JÄTÄ ILMOITUS

Tietoa meistä

TIETOA PALVELUSTA

Yrityspörssi on kohtaamispaikka verkossa yritysten myyjille ja ostajille. Palvelussa voit jättää yrityksen myynti- ja ostoilmoituksia sekä kertoa palveluistasi yrityskauppoihin liittyen.  Myyjät saavat enemmän näkyvyyttä ilmoituksilleen, ostajat saavat kattavamman kuvan yritystarjonnasta ja palveluntarjoajat saavat omille palveluilleen näkyvyyttä.

Yrityspörssin ilmoitusehdot

Ilmoitus- ja toimitusehdot löydät täältä >>

Yrityspörssissä julkaistaan vakiosisältöisiä ilmoituksia, jotka koskevat yrityksen tai sen osan myyntiä tai ostoa, rahoituksen hakemista, franchisig-luvan tai palvelun tarjoamista. 

Ilmoittaja jättää ja käsittelee ilmoituksen itse ja vastaa siinä olevasta sisällöstä. Ilmoituksia pääsee muokkaamaan omilla tunnuksilla. Ilmoitus julkaistaan heti kun ilmoittaja on sen maksanut eikä ilmoituksia oikolueta tai tarkisteta palveluntarjoajan toimesta ennen julkaisua.

Palveluhinnaston löydät täältä >>

Palvelussa on tarjolla erityyppisiä ja eripituisia ilmoitusvaihtoehtoja sekä palvelupaketteja myös välittäjille ja asiantuntijioille. 

Ilmoituksen Yrityspörssiin voi jättää yritys, jota ilmoitus koskee, tai kyseisen yrityksen asiamies tai edustaja. Ilmoituksen jättäjä vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta. Julkaistuihin ilmoituksiin voi vastata kunkin ilmoituksen yhteydestä löytyvällä   vastauslomakkeella tai mahdollisesti ilmoituksen yhteydessä löytyvien muiden yhteystietojen avulla. Saapuneet vastaukset välittyvät ilmoituksen jättäjälle, joka itse päättää mahdollisesta yhteydenotosta lähettäjälle.

Ilmoittaja hallinnoi ilmoitusta itse. Hallintasivulla ilmoittaja näkee suoraan ilmoitukseen tulleet vastaukset ja voi päivittää ilmoituksen tietoja sekä ostaa halutessaan sille lisänäkyvyyttä. Yhteydenotot välittyvät myös ilmoittajan sähköpostiin.

Julkaisija ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu ilmoituksen poisjäämisestä tai ilmoituksen vähäisestä poikkeamisesta ilmoitetusta tekstisisällöstä. Julkaisijan vastuu ilmoituksen julkaisemisessa taikka ilmoituksen tai vastauksen välittämisessä tapahtuneesta virheestä tai viivästymisestä rajoittuu yksittäisen virheellisen ilmoituksen hintaan. Mikäli ilmoitus tai vastaus jää postin tai sähköpostin toiminnassa ilmenevän häiriön vuoksi saapumatta tai julkaisematta, ei julkaisija vastaa siitä mahdollisesti aiheutuvasta vahingosta.

Lähetä palautetta

Palautteet sekä muutokset ilmoitustekstiin voitte lähettää palautelomakkeella. 

 

Yhteystiedot:

Y-Pörssi Oy

Y-tunnus: 2890220-9

asiakaspalvelu@yritysporssi.fi

Puhelin: 010 339 3300 Arkisin klo. 8.00-16.00

 

loder image