Jätä ilmoitus
Apua yrityksen myyntiin? Varaa ilmainen soittoaika
Valittu kieli:

Tietoa meistä

Olemme kävijämääriltämme Suomen suurin kohtaamispaikka verkossa yritysten myyjille ja ostajille. Verkkosivuillamme käy jopa 40.000 eri kävijää kuukaudessa ja kauttamme saat laajan yrittäjähenkisen kohderyhmän kiinni. Meidän tehtävämme on toimia kauppapaikkana, eli yhdistämme yrityksen ostajan ja myyjän. 

Olemme toimineet kohtaamispaikkana yrittäjille jo yli 10 vuotta. Suomen Yrittäjät on perustanut palvelumme ja nykyään toimimme omana yrityksenämme Y-Pörssi Oy:nä. 

Palvelumme

Kun haet yrittämisen mahdollisuuksia

Kun päätät yrittää, löydät kauttamme Suomen monipuolisimmat yrittämisen mahdollisuudet:

Ota myös harkintaan oma ostoilmoitus, jonka avulla saat kiinni myyntiä vasta suunnittelevia yrityksiä, joita sinun voi olla vaikea tavoittaa muuta kautta. 

Kun olet myymässä yritystä

Jos olet myymässä yritystäsi, suosittelemme sinulle omaa myynti-ilmoitusta. Voit ilmoittaa anonyymisti tai omalla nimelläsi. Maksat vain ilmoituksesta, jonka avulla saat kiinni mitä todennäköisemmin Suomen laajimman joukon yrityksen ostamisesta kiinnostuneita. Tutustu ilmoittamiseen

Jos haluat apuamme ilmoituksen laadintaan, käytä Avaimet käteen -ilmoitustamme. Näin se toimii:

  1. Varaa aika ilmaiseen puhelinkonsultaatioon
  2. Laadimme räätälöidyn ilmoitusluonnoksen ja saat sen sähköpostiisi hyväksyttäväksi
  3. Julkaisemme ilmoituksen hyväksyttyäsi luonnoksen

Varaa aika ilmoituksen laadintaan

Kun haet uusia yrittäjiä ketjuusi

Tavoitat yrittäjähenkisen kohderyhmän tehokkaasti omalla  yrittäjähakuilmoituksella. Voit ilmoittaa kauttamme yksittäisiä yrittäjäpaikkoja tai hyödyntää kustannustehokasta pakettiamme. 

Kun tarjoat palveluitasi yrittäjille

Palvelupörssi on asiantuntijahakemistomme yrittäjän palveluille. Näkymällä Palvelupörssissä tavoitat yrittäjät juuri silloin, kun he hakevat apua yrittämisen haasteisiin.

Kaupallisella yhteistyöllä blogissamme voit kertoa monimutkaisemmista kokonaisuuksista ja tarjoa asiantuntemustasi yrittäjille. 

Yrityskaupan asiantuntijoille tarjoamme asiantuntijan tunnukset ja ilmoituspaketteja. Ota meihin yhteyttä ja pyydä lisätietoja

Tutustu käyttöehtoihimme >>

Tutustu hinnastoomme>>

Usein kysytyt kysymykset >>

Ota meihin yhteyttä >>

Yhteystiedot:

Y-Pörssi Oy

Y-tunnus: 2890220-9

asiakaspalvelu@yritysporssi.fi

Puhelin: 010 339 3300 Arkisin klo. 8.00-17.00

 

loder image