secure.adnxs.com
Post an ad!

Ostetaan ravintola-alan yritys

Viimeisimmät ilmoitukset
Ostetaan
PÖRSSINOSTO
Kahvila

Kesäsesonki kahvila/kioski tai ravintola.

Mielummin kesäsesonki kahvila/kioski tai ravintola voi olla myös ravintolalaiva Uudeltamaalta.Käy myös ympärivuotinen.Mieluusti nopeat kaupat.Kiinnostaa myös muu sesonki yritykset.
Ostetaan
PÖRSSINOSTO
Pizzeria

Ostetaan Pizzeria/Vuokrataan pizzerialle soveltuva liiketila

Hei,Asiakkaani etsii edullista Pizzeriaa Espoon - Helsingin alueelta.Tilan tulisi olla käyttövalmiina, tai korkeintaan pientä remonttia vaille. Kauppa toteutetaan liiketoimintakauppana, ilman mukana siirtyviä työntekijöitä.  Tarkoitus on avata uudella konseptilla joten edellisen yrityksen nimellä tai maineella ei ole merkitystä. Kiinnostavimmat alueet  ovat: Koko Espoo ja Länsi-Helsinki. (Ruskeasuo,Pitäjänmäki,Haaga,Lassila,Konala,Malminkartano yms)Mikäli olet harkinnut pizzeriasi  myymistä niin ota yhteyttä.   
Ostetaan
PÖRSSINOSTO
Kahvila

Toimivan kahvilan liiketoiminta hyvältä paikalta.

Asiakkaamme etsivät jatkuvasti toimivia kahviloita Helsingin kantakaupungin tuntumasta ja lähiseuduilta. Terassi ja lämmityskeittiö sekä kivijalkapaikka on aina plussaa! Asiakkaallamme on usein oma konsepti.
Kohteet 1 - 3 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image