secure.adnxs.com
JÄTÄ ILMOITUS

Myytävät kiinteistöalan yritykset

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Kiinteistösijoittaminen

Myydään kiinteistöalan velaton yhtiö. Tee tarjous!

Velaton kiinteistöalan yhtiö toimitiloineen, tasearvo 160 000€. Yhtiö omistaa kolme liikehuoneistoa Hankasalmen keskustassa. Katutason monipuolista toimitilaa 500 neliötä vapaana, 137 neliötä vuokrattuna. Tilat sopivat monipuoliseen yrittäjyyteen esim. toimisto, etätyö, hoiva, majoitus, perhekoti, asumis, pitopalvelu yms. toimintaan. Tule tutustumaan ja tee tarjous! Pyydämme ensiyhteydenotot neuvottelujen käynnistämiseksi oheisella viestilomakkeella.  
Keski-Suomi
Myydään
Kiinteistösijoittaminen

KIINTEISTÖSIJOITUSYHTIÖ TAMPEREELLA

Yritys omistaa kolme liikehuoneistoa, jotka vuokrattu. Myydään mieluiten yhtiö, mutta on mahdollista keskustella huoneisto kerrallaan myymisestä. Hintapyyntö on 410.000 8 %:n tuotolla. Tarjouksia otetaan vastaan.
Myydään
Isännöinti ja kiinteistöhuolto
360 000 €

Menestyvä kiinteistöpalvelualan yritys

Yhtiö tarjoaa kiinteistönhoitoa (päivystys, huolto, siivous, talvikunnossapito) ja siihen liittyviä oheispalveluita.Toimintaan ollaan tyytyväisiä ja asiakasmäärä on kasvanut asiakkaiden suositusten myötä.Asiakaskunta on monipuolista, joten yritys ei ole riippuvainen yksittäisistä suurista asiakkaista.Yhtiön kilpailutekijöitä ovat työn laatu, henkilökunta, tekninen osaaminen ja kustannustehokkuus.Liiketoiminta on vakaalla pohjalla ja uusi omistaja voi kasvattaa kannattavasti liiketoimintaa myyntiin sekä markkinointiin panostamalla.Hintapyynnön perustelutYhtiön liiketoiminta on vakaalla pohjalla. Uusi yrittäjä voi jatkaa vakiintunutta liiketoimintaa. Vastaamalla olemassa olevaan kysyntään ja hankkimalla lisäresursseja liikevaihtoa voi kasvattaa. Kalusto on valtaosin täysin uutta ja kaikilta osin toimivaa sekä käyttökelpoista. Vuosittaisen oikaistun käyttökatteen voi ennakoida olevan tulevina vuosina 102 000 €. Tuloslaskelman kulut arvonmäärityksessä ovat kaikki tarkasti harkittuja, tarpeellisia eikä tarpeellisia kuluja puutu. Uuden omistajan on mahdollista nostaa ostetusta yhtiöstä kohtuullista palkkaa tulevina vuosina. Ostajakohtaisia liiketoimintasuunnitelmia ei ole huomioitu, vaan kuvattuun toiminnan tasoon on oletettu päästävän normaalilla työpanostuksella jatkajan ollessa liiketoiminnan ammattilainen, ilman suuria toiminnallisia muutoksia. Tarkemmat laskelmat ja arvomäärityksen perusteet ovat saatavina erillisinä dokumentteina kohteen salassapitosopimuksen hyväksymisen jälkeen. Yrityskaupassa luottamus on yhteinen asia. Tarkempien lisätietojen saanti edellyttää salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Jos haluat tarkempia tietoja tästä kohteesta, ota yhteyttä kohteen välittäjään.
Myydään
Kiinteistönvälitys ja -vuokraus

Kiinteistönvälitysliike

Mikkelin Kiinteistöpörssi on toiminut Mikkelin keskustassa samalla liikepaikalla vuodesta 1988 alkaen. Pitkän kokemuksen myötä kiinteistönvälityksen asiakaskanta on vakiintunut ja laaja: saman asiakkaan kanssa on saatettu tehdä jopa kymmenen kauppaa vuosien varrella. Yritys tekee myös vuokravälitystä, missä samojen omistajien asunnot tulevat välitettäväksi aina muutaman vuoden välein. Asiakastyytyväisyydestä kertoo Suomen Yritysvalioiden myöntämä "Tyytyväisimmät asiakkaat" -sertifikaatti ja yrityksen talous on kunnossa. Kiinteistöpörssi työllistää yrittäjän lisäksi yhden työntekijän. Pitkä työura kertoo, että yrittäjän olisi aika päästä hengähtämään, mutta hän on valmis tukemaan jatkajaa alkuun. Toiminnan pyörittäminen edellyttää LKV-tutkintoa. Yrittäjä omistaa liiketilan, ja voi joko myydä tai vuokrata sen uudelle yrittäjälle. Yritys myydään liiketoimintakauppana. Tässä on vakituinen asiakaspiiri ja toimeksiannot valmiina nuoremmalle välittäjälle!Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi ja neuvottelujen käynnistämiseksi.
Myydään
Kiinteistönvälitys ja -vuokraus

MYYDÄÄN KIINTEISTÖNVÄLITYSALAN LIIKETOIMINTA

HALUATKO TYÖYMPÄRISTÖKSESI SUOMEN KAUNEIMMAT MAISEMAT? OLETKO HAAVEILLUT MUUTOSTA LAPPIIN? OLETKO UNELMOINUT ELÄMÄNMUUTOKSESTA? OLETKO HARKINNUT ALAN VAIHTOA? OLETKO SINÄ ETSIMÄMME HENKILÖ? Jos tunnistat jostain näistä itsesi, lue seuraavassa lisää.   KIINTEISTÖMAAILMA on suomen suurin kiinteistönvälitysketju. KIINTEISTÖMAAILMA IVALO on alueensa markkinajohtaja ja toiminut Ylä-lapin alueella menestyksekkäästi pian 11 vuotta. Kiinteistömaailma-ketju toimii franchising-periaatteella. Kaikki asuntomyymälät ovat itsenäisten yrittäjien omistuksessa olevia osakeyhtiöitä ja ne toimivat saman konseptin mukaisesti. Kiinteistömaailmassa tukenasi on alan tunnetuin brändi, testatut ja menestyksekkäät toimintamallit, markkinointityökalut ja tehokkaat tietojärjestelmät, koulutus sekä suuren ketjun tuomat yhtiestoimintaedut. Haemme Ivaloon osakasta / yrittäjää ja olet oikea henkilö, jos: - olet joukkuepelaaja ja tulet toimeen monenlaisten ihmisten kanssa. - olet tavoitteellinen ja päämäärätietoinen, etsit menestystä työssäsi. - sinulla löytyy rohkeutta ja kunnianhimoa. - sinulla on kohtuullinen kielitaito (englanti) ja perusatk-osaaminen. - plussana kiinteistöalan kokemus ja koulutus (ei välttämätön).   OTA YHTEYTTÄ niin annamme lisätietoja: Tutta Romakkaniemi, yrittäjä, LKV p. 040 5071718 tutta.romakkaniemi@kiinteistomaailma.fi Aki Romakkaniemi, KiAT, LKV p. 0400 967297 aki.romakkaniemi@kiinteistomaailma.fi  
Myydään
Isännöinti ja kiinteistöhuolto
39 000 €

Myydään urheilupaikkojen kunnossapitoliiketoiminta

Myydään urheilupaikkojen kunnossapitoliiketoiminta. Toimialue koko Suomi. Kalusto: Pyöräkuormaaja, pesulaitteisto, kuorma-auto, kevytperävaunu   Sopii vaikka täydentämään nykyistä liiketoimintaa, tällä kesäksi lisätöitä.
Etelä-Suomi
Myydään
Kiinteistönvälitys ja -vuokraus
20 000 €

Myydään MKJ Rent OÜ

MKJ Rent OÜ Kiinteistö mukaan!
Myydään
Isännöinti ja kiinteistöhuolto
5 000 €

Omakotitalkkari.fi - Liiketoiminta

Kiinnostaako ura kodin ja kiinteistöjen yleismiehenä, asiakkaiden ihannoimana sankarina? Nyt olisi loistava tilaisuus hypätä mukaan vaihtelevaan, palkitsevaan ja mukavaan asiakaspalvelutyöhön. Myynnissä Omakotitalkkari.fi liiketoiminta. Yritys toimii tällä hetkellä Turun seudulla, mutta tämä on helppo siirtää tai skaalata ympäri Suomen. Kauppaan kuuluu hakukoneoptimoidut hyvin tuottavat verkkosivut, some-kanavat, asiakasrekisteri sekä puhelinnumero. Työkaluja, laitteita tai velkoja/vastuita ei kauppaan kuulu. Erikoistyövälineitä (imulaitteisto, rännien puhdistukseen ja ultrapuhdasvesilaitteisto, jolla yltää pesemään 5-6m korkeuteen) mahdollista neuvotella kauppaan mukaan lisähinnasta. Nykyisellään toimintaa pyöritetty sivutoimisesti päätoimen ohella ja tällä mallilla verollista myyntiä tehty viime vuonna n. 43000€, joka koostuu 95% oman työn myynnistä. Tästä saat pienillä lisäpanostuksilla helposti itsellesi ja vaikka kavereillekin mielenkiintoisen päivätyön. Tarvitset ainoastaan kädentaitoja, perustyökalut ja asiakasystävällisen palveluasenteen. Katso verkkosivuilta tarkemmat tiedot myytävästä toiminnasta ja laita viestiä. Voit tehdä myös tarjouksen, jos hintapyyntö ei miellytä. Kauppahinta voidaan jakaa esim. 1000 euron kuukausieriin, jolloin pääset tekemällä maksamaan kauppahintaa.
Varsinais-Suomi
Osakkuus
Kiinteistönvälitys ja -vuokraus

Osuus yli 20v toimineesta kiinteistönvälitysliikkeestä

Myydään enemmistöosuus toimivasta valmiin asiakaskunnan omaavasta välitysliikkeestä. Kysy lisää! Luottamukselliset ensiyhteydenotot oheisella viestilomakkeella.
Myydään
Kiinteistösijoittaminen
1 390 000 €

Myydään 100% kiinteistöosakeyhtiön osakekannasta, nettotuotto 12%

Myydään täysin vuokrattu noin 3000 kerrosneliömetrin kiinteistö omalla tontilla. Kiinteistö sijaitsee Itä-Suomessa kaupunkikeskustassa. Nettovuokratuotto kulujen jälkeen noin 170.000 eli n. 12%. Tarkempaa tieto kohteesta kiinnostuneille saatavilla ilman NDA:ta     Yritysmyynti Habita on osa Habita konsernia, joka on Suomen suurin pankeista riippumaton kiinteistönvälittäjä. Otamme välitykseen pieniä ja keskisuuria yrityksiä sekä avustamme omistajan- ja sukupolvenvaihdoksissa.
Itä-Suomi
Myydään
Kiinteistösijoittaminen

Liike-, ravintola- ja asuintiloja sisältävä kiinteistö maa-alueineen

Myydään liike-, ravintola- ja asuintiloja sisältä kiinteistö maa-alueineen Muonion parhailta kauppapaikoilta. Tervetuloa yrittämään Tunturi-Lapin sydämeen vilkkaalle kauppapaikalle upean Jerisjoen varteen E8-tien välittömään läheisyyteen! Muonion kunta myy liike-, ravintola- ja asuintiloja sisältävän Kiela rakennuksen maa-alueineen aivan Muonion keskustasta Jerisjoen rannalta. Tontti sijaitsee Muonion kirkonkylän asemakaavan korttelissa 401 ja sen kaavamerkintä on KL (liikerakennusten kortteli). Tontin pinta-ala on noin 8530 m2, josta KL-aluetta 8350 m2, kokonaisrakennusoikeus (e=0,40) on noin 3300 m2 ja siitä on käytetty noin 1000 m2. Yksityinen toimija on rakentanut rakennuksen 1988 ravintola-hotellikäyttöön ja sitä on laajennettu 1992. Muonion kunta hankki tyhjillään seisovan rakennuksen omistukseensa 90-luvun lopussa. Kunnan toteuttama peruskorjaus/laajennus valmistui vuoden 2001 syksyllä. Tässä yhteydessä rakennus suunniteltiin matkailu- ja koulutustarkoituksiin sopivaksi. Rakennus on öljylämmitteinen ja lämmitysjärjestelmänä on vesikiertoiset lämmityspatterit.  Tällä hetkellä kiinteistössä on vuokra-asuntotoimintaa, ravintola, lasten leikkipaikka, taidegalleria ja kesäisin ulkona suositut toripäivät. Muoniossa on kansainvälistä ja kotimaista kysyntää erityisesti matkailu- ja palvelualalla; vuosittain yöpymisiä rekisteröidään n. 130 000, joista yli 60% ovat kansainvälisiä. Rekisteröityjen yöpymisten lisäksi Muoniossa on yli 1 000 vapaa-ajanasuntoa ja Pallas-Yllästunturin kansallispuiston yli puoli miljoonaa vuotuista kävijää tekevät Muoniosta potentiaalisen paikan harjoittaa yritystoimintaa. Tutustu kohteeseen: https://huutokaupat.com/2653830/kiela-paivitetty-1342021
Myydään
Kiinteistösijoittaminen

Kiinteistö Oy Karvian Pankkitalo

Myydään kiinteistöosakeyhtiö Pohjois-satakunnassa Karviassa (joko oy:nä tai pelkkänä kiinteistönä). Idearikas uusi omistaja/omistajat, perhe tai porukka voi kehitellä tähän monipuoliseen kiinteistöön "ihan mitä vaan". Kiinteistö sijaitsee keskeisimmällä paikalla vireän, yrittäjäystävällisen ja hyvät palvelut tarjoavan kunnan keskustassa pääkadun varrella. Hyvät parkkipaikat talon etu- ja takapihalla sekä asiakkaille että asukkaille. Karvia sijaitsee Porin, Tampereen ja Seinäjoen "keskustassa", kuhunkin matkaa 90-130 km sekä Parkanon rautatieasemalle40 km, joten pääkaupunkiseutukin on "lähellä". Kiinteistössä on katutasossa kaksi liiketilaa (n. 90m2 ja 30m2) isoin näyteikkunoin. Toisessa kerroksessa on kaksi asuntoa (3h+keittiö 90m2 ja yksiö 30m2). Vuokralaiset näissä osin valmiina. Pohjakerroksessa moneen eri käyttötarkoitukseen sopivaa, juuri remontoitua tilaa n. 80 m2, jossa juuri uusittu keittiö, saunaosasto ja varastotiloja, Myös ullakkokerros voi olla idearikkaalle hyödyksi.  Kiinteistö on jykevää tekoa ja rakennettu 1939 pankkitaloksi ja se on pidetty "ajan tasalla". Valokuitu joka huoneistossa takaa nopeat yhteydet, talo lämpiää kaukolämmöllä ja katto on uusittu.  Karvia on pieni, mutta erittäin eläväinen kunta, jossa on hyvä elää ja yrittää. Se on tunnettu monipuolisista kulttuuri- ja harrastusmahdollisuuksista. Lapsiperheistä pidetään hyvää huolta. Täällä on tilaa hengittää ja liikkua monipuolisessa luonnossa. Turvallinen kasvuympäristö ja suurimmaksi osaksi ilmaiset, monipuoliset harrastukset antavat lapsille hyvän kasvualustan. Karvia sijoittuu myös Unescon 2020 hyväksymän Lauhanvuori-Hämeenkangas -Geoparkalueelle, joten aivan maailmanlaajuisenkin matkailun odotukset alueella ovat korkealla. Kiinteistö tarjoaa todella monipuoliset mahdollisuudet asumisen lisäksi yrittämiseen: vain taivas on ideoiden kattona. Kaavamerkintä kiinteistön kohdalla on SK, joten ulkoasukorjaukset /-huollot kuuluvat Museoviraston avustuksen piiriin.  Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi ja tule tutustumaan!   
Kohteet 1 - 12 hakutuloksista
loder image