secure.adnxs.com
Post an ad!

Ostetaan ravintola-alan yritys

Viimeisimmät ilmoitukset
Ostetaan
Pizzeria

Ostetaan Pizzeria/Vuokrataan pizzerialle soveltuva liiketila

Hei,Asiakkaani etsii edullista Pizzeriaa Espoon - Helsingin alueelta.Tilan tulisi olla käyttövalmiina, tai korkeintaan pientä remonttia vaille. Kauppa toteutetaan liiketoimintakauppana, ilman mukana siirtyviä työntekijöitä.  Tarkoitus on avata uudella konseptilla joten edellisen yrityksen nimellä tai maineella ei ole merkitystä. Kiinnostavimmat alueet  ovat: Koko Espoo ja Länsi-Helsinki. (Ruskeasuo,Pitäjänmäki,Haaga,Lassila,Konala,Malminkartano yms)Mikäli olet harkinnut pizzeriasi  myymistä niin ota yhteyttä.   
Ostetaan
Kahvila

Kesäsesonki kahvila/kioski tai ravintola.

Mielummin kesäsesonki kahvila/kioski tai ravintola.Käy myös ympärivuotinen.Mieluusti nopeat kaupat.Kiinnostaa myös muu sesonki yritykset.
Ostetaan
Baari

Baarin liiketoiminta pääkaupunkiseudulta.

Asiakkaamme tiedustelevat anniskeluoikeuksin varustettuja baareja pääkaupunkiseudulta. Mielellään terassi ja ruuanvalmistus tai – lämmitysmahdollisuus.Myös remontoitavat kohteet huomoidaan. Tarjoa rohkeasti  
Ostetaan
Pitopalvelu ja catering

Ostaa tai vuokrata catering-keittiöksi soveltuva tila

Useat asiakkaamme etsivät catering- / cloud kitcheniksi soveltuva tilaa, jossa on ruuanvalmistukseen soveltuva talotekniikka ja mielellään walk in kylmiöt ja pakastimet. Muut keittiölaitteet plussaa. Myös lyhyet vuokrasopimukset huomioidaan. Sijainti mielellään kehä kolmosen sisäpuolella. Ota yhteyttä
Kohteet 1 - 4 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image