JÄTÄ ILMOITUS

Yritykset, ICT-ala

Viimeisimmät ilmoitukset
Osakkuus
ICT-palvelu

Myydään osakkuus kehittyvästä ohjelmistoyrityksestä

Yritys on jo vuosia toiminut ohjelmistoalalla ja sillä on jo kohtuullisen laaja asiakasjoukko Suomessa ja Baltiassa ja myös mm. Aasiassa. Yritys toimii mm. IoT- ja myös mobiiliohjelmistojen alueella. Muutenkin liiketoiminnan pohjan muodostavat jatkuvat/SaaS-palvelut ja myös osaamiseen pohjautuvat erilaiset ohjelmistoprojektit. Emoyhtiö omistaa 100% omistetun tytäryhtiön (yrityskauppa 2020). Toiminnan laajentamisen ja kehittämisen takia yritys hakee nyt sijoittajaa/osakasta tuomaan uusia näkemyksiä liiketoiminnan kehittämiseen. Myynnissä on 20 prosentin osuus yrityksestä tai mahdollisesti myös hieman enemmän. Kaikista muistakin vaihtoehdoista keskustellaan mielellään. Valitettavasti emme vastaa nimettömiin tiedusteluihin.
Etelä-Suomi
Myydään
ICT-palvelu

Metallivalujen kauppapaikka

Tarjoamme metallivalukaupan kauppapaikkaa Internetissä.  Kyseinen innovaatio on tietojemme mukaan ensimmäinen maailmassa ja sillä on suuret mahdollisuudet.  Markkinapaikka on metallivalujen ostajien ja myyjien kohtauspaikka ja sen lisäksi se sisältää asiantuntijajärjestelmän yleisimmistä valu- ja laatustandardeista.  Tämä asiantuntijajärjestelmä ohjaa valunostajaa valitsemaan valukappaleelle oikeat valustandardit ja laatutasot.  Tämän jälkeen järjestelmä hakee oikeat valimot ja lähettää niille tarjouspyynnön.  Olemme tehneet tästä tuotteesta aikaisemmin onnistuneen koemarkkinoinnin Euroopassa ja Japanissa.  
Myydään
ICT-palvelu
300 000 €

IT-järjestelmiä liikkuvaan työhön toimittava yhtiö

Myynnissä liikkuvaan työhön laitteita ja palveluita toimittava yhtiö. Yhtiöllä on myös omia IoT -ratkaisuja liikkuvan kaluston seurantaan. IoT järjestelmät ja päätelaitteiden hallintajärjestelmä ovat yhtiön omia sovelluksia. Niiden lisäksi yhtiö toimittaa osana ratkaisujaan asiakkaille muiden valmistamia laitteita sekä itse tuotettuja tuki- ja huoltopalveluita,
Koko Suomi
Myydään
ICT-palvelu

Pieni ja kannattava IT palveluyhtiö myynnissä

Kasvava ja hyvin kannattava IT-palveluyhtiö myynnissä. Yhtiöllä on oma datacenter ja ammattitaitoinen henkilöstö. Palveluvalikoima on asiakkaiden tarpeet hyvin kattava ja asiakaskunta on toimintaan erittäin tyytyväinen. Liikevaihdosta n. 70% perustuu sopimuskantaan.
Itä-Suomi
Myydään
ICT-palvelu

Pilvipalveluita tarjoava ohjelmistoyritys

Myydään pilvipalveluita tarjoava ohjelmistoyritys. Voidaan myydä osakkuus tai koko yritys. Yritys tarjoaa pilvipalveluna laadunhallinnan prosesseja tukevaa ohjelmistoratkaisua. Palvelu tarjoaa systemaattisen ja selkeän tavan hoitaa reklamaatioita, auditointeja, aloitteita, palautteita ja työturvallisuustoimintoja. Yrityksen keskeisimpänä kohderyhmänä ovat keskisuuret ja suuret yritykset. Yritys tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden myyntihenkiselle osakkaalle lähteä mukaan toimintaan tai jo toimivalle yritykselle laajentaa palvelutarjontaansa. Yrityksellä on hyvä ja vakaa asiakaskunta, jota voi aktiivisella myyntityöllä kasvattaa huomattavasti. Tuote on testattu ja hyväksi todettu. Markkina-alueena on koko Suomi ja kilpailu alalla on vähäistä. Toiminta ei ole paikkaan sidottua ja se on siirrettävissä minne vain. Yritys työllistää tällä hetkellä kaksi henkilöä.  Tässä erinomainen mahdollisuus kasvuun sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Ota yhteyttä luottamuksella lisätietojen saamiseksi. 
Koko Suomi
Kohteet 1 - 5 hakutuloksista
loder image