksen rasittaman ajanjakson jälkeen pikkuhiljaa kannattavaksi kulujen karsimisen sekä ansaintamallimuutosten johdosta,  yrityksen liikevaihto on kasvanut mukavasti. Kasvua ovat rajoittaneet lähinnä yrityksen käytössä olevien resurssien rajallisuus. Yritys pyrkii muuttamaan liiketoimintansa puhtaaseen SaaS-malliin ja lopettamaan fyysisten palveluiden tarjoamisen/jakautumalla. Lisäksi olemme siirtymässä osin pois omasta operoinnista ja siirtymässä enemmän, varsinkin maakunnissa, franchising -malliin. Testaamme tätä mallia paraikaa Lahdessa. Yrityksessä on runsaasti pontentiaalia, referenssit ovat hyvät ja markkinassa tilaa. Ajatuksemme kyetä tarjoamaan Euroopan mittakaavassa järjestelmää joka täyttää eurooppalaiset laatu- ja sääntövaatimukset vaatii tukea ja lisää osaamista. Olemme kontaktoineet ja selvittäneet erään erikoistoimialan tarpeisiin sopivaa järjestelmäkokonaisuutta johon jo tekemämme työ soveltuisi hyvin pohjaksi. Haemme tiimiin logistiikasta- ja alustataloudesta kiinnostuneita rahoittaja-ajatuksella, sekä suoraan tiimiin toimialaosaamista vahventamaan kasvua uusille luvuille. Lisäksi tässä olisi paikka nohevalle devaajalle/pienelle softayritykselle tulla osakkaaksi. Olemme avoimia ehdotuksille. Ota ihmeessä yhteyttä ja keskustellaan lisää. 
Koko Suomi
Myydään
Alustatalous

Osakashaku: Smartmenu / Delitaz Oy

Ravintoloiden online-tilausmäärät kasvavat jatkuvasti, joten verkossa asioinnin ja tilaamisen tulee olla helppoa, luotettavaa ja nopeaa. Kustannustehokkaalle ja helppokäyttöiselle digitaaliselle palvelulle on ravintola-alan yrittäjien keskuudessa merkittävää kysyntää.Ravintolapalveluiden käyttäjien siirtyminen verkkoon on tuonut markkinoille ruoan tilaus- ja kuljetuspalveluiden markkinapaikkoja. Smartmenun markkinapaikkoja ovat www.smartmenu.fi, wwww.lounaspaikka.fi www.pizzapaikka.com. Smartmenu on helppokäyttöinen ravintolan "oma verkkokauppa", joka  tarjoaa ravintoloille mahdollisuuden ottaa digitaaliset työkalut ja verkon kautta tapahtuvan myynnin omaan hallintaan ja säilyttää oma brändi-identiteetti.Smartmenun avulla ravintola hallitsee itsenäisesti menuvalikoimaansa sekä ruokatilauksia ja niiden toimitustapoja asiakkaille. Smartmenu mahdollistaa myös hävikin minimoinnin reaaliaikaisen hävikkiruokasovelluksen avulla. Järjestelmän käyttö ja ylläpito on mahdollista mistä päin maailmaa tahansa, millaisella laitteella tahansa.Smartmenu / Delitaz Oy toimii Elisan kumppanina mm. S-ryhmään kuuluvan Pirkanmaan Osuuskaupan uuden Pirkkalan Prisman Ravintola Maailman tilauskokonaisuuden toimittamisessa.Kotiinkuljetuspalveluiden osalta Smartmenun yhteistyökumppanina toimii mm. kuljetuspalvelu Fiuge. Muita keskeisiä yhteistyökumppaneita ovat mm. media- ja mainostoimistot, teknologia- ja viestintätoimijat sekä ravintolayrittäjyyden sidosryhmät. Smartmenu / Delitaz Oy etsii osakasta kasvavaan liiketoimintaanSmartmenu / Delitaz Oy tarjoaa osakkaalle vastuullisesti hoidetun, houkuttelevan ja järkevän kokonaisuuden ravintola-alan digitaalisen liiketoiminnan parissa.Smartmenu liiketoimintakokonaisuuden vahvuuksia ovat aktiivinen verkostoituminen, suunnitelmallinen asiakashankinta sekä kustannus- ja pääomatehokas toimintamalli.Smartmenu hakee minimissään 200 000 € sijoitusta tarjoten n. 20 % osuuden sijoitusta vastaan. Pääomasijoituksen käyttökohteita ovat Smartmenu -järjestelmän markkinoinnin ja myynnin tehostaminen, liiketoiminnan kasvun kiihdyttäminen. Myös minimisijoitusta suuremmista investoinneista ja osuuksista kasvavaan Smartmenun liiketoimintaan on mahdollista neuvotella. Erilaisten tilaustenhallintajärjestelmien markkinat olivat viime vuonna noin 1,5 miljardia dollaria. BDS Analysis arvioi, että ne kasvavat 2,4 miljardiin dollariin vuonna 2023, eli lähes 11 prosenttia vuosittain. Alaa vauhdittavat yleinen digitaalisuuden ja myyntikanavien kasvu sekä se, että ostoksia tehdään yhä enemmän älypuhelimilla. Lisätietoja ja osakas-/sijoittajainfo:Antti Auno, +358 50 359 8873 tai antti.auno@smartmenu.fi
Koko Suomi
Myydään
ICT-palvelu
300 000 €

Liikkuvan kaluston kestäviin ICT-järjestelmiin erikoistunut IT-yritys

Liikkuvan työn ICT-ratkaisuihin erikoistunut pääkaupunkiseudulla toimiva yritys myydään. Yritys toimittaa asiakkailleen kokonaisratkaisut yhdessä kumppaneidensa kanssa. Yritys on erikoistunut kestäviin erikoiskäyttöisiin liikkuviin IT-järjestelmiin. Yritys omistaa myös "start-up vaiheessa" olevan IoT -ohjelmiston. Maanlaajuinen asiakaskunta koostuu yrityksistä ja julkishallinnosta. Liikevaihto on vakiintunut noin 1 miljoonan tasolla ja toiminta on kannattavaa. Yrityksellä on paljon kasvupotentiaalia. Asiakaskunta on tyytyväinen sekä lojaali. Tämä on hyvä mahdollisuus yrittäjäksi aikovalle tai yritykselleen laajennusmahdollisuuksia hakevalle. Ota yhteyttä, niin kerromme enemmän
Koko Suomi
Myydään
Alustatalous
900 000 €

Kasvava ja kannattava SaaS HR-ohjelmistoyritys

Myynnissä pieni HR-ohjelmistoihin ja asiantuntijapalveluihin keskittynyt yritys. Yrityksellä on oma SaaS -ohjelmisto ja paljon siihen liittyvää omaa erityisosaamista. Yritys on erittäin kannattava ja liikevaihto on kasvussa.
Länsi-Suomi
Kohteet 1 - 18 hakutuloksista
loder image